A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na tessék,ráadásul laptatő.Eldobom az agyamat.
szimbáék: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia,
meggyógyultam köszi. Már dolgozom :(
Az antibiotikum tönkre teheti a hüvely flórát, ugyhogy remélem nem kapok most meg el semmi gomba-bombát.
90 nap múlva kezdtek újra?
miciona

miciona:NoRMAFLORT nem kaptál az antibigyó mellé???? Akkor még nem késő szedjél csak!!!!!
Hát reméljük a kezdést! Még minden lehetséges.Pénztől függ az egész,sajna.Rajtunk nem múlik.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!
Még mindig itthon vagyok, de már nem bírtam magammal, elmentem a piacra kutyáknak husiért, meg magunknak is leveshúsért és főztem egy húslevest. Ki kér? :)

Comee,
Továbbra is mennek a drukkok, sokat gondolok rátok!

Miciona,
Szuper, hogy meggyógyultál, tényleg szedj normaflort!

Moncsi,
Hova tüntél?

Kata,
Mondom én, hogy egy hős vagy! Meglátod, hiányzoni fog a futás 2 hét múlva, mikor kiderül hogy babás vagy, és egy ideig majd nem lehet futni :))
És köszi a drukkot!

Rencsi,
Hogy vagy?

Tigrincs,
Nagyon köszönjük a bátorítást!

Melánia,
Drukkolok, hogy 90 nap múlva kezdhessetek!
vjulcsi

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, hogy ennyire drukkoltok! Mindenkinek nagyon köszönöm! Remélem már csak ezért is, 3 hét múlva jó hírrel szolgálhatok! :lol:

Pihengetek, apa kiszolgál, süt-főz-takarít-Kittit nevel, úgyhogy egy szavam sem lehet!

Majd minden nap bekukkantok!

Mindenkinek drukkolok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, írtam egy baromi hosszú levelet, amikor kész lettem, rákattintottam, mert mindig csinálok biztonsági másolatot, erre akkor elszállt az egész :evil: :evil: :evil:

Majd összeszedem magam és lerövidítve leírom újból...... :cry:

Kép
rencsi79

Megjöttem a futásból! Most csak 15 percet futottam, és nem a focipályán, hanem a ház körül! Már nagyon érzem a petiket, úgyhogy ezért döntöttem a rövidített futás mellett! :)

Julcsi!
Remélem, hogy mostanában már nem kell futnom, mert az azt jelentené, hogy kismama vagyok! De azért ne szaladjunk még ennyire előre! :)

Miciona!
Azért az a 10 kör, nem teljes 10 volt. :( Néha-néha meg kellett állnom pihenni kicsit! :) Szóval nem török bajnoki babérokra! :)

Csomee!
Mennek a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Rencsi!
Várjuk a levelet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Látom, zajlik az élet! Örülök, hogy vidámak vagytok és csacsogósak!

Kata, nem semmi amiket futsz! 30perc??? :shock: Nekem a 10 sem megy egyvégtében...sohasem voltam egy Ben Johnson. Suliban is mindenkinek átlagjavító volt a tesi, egyedül nekem húzta mindig lefelé. Már akkor is rém atletikus és edzett voltam.
Becsületemre legyen mondva, ennek ellenére minden du. lefutok egy utcahosszt, aztán visszafelé gyors-séta. Ennyi telik...sajnálom!

Bodzikám, küldök másik számot! A régit már nem használom, bocsi!
:oops:

Kata, Meli! Szerdán én is nézelődtem, de nem voltam 100%-ig biztos, beégni meg nem akartam. Úgy 3/4 8 körül érkeztünk. Rajtam piros-vajszín széldzseki volt, miután levettem szürke fölső. Hosszú sötétbarna (egyesek szerint fekete, ez esetben beperlem a hajfesték gyártóját), hullámos (inkább kócos) hajam van. Nagyon jóképű a férjem :lol: , és világoskék póló volt rajta. Egy ideig az ajtónál tébláboltunk, majd leültünk a KVautomata mellé. Gyakran ittam vizet és épp ilyen gyakran látogattam a toalettet is. :lol: Úgy 10 körül végeztünk.

Csomee! Te voltál benn szerdán a betegszobában, mikor Zsuzsa (régi kiadású) megszúrt? Nagyon szorítok Nektek!

Velem Apánk roppant elégedett volt. Azt mondta, gyönyörűek a tüszőim. Volt jó pár, szépen együtt is voltak méretben, de ez az első UH ilyen szempontból még nem igazán mérvadó. Majd holnap már jobban körvonalazódik a helyzet.

Basszus! A nyírőben egy fószer úgy vett vért tőlem hogy majd kihaltam! Nem a vénámból, mert azt keménynek találta
:shock: (pedig büszke vagyok rá, mert nagyon szépen látszik), hanem mellőle. :twisted: Nagyon fájt sokáig! Amúgy is gyanús a pasi, kicsit furcsa, mintha lógna egy deszkája... Amikor elkezdte forgatni a szeme előtt körbe-körbe a tűt, úgy kereste, merre van a metszés rajta, már sejtettem, hogy itt valami gond lesz. Utána a lefertőtlenített vénámat nyomogatta a mutató ujjával vagy fél percig, azt hittem játszadozik vele vagy most lát ilyet először... Legközelebb a közelembe sem engedem!

Miciona a Normaflor a pocakodnak jó, de hüvelygomba ellen nem véd:))

Albi, remélem, volt valaki aki tudott segíteni, mert sajnos nekem sincs ötletem. Csak véleményem....

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:tudom ki vagy!!!! Ott ültünk veletek szembe a férjemmel.Párodat kiküldted boltba?? Hozott neked kekszet +még valamit???

Kép
Kép
melánia

Moncsiga: Szerdán transzferen voltam. Kb. fél 12 körül voltam bent a betegszobában úgy fél 1-ig.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Meli! Lebuktam... Szóval Te voltál? Így elbénázni! Lett volna időnk beszélgetni jócskán...Nagyon jókat mondhatott Nektek Apánk, mert vidáman jöttetek ki.

Csomee, tudom hogy transzfer volt. Figyelek! :wink: Csak amikor kaptam a szurimat, akkor volt benn valaki a transzeferes székben is. Egy másvalaki meg szundikált a punkció után...remélem, jó hírekre ébredt.
Arra gondoltam, hogy mivel csak egy punkciója volt Apánknak, ilyen korai időpontra hívott beültire Téged.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi:hát igen,humorizáltak a férjemmel az ajtóban.De ti meg olyan rossz kedvűek voltatok.Láttam ahogy apával összebújva búslakodtatok.

Kép
Kép
melánia

Moncsiga: Mikor bementem az első ágyon feküdt az a lány, akinek punkciója volt. Én a második ágyon feküdtem. (Nem a napozóágyon) Később jött a harmadik lány, aki a fal melletti ágyon feküdt. Neki átjárhatóságija volt.
Gondolom, hogy figyelsz, nem is azért írtam! :wink:
Te hány óra körül voltál ott?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Moncsiga!
Holnap reggel én is megyek UH-ra! Próbálok az elsők között lenni, nem tudom hogy sikerül! :) ErcsiApu barátja visz, ezért nem tudom mikor érünk oda! :) Remélem megismerjük egymást, és tudunk beszélgetni is majd :) !! Nálam egy narancssárga mappa lesz! - Csomee-nál bejött! - Remélem erről felismersz majd! :) A futásról annyit, hogy én úgy vagyok vele, ha te úgy érzed nem megy több, akkor nem kell erőltetni! Az elején is kb. 10 percig tudtam futni megállás nélkül! Most már azért a 30-35 perc alatt talán 2x állok meg és sétálok, vagy kifújom magam! Szóval ha te úgy érzed, hogy az "utcahossz" neked elég, akkor biztos, hogy elég!

Most este úgy elkezdett fájni a hasam! Nem tudom, hogy azért mert már olyan nagyon a drágák, vagy mert most repednek meg! :? De úgy döntöttem este ErcsiApunak ugrok, nem szeretnék lemaradni, ha tényleg most repednek! :) Lehet Apánk jól letol érte, de vállalom! Majd erősen győzködöm, hogy azt gondoltam, és féltem nehogy lemaradjunk! :lol: :wink:

Szép estét! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee! Én korábban voltam. Pedig már azt hittem, találkoztunk.

Kata! Figyelem a narancsot, majd lengesd a fejed fölött, mert ha akkora lesz a tömeg, mint szerdán -márpedig akkora lesz- másképp nem lehet majd észre venni. :lol:
Ha annyira fáj, akkor lehet hogy repedsz. Mekkora voltál szerdán?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Tudnátok nekem segíteni?

Úgy néz ki, hogy a menzim a 7végén fog megjönni. Doki bácsi azt mondta, hogy az 1. napon telefonáljak, mert akkor a 2.-on még el tud küldeni vérvételre. És ha ez 7vége???? 2 hónappal ezelőtt azt mondta, hogy akkor rögtön hétfőn teló nélkül, éhgyomorra menjen. A múlt hónapban viszont nem mondta. Szerintetek? Felhívjam holnap és beszéljem meg vele, hogy akkor hogy is legyen?

Ma nem volt időn végig olvasni az új hozzászólásokat, de holnap bepótolom. Most már szeretnék rendszeresen írni :D !

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs! Ha 7végén jön, akkor hétfő reggel kezdj a Nyírőben, aztán 8 körül hívd Apánkat időpontért. Nekem mindkét alkalommal így volt. Ha szombaton jön, akkor is ez a 3.cn lesz, az meg még bőven jó!

Van beutalód tőle 2-3-4. napi hormonra? Ha nincs, akkor inkább hívd fel holnap és kérdezd meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.06.04 19:55-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kata! Közben néztem, hogy szerdán 14-es voltál. Hááááát...az még nemigen reped...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

A normafloret köszönöm, mert jó kis hasmenésem lett az antibiotikumtól, legalább a pocim helyrejön. Apa már meg is vette.

Kata és Moncsi én mindkettőtöket megismerlek, de én nem megyek:(
remélem majd szeptemberben is lesz fórumos. Persze ti már terhesgondozásra járva!
miciona

sziasztok lányok!
épp most regisztráltam.
a 18. napon járok, tehát 10 nap múlva indul az icsi.
nagyon-nagyon-nagyon félek!!!! segítsetek megnyugodni!!!!
nem igazán a beavatkozástól félek, hanem pl. a gyógyszerek mellékhatásától. ti mit éreztetek? apánk tájékoztatója után összeomlottam. tud vki olyanról, aki ebbe belehalt? félek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juci1968

Jucika! Magyarországon a túlstimuba sem halt bele senki, Apánk pedig különösen gondos, ne félj!!! A mellékhatásokat sok-sok év múlva tudhatjuk csak meg, de nem fogjuk, mert nem lesz bajunk és kész. Ráadásul az első stimu indult Nálad, tényleg ne aggódj, kérlek! Szegénykém! Megértünk, mert itt mindenki összeomlott, amikor elolvasta a horror tájékoztatót + meg is hallgatta... :roll:
Hamar el fogod felejteni az aggodalmat, amikor majd a karodban tarthatod a Gyermeked, na, akkor végképp semmi sem fog érdekelni, mert úgy fogod érzni, Ő mindent és bármit megér/megért. :D
Gyere gyakran, hogy megnyugtathassanak a Lányok is!!!

Kép
bodza2005

Melánia! Az a TSH kiváló, nem kell vele foglalkoznod szerencsére. :D

Kép
bodza2005

Jó reggelt!
Megérkeztem! Apánk nagyon aranyos volt! Még megvan mindhárom picikém. :) Ma még kaptam egy egész Merionalt, aztán vasárnaptól indul a Mandula! :):):) Reménykedem, hogy most tényleg sikerülni fog! Nagyon bízom benne. :) Úgyhogy most rám fér a szorítás. És azt hiszem, rajtunk most sem fog múlni! Azt tudom, hogy az előző hónapban nem voltak ilyen szép nagyok. Ha jól emlékszem akkor az utolsó UH-n talán olyan 14-15-ös volt. Azt meg már szerdán elértem. Most ha jól láttam volt 2 db 18-as, és 1 db 17-es. Azt mondta azért is fájhat annyira, mert jóval nagyobbak, mint az előző hónapban! :) Mondta még, hogy ez a ciklus most 30 napnál tovább fog tartani. :) Azt mondta még, hogy hétfőhöz 3 hétre csinál egy tesztet reggel 5-kor és 7:30-kor hív engem, hogy pozitívat tesztelt! :)
Édi cukor falat volt! Bár reggel még úgy tűnt, hogy rossz kedve van, de velem aranyos volt!

Moncsiga!
Örülök, hogy megismertél! És még a narancssárga mappát sem kellett a fejem felett lóbálni, hiszen nem voltak túl sokan! :) Mesélj, mit mondott Apánk, milyenek a tüszők????? Kíváncsian várom! :)

Jövök még! Szép napot, ebben az ócska 12 'C-os időben! :S

Kép

KépKép
ercsikati

ErcsiKATI:1000-REL DRUKK!mINDENT BELE HÉTVÉGÉN!!!!!!!!

SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
kitti4

Sziasztok.

Kata:DRUKK+++++++++++++++++++++++++++APÁRA FEL!! :lol: Gondolom most már nem kell futnod?

moncsi:mondtam tegnap a páromnak hogy ti voltatok azok.Ő is határozottan emlékszik.

csomee:+++++++++++++++++++++++++++++ragi.
bodza:azért elmenjek IR-re.Kérdeztem apánkat de ő csak annyit mondott hogy:HÁT HA VAN RÁ IDEJE AKKOR CSINÁLTASSA MEG.Hát ezzel nem lettem okosabb. :?

miciona:hát talán én megyek veled szeptemberben.Bár most elég nagy szarba kerültem.Ahol eddig dolgoztam nincs munka.Hiába kevés a kuntcsaft.Nem tudom mi lesz.Így lové sincs,úgy hogy kereshetek munkát. :cry:

Kép
Kép
melánia

Elszállt nekem is, amiket írtam... :twisted:

Akkor most csak Melánia, Neked maradt időm írni. Pajzsmirigyhez annak nincs köze (IR), persze, érdemes megnézetned.
Ha gondolod, 2lány is tud ebben Neked seíteni, mi, hogyan, hol érdemes, megadom a mail-címüket, csak 1eztetek Velük előbb. LYÓ?

Katás! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
pussssz Tarts ki meló-ügyileg!

Kép
bodza2005

bodza:köszi,de ne felejtsd el,hogy én Szegedi vagyok.IRügyben.

Kép
Kép
melánia

bodza: köszi a bíztatást. alapvetően hipochonder vagyok, némi pánikbetegséggel megspékelve.
a menzesz első napjától adják a gyógyszereket? meddig? hogy történik a leszívás? az elméletet tudom, de ha olyan embertől hallom, aki már túl van rajta, az azért más lenne.
apánkat kérdeztem, hogy belehalhatok-e, ő azt mondta, nem mondhatja, hogy nem. hát ettől rosszul lettem. igazságtalannak érzem egyébként a helyzetemet, mert a férjemmel van gond, és velem fog mindenféle kezelés történi. hol lehet ez ügyben reklamálni??? :lol: hol van egy pasi, aki a 14. napomon imádna engem???
juci1968

Sziasztok,
tegnap 16 órát aludtam, nem tudom mi volt velem, nem engedett el az ágyikó, ezért nem jöttem már vissza….bocsi
Alakulóban vagyunk a kis csöppséggel. Ami változás, hogy farkas éhség jön rám, de nagyon durva, jól belakok és fél óra múlva mintha napok óta nem ettem volna. És rájöttem, ha nem eszem azonnal, akkor rögtön mindent kihányok.... Elég furi, de legalább egy csomó mindent betermelek, és egy része bent marad.

Tigrincs: köszi szépen, ari vagy!!!

Miciona: én minden antibiotikum kúra után begyűjtöttem a gombát, de amióta a protexin candid plus szedem(tem) azóta sehol semmi. Pedig a kezdés előtt 1,5 hónappal nagyon beteg voltam és azon paráztam, hogy nem tudunk majd a következőnél sem kezdeni, mert hogy a bogyók után meg tuti gomba lesz, de nem lett.... Ez egyénként nagyon sok mindenre jó, én egészen addig szedtem amíg el nem kezdtem hányni, mert most úgyis kijön.

Moncsi: és mikor lesz a leszívás? lehet már tudni?

Julcsi: mikor kell tesztelned? hogy érzed magad? Jól értettem, hogy ha ez nem sikerülne( DE FOG!!!!!) akkor ha meg van az engedély, már következő hónapban kezditek az ICSI-t?Az nem esik bele Apánk szabijába? Vagy akkor Iron csinálja?

Kata: hűha, nagyon drukkolok, aztán még végül 3-as ikrek lesznek!:)

Melánia: sajnálom, hogy gond van a munkahelyeden, nekem is most szóltak, hogy már ne menjek vissza, mert nem vártak, felvettek valakit a helyemre….persze megértem, mert benne volt a pakliban, hogy nem lesz már helyem, de nekünk sem jött túl jól, mert én kb. háromszor annyit kerestem, mint Apa, így nem kicsit át kell alakítani az életünket....
Laptetős voltál, a következőre a baba már borítékolva!:))))

Zsu: telcsiztél végül?

Csomee: de jó is egy ilyen szuper férjecske!!!! Nagyon drukkolok!!!! Pihenj sokat!

Bodzám: Te tényleg milyen okos vagy!!!!:) Szimbával alakíthatnátok egy szakértői klubot!:) Láttam az új képeket! annyira cuki, a férjecskéd lecserélt, már új szerelme van!:))))))))))

Albikám: sajnos én sem tudok segíteni, sajnos jogi vonalon nagyon gyengén állunk ismerősökkel :cry:

Kép
rencsi79

Melánia!
Köszi a Drukkot! Rajtunk nem fog múlni! :lol: :wink: A futással úgy vagyok, hogy nagyon fáj a hasam mindkét oldalon menni is alig tudok, ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek! Moncsi reggel mondta, hogy szerinte már felesleges, akkor én még úgy gondoltam, hogy megyek, de mostanra már mindent máshogy látok! Sajnálom, hogy a munkahelynek vége, és tudom, hogy nehéz lesz találni, de nem szabad feladni! Szorítok Neked nagyon-nagyon! :)

Rencsi!
Ez klassz hír! :):):):):) Akkor mindent bele! Vagyis mindent termelj be amit csak tudsz egyszerre! Az már ott fog maradni majd meglátod! :) A hármas ikrekre nagy esélyünk van, de mondtam Apánknak, hogy én egy babócával is beérném. Na de nem reklamálnék ha kettő, vagy esetleg három lenne belőle! :):)

Moncsiga!
Remélem MoncsiApunak jól esett a kávé amit "én készítettem neki"! :) Mit mondott Apánk? Mennyi tüszőcske van???? Izgulok érted is ám! :) Jó volt találkozni, és megismerni téged! :)

Bodzim!
Köszi a durkkokat! Vasárnaptól jobban kérem őket! :) Jó lenne ha már tényleg sikerülne! :) A munkát egyenlőre a hátam közepére sem kívánom, és sejtem mennyi melóm lehet már az asztalon! :( De nem baj. Hamar eltelik ez a két hét, és utána héten hétfőn tesztelek egy két csíkosat! :)

Most megyünk valami ballagásra - ahová nem nagyon szeretnék menni fájós hassal - aztán jövök vissza! :) Jók legyetek!

Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ercsikati: Hajrá hétvége! Most aztán nem fogtok unatkozni. Remélem sikerrel jártok! :lol:

Melánia: Sajnálom, hogy új munkát kell keresni, de bízzunk benne, hogy hamar sikerül!

Juci: Ne félj semmitől, jó kezekben vagy. Apánk vigyázni fog rád, hogy csak annyi hormont kapjál, amennyi nagyon szükséges. Hogy később ezen hormonoknak milyen hatásai lesznek, azt én sem tudom, de remélem semmi komoly.

Rencsi: Örülök, hogy most már jobban tudsz enni. :lol: :lol: Mikor Kittit vártuk, a férjecském akkor is állandóan azt leste, hogy mit tud helyettem megcsinálni. Néha nekem kellett leállítani. Úgyhogy tényleg nem lehet egy rossz szavam se (imádom)! :D

Vjulcsi: Tényleg, mikor tesztelsz?

Uzsuzs: Telefonáltál? Ha igen mit mondott Apánk?

Velem minden rendben. Semmi tünet, de még korai is lenne. Persze lehet, hogy nem is lesz tünet!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Üdv. mindenkinek! 8) Mostanság állandóan el vagyok havazva, de amint van egy kis időm, igyekszem olvasgatni, nehogy úgy járjak, mint kb. másfél hete, amikor úgy beindultatok, hogy már alig bírtam követni az eseményeket.

Rólunk: ma voltunk a Dokinál. A tüszőhelyzet nem volt túl bíztató, így lemontunk arról, hogy a következő ciklusban hosszú protokoll legyen, ehelyett szűk 2 hét múlva megint "benézünk" és akkor - ha a helyzet jobb - még a nyári szünet előtt beleférhet egy spontán ciklusban végzett stimu. :roll:

VJulcsi: Érdekes a párod mostani eredménye. Télen nálam is hasonló volt a helyzet: egy lázzal járó nyavajának hála a hadsereg nagy része nálam is letette a fegyvert, a minőség viszont javult. Úgy tűnik, a betegeskedés elsősorban az amúgy sem jó katonákat pusztítja. Remélem, Kopánál a jövő héten minden OK lesz és legközelebb akár már indulhat is az ICSI. 8)

Csomee: Nagyon szép eredmény, hogy mind a hármat visszakaptad. Roppant bíztató... 8)

Melánia: Sajnálom, hogy így alakult, de jó úton jártok, ez már bizonyos. 8) A családdal ne foglalkozz! Ez parancs! Nyilván nem poénból csináltátok végig már nem először a procedúrát és nyilván több információtok van az egész dologról külön-külön, mint nekik együttvéve. Kellő mennyiségű információval nem rendelkező ismerősök félelmeire alapozva abbahagyni a küzdelmet minden lenne, csak bölcs döntés nem. Már túl vagy 7 hormonkezelésen és nem is lórúgásnyi mennyiségekről beszélünk. A kockázatok tekintetében mindegy, hogy az eddigi 7 mellett lesz-e még 1, vagy esetleg 2. A különbség abban van, hogy az egyik esetben 90% feletti a gyermekáldás esélye, a másikban pedig csak minimális, csaknem nulla. Nem is olyan rég olvastam egy dán tanulmányt a lombikos hormonkezelések utóhatásaival kapcsolatban és kellően meg is nyugodtam. Rendkívül nagy, ötvenezer feletti minta alapján azt hozták ki, hogy a legtöbbet emlegetett kockázat, a petefészekrák esélye még azoknál sem nőtt (a normál populációhoz képest), akik 10-nél többször kaptak hormonkezelést és átlagosan közel 20 éven keresztül követték a páciensek sorsát, ami szintén nem kevés. Őszintén szólva az elhízás és a menopauza miatti hormonváltozás legalább ennyire ártalmas a petefészekrák kialakulása szempontjából, ezektől mégsem fél senki.
Ti csak arra koncentráljatok, hogy jó úton jártok, ez most be is bizonyosodott. Most először indult el valami, ráadásul spontán ciklusban, ami duplán jó. Korábban írtad, hogy most kevés hormont kaptál. Ez igaz, de most a saját hormonok felturbózása révén kevesebbet is kellett bevinni kívülről, mint a Deca mellett és a saját hormon nyilván hatékonyabb, egyben kevésbé káros is. 8)

Miciona: a bélflóra helyreállítása is fontos, de számtalan, a hüvelyflórát helyreállító hüvelykúp is kapható, mint pl. a Floragyn, vagy éppen a Gyntima.

Moncsiga: A Nyírőben nem egy alkesz kinézetű, vékony, alacsony, körszakállal rendelkező ürgének sikerült ezt művelnie veled vérvétel címszó alatt? Korábban egyszer mi már voltunk nála és úgy vett vért, mintha tetovált volna. Egész végig remegett a keze és borzalmasan csinálta. Akkor meg is fogadtuk, hogy ha még egyszer ez a pali jön, hívunk valaki mást, vagy pedig leveszem én, mert az első valószínűleg jobban fog sikerülni, mint neki a sokadik. A képességeiről bátran be szoktam számolni a kollegináinak is és az egyik egyszer megnyugtatott, hogy ez az alkesz pali már nem szúrhat. Ezek szerint mégis? :roll: Mi korábban azt tapasztaltuk, hogy ez a pali csak akkor "tetovál", amikor ünnepek miatt szinte üres a kórház. Úgy látszik, most megint ő a "valaki", ha nincs senki más. Amúgy nem vagyok igazságtalan: ha jól vesznek vért, azt is mindig szóvá teszem. Jó dolog, ha kapnak néha visszajelzést, különben sosem fogják megtudni, hogy van-e selejt közöttük.
szimba

Hívtam Apánkat! Azt mondta, ha a 7végén megjön akkor hétfőn reggel fél 8kor randizunk. Lesz ott valaki?

Reni: Örülök, hogy jobban vagy. Elég szélsőséges dolgok történnek veled. Egyszer minden kijön, aztán meg farkas éhes vagy :D . Mikor mész Apánkhoz?

Csomee: A tünet még tényleg korai lenne, de hidd el tuti lesz! De a legjobb talán az lenne talán, ha tünet nem lenne, csak baba, vagy babák :D .

Melánia: Én is csináltattam nemrég IR-t, de sajna nem a közelben lakok. Én nem kérdeztem Apánkat, csak saját magam miatt akartam, hogy nézzék meg, de szerencsére nincs. Nekem akkor a rendes nődokim adott egy nevet, hogy kihez menjek.

Ercsikati: Akkor mindent bele a 7végén!!!!!!!!!

Juci: Szerintem is nyugodj meg, jó kezekben vagy!

Próbálok már előre érdeklődni, majd a valamikori ( remélem mielőbbi ) szüléssel kapcsolatban. Apánk vállal szülést is, vagy egy adott idő után vissza küld a saját nőgyógyászhoz?

Zsu
uzsuzs

Kata,
milyen volt a ballagás? Fáj még a pocak?

Zsu,
remélem már csak farkaséhség lesz, hányás egyre kevésbe, bízom benne, hogy ahogy vége az első trimeszternek vége a sok hányásnak is....
Vállal szülést, a Telkiben vagy a Jánosban lehet szülni én is nála akarok. De ha vissza akarsz menni a dokidhoz, 3 hónap után az is teljesen rendben van:)

Kép
rencsi79

Rencsi!
A ballagásnak csak a végére értünk oda! :( De utána jót kajáltunk, és megnéztük ErcsiApu unokatesójáék új lakását! :) A pocak változatlanul fáj! Néha menni is alig tudok! :( De hát ahogy Apánk mondta, "ki akarta hogy fájjon? Természetesen én, úgyhogy nem is panaszkodom!" :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
(De hosszú nap volt a mai, még csak most értem haza. :cry: )---ezt 30 perccel ezelőtt írtam :)

Kata, én is örülök, hogy megismertelek! Igen, köszöni a férjem a kávét, életet mentett...
A tüszőim növekednek szépen. Van 3-4db 12-15mm közötti mindkét oldalon. A balosok kezdenek lemaradozni, ezért emelt Apánk a Puregon adagomon.
A punkció idejéről még nem volt szó, de szerintem a szerda esélyes...

Szimba, jó hogy jöttél végre! :lol: Sajnálom, hogy hamar sorra kerültünk ma, mert emiatt nem futottunk össze! Attól sem lettem vidámabb, amit a doki mondott Nektek. Egyszer csak sikerül már kezdenetek!
A tatoo-művészről annyit, hogy én enyhén sérültnek gondoltam, amikor először láttam, és még el is érzékenyültem, hogy milyen szép gesztus a kórháztól, hogy foglalkoztatják. Mondom, akkor még azt hittem, hogy csak amolyan lótifuti emberke. :lol: :lol: Szerdán meg nem hittem a szememnek, amikor leült, hogy ő most akkor vért vesz tőlem. Körülnéztem, látják-e az "igazi" laborosok, de mivel látták, és nem szólt rá senki, hogy mit művel, gondoltam rendjén van ez így. Még egy pillanatig szégyelltem is magam, hogy milyen előítéleteim vannak! Nem kellett volna... :?

Puszi Mindenkinek, többet nem bírok írni, mert lefordulok a székről...
Jóccakát!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melánia, Rencsi!
Szerintem ez a munka ügy nincs még teljesen lefutva. Ha határozatlan idejű szerződésetek volt, azt lombikprog. vagy terhesség, gyes, gyed alatt nem lehet felmondani. Határozott idejűnél nem tudom. Volt itt a fórumon valaki, aki értett ezekhez a munkajogi dolgokhoz...
Lombikos alapítványok is biztosan tudnának, gondolom ingyen segíteni.
/Valamint ne szégyelljetek segélyt kérni. Én pl. az OEP-től kértem és kaptam is 50000 Ft-ot, de jővőre ismét megpróbálom az idei költségek miatt./

Idézek Indexes fórumról: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129826

Lányok!

Mint kiderült, sokan nem tudják, hogy la ombikozók igényelhetnek utazási költségtérítést (ha messzebbről járnak az intézménybe) és szoc. helyzettől függően gyógyszertámogatást is lehet kérni. Ez utóbbiról a következőt találtam a lombikbaba weboldalon:

Egyszeri gyógyszertámogatás

1. A területileg illetékes OEP hivatalnál kell igényelni egy adatlapot, mely egyszeri gyógyszertámogatásra jogosít

1. Az adatlap két részbõl áll: - az elsõ részt a kérelmezõnek kell kitölteni,

- az adatlap második részét a meddõséget kezelõ szakorvos tölti ki.

Célszerû az ET után kitöltetni az orvossal, így minden olyan készítményt rá tud írni, ami a kezeléshez szükséges és az OEP által támogatott.

1. A munkáltatónál kell kérni kereseti igazolást, amit a 3 hónap átlagkeresete alapján állítanak ki

- A kérelmezõvel egy háztartáson belül élõ, munkahellyel rendelkezõ személyek mindegyikének kell kereseti igazolás,

- kiskorú gyermek esetén iskolalátogatási bizonyítvány vagy születési anyakönyvi kivonat másolata

- nyugdíjas esetén a nyugdíjszelvény másolata

1. Kérvényt kell írni amiben fel kell tüntetni,

- az igénylés konkrét okát

- család anyagi helyzetét

- mit jelent ez a költségkiesés a családnak

- a havi rezsiköltséget

- minden olyan tényezõt, amely a kérelmezõt pozitív elbírálás alá vonja

A támogatás összege nem a teljes gyógyszerköltségre vonatkozik, az elbírálás a benyújtott dokumentumok alapján történik.

Törvényi vonatkozás: 1997. évi LXXXIII. TV. (Eb.tv.) 50.§ (2.) bekezdése

Lombikkal foglalkozó alapítványok

Nálunk nem divat a pénzről beszélni, pedig néha nem ártana. Én úgy érzem, hogy egy baba minden pénzt megér, de szerintem aránytalanul nagy anyagi megterhelés egy-egy lombik még állami támogatással is. Dokink mesélte, hogy egy pár a második sikertelen lombik után közölte, hogy nem tud többet jönni, mert így is OTP kölcsönt kellett nekik felvenni, hogy kifizessék a gyógyszerköltségeket...
Ezt találtam a neten. Nem tudom mennyit fizetnek, de ha kell valakinek, vegye igénybe, és ha tudjátok, akkor ide is adhatjátok azokat az 1%-okat.
http://www.lombikbebialapitvany.hu/palyazat.html

A többi a NIOK adatbázisából van:

http://www.nonprofit.hu/szerv/egyszerv/56995.html

http://www.nonprofit.hu/szerv/egyszerv/63213.html

http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... ame=Magunk

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albikám,

annyira drága vagy!!!! sajnos nálunk mit sem ér az a munkahelyemen, hogy már terhes vagyok, mert vállalkozó vagyok és megbízási szerződéssel dolgoztam....amit egyébként nem mondanak fel, csak nem kapok munkát s így pénzem sincs.... :cry: :cry:
azért köszi, ezeket az alapítványokat azért megnézem!

Kép
rencsi79

Jo reggelt mindenkinek!
moncsiga:Hogy vagy?Kipihented magad?

rencsi:Jó hír,végre bent van a picinek a táplálék ha sűrűn esztek!Egyetek csak!!!Terhesség alatt is szedted a protexin candid plust?Mire jó?

alibi2000:OEP segély összeget ők határozták meg?
Utiköltség papírt probáltunk kérni de állítolag punkcio napjára adható csak,ill egy baráti párnak a debreceni KAÁLi adott kocsira minden alkalomra.Akkor hogy van ez?
Nincs keresetem, mert kirugtak a baba miatt, akkor is igényelhatő az OEP-től segély?
kitti4

Albi: Ez az utazási hozzájárulás engem érdekelne! Mi kicsit messzebbről járunk. Erről is olvashatok azokon a honlapokon, amiket megadtál? Apánk is ad ilyen utiköltséges papírt? Próbálkozott már nála valaki ebból a 2 dologból valamelyikkel?

Zsu
uzsuzs

Kitti,

akkor kezdtem el szedni, amikor utoljára beteg voltam (jan vége),mert féltem, hogy gombám lesz az antibiotikum után, de most először nem lett :D Komlpex probiotikum prebiotikummal, grapefruit mag és fokhagymakivonattal. Azért nem hagytam abba utána sem, mert a párom egy kollegája is elkezdte szedni és ő amióta ott dolgozik, kéthetente beteg volt, mert mindig elkapott valamit. Ezzel a két héttel nem túloztam. Csak az volt a szerencséje, hogy a párom a főnöke és arany szíve van, mert már többször ki akarták rúgni és ő mindig megvédte.....szóval elkezdte szedni és 5. hónapja nem kapott el semmit!!! úgy hogy az irodába volt, hogy mindenki beteg volt, kivéve ő. Ha ezt nem a saját bőrünkön tapasztalom, akkor el sem hiszem.
Ahogy nem hányok, elkezdem szedni újból.

Kép
rencsi79

Szép Napot Mindenkinek!

Gondoltam én is bejelentkezem! :)
Nálam nincs nagy változás! A hasam nem fáj annyira, mint tegnap most inkább valahogyan máshogyan fáj! Olyan mintha valami húzná lefelé a föld felé! Lehet a gravitáció! :P :P :P :lol: :D :shock: Ma úgy tűnik - legalábbis Ercsiben - hogy szép idő lesz! Kalandra fel, és irány a természet! :) Sétáljatok egyet! Én is várom Mikey-t, hogy a tesóm hozza és együtt menjünk anyukámhoz! :) De addig még egy adag ruhát ki kell teregetnem az erkélyre - remélem nem ázik meg- :) Este pedig - megbeszéltem ErcsiApuval - pizza partyt rendezünk - csak ketten :oops: :oops: ! Igaz Apánk azt mondta, hogy vasárnaptól lehet szex, és úgy döntöttem a mai napot sem hagyjuk ki! :) :oops:

Legyen szép napotok! Majd még benézek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
de jó neked, hogy mindig ott van az édi Mikey! :D Szerintem azért mondta Apánk, hogy vasárnap, mert ha nem tartotok szünetet, akkor romlik a katonák minősége és mennyisége is....De nem akarom elrontani a pizzapartit :D :D :D

Kép
rencsi79

Sziasztok,
tudom, hogy már régen nem írtam, mert igazából nem volt mit... de megígértem, hogy lesz valami fejlemény, akkor mindenképp jelentkezek...
Hát most itt vagyok, és nagyon úgy néz ki, hogy bővülni fog kicsiny családunk.
Ma reggel pisiltem egy kétcsíkosat... :D
Apánkat persze majd csak hétfőn fogom hívni, de már most nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Az előző terhességemnél nem voltam túl pozitív... sajnos el is vetéltem, de MOST MINDEN RENDBEN LESZ jeligével állok a dolgok elé... :D
Mindig olvaslak benneteket, és örülök, hogy mindenki ilyen pozitív, és jókedvű még mindig... El sem tudjátok képzelni, hogy mennyi erőt adtok embereknek... :)
Kata... remélem sűrűn találkozunk majd a terhesgondozásokon... :)
Minden babásnak nagyon örülök, a többieknek meg nagyon szurkolok, és kívánom, hogy mielőbb ők is kétcsíkosat pisiljenek... :D
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

hbarbi:GRATULÁLOK!!!

albi:hú,ez engem is érdekelne! Főleg hogy Szegedről Pestre járunk fel.Csak nekem azt mondták,hogy útiköltségtérítés nem jár azoknak akiknek itt helyben v. közelben van meddőségi centrum.Nos hát nekünk van ugye de elégedetlenség és sikertelenség miatt NEM FELELT MEG!

Még jobban utánna nézek majd ennek a neten mert sok mindent nem értek.Pl:ha transzfer után érdemes kitölteni a dokival a papírt akkor már a gyógyszereket megvásároltuk és mire használjuk fel? Ja mert azt olvastam hogy nem készpénzt adnak ha megítélik a támogatást hanem levásárolhatom az összeget a gyógyszertárba gyógyszerekre.
Másik,mikor kell elkezdeni az igénylést? Kezelés elött mennyi idővel?

Kép
Kép
melánia

Drukkjaim mennek mindenkinek továbbra is!!!!
szimba:köszi a felvilágosítást!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

sziasztok!
anyira félek az icsi-től, ami kb. egy hét múlva indul, hogy nem tudok aludni, állandóan bőgök, halálfélelmem van. éjszaka kettőig zokogtam a férjemnek.
valaki el tudja mondani név szerint, milyen gyógyszereket meg szurikat ad apánk? kíváncsi lennék a mellékhatásaikra. éreztetek valami a szedésük alatt? szédülés, hányinger, szapora szívverés és társaira gondolok.
köszönöm mindenkinek a bíztatást, de félek, hogy nem merek belevágni.
juci1968

Juci! Ne félj! Én még senkivel sem találkoztam, akinek bármilyen komoly problémát okozott volna a gyogyik mellékhatása. Max annyi, hogy ahogy nőnek a tüszők, feszül a pocak. Apánk nagyon vigyáz arra, hogy nehogy bajunk essen.
Miért rémültél meg ennyire??? A tájékoztatóktól? Ha igen, felejtsd el! Azt muszáj elmondaniuk, leírniuk akkor is,ha egyetlen esetben történt meg a dolog a világ másik végén.
Naaaaa...ne rettegj tőle! gyere, ha kétségeid vannak és mi segítünk megnyugodni, jó?
:wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok,

Kedves Juci!
Nem akarlak nagyon leteremteni, mert természetes ,hogy tartasz a kezeléstől,de ha csak a mellékhatásokon jár az agyad akkor nem lesz energiád arra gondolni, hogy lehet, hogy épp most születik egy élet a rettegett gyógyszerek segítségével.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de felejtsd el a mellékhatásokat.
Apánk mindig a legrosszabb eseteket mondja el, de csak azért, hogy pontosan lássuk mivel jár ez az egész, de ugyan ilyen alaposan odafigyel arra is, ha valami gond lenne. Ha hozzá is így mész el , meg fogja kérdezni,hogy leálljatok-e. Tehát most kell eldöntened, hogy akarod-e a kezelést , vállalod-e a gyogyszerekkel járó esetleges mellékhatásokat. Eddig nem panaszkodott senki!!!!
Azt, hogy mit kapsz azt nem fogja pontosan megmondani senki, mert ez egyénre szabott. A mennyiség is.
Remélem sikerül túl tenni magad a félelmeken és optimistán vágsz bele a kezelésbe. Annélkül nem megy!!! Sok erőt!!!
miciona

Jaja!!! Micionának is igaza van! A számból vette ki...
Tehát Juci: NO PARA!

ParaKata is milyen merész lett!:))

Az előbb meg el is felejtettem: Barbi, GRATULÁCIÓK!!!
Kicsit hosszabb lére is ereszthetnéd a mondókád -most már úgyis ráérsz :lol: -, mesélj, hogy volt, mint volt?

Nagy nehezen rávettem magam, hogy szedjem a vérnyomi csökkentőt, amit csütörtökön megszavazott nekem a házidoki is. Nem nagy a dózis /2xfél szem Dopegyt/, de egész délelőtt úgy kóválygok tőle, mint egy liba.:)
Én nem nagyon akartam szedni, mondtam is Apánknak, hogy gyógyszer van, de nem merem bevenni. Erre meghúzta a vállát és azt mondta: "Akkor én meg nem műtöm meg!" Most akkor vitatkozzak vele?? :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?