A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sajt!
most akkor kukac vagy egér vagy????? :lol:
viccet félretéve, remélem, elmúlik ez hamarabb!
a trójai szerencsére engem egy ideje elkerül, pedig csak ingyenes vírusírtóm van
gyereknap alkalmából a Stadionok kertjében volt a dr Bubó musical előadás. Azon dolgoztam. :roll:

babszika

Babszika:
Hűűűű de izgi neked a te munkád!!! - ez most szőkenős volt :lol:
Kár, h. nem a Frédi-Bénit, eszméletlen Psota-utánzó vagyok :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja! Vki kérdezte nekem hány inszemem volt, hát lelkecském 1 +3. Sajna az 1+ 4. le lett állítva a Zuram bacissága miatt :cry:
Azóta várakozó állásponton vagyunk, remélem már nem sokáig - mert minden leletünk szupper lesz és kész!!!

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
hát, sajnos ez csak alkalmi meló... m.nélkül vagyok itthon.
de nagyon élvezem, ha mehetek és olyan élményeket kaptam, amiket soha nem lehet felejteni.
ez a baci mindenkivel kib...?! :evil: :evil: :evil:

babszika

Nekünk is van/volt vírusirtónk, de v.hogy mégis betrójáztunk...
Már nem is merek képeket letölteni, pedig igazán színessé tennék a hozzászólásokat.
Az volt a baj, h. az ezme saláta receptjét szerettem volna megtalálni, amit török oldalakon meg is leltem, vesztemre...

Pá Drágáim!
sajt@

:) Igen, szinte mindenkivel kibacik :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

No a pénz nem minden, ebbő is látszik! Nekem az élmények sokkal fontosabbak, azokat nem veheti el senki, nem kell befizetni adóra belőle, stb...

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! Felhívtam ma BMC-t és mondtam, h. csüt-re visszarendeltek uhu-kontrollra, be kell-e jelentkeznem. Szerintem a hosszú vöröses-szőke lánnyal beszéltem, azt mondta igen, elkérte a k.lapszámomat is.

Pá Drágáim!
sajt@

sajt!
a baci poén állati jó, itt röhögök rajta :lol: :lol:

ja és a vöröses hajú lány... célzás volt vmire? mert úgy éreztem, de nem jöttem rá :oops:

babszika

Sziasztok!!

sajt@ köszönöm nagyon boldogok vagyunk.

Kakti
Nevem: Zsuzsi
33 éves vagyok.
Békásmegyeren lakom mint Remény73.
Zeke kezelt,Szücs csinálta az inszemet, Skriba doktornő hirdete ki az eredmény.
Mai napig nem tudjuk mi volt a probléma.
1 inszem.
Eredmény szombaton voltunk 12 hetesek, December közepén várható a szülés.

Mindenkinek puszika és sok-sok babát.

Kép
Kép
colin

Babszika:
Nem célzás volt, ő az egyik leány aki ott dolgozik a recin, csak nem tudom a nevét.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Csak gondoltam leírom, hogy drukkolni nekem nem nagyon kell már, csináltam tesztet és nega lett (már megint..... :cry: )
Tudom, holnapig még bármi lehet meg minden, csak ez már olyan távolinak tűnik nekem. :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony!
jaj, ne már!!!
remélem, csak bújkál a bébi!!!

sajt!
ja jó, akkor jól értettem :lol: :lol: :lol:

babszika

Sziasztok Lanyok!!Udvozlom az ujakat,en se nagyon irogattam,de nem gyozok visszaoolvasni.Ma voltam eredmenyhirdetesen.HCG:388!!!!!!Eddig azon izgultam,hogy jo hireket halljak(halljunk)most meg teljesen parazok!!!amit most erzek leirhatatlan,de gondololtam megosztom veletek,mert nekem is mindig erot adott,ha +++++++++++++++++hireket hallok,olvasok.Egyebkent most szerintem a sikerszeria beindult!!!A noverke mondta,hogy akik elottem voltak mindenki ++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!Megmondom oszinten,vasarnap reggel csinaltam egy gyonyoru 2 csikosat!!!!!!!!!!Meg most is nezegetem!!!!!!!!!De persze,nagyon izgultam mielott behivtak.Es a doki,a biologus,az asszisztens,es a recepcion is Martika,Irenke annyira kedvesek voltak!!!!!!!!!!! Nagyon szoritok mindenkinek!!!!Udv Zoe
zoe33

Szia Rony!!Latom most otthon vagy,mindjart csorgok!!!!A tesztelesrol az a velemenyem,hogyha csinaltok csak reggel!!!Ezt mar en telefonon megbeszeltem a Ronyval,mert hogy o se reggel csinalta!!!A tegnap du- tesztemen allig latszodott a 2. csik!!!A reggeli a megbizhatobb,az elso pisibol!!!!!!!
zoe33

Sziasztok Csajszik!

Nekem Skriba dr. az orvosom...nekem azt mondta, hogy nem kell előre bejelentkezni uh.-ra...vagy a hsg utáni fantasztikus mámoromban vmit félreértettem?Hétvégén is csinálnak uh-t és inszemet:?:
Válaszaitokat előre is köszönöm:-)
Kiss Angyal :D
kiss angyal

zoe!
szívből gratulálok!

rony!
ha nem reggeli volt a teszt, akkor én még mindig bízom a sikerben ezerrel!!!!

angyal!
eddig nekem sem kellett bejelentkeznem, de ez nem jelent semmit, mert több hónapot kihagytunk. :roll:

babszika

Szia Zoe,

gratulálok!!!még kezdő vagyok ne haragudjatok ha hülyeségeket kérdezek....ez beültetés volt (ha biológus ismer akkor laikusan úgy gondolom igen) vagy inszem?

A :D
kiss angyal

tigriske: Jól beindultak a tüszőid. A leszbiszex már ditának (és még sokan másoknak) is bejött, neked is fog babát csinálni a dokinéni. :)

heni: Naná, hogy várunk odaát. Egész zebracsorda költözik odaát. :D

kpn: Mondtam én neked, hogy lesz inszem. Én is pénteken megyek, de te később. Én már addigra megtudom az eredményt. Reméljük szerencsés nap lesz ez a péntek.

babszika: Ti kb. hányra jösztök a pároddal? Én nem szándékozom túl hamar menni.

sajt: Nekem is mindig a legújabb víruskeresőim vannak, de mégis van hogy bejön rajta a vírus. A legutóbbi nagyon szemét egy vírus volt, újra kelltt telepíteni az egész windowst. És persze a többi programot is.

colin: És mint én is. Mármint békásmegyeren lakom. :D
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!
tudod, nekünk korán kell menni.
7-8 között kell mennünk.... de tartom valószínűnek, h sokáig ott leszünk. te mikor is mész?

babszika

rony: :( Most akkor ki lesz a csordám fő tagja. Te lettél volna az első.

zoe: Akkor te kezdheted a zebracsordát (rony: Nem cseréltelek ám le rögtön.)

kiss angyal: Eddig bejelentkezni nekünk is csak sp. vizsgálatra kellett és még talán az első hormonos vv-ekre. :D Az a tuti, ha rákérdezel. Állítólag az inszem eredményhirdetésénél is ott a biológus, de eddig ehhez még nem volt szerencsém. Majd most.
vicky79
Budapest III. kerület

babszika: Én itthonról olyan 7 körül indulok és kb. 8-ra fogok odaérni. Remélem nem leszek sokáig, mert elég sok elintézni valóm van péntekre.
vicky79
Budapest III. kerület

akkor azért jó lenne találkozni!
miről foglak felismerni?

babszika

Hello Vicky :D

Minden rendben? Érzed még a furcsaságokat? :D
Mi még a spermavizsgálatra sem jelentkeztünk be :D ...nem szívesen hívogatom a recepciót, mert szerintem az Irénkén kívül nem sok értékelhető emberke van ott...bár ez az én véleményem,és remélem senkit nem bántok meg ezzel..lehet, hogy én is pénteken megyek uh.-ra:-)
kiss angyal

hát, nekem van jobb favoritom a recin, de ez meg az én véleményem :roll: :wink: más a tapasztalatom

babszika

Babszika,
Akkor jó, lehet hogy én voltam rosszabb passzban mikor ez a véleményem kialakult...az a fontos úgy is az, hogy a dokinkban megbízzunk és meg legyünk vele elégedve :D
kiss angyal

figyi!
mások vagyunk.
(direkt név nélkül) én soakt köszönhetek egy valakinek, és volt vkivel nagyon rossz élményem is, de azt mondom, csak az hibázik, aki dolgozik - persze, akkor nem így gondoltam, hanem fel voltam napokig zaklatva. :oops:

babszika

hát, nekem is okozott vki ott 2 fantasztikus napot...,de aztán eszembejutott a legfontosabb alapelvem: nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki az aki mondja :D ..és vége is lett a fránya rossz kedvemnek..
kiss angyal

Lukácsné!
Igen jól emlékszel, tegnap voltam UH-on. A szomszéd topikba (BMC babát várunk) feltettem a sztárfotót, csak ide nem akartam babonából!

Rony Drága!
Ugye tudod, hogy nagyon nagyon, nagyon, nagyon++++++++++
Nekem a + teszt után 1 nappal estek össze a melleim és azóta is vagy 2x, de utána mindig visszajön:-) Írj amint tudsz.....

Vicky!
Neked még nem írom, majd csak csütörtökön, de azért nagyon szorítok Neked is!

Drága Heni!
Hát persze, hogy Téged is várunk odaát. Ez annyira magától érthetődő, hogy azért is nem írtam külön :lol:
(és persze mindenki mást, jól lenne, ha átadnátok lassan a helyet az újaknak :lol: )

Tigriske és Kpn!
Nagyon drukkolok a randikhoz! És az inszem napján tessék összebújni apával ---- ezt vegyétek parancsnak!!!!!! :lol: :lol:
Az inszem előtt számoljátok ki, hogyha most sikerül, akkor mikora lesztek kiírva szülni és azt vizualizáljátok be! Én is így tettem és úgy néz ki bevállt :lol:

Mostmég gyorsan visszaolvasok, aztán megyek tanulni, mert holnap vizsgázom!
Mindenkinek drukkolok kinek ezért, kinek azért........

Kép
akire79

:lol: :lol: :lol:

babszika

kiss angyal: Nekem Mártika a kedvencem. A spermavizsgálatra a recepción azért adnak időpontot, mert minden jövendőbeli apukát név szerint hívnak és a beutalót is ott kapják meg. Nem telefonos bejelentkezésre gondoltam, inkább időpont kérésre. De ha már ez nincs, akkor az csak jó. Furcsaságok: a hasam alja még szokott feszülni, de nem annyira. Cicim nem feszül, de egy kicsit érzékeny, ha hozzá érek. Nem keresek jeleket (ha-ha) csak egyszerűen bízom benne, hogy sikerült.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziaztok!
Sajt:
Ment a privi :lol: :lol: :lol: Szerintem akik oda járnak már meg ismerik telon keresztül is kivel beszélnek.Szerintetek??
Zoé:
Tiszta szivemböl gratulálok!
Bocsi a többiektöl de megyek mert elég sza..... vagyok.Ma voltam házidokinál és 3ésfél órát ott vártam és mikor bementem mondta mért nem mentem be mikor idejöttem nehogy elkapjak valamit föleg ha sikerült.15én Teszt pest 16án házidoki.Pusza mindenkek

Kép
rózsa11

akire: Én anyukám szülinapja körül, február 10-re lennék kiírva.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:persze, hogy sikerült!!!!!tegnap írtam neked, hogy mit olvastam :D a 3.után sikerül :D :D :D ...
kiss angyal

Kiss Angyal!
Biológus általában csak lombikosoknál van bennt az erdemény hirdetésnél, de én vagyok a kivétel, mert inszemes vagyok és ott volt a biológus a jó hírnél!!!!

Tigriske!
Nekem is "leszbisex"-ből jött össze a baba, mint Ditának. Hidd el jó kezekben leszel!

Zoe!
Hatalmas gratula! Nagyon vigyázz magatokra! Nem mondták, higy hány baba sejthető? Hányadik napos ez a HCG eredmény? Elég magasnak tűnik :wink:
Lassan gyere át a másik topikba!

Kép
akire79

Vicky!
Akkor ez gyönyörű szülinapi ajándék lesz anyudnak!

Az én anyukámnak vasárnap volt a szülinapja és én is az UH felvételt akartam neki adni, de csak hétfőn mentünk UH-ra így ez most elmaradt! Még nem is tudja egyik leendő nagyszülő sem!!!!

Kép
akire79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a ++++. Remélem tényleg jó lesz ez a leszbi dolog. :D

Sajt!

Akkor csütörtökön. Már írtam nagy darab csaj, kopaszodó nagydarab körszakálas férjjel. Természetesen a mnyh 13/B. Még a Zeke doki is megdicsérte. Éljen a tonhal. :D :lol: :wink:

Rony!

Még nem mondom, hogy sajnálom és semmit, mert még bármi lehet. ++++++++

Zoe!

Gratulálok!

Akire!

Ígérem parancsot teljesítem, sőt másnap is. :lol: :lol: :wink:
Jó tanulást!
tigriske1978

Ja az elfelejtettem, hogy beszúrtam a tüszőrepit. Pregnyl-t. Egy oldószerrel a két port. Ugye így kellett? Bár most már mindegy. Beszúrtam, simán bemegy, nyomom be,azt hittem, hogy bepisilek úgy fájt és csípet. Szerintem valmit elb.....tam. Múltkor is ezt szúrtam és akkor nem fájt. Csak akkor két szurit adtam magamnak. Én hülye :-).

És ugye a 21-es, 19-es tüszőből jó pete jön ki, mármint képes arra, hogy fogadja apát? Nem túl kicsi? Nekem a múltkor 25-ös volt. Sikeres inszemesek segítsetek, kinek mekkorából lett baba?

Köszi
tigriske1978

tigriske: A 20 mm körüli már jó szerintem. A szuri meg csíphet, lehet hogy így sűrűbb volt az oldat. Sajna okosabbat nem tudok.
vicky79
Budapest III. kerület

Akire!
Ha még idenézel!
Küldtem neked mélt!!!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony!

én azért szorítok neked, hátha mégiscsak sikerült :)
hallottunk már ilyet itt nem is olyan régen ugye???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi Vicky! Remélem így lesz. Elméletileg ha reggel volt 20,19,17, akkor csütörtök reggel lesz kb 23,22,20-as. Ezek bizti jók már.
tigriske1978

Rony, azért még szorítok++++++

Tigriske, hááát...nekem nem jön be ez a Menopur, nem tudom, hogy miért erőlteti a doktornő....jobb semmi, bal 1 db 13-as....
Azt mondta, hogy szúrjak még péntekig, még lehet valami, nem állítja le.... hááát, egy kicsit elszontyolodtam...a múltkor is csak 1 dbom volt....De neked megy a drukk péntekre+++++

Kpn, szerintem mi beszélgettünk az öltözőbe fél szemmel a résen, a doktornőre várva:)!?!? Drukkolok++++++

Maszil, mizujs veled?
lugi

Lugi!

Ezt szomorúan olvasom, kár hogy nem megyünk megint együtt feküdni, meg Misizni. Na sebaj! Te majd jövő héten mész. Drukolok és küldök egy kis növesztőszert. Fénypostán.
tigriske1978

Rony!
Még ne add fel, bármi lehet, volt itt már ilyen! Küldöm a pozitív energiát!!!!! Holnap várunk a jó hírrel!!!

Zoe!
Nagyon nagy gratula! Ez már szerintem 2 baba lesz!

Akire! Azért feltehetted volna a uhu képet. Tudod, erőt ad! Minden esetre most koncentrálj a vizsgádra!!

Tigriske! Szerintem ezek szuper eredmények! Ne aggódj!

Mindenkinek mennek a drukkok! Bocsi, akit most nem emeltem ki, de nagyon hulla vagyok.
szöszi1977

Hát Lugikám, bizony akkor jót beszélgettünk, te meg milyen okosan rájöttél :lol: Még jó, hogy majdnem mindenkit leszólítok...
Akkor ezekszerint pénteken nem nyomulunk együtt :roll: nem kérdezted a DRnőt, hogy miért kattog ezen a Menopuron???
Hát basszus, nem biztos, hogy paravántalan arccal is megismernélek :)

Tigriske, nem ettem tonhalat, viszont ettem méhpempő kapszulát, nekem nyoccas a mnyh. De mi az a" B" nálad?

Rony, sajnálom, de alapszabály, hogy amig nincs piri, addig bármi lehet...

Sajt, örülök, hogy visszalovagoltál közénk :)

Engem is érdekelne, hogy mekkora reped a repesztő hatására. Nekem múlt csüt volt 13, 15 is. Azok mára mit csinálhattak? Mert ma 15,16,17. Valaki közben megérett? És ha abból spontán csináltunk?

:lol:
kpn

Kpn!

Fogalmam sincs mi az a B, de ezt írták rá a stimu lapomra. És akkor egyél tonhalat, hogy még nöjjön péntekre. :wink:
tigriske1978

Nem bírtam magammal és megcsináltam a tesztemet.

14.dpo-n:

Kép

Mindig elterveztem, hogy milyen lesz majd, de most olyan ideges lettem, hogy majd kiugrik a szivem. Ugye ti is látjátok?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
Ez bizony két csíkos,bármerre is fordítom a fejem!
:wink:
Hatalmas gratula neked!
:D :D :D
Puszi,Orsi
orsiborsi

Zoe,
de szorítottam Neked!Nagyon örülök a magas HCG-nek.
Vigyázz magadra!
Puszi,Orsi
orsiborsi

[color=darkred]Vicky, ez ott van [/color]bizony!!! :D
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?