Nellike, Marietta! Sok boldogságot és nagy gratuláció az ifjúsághoz!!!
Nellike,
Szépek a babák, tényleg nagyon fiús-lányos.

Bár lehet, hogy fordított takaróval is így érezném, nem tudom.

Egy 9/10-es Apgar, főleg hogy iker is kora, teljesen tökéletes, de a 8/9 is jó.

A folyamatos tájékoztatást megköszönjük.
Nem jövök egy napot és a babák száma megnégyszereződött.
Szerdára volt védőnő időpontom, teljesen elfelejtettem.

Tök ciki.
Tímea,
Töltött karalábé anyósom egyik legjobb kajája, nagyon szeretem. Igaz, nekem nyersen is az egyik kedvencem.
Gabi,
Én sem vagyok az az ordítozós fajta. Már csak azért sem, mert nekem az egyáltalán nem segített volna. A sima összehúzódásnál én csak koncentráltam és kizártam a külvilágot, a kitolásnál meg a levegőre szükség van, hogy hatékony legyen.
Azt hiszem, hogy én sem örültem volna ilyen körülmények között, ha Nati ott van. Amikor bent feküdtem a 3 ágyas szülőszobán, az egyik szülésznő, bekísérve egy fiatal csajcit, mondta neki, hogy ott fog szülni.

Nekem meg annyi volt a gondolatom, hogy én aztán nem akarok ott maradni akkor, inkább saját felelősségre távozom.
Agmano,
Úgy tudom, a határ 2500 g (ez a "koraszülött" határ), de Dodianyu a biztos infó itt.
Nálunk rengeteg mesterember dolgozott mindenfélén. Én nem tudnék nyugodtan nyaralni, amíg itt dolgoznak, az biztos.

Néha a legalapvetőbb dolgok miatt is szólni kell.
Csibe,
Nekem a lányom ráhúzott 5 napot, a fiam meg korábban jött majd 2 héttel. Mendemonda.

Most remélem, hogy Dani tartani fogja a családi hagyományokat.
Ronmay,
A tej nekem is jó szokott lenni gyomorégésra. Ráadásul langyosan, amit alapból utálok, nem terhesen eszembe nem jutna úgy inni.
Krissy,
Semmi bántás, hogy kikerültél a táblából, de többen vannak, akik már jó ideje nem írtak, biztos van közülük olyan is, aki már egyáltalán nem is fog jönni. Csibének meg naponta kell átirogatnia minden egyes sort, így fórumilag megszavaztuk, hogy csak azok maradnak a rendszeresen feldobott táblában, akik gyakrabban jönnek. Akik meg ritkábban, de mégis jönnek, azonnal visszakerülnek.
Szisz,
Én nem lennék oda, ha a védőnéni kijönne.

Igaz, meg kell látogatnia, hogy lekönyvelhesse, milyen helyre érkezik a baba, de most nem vágyok rá.
Csibe,
A tábliban jó lenne adat a születési korról pl 35+3 és a szülés módjáról cs/n. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni az arány. Esetleg a kórház, ahol a babuk születtek.
Hendegabi,
Nekem csak 10-ig kell számolni a magzatmozgást, uh a 30+ az biztos tökéletes.
A 34 az függőlegesen mérve a poci? Úgy még nem is mértem meg.

De mindjárt.
Tabati,
A villanykapcsoló 3-4 év alatt nem való a gyereknek.

Onnantól meg elég kreatívak, Nati a játékbaba kislavórját viszi oda magának, vagy ha n-n pipiskedik, akkor eléri. (104 cm) Így pont jó, pedig normál magasságban vannak, kb vállmagasságban.
007,
Erre való a fáziskereső ceruza
Amit akkor lehet használni, ha már megvan a vezeték, azaz ha már belefúrtak.
Villanykapcsolót még soha nem próbáltam orral felkapcsolni.

De teli kéz esetén az ajtót, amíg még normál magasságban voltak a kilincsek, simán ki tudtam nyitni lábbal.
Boo,
Attól függően, hogy melyik fertőzésem melyik fázisában vagyok, a sima pizsi és a bugyi betéttel verziók között ingadozok. Most az x+1-nél tartok már, n n unom, ma kezdem az újabb dugesz adagot, ami persze ismét bugyiban alvást jelent.