Regi, ez a cucc Szelin, totál odavagyok tőle

!!!! Ez a dilemma nálam is játszik, de Panka mindig kiszedi a csatot a hajából, úgyhogy inkább vágom még. A copfot elég jól tűri, csak más kislányok gyönyörű frizurájával kell példálózni

.
Kaqk, én akkor főzök, amikor alszik. Máskor lehetetlen, főleg az ilyen anyás időszakában, amikor napközben is a lábomba csimpaszkodik

.
DE megfogadtam, ha Bence itthon lesz 15.-e után, bár nem nagyon fér bele a keretbe, egy adag kaját biztosan hordani fogok, és az elég lesz a két gyereknek. Nincs akkora fantáziám, hogy minden napra kitaláljak valamit, és nem fogok egész nyáron minden délelőtt a konyhában állni a két gyerekkel a nyakamon, hogy aztán a fele kaját a kutya egye meg

.
Köszi csajok, én már jól vagyok. Az az éjszaka volt a legbrutálisabb, tegnap már pizzát is ettem

. Pankával sincs napközben semmi gond, az éjszaka sem zavarna, ha simán visszaaludna

. Remélem, szegénykém hamar túl lesz rajta.
Mesi, +++++++++++++++!! Várunk a hírekkel!
Heni, de jóóóóóó, hogy leírtad a receptet!!!!! Megcsináltam, tényleg nagyon finom

. Éppen cukkinis recepteket kerestem, de mindegyikhez kellett volna vmi extra, ami nem volt itthon. Első kiskerttulajdonos nagy büszkesége: saját cukkini és saját metélőpetrezselyem van benne

!
Várok patisszonos ötleteket is

, az is jó sok lesz

.
Vindo, nagyon jó meséket improvizálsz

! És Rugó nem alszik be szopi közben

??
Tudom, nagyon fárasztó tud lenni a mesélés, éneklés, de sokkal jobb, mint a ringatás, sétálás

...
Én azért szeretem jobban az általam kreált meséket, mert úúúúúgyis beleszólnak, kérdezgetnek, és egy létező mese fonalát már a második mondat után elveszítem

. Van, hogy alvás és álmosság helyett inkább felcsigázza és izgatottá teszi a mese

.
Bulcsúnak boldog névnapot!!
L.Móni, nagggyon csinos Gréti

!!!! Panka mondja ám: Géti, Géti, si-hu-hu

.
Panka annyi mondókát "tud", amennyit én szoktam mondani: nem sokat

. Csip-csip-csóka, Gyerekek, gyerekek, Hinta-palinta, és rájöttem, hogy a Pál, Kata, Pétert is tudja hellyel-közzel...
Tegnap zongorázott a kicsi zongoráján (elfogultság nélkül nagyon jól csinálja, jót tesz neki, hogy hetente 2x vagyunk a zeneiskolában

), és önmagát kísérte furulyán

. Na ez már nem volt annyira profi, de nagyon tetszett neki is, mi pedig jót nevettünk

.