A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Mágnes! csak úgy simán le volt téve a hordozó nem volt felültetve vagy kitámasztva :cry: szóval úgy alaphelyzetben volt. Először csak azt hitték simán félrenyelt de sajnos nem javult a helyzet. Én is a hordozóban etetem de legalább úgy állítom, hogy üljön benne...

Móni! majd hozz képet!!!!

Edit! szép volt a keresztelő!
katuska79

Katuska: ez az almás sztori nagyon durva :( de sajnos ennél rosszabbak is vannak :cry: inkább bele se gondolok

Móni: hajrá esküvő :)

Edit: hű, milyen nagy keresztelő :shock: :lol: és pont Bálint a 800-adik? Szuper :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Na, vagyok én is. :)

Mági! Megzabálom a fiadat.

Edit! Gratula a keresztelőhöz! Szép lehetett.

Móni! Hajrá esküvő. :)

Eszter! Boldog hófordulót!

Katuska! Én nagy és okos fejjel nyeltem félre az almát ügyelet alatt. Még jó, hogy csak átvittek a másik osztályra és megcsinálták a bronhoscopiát.

Csöre! Király a kocsi!!!!!!
Olivér ma 14:32-kor négykézlábazni kezdett. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Ja, igen..
Etetőszék: Katuskához hasonlóan és is Ikeás széket veszek. Szerintem rablás a 25-35e Ft. Ez meg kis helyen elfér és kész.
:wink:

Kép
hanna30

Melyik az az ikeás szék?
Ez?http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00069725
vagy ezt mondjátok annyian??
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20145059
És ilyet vett már valaki?Strapabíró?Látom,lehet az elsőhöz venni tálcát is.

Eszter

Kép
eszterem

Eszter

Kép
eszterem

A 25-30 ezer forintos etetőszék még hagyján is!De,hogy 80-90-100 ezer ft-ot is elkérnek!Rablás!Nem azt mondom,ha tele lennék én is ilyet vennék!
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =3&whid=25

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! Én ezekben gondolkodom. Csöves vagyok, mint a kukorica.
A Brendonos szóba sem jöhet, csak ha nyerek a lottón.
Az meg maga a csoda lenne, mert nem lottózom.

Kép
hanna30

Én sem brendonban veszek ilyeneket,ott nagyban megy a rablás!
AHHA!!Én is nagyon várom már a lotttóötöst,de még sosem lottóztam... :roll: :oops: :? :o :D :lol:
És szted ezek mennyit bírnak ki?Elég strapabírók?Nézted már?Majd lehet elnézünk és megsassantom a héten. :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: azt hiszem, KicsiEszter a kádat is kezdi kinőni :roll: :lol:

Hanna: nagyon ügyes Olivér :lol: :lol: :lol: edzen csak, hogy kábítani tudja a talin a csajokat :wink: :lol: :lol: :lol:
Kocsi: hááát, remélem, hogy király lesz :roll: vasárnap vesszük át egy kis állatkerti sétával egybekötve :lol: :lol: :lol:

Etetőszék: erre szokta mondani Apus, hogy sok pénzt is tudni kell elkölteni (most at Eszte által küldött csilli-villi csodára gondoltam)

Csöre
csöre74

Eszter: én meg vagyok elégedve az IKEA-s cuccokkal általában. Na meg az árakkal is. Én a fát néztem ki, az valamiért nincs fenn a neten, de az áruházban van.(Gulliver a neve) Az sem drága, és tartósnak tűnik. Majd összehasonlítom a műanyaggal, és valamelyik mellett döntök.

99 000 Ft egy etetőszékért??? :shock: Na ezt nevezem lehúzásnak.

krisz78

Hanna: nagyon ügyes a kis Olivér!!!

Eszter: az a kád már tényleg nem sokáig lesz jó!! :lol:

Etetőszék: én még nem gondolkodtam rajta. Egyenlőre a szopipárnán etetem. Nekem tönköly töltésű van, így jól tartja Biankát.
Viszont lassan kéne venni járókát. A védőnő azt mondta, lehetőleg fából legyen. Ahogy nézem, a fa járókák még olcsóbbak is. Jövő hónapban azt hiszem sort kerítünk rá.

Kép
jandrea

Jahh!A kád már tényleg kicsi lassan,de én azt nem veszek másikat,megy a nagy kádba,ami egyébként nem is nagy,gyerek méretű :lol: Mi csak zuhanyzunk,az a kád csak a gyereknek jó lesz"fajta a fürdőben. :D
Na megyek fürdetni...A kiskádban :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Húúú, most itt izgulok. A két gyerek egy szobában. Ádi már alszik, várom Pötyi nem kiabálja-e fel. :roll:
IKEA székkel vigyázni, mert tálcát külön kell megvenni.
Krisz! Szerintem fontos, mert annyira sosem tudod közel tolni a gyereket, hgy ne hulljon minden az ölébe... így meg csak a műanyagot keni szét pl. spenóttal... meg azt csak lepattintod és be a forró víz alá. :lol:

Hú Hanna, ezt szívesen megskubiznám. Mármint a kicsi fiad mászni 4,5 hónaposan. MOndjuk, ha már ennyire keveset alszik, akkor legalább hasznos dologgal tölti az időt, nem? :lol:

Csöre! Nekem a másik kedvencem a BBC volt, csak nekem az nehéz.

Na megyek hallgatózni.
Barti

UI: Már se SZF, se a Rúzs és New York, ami a hülye címe ellenére, nekem nagyon bejött. :roll: Ez volt a csajos estém eddig. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eszter: Saci 2 hónapos kora óta a nagykádban fürdik...

Barti: remélem, nem lesz olyan nehéz, mint a sár :roll:
Drukk az éjszakához :)

Csöre
csöre74

Nem tudom, mi lesz a talival.
O. egész délután kiabált, most hangja sincs. :cry:
Totál berekedt.
Csak sír és sír. Szopizik időben, de néha kegyetlenül sír.
A doki szerint a foga. Láza nincs.
Én kivagyok.

Kép
hanna30

Hanna:
tényleg lehet a fog, nem feltétlenül jár láázal, bármennyire fáj is...
Homeos bogyeszt lehet rá kapni, állítólag csodákat tesz: Chamomilla mittoménmi....
Kitartás.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Én nem hiszek ezekben a homeos dolgokban...
Remélem, tényleg csak a foga miatt megy ez az üvöltés.
Semmit nem tudtam ma csinálni.
5 percet elvolt, majd 55 perc sírás.
3 órán keresztül sétáltam vele.
Semmi nem volt jó.
Na, már felmerült bennem a kérdés, milyen anya vagyok.
Lacával ezen összekaptunk, O. üvöltött. Ha járkáltam jó volt.
Szóval kivagyok és hozzáteszem 3 napja megy ez.
Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok még annyira hibbant.

Kép
hanna30

Csöre:És együtt fürödtök a nagy kádban,vagy csak fürdeted?
Gondoltam,amíg nem ül jó lesz neki ez a kád.Mikor megvettük is mondtuk,hogy elég kicsi,de jól nézett ki :roll: :oops: :D Ez a fisher price-os baby akvárium :)

Eszter

Kép
eszterem

Hanna:
én sem hiszek benne, de ez többeknek bevált.
Szerintem bárki kiakadna, ha folyamatos sírást hallana..Nálam ennél kevesebbért is elszakad a cérna, és bőgök...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jaj, Hanna, nehogy magadat okold bármiért is. Nagyon jó anya vagy. Az, hogy jön a foga, nyűgös... mindenkivel megesik. Csak már fáradt vagy, azért vannak ilyen gondolataid. Laca nem tudja kicsit átvenni, hogy aludj valamicskét?

krisz78

Mágnes! Köszi!

Krisz! Tényleg kivagyok.
Tegnap becsípődött a hátam és balra nem is fordult még a fejem sem.
Laca melózik, totál egyedül vagyok Olivérrel.

Na, nem panaszkodom.
Bocsi, hogy így kijött.

Bartika! Holnap lefotózom "Rudit" :)
Nagyon köszi, hogy vettél volna. :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

ETETŐSZÉK: én vettem etetőszéket 2 hete. Kinéztem egy ABC Design etetőszéket a Budaörsi brendonban. Éppen csak nem főz magától...döntehtő, mosható a huzat, tálca levelehető gurul, magasság állítható tényleg full...egy baja volt, hogy 40 ezerbe került :roll: . Ott mondtam az eladónak hogy ennyit biztos nem fogok kiadni egy székre és ő ajánlotta fel hogy megnézi gépen, hogy a Brendon outletbe van-e ez a szék. VOLT. Úgyhogy megvettem a Soroksári úti Brendon outletben 15 ezerért pont ugyanazt a széket. Kiállítási darab volt valamelyik boltjukban, állati jó. Nekem Somával is ilyesmi volt (nem ennyire puccos) de nekem nagyon bejött. Nagyon sokáig használta, 3 éves koráig ebben evett (levettem a tálcát és odatoltam az asztalhoz) a tálcán rajzolt, gyurmázott mindent ebben csinált....
15 ezerért megvettem 40-ért sosem vettem volna....
Érdemes egyébként a brendon outletbe benézni mert fele és harmad áron vannak a cuccok, ott vettem nagyon nagy méretű fa járókát is mindenféle biztonsági állíthatósággal 9 ezer forintért. Nagyon szép és nagy....igaz alig tudtam hazahozni pedig én jó nagy autóval járok...de megérte. Ruhákat is ott vettem most féláron a brendon árhoz képest (így is elég drága) de nagyon jó minőségi szép ruhák. A tavalyi kollekicót ott kiárulják....tavaly a zsiráf volt a menő idán a kenguru vagy mi....nekünk bőven jó a zsiráfos design is.... :wink: .
Ikeás etetőszéke van a barátnőmnek, nagyon szereti, praktikus de csak akkor jó ha már stabilan ül a gyerek, viszont akkor a legpraktikusabb.

KAJA: hát lányok én akármit adok Zétényemnek falja. Két pofára, megragadja a kajás kistálat és húzza a szájához. Nem bírja kivárni még a kanállal betolom a szájába a hamit. Eszi és közben hangosan sikongat, annyira édes. Jobban mennek neki ezek a gyümölcsök mint a tápszer. Holnap úgy gondoltam hogy valami főzelékszerűt is adok neki...vettem olyat, hogy almapüré krumplival. Szerintetek?? Mehet ilyesmi már? Pár nap múlva 5 hónapos és tápszeren él arany kis szivem meg napi 1 gyümölcsön. Nem hinném, hogy ártok vele....mit gondoltok?

FOGZÁS-HOMEOPÁTIA: én sem hittem soha ezekben a homeos csodabogyókban de saját tapasztalat alapján megváltozott a véleményem. Nyáron (már babás voltam ugye) nyirokcsomógyulladásom lett Siófokon a nyaralás közepén. Egyik reggelre ilyen diónyi dudorok nőttek rajtam főleg a nyakamon és olyan iszonyú fájdalmaim voltak, hogy csak na. Ott elmentem egy maszek dokihoz aki mondta hogy mi a baj és adott rá 2 féle homeos cuccot.....2 nap alatt elmúlt minden bajom! Nagyon bevállt. Azóta nem szedtem ilyesmit...de már nem hiszem hogy hat. Szeretném elkerülni, hogy a gyereknek bármi ilyen fogzáskönnyítőt adjak de ha nagyon fog szenvedni fogok adni valamit neki. Somát annak idején Dentinox zselével kentem (mármint az ínyét)....nem oskat használt. Abban van lidokain nem tudom hogy jó -e az....mindig attól féltem, hogy hozzászokik meg lenyeli meg ilyesmi :roll: . Szerintem Zéténynem még nem jön a foga, igaz ömlik a nyála de gyakorlatilag 1 hónapos kora óta ömlik......
Hát majd meglátom.

Csütörtökön jön oltani a háziorvos kapja a fiam az ingyenes Prevenar oltást...rágondolok már most görcsbe rándul a gyomrom...utálom az oltás napokat :roll: .

KépKép
peni

Hanna: Saci minden szopi közepén elkezd üvölteni, kiköpi a cicit, és nem eszik tovább. Ömlik a tej, nem fogy el, mégis ez van. Gyakran eszik. Szerintem a foga. Olivérnek is. Nyugi. Próbáld masszírozni neki. Én bekentem dentinoxal, akkor nyugodtabb egy ideig. De nem hosszú ideig.
Ééééés, mégegy nem vagyok jó anya gondolat, és jön a kétfenekű irgumbirgum!!!! Csütörtökön viszem az egyik kendőmet, otthagyom, próbáld ki, jó a kis lelkének.... hátha

Csöre
csöre74

Brendon outlet: meg akartuk nézni a babakocsit... nem fértünk be abba a p*****a kis parkolójába :evil: :evil: :evil: miközben ott volt a csomó üres parkolóhely "csak brendon dolgozók részére" felírattal... na ezen Apus berágott... szóval nem mentünk be. Ott soha nem lehetett rendesen parkolni, még megatoys-os időszakában sem. Elcseszett egy üzlet...
(Egyébként amikor egyszer sikerült becsusszanni, tényleg jó árakat találtunk.)

Csöre
csöre74

Peni! Köszi az infót! Megnézzük. :)

Csöre! Köszi! Ez most jól esett!
Sajnálom Sacit is. :( Szívem szakad meg értük.

Kenguruztunk délután. Úgy ahogy megnyugodott.
Pont mondtam Lacának, ha jössz, akkor kipróbálom a kendődet és beszerzünk egyet, ha tetszik az uraságnak.

Na, elköszönök, mert napok óta 3-4 órát alszunk.
Jó éjt!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Kicsit elkésve, de Boldog Gyereknapot a topicbabának!

Kata:Nagyon sajnálom a ballépést.:( Remélem hamar rendbe jön! Lehet tényleg jobb lenne mással is megnézetni, főleg, hogy reccsent.:s
8 kiló?! Hú, nem semmi!És milyen hossz tartozik hozzá?:)
Én is ugyanígy jártam az almával.:( Lehet érdemesebb lenne megkóstoltatnom vele az őszibarackos üveges kaját? Szerintetek? Mert én arra gondoltam a 2. kísérlet után, hogy azért nem eszi meg, mert még nem érett rá. Simán kinyomta a nyelvével az almát, egyértelműen a tudtomra adva, hogy csesszem meg az almát, neki aztán nem kell. Pedig 2.-ra már nem is rázkódott meg tőle.:(

vickybabe:Nekem is korábban ringatnom kellett, de egyszer csak észrevettem, hogy már nem jön be neki. Betettem a kiságyba, felhúztam neki a forgót. Kicsit hallottam nyöszörögni, de nem mentem be. Egyszer csak feltűnt a csend. Azóta magától elalszik. Bár az az érdekes, hogy csak háton tud elaludni, de hason alszik igazán jól. Így amikor bealszik, meg kell fordítanom. Nekem sajna nincs titkos receptem, ez csak úgy jött.:S De ha nyűgös, Noit is altatni kell. Este viszont még cicin alsuik be.:S Szerintem is gyerekfüggő.

Manocskák::( a tejcsökkenést, de szervezeted bizti tudja, hogy most mi a jobb neked és persze a picinek a pocidban. És már nem kell sokáig tápszert kapnia, hisz jön már a gyümi és a főzelék.
Hú, micsoda termés!!Bizti fürdésre pályázott.:) Hihetetlen, hogy megint keverés van. Bizti nem a lány találta ki, hogy te ne menj. Esküvőre fel!:)

ENIKŐ
:nagyon jól néz ki kívülről a ház! Olyan, mint amilyet én is szeretnék.:)

Hanna:gratulálok Olivérnek!!!Nagyon ügyes, már négykézlábazik? Húúú, micsoda kiskrapek!Sajnálom a sok sírást, de ha már 3 napja megy ez, lehet tényleg a fog lesz a bűnös. ÉS igenis jó anya vagy!!

Csöre:Mesinek jobbulást!:(Pont ma mesélte egy ismerősöm, hogy vettek tavaly egy Hauck márkájú kocsit, olyat, amit te is szeretnél, gondolták milyen jó lesz később is. 2 hónapig tudták használni, mert kitört a kereke. Azt mondták, nézzük meg, hogy milyen a kerék. HA van rajt vmi műanyag, amit le lehet pattintani, akkor azt nem szabad megvenni, mert az pattan ki, és így törik a kerék.

Kisbogacs
:sajnálom a hülye lakót! És ha szólsz neki, még ő van megsértődve.

Krisz:Grat. A forduláshoz! Nálunk is csak 1szer volt hasról hátra, az is dühében, de én is nagyon örültem, mert ezek szerint képes rá, csak még erő kell hozzá.

Mágnes:gratulálok az éjszakához! Még pár éjszaka, és talán már egyáltalán nem ébred fel!Dokidat nem kérdezted a mensiről? Nem lehet vmit tenni? Én már befontam volna a szemöldököm.:S Annának bizti jót tenne, ha bekerülne Bence, hisz akkor már nincs egyedül, és lehet biztonságban érezné magát. 1 próbát szerintem megérne.

Katuska::( emlékek.

Biga.csiga:köszi a választ! Meglátogatom a patikát.:( Nekem szülés előtt 5 napig, szülés óta csak 1szer jött meg, de az iszonyat mennyiséggel, és 7 napig tartott.

Petne:nagyon szép kép Julcsiról!!Mintha babaújságból lenne.:)

Erika:nagyon szép kis versike!!

Eszter:Gratulálok az 5 hóhoz! Olyan zabálni való kis huncutka!:)Noémi is 2 hós kora óta a nagykádban fürdik.:D Nagyon élvezi. Mágnes ötletének segítségével 3 nap alatt átszokott. Biztonsági üléssel egyedül pancsol.

jandrea:Engem már az elejétől etettek azzal, ha hagyom, hogy rajtam aludjon, vagy velem egy ágyban, nem tanul meg külön aludni, egyedül elaludni, és elkényeztetett lesz, stb. Meg hagyjam sírni, ha nyűgös, ne altassam. 2 hét után azt mondtam, nem érdekel, legfeljebb én szívok később. És engem igazolt az idő.1 hét elteltével szépen visszakerült a kiságyba. Már 1.5 hónapja egyedül elalszik -persze azért vannak kivételes napok-, és ha nyűgös, azért hagyom pár percet sírni, majd utána megyek be hozzá, és ha már semmivel nem tudom vigasztalni, én is kiveszem. Bár én ilyenkor mindig megvárom, hogy rajtam megnyugodjon, majd leteszem az ágyra, és játszom vele. Ez az esetek 90%-ban segít. És most már tudom, hogy ilyenkor azért sír, mert rám van szüksége. Ha pedig látom, hogy már elege lett belőlem, visszateszem, és játszik egyedül tovább. :) Én sem hiszem, hogy szeretettel egy ekkora gyereket el lehet rontani. Vannak nálunk is hisztisebb napok, akkor nehezebb vele, de akkor sem fogom, hanem az ágyra teszem, és melléfekszem. Szerintem ezzel nem kényeztetem el, hanem megadom neki az érzelmi biztonságot. És úgy néz ki nálunk ez működik is, mert ha nincsenek frontok, akkor tényleg csak akkor sír, ha éhes, kakis, és akár 1 órát is eljátszik magában.

Mágnes:hova növeszted Bence fiút?! :) Micsoda stramm egy legény!

Bálintanyu:Gratulálok a sztársághoz! Már nagyon várom a képeket!:)

Enikő:Remélem nem haragszol, ha itt is megköszönöm a segítségedet! Ma ugyanis megjött a csomag, amivel kinyílik a világ előttünk! Kaptunk Enikőtől egy kengurut és egy kendőt. Mikor kipróbáltuk a kengut, és láttam a hatalmas boldogságot, örömöt Noémi szemében, visszafoghatatlanul dőltek a könnyek a szememből. Annyira tetszik neki, hogy le sem tudom írni!!!Köszönöm, hogy vannak még ilyen jólelkű, segítő emberek! Köszönöm!!!

Ha nem haragszotok, még egy kis segítséget kérnék:valaki tudna esetleg ajánlani oldalt/oldalakat, ahonnan elsajátíthatom a kendőkötés tudományát?:) Nekem irtó lassú a netem, és hetekig is eltarthat, mire találok vmi használhatót.

7végén csak a felét tudtuk megbeszélni annak, amit akartam. Persze megint kezdte a flegma, lekezelő stílusával, de leállítottam. 7végén még folytatjuk, de úgy néz ki valami azért eljutott a tudatáig. Most kapott még 1 esélyt, de mondtam, hogy ha nem látok semmi változást, nem győz meg arról, hogy jó életem lehet-lesz mellette, akkor elmegyünk. Júniusban már kezdheti is a bizonyítást, hisz 17-én szülinapom, 23-án házassági évforduló.:) Ha nem lesz semmi extra, nem kapok virágot, nem lesz romantika, akkor már nem is fog változni.

Kép
moffli82

Sziasztok lányok!

Már nagyon hiányoztatok, de csak most tudok írni.

Szóval az a nagy helyzet, hogy tegnap délutántól felnőttem, apukám szervezete úgy döntött, elég volt neki a szenvedés, feladta, elment.
Apukám maga már korábban, szerintem akkor, amikor anyukám meghalt két éve. (Most legalább hajnalonta megint tudnak kettecskén kávézni, s nézhetik az égi HírTV-t, s a Spektrumot. Néha lenéznek hozzánk, küldenek néhány helyreigazító jelzést a gyerekeiknek, s elmennek a szüleikhez, rokonaikhoz, barátaikhoz látogatóba a szomszéd felhők valamelyikére... :( )

Most semmi biztosat nem tudok, hogy miért halt meg, holnap lesz a boncolás. Van néhány válaszlehetőség a kérdésre, ugyanis szép kis diagnózisokat gyűjtött össze: cukorbetegség, Parkinson-kór, szívritmuszavar, a végén meg a veséje nem működött rendesen, azaz sehogy, ráadásul rettentően legyengült.

Holnap megyünk le Borival intézni az ügyeket (a két bátyámmal anyukám halála óta mostmár kitaposott útvonalon járunk, tudjuk, mit hol és hogy kell...), itthon meg marad a lassan 1 hete beteg Marcim (valami vírus, de már antibigyót szed), a lassan megbetegedő Julim (ajándék Marcitól) és az én párocskám, aki rendesen állja a sarat, egy szavam nem lehet.
Utoljára szombaton és vasárnap hajnalban voltunk Kiskunhalason, akkor beszéltem vele utoljára, szerencsére még magánál volt. Mivel apukám kórházban volt feljöttem, mert egyrészt a gyerekek voltak elárvulva, másrészt itthon is szaladt a lakás, harmadrészt már én sem bírtam nélkülük. No meg gyereknap is volt, Pünkösd, stb., stb...

Hát lányok! Nem nagyon tudok örülni most semminek, pedig Borcsám rendesen megörvendeztet sok mindennel: múlt héten kedden megfordult a hátáról arra a nagy pókhasára, ma meg kikandikált az egyik fogacskája hegye (mostantól öröm lesz szoptatni...)
Nagy dumagép, imád "randalírozni", viháncolni, a nagyokkal szokott jókat kiabálni (leordítjai a fejüket)... :D Imádom a kis húsgombócomat.

Lassan neki is el kellene kezdeni az ismerkedést a levekkel, mert asszem jó evőkéje van. Csak attól tartok, ha jönnek a levek, a gyümik, akkor csökkenni fog a szopási kedv. Pedig imádok összebújni vele, már amikor lehet. (az utóbbi hetek nem ennek kedveztek :( ) Ha visszajöttem az ügyintézésből, megkérdem a védőnénit., mi az ő szerény véleménye a kérdésről. A tanácsadáson szigorúan azt mondták: "Anyuka kérem, 6 hónapos kortól van hozzátáplálás!" :roll: Remélem, ez a temetés ügylet és maga a temetés nem fogja elapasztani a tejecskémet. Örülnék neki, ha tudnék még szoptatni.

Az itteni visszaolvasás nem lesz egyszerű, reagálni tuti nem fogok, majd szép lassan bekapcsolódok újra, csak egy kicsit csendesebben. Humorzsák most nem tudok lenni, legalábbis most úgy érzem magam, mint akinek kimosták a lelkét, s száradás után mintha kicsit fakóbb lenne, s 1-2 szín el is tűnt belőle...

Basszus, lányok, még sosem voltam árva! Kicsit olyan, mintha felszabadultál volna valami alól, ugyanakkor nagy felelősség és teher a léleknek, azt érzed, mostantól nincs tanács, nincs "szerinted jó így?", meg: "apa/anya segíts!"...

Na megyek, egy kicsit olvasok, hátha el tudok alukálni... Nem lesz egyszerű. Most is, míg írtam, egy csomó közös gyerekkori/felnőttkori mozzanat jutott eszembe apukámmal, s anyukámmal kapcsolatban. Hát, lányok, ez most nagyon fáj!!! És még sírni sem tudok rendesen.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: Nagyon sajnálom, hogy elment az édesapád :( . Sok erőt és megnyugvást kívánok!

KépKép
peni

Batkata! Nagyon sok erőt kívánok. Remélem, a gyerekeid egy kicsit tudják enyhíteni a fájdalmadat. Nagyon sajnálom. :cry:

krisz78

batkata
Nagyon sajnálom, hogy meghalt apukád, én küzdök helyetted is a könnyekkel. :cry: :cry:
Tudod nekem sem él már apukám, és tudom azt, hogy milyen érzés kavarog most benned, bár az igaz, hogy nekem anyukám még él, de vele nem olyan a kapcsolatom mint amilyennek kéne lennie.
Erről sajnos nem én tehetek, mert anyukámnak nehéz nagyon a természete.
Ha nem sértelek meg vele amit most írok, de ha úgy vennéd ne haragudj nem annak szántam.
Vigasztaljon az a tudat, hogy apukád most már jó helyen van, és olvastam, hogy nagyon beteg volt, de most már nem fáj neki semmi, inkább szerintem boldog, hogy anyukáddal lehet és onnan figyelnek és vigyáznak a gyerekeikre illetve az unokáikra.
A sírást ne szégyelld inkább jól sírd ki magad az jobb mintha magadba fojtanád.
Nagyon sok erőt kívánok neked, és remélem nem haragszol rám amiket írtam neked. Nem volt szándékomban. :?

Ma megyek uh-ra, még az esküvőt nem tudom, de remélem 13.-án még meg lehet tartani. :D

manocskak

Batkata: :cry: nagyon sajnálom. Nem is tudom, mit írjak :(

Hanna: viszem az egyiket, és ott is hagyom, had tesztelgesd :wink: meg segítek az első kötéseknél.

Eszter: egyedül fürdik elejétől fogva, olyan fülig érő vízben a hátán fekve, mindenféle betét nélkül. Nagyon élvezi, de nem minden gyerek ilyen, óvatosan szoktasd Esztert.

Moffli: örülök, hogy tudtatok beszélni, remélem, a lehető legjobban alalkulnak a dolgaid.
Kendőkötés: keress rá a youtube-on. Vagy várj, majd küldök egy csokor linket. Mekkora a kendőd?
http://hordozokendo.freeblog.hu/categor ... dozokendo/
Én ebből az elsőt (FWCC) és a másodikat (batyu) szoktam kötni. Katuska-féle linket nem találom, pedig az nagyon jó... nem tettem volna el?
Szóval az ilyen zsebes keresztezett kötésekhez hosszú kendő kell, én 460 cm-eset használok (42-es méret vagyok, 58 kiló). A batyuhoz és sima keresztezetthez elég rövidebb kendő is. Mindjárt keresek linket a sima kereszthez is. Noi már elég nagy hozzá.

Csöre
csöre74

Moffli: az előző link lap alján van egy linkgyűjtemény, a sima keresztezett az FCC.

Csöre
csöre74

Moffli! Remélem, minden jól alakul nálatok.

Batkata! Nagy ölelés. :cry: Erre nincsenek szavak.

Csöre! Nagyon szépen köszi!
Kipróbálom és ha jó, akkor veszek én is.

Ramaty éjszakánk volt.
Olivér csak sír. :(
A játékokat tépi ki a szájából, szóval ez tuti fogzás.
Annyira tehetetlen vagyok.
Holnap mikor jössz? Ki jön még Csajok?

Kép
hanna30

Hanna: 9:50-re van időpontunk, gondolom, 10 perc alatt végzek, utána megyek, jó?
Szegény pici Olivér :( remélem, hamar kibújik a fogacska... próbáltad, hogy leveszed a láncot? Tudom, hogy hülyén hangzik, de ha lehet pozitív hatása, miért ne lehetne negatív egyes babáknál?

Csöre
csöre74

Ja és Hanna: a tappancsot és kezecskét próbáltad hűteni? Azok hűthető rágókák, nem?

Csöre
csöre74

Csöre! Most elaludt.
A hűtőben vannak a rágik. Ha ébred kipróbálom.
Nekem jó az időpont. Várlak. :)

Kép
hanna30

Batkata! NAgy ölelés Neked! Sírtam egy kicsit veled:(
Csak egy kérdés: tényleg muszáj a boncolás? Mi nem kértük apánál hisz annyit szenvedett...úgy voltunk vele hagyják most már békén:(

Hanna! kitartás és nyugodj meg!
katuska79

Katuska! Köszi szépen.
Hihetetlen, mennyire szenved. :(

Kép
hanna30

Képzeljétek, dolgozom :shock: :lol: megtalált az egyik pályázóm szkájpin :) Segítek neki, ha tudok :D

Csöre
csöre74

Hanna: :( remélem, javul a helyzet.... a fogzásra egyébként nem csak a dentinox van, láttam még valamit a gyógyszertárban, de rá se kérdeztem. Lehet, kellett volna :roll:
Ki jön még holnap?

Csöre
csöre74

Mi nem tudunk. Szülinapozunk. Bejelentkeztek a barátnőim. De legközelebb tényleg megyünk most már.

krisz78

Csöre! Éljen a meló! :)
Én is akarok szeptembertől.
Igen, van más is a fogzásra, majd veszek.
Remélem, én is, hogy javul, mert ha nem, akkor Olivér elmehet Paksra szirénának.

Kép
hanna30

Hanna!
Én sem hittem korábban a homeopátiában, majd egy 10 éve állandóan visszatérő felfázásomból gyógyított ki egy hozzáértő doktornéni. Ma is éppen megyek, hátha segít az arcüreggyuszimon is.
Nekem van itthon Camomilla, vigyek neked? Éjjel is sír Olivér? Azért ez a sírás, szenvedés elég ahhoz, hogy az ember kipróbáljon olyasmit, aminek semmi káros hatása nincs, hátha segít, nem gondolkodsz rajta? :(
Van még a Vibrucol is, az Pötyinek is segített. De volt, hogy annyira sírt szegénykém, hogy a végén Panadolt kapott. Én nem vagyok híve a hagyjuk szenvedni dolognak, mert mi is beveszünk valamit ha fáj, nem???? :roll:

Batkata, őszinte részvétem! Nem tudom elképzelni sem a fájdalmat, amit érezhetsz. Közhely, de talán az idő segít. :cry:

Csöre, ti meddig lesztek ott? Hanna, mehetünk akkor is, ha 11 után érünk oda? Másvalaki?

Alvás: aludt az egész csipet-csapat 7-ig. :lol: Egy kelés volt 4kor , gyors kaja és utána bundi tovább. Pötyi felébredt, amikor Ádi visszaaludt (keresi ilyenkor a helyét a drágám, forgolódik, nyöszörög), én ott álltam a sötétben, de hallottam, hogy felemeli a fejét, konstatálja, hogy Ádi forgolódik és aludt ő is tovább. Reggel mondta is, hogy hallotta Ádit nyüszögni, de nem zavarta. Olyan büszke vagyok rá!!!!!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Én sem hagyom szenvedni. Kipróbálok mindent.
Éjszaka is sírt szopi után.
Na, majd lekocogok a gyógyszertárba és bevásárolok neki.
Csak az a baj, amit eddig én vettem, nem hatott. :(

Szerintem 11 után is itt lesz Csöre.
Más pedig nem nagyon akar jelentkezni. :(

Kép
hanna30

Barti: szerintem is ott leszek 11 után :) kb 1/2 11-re érek oda :wink:
Ügyes Pötyi :D

Tali: korábban írták még páran, hogy jönnének, nem? Csak most nincsenek a közelben.

Csöre
csöre74

Csöre! Kriszti! Boldog hófordulót!!!!!!!!

Kép
hanna30

Hanna, én várható vagyok holnap. Most remélem semmi sem jön közbe.

Kép
Kép
cs_erika

Hanna: köszi szépen :D

Csöre
csöre74

Mi most sajna nem tudunk menni:(

Nálunk egyszer volt annó fájdalmas fogzás és akkor csak a panadol segített. Szegénykém nem tudott aludni sem, taknya nyála folyt, kínlódott. Adtam neki és végre megnyugodott.

Mindjárt viszem Petrát csipő kontrollra, délután meg Mátét szemészetre...kíváncsi leszek hogyan nézik meg majd a szemét. Főleg ha ordít majd a dokitól :shock: :shock: remélem nem valami bunkó orvos lesz...

Gondoltam szaporítok egy kicsit a tejmennyiségen és ma minden szopi után csinálom ezt a 7-7,5-5,3-3,1-1 fejést. Huh borzalom és szenvedés....
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?