Itt vagyunk

Bocsi de a jó idő teljesen el veszi az időmet. Egész nap csavizunk,ha meg nem,akkor éppen a házimunkát végzünk
Dominik cuki nagy rengeteget válltozott,jó irányban. Nagyon okos,és értelmes,nem csak azért mert az én kisfiam
Szeptembertől megy Bölcsibe

Voltunk Sárkányvárban az 1-3 éves korig foglalkozáson. A lényege a gyerkőcök "szocializálódása". Körjátékok,mondókák gyerekek,mamák együtt.
Judy!
17 hetes
Na és kiccsaj?
Mi ez az új nicked? Dinci-Dönci sem beszél. De énekel
Pl: visszadúdolja a hinta palintát,és más külömböző énekeket. Még mindíg egész nap takarít,utánozza a hangokat,így a porszívóét,autóét,repülőét,stb.. Egyáltalán nem irigy,amin teljeen meglepődtem. Régen őrjöngött,most pedíg egyáltalán nem érdekli,hogy ki miét veszi el. Olyan büszke vagyok rá
Csak más gyerekhez hozzá ne érjek,de még csak ne is köszönjek neki. Puszit ad,mindent megért,megcsinál,megmutat,rendeltetés szerűen tud játszani a játékaival,kivéve ha a játszóházban vagyunk,mert ott ledobálja a játékokat? A zokniát,és a cipőét,már tudja,hogy hol kell széthúzni,hogy fel tudja venni,stb. Szóval ez a 2 hónap sok válltozást hozott
Xsara!
Dani is megy oviba? Építkezéssel hogy álltok?
Mentek nyaralni? Mi igen
jún. közepén Gúnarasra,már alíg várom. Dominiknak adom a Bérescseppet,mint immúnerősítőt. Nagyon jó
Azóta még csak nem is volt taknyos,pedíg a kisbarátnőnk beteg volt. Éppen most meséltem anyukámnak,hogy Döncikém ma milyen újabb meglepő dolgot csinállt. Vannak bábjai. Tudja,hogy fel kell húzni a kezünkre,ő is felhúzgálja. Ma felhúzatta velem,egy darabíg figyelte,amint bábozok neki,majd megfogta a kezem a kockáihoz húzott. Rámutatott a piroska,és a farkas bábúra,majd a kockáira,és bólogatott. Ez nála azt jelenti,hogy játszunk. Tehát azt akarta,hogy a bábok építsenek vele
Még kockákat is adott nekik
Na jó most megyek,mert le vagyok fáradva. Ígérem megpróbálok sűrűbben jönni.
Puszi
Sziasztok
Noémi

Gergővek mi is egész nap kint vagyunk, legújabb mániája, hogy a kocsiba beüljön és "vezessen". A kis másfél éves szaros. Egyre több szót mondogat, végre nem csak apa van, hanem anya is