Ladmon, jujdejólenne ha meglenne még a Lost

elmennék érte, ha a szavaszegős-hitegetős galád férjem végre tényleg arra fordítja az autó orrát...

(kezd gyanús lenni, hogy azért lapít, mert ezen a héten is elmarad az utazás........)
Millye, én nagy András-séró-imádó vagyok ugyan, de mostmár tényleg nagyon hosszú volt neked, így "engedélyeztem" a nyírást
És jófej vagy, és szeretünk, és persze hogy nem tudsz negyven babát fejben tartani
Amy, csekély gyógyír ugyan a bánatodra, de azért öröm, hogy az öcséd boldog

meg hogy vettél új ruhát az esküvőjére

amiben ráadásul még a szokásosnál is csinosabb vagy
Gratula az átalváshoz!!!
Adrinak is van narancsbőr a popsiján
Nicko, figyi, tényleg írd le ide, hogy miért érzed szarul magad, miért vagy szomorú, meg egyáltalán azt, hogy szomorú vagy, hidd el, segít! meg ha ténylegesen segíteni nem is tudunk, az együttérző szavak is nekem pl mindig jól esnek, és jobban érzem magam tőlük! Sajnálom, hogy olyan egyedül vagy ott messze

én hajlandó vagyok egy órát olvasni
Jók a keresztelős képek, és nagyon csini vagy!
Zsuzsi, mármint sülysápi barátnőddel? Olyanom nekem is van bibibííí
Külföldi telefonálás úgy van, hogy akkor is te fizetsz, ha itthonról hív valaki (mivel ő jóhiszeműen magyar számot hív, nem tudja, hogy te külföldön vagy). Ehhez be kell kapcsolni a roaming szolgáltatást. De feltöltőkártyás telefonnal készülj, hogy nem lesz ócsóé
Szerintem ezt itt olvasgasd el:
http://www.pannon.hu/egyeni/roaming/kartyas/
(találsz díjszabás táblázatot is ugyanitt)
Andrea, drukk Hannának, hogy ne lázasodjon!
Boldog hófordulót a nagy négy hónaposainknak, és a kicsit kisebb három hónaposunknak!
Erika, én tuti visszakézből lehúztam volna neki egyet!
Julcsi, szerintem hagyjuk akkor a holnapot, ha sokaknak nem jó. (nekünk a jövő kedd se, szuri lesz

)
Szerintem válasszunk új időpontot kicsit később, mondjuk június végéről, hogy mindenkinek legyen ideje újraszervezni, és akkor próbáljuk meg azt, hogy gyertek hozzánk, csak ide is kell majd pléd, mert ülőhelyem nincs elég - na meg arra azért készüljön fel mindenki, hogy nem valami hatalmas a kertünk. Viszont így nem lesz gond a szopi, meg a pelusozás, és délelőtt a kert egyik fele, délután a másik fele van árnyékban, szóval napszúrástól se kell tartani. Eső az mondjuk itt is gáz, mert a lakásban viszont 100%, hogy nem férünk el sokan. Viszont van játszótér nagyon közel, hogyha hoztok nagyokat is, el tudunk menni oda sétálni. Így az alvás se olyan nagy gáz talán, Adri kiságyát, egy utazóágyat, meg a mi franciaágyunkat is fel tudom ajánlani, ha valakinek a babája nem tud kint aludni.
Annyi még, hogy ilyen sok embernek nem fogok tudni főzőcskézni

persze valami sütit csinálok, de ebéd az nem megy

(mondjuk pizzát házhoz hoznak ide is

)
Zsancy, örülök, hoyg jól sikerült az út, és remélem, minden OK a veséddel!
Verus te is milyen csini vagy