Krisztina: köszönöm!!!!
természetesen írok majd a "milyen két babucival" témáról. 2 és fél év lesz köztük ha jól számolom!!!
Dy: a problémánk ugyanaz: az én kicsim is lent van és ráadásul ülő helyzetben. Már 1 hete nem akar a kis "fészkéből" kimocorogni.
Tegnap reggel nagyon megijeszett....mikor elmentem pisilni láttam a tisztasági betéten egy barna foltot. a terhességeim 3 hónapjában ez mindíg előfordult, de most 4 és fél hetesen nagyon megijedtem. az uh-n tegnap délután nem talált az orvos semmit, csak a picike ült be az egyik sarokba és érzem is a súlyát rendesen. Kérdezte vannak e fájásaim, de mondtam nincsenek, csak érzem a nyomást. Felírt gyógyszert amit 2 hétig szedek és nekem is pihennem kell. de ez nem olyan egyszerű az én örökmozgó kisfiacskámmal. már előre félek hogyan oldom meg. Ráadásul nincs aki kimozdítaná innen egy kicsit. Apa dolgozik, anyósom itt sürög a ház körül...szegénykém be lesz zárva anyával???
majd még írok, mindenki vigyázzon nagyon magára, én az útóbbi napokban nagyon elfáradtam ,most kell a pihenés!!! valahogyan majd csak megoldom.
szép napot mindenkinek!!!