Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!a barárnőm kislánya valszeg allergiás valamire???egy jó gasztroenterológust keresek a Heim Pál Kórházban ha ismertek valakit aki megbizható alapos akkor kérlek irjatok!!!köszi Vera70

Kép
Kép
 
 


Kedves Vera70!

A Heim Pál gasztroenterológiát sajnos nagyon jól ismerem, de még véletlenül sem ajánlanék onnan senkit. 2 hónapos ott tartózkodás után saját felelősségünkre hoztuk haza kislányunkat, aki itthon kezdett el gyógyulni. A 2-es gyermekklinikáról viszont bátran ajánlom dr. Tomsits Erikát.

Üdvözlettel: Rita
 


Szia Rita!Köszönöm Neked az infót estleg nem tudnád megadni a DrNő elérhetőségét?kell-e beutaló?vagy előjegyzés alapján megy?előre is köszi az infót!!!Képüdv.vera

Kép
Kép
 
 

 
 

Kedves Vera!

A következő számon próbálkozzatok: 215 1380. A 2939-es melléken hétfőn délelőtt lehet elérni. Mi a háziorvosunk révén kerültünk hozzá, szerintem kérdezzétek meg, kell-e beutaló. Előzetesen időpontot kell egyeztetni, mert sokan járnak hozzá. Nagyon kedves a doktornő, szakmailag is csak jót hallottam róla.
Sok szerencsét!
Rita
 


Szia Rita!Nagyon szépen köszönöm neked az infókat majd irok hogy mitörtént üdv.vera

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!
Vera!
Beszéltél azóta a dr.nővel? Kell beutaló? Azon gondolkodom, hogy el kellene vinnem a fiamat kivizsgálásra, mert már 3 hete nem eszik szopin kívül semmit (8,5 hó), de a háziorvosunk szerint a gasztorenterológia súlyosabb esetekre való (komoly súlyesés - mi "csak" 40 dkg-t fogytunk, hasmenés, stb.), úgyhogy nem remélhetek beutalót tőle, hacsak nem akarok összeveszni vele.
Majd megírnád, hogy mi volt?
Köszi
Zsófi
 
 


Bocs Vera, most látom, hogy hétfő de. lehet elérni a dr.nőt. Megpróbálom majd én is hívni.
Szia
Zsófi
 
 


Szia Zsófi!szerintem ne aggódj ::persze ezt könnyű mondani...az én fiam sem volt több és nem volt semmi baja ...egyébként ha azt irod hogy hasmanése is volt a babónak akkor ez lehet a súlyesés oka ....persze ha te úgyérzed szerintem elviheted egy vizsgálatot megér hogy megnyugodj...üdv.vera

Kép
Kép
 
 


A Heim Pal gastroenterologian fantasztikusan jo,segitokesz orvos van,megpedig a Dr.Nagy Aniko. Mindenkeppen kell beutalo es elozetes idopont egyeztetes telefonon. A noverek is iszonyu aranyosak es segitokeszek! En azert vittem oda a kislanyomat,mert 6 honapos koratol 1 eves koraig 6kg volt es semmit nem hizott.A tobbi orvos szerint ez normalis volt!!!!de en nem nyugodtam bele es elvittem.Most 16 honapos a kislanyom,mai napig gyomorszondaja van,de viszont a 4 honap alatt hizott 3kg-ot!Azota gyorsan lendul a mozgasfejlodese is.Szoval mindenkeppen ajanlom,en senkire nem cserelnem fel ezt a dokit.
 
 


Szia Gabi!

Refluxos a kislányod? Vagy miért kellett neki gyomorszonda? Nálunk sajnos csak most derült ki 21 hónaposan, hogy refluxos a lányom, mi a Veres doktorhoz járunk az I-es Gy.klinikára, ő is nagyon rendes, 2 hét múlva megyünk gyomortükrözésre, de valószínű, hogy gyógyszerrel nem lehet kezelni, így jövőre biztos műtét lesz.
 
 


Hello Lilla!

Nem,izombeteg,es nagyon konnyen elfarad az evesben.Bovebben tudsz olvasni rolunk a !Multi-minicore myopathias topicban.Ott mindent leirtam magunkrol.
 
 


Lilla!
Ohh,sajnalom a kislanyodat,remelem meggyogyul nagyon hamar es elfelejthetitek ezt a remalmot.
Nagyon Boldog Karacsonyt nektek!
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet: