A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Egy cikk a fáziskeresőről:

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=23029031&nid=3781880

(Az MGM-en most megy a Hair. Imádom. De azt rühellem, amikor valamit újraszinkronizálnak. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:51-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:51-kor.
Vendég

Folytatom az idézetedet:
"A kis érzékelési távra pedig szükség van, hiszen - mondjuk - a sorkapcson néhány mm-en belül kell eldöntenem, hogy melyik vezetéken van fázisfeszültség, s melyiken nincs. Ha a jelzés pl. két centiméteren megszólalna, erre esély se lenne. "
Centikkel azért már lehet bánni. :wink:
(Amúgy, ki az a hülye, aki létrával egyensúlyozik a karácsonyfa tetején? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:52-kor.
Vendég

czigka! :)

Sorkapcs: sorba kapcsolt áramkör. Emlékezz vissza: a másik a párhuzamosan kapcsolt. :wink:
Ha pár centin belül több dolog is egymás után van kapcsolva, akkor nehéz megmondani, hogy hol a bibi.
De egy átlagos háztartásban arra kíváncsi az ember, hogy adott helyen belefúrhat-e a falba vagy sem, nem pedig szakadást keres. Arra pedig teljesen jó. :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:52-kor.
Vendég

Jézusom!
Az ember nem jön néhány napig, és ennyien megszültök?? :shock: :shock: :D :D :D

Szóval, Nellikének és Mariettának gratulálok!!!!!!

Niki!
Örülök, hogy nemsokára hazavihetitek Alexet!

Sok mindenre reagálnék, de miután 5 oldalt kellett visszaolvasnom, már a negyedére sem emlékszem.

Nekem a Petra nagyon sokat mozog, és nagyon durvákat.
Kedden voltam ctg-n, és elég gyors volt a babám szívverése, sokszor volt 160 felett.
A méhtevékenységem sem volt egyenes vonal, kérdezte is a doki, hogy vannak fájásaim??? Mondtam neki, hogy nincsenek. Szerencsére teljesen zárt a méhszáj. Majd hétfőn megyek legközelebb, nekem már hetente kell mennem.
Azt, hogy befordult-e, nem tudom, mert a doki majd csak a 37. héten fogja megnézni. Azt mondta, hogy addig még oda-vissza történhet bármi, amúgy sem híve a sűrű uh-nak.
Ha faros, akkor a 39. héten lesz a császár (persze, ha addig nem indul be a szülés).

A héten már lazábban dolgoztam, kedden, szerdán fél napot, ma meg egész nap. Holnap nem megyek dolgozni. A jövő héten még bemegyek kedden meg csütörtökön, aztán befejeztem.

A szoba készen van teljesen, nagyon aranyos lett szerintem, majd holnap a természetes fényben csinálok képeket.

Boo!
Nekem a régi nokiámra le volt töltve a CTU telefonok csöngése (24). Az elég egyedi...
Amúgy már csak 4 rész van a 7. évadból, és nagyon izgalmas!!! :D

Akartam kérdezni, hogy mi van Müzli lábával? Meggyógyult teljesen?

Szerencsére folyással kapcsolatos problémám nekem sincs. Amúgy én mindig veszek fel bugyit a pizsi alá, nem is tudok bugyi nélkül aludni. :roll: :roll: :roll:

Lorca!
Sajnálom, hogy ilyen tortúrán kellett keresztül menned!
Anitja!
Te is vigyázz magadra!!!

Timi!
Vigyázz a sebedre! Nekem egy bölcsességfogamat kellett kioperálni néhány éve, mert nem tudott kinőni, és én annyira tisztán akartam tartani a seb helyét, hogy reggel-este szájfertőtlenítős fülpiszkával tisztogattam a sebet. Gyakorlatilag mindig kitisztítottam onnan az alvadt vér, aminek az lett a következménye, hogy begyulladt az egész. Aztán gyógyszert nyomtak a varratok közé, hogy bent tudjon hatni. Nagyon szar volt, megszenvedtem vele.

Kép
katy76

007, Czigka!

nem vagytok semmik!! :lol: Én meg sem próbáltam felfogni amit írtok ezzel a fáziskeresővel kapcsolatban, én is ott ragadtam le, hogy olyan, mint egy csavarhúzó, ami világít ha bedugom a konnektorba. Legalábis apukámnál ezt láttam és jó móka volt. :lol:

Nagyjából megvannak a konnektor helyek, persze még lehet variálni, pl. a fürdőszobát még nem tudjuk hogy lesz, nyilván a tükörhöz kéne pár konnektor, de még azt sem tudjuk hol lesz a mosdó...konyhában meg a mosógép és a mosogatógép helyét kéne kitalálni...de a többi nagyjából megvan. Még a wcbe is került egy, ki tudja... :lol:

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok.

Éjfélnél 1 órával hamarabb jöttem :D

Először is: ahogy olvasgattam a leveleket láttam, hogy bizony Marietta is életet adott picurkájának, ezért anya nevében is nagy-nagy gratula neki, és persze Nikinek is (ha jól vettem ki a sorokból, ő is világra hozta a kis trónörököst). A táblázatba is bepillantottam, és ha minden igaz Marietta is 34 + 4-re szült, pontosan úgy, ahogy mi is. Szerintem az ő esetében azért tették inkubátorba, mert a kora miatt szüksége van a hőháztartása fenntartására, de ez csak napok kérdése, a súlya pedig már rendben van ahhoz, ha hazamehessen :D

Ezek szerint tényleg a front az oka, a János szülészeten és a koraszülöttben is hatalmas dömping volt tegnap. Nem mondtam, nem is akarom taglalni részleteiben csak annyit: tegnap, miután a koraszülöttre kerültek a babucik el kellett igazítanom egy eü. dolgozót (szándékosan nem írok többet, mert nem akarok senkinek sem rosszat és olvashatnak mások is bennünket), mert bicskanyitó stílusban beszélt. Aztán megbeszéltük, hogy kölcsönösen ki mit várna a másiktól, és ma már tudta, hogy hogyan kell fogadni az aggódó szülőt, sőt, nagyon kedves volt. Mentségére szóljon, hogy erőn felül borzalmasan sokat dolgoznak (a saját szememmel láttam) és véleményem szerint kevesen vannak a feladatra.

Valaki feltette a kérdést (ne haragudjatok, anya biztosan naprakész a neveitekkel, de nekem ez a néhány alkalom kevésnek bizonyult), hogy 2300 g a koraszülöttről való hazaadási súlyhatár. A Jánosban 2000 g, de elképzelhető, hogy intézménye válogatja.

Na de a napunk.

Előre kívánkozik, hogy ma megtapasztalhattam, hogy az anyai szív csodákra képes. Anya a segítségemmel ma eljött velem a másik épületbe 1 napos császársebbel, és megnézte a csöppségeket! Tegnap még arra sem tettem volna nagyobb összeget, hogy az ágyából felkel, erre tessék. Azt hittem az állam leesik. Szerencsére a haskötő is nagy segítségünkre volt, de ismét bebizonyosodott: Ti NŐK (csupa nagybetűkkel) nagyon erősek vagytok, minden tiszteletem a tiétek! Szerintem - ahogy valaki írta is - hó, fagy, eső, szélvihar stb. akadály nem lehet, hogy egy anya a babáját megnézze.

Babucik szerencsére rendben vannak, nem volt szükség oxigén kiegészítésre, szépen ügyesen lélegeznek. És már mindketten cuppognak a szájukkal, ami arra utal, hogy beindult a szopóreflexük :D Azt mondták, ha beindul a tejci, hamarosan vihetünk is nekik, mert megpróbálják elkezdeni adagolni nekik. Anyának vettem is gyorsan Lactoherb teát, hogy igya csak :D

Cáfolnom kell azokat, akik szerint a babucik egyformák, és egyetértek azokkal, akik szerint takaró nélkül is egyértelmű, hogy ki a kiscsaj és ki a kisfiú:) Zsófi baba tiszta anyuci, és - többek szerint - Zsombi tiszta apa. Annyian mondták, hogy ma már felfedezni véltem az arcocskájában az atyai vonásokat :D

És valóban: a hanyatt fekvése is olyan kis "pasis", ma már csapkodott is a levegőben, a szemeit is nyitogatta, és ahogy benyúltam hozzá az inkubátorba, simogattam és beszéltem hozzá engem nézett (tudom-tudom, ilyenkor még csak nagyon keveset lát, de majd elolvadtam) :D

Zsófika is nyitogatta a szemeit, de sajna amikor ott voltunk ő úgy feküdt, hogy a másik irányba nézett, és az inkubátort nem lehetett megkerülni. Így maradt neki egy kis simi és néhány megnyugtató anyai és apai szó.

Holnap pedig rohanás a TB-hez, mert meglesznek a születési anyakönyvi kivonatok, úgyhogy apa tovább intézkedik :D

Anya mindannyiótoknak köszöni az együttérzést és támogatást :D

Ja, képet majd akkor teszek fel megint, ha már nem lesz a kis homlokukon a kanül. Azért az normál esetben mégsem illik a kis fejükre és a képre... Remélem hamarosan itthon csini babaruhában fotózhatjuk őket :D

Jó éjt!
nellike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kedves Nellike Apája!

Köszönjük a beszámolót, én természetesen el is érzékenyültem rögtön, olyan kedvesen írtál a picikről és Nellikéről!
Vigyázz, mert mi nagyon érzelmesek lettünk, egy pillanat alatt folynak a könnyeink... :lol: Nellikét sokszor pusziljuk, és drukkolunk, hogy minél előbb beinduljon a teje!!!4

Boo!
A zöldkagylóról én is sok jót hallottam, mi a Samunak valami homeopata porcerősítőt adtunk a térdszalag műtét után jó sok hónapon át. (Bár néha szegénykém most is sántít)

Erről jut eszembe... az én párom olyan szerencsétlen, hogy mutogatni kéne...
Végre ma elindult dolgozni, hogy kipróbálja magát. Úgy jött haza, hogy beállt a dereka, annyira össze volt görnyedve, hogy nálam alacsonyabb volt. :shock:
(van köztünk 25 cm)
Most a térde már sokkal jobban van, úgyhogy ma este már a derekát kellett kenegetnem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ráadásul evett valami jófajta lángost, amitől olyan szarul lett, hogy már fél 9-kor elvonult a hálószobába.

Kép
katy76

[quote="czigka"]D írta:czigkae pont, hogy ennek kicsi az érzékenységi távolsága, nem?? Téged idézve:
"A kis érzékelési távra pedig szükség van, hiszen - mondjuk - a sorkapcson néhány mm-en belül kell eldöntenem, hogy melyik vezetéken van fázisfeszültség, s melyiken nincs. Ha a jelzés pl. két centiméteren megszólalna, erre esély se lenne. "
Tehát ha már két centinél jelezne, sz@ar lenne.

Nem. :lol: Ha 2 centin belül bárhol jelez, akkor nem fogom tudni, hogy PONTOSAN hol keressem a hibát. Ezért van szükség a kis érzékelési távolságra.

boo! :)

Erre mondta a kolleganőm, hogy nem hülye vagy hanem terhes. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ciki, nem ciki, de én bizony nem tudom megkülönböztetni a cseresznyét és a meggyet. :oops: :oops: :oops: :oops: Tudom, hogy elvileg milyen az egyik és milyen a másik, de vannak olyan cseles fajták, amik inkább a másikra hajaznak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

"Jó érzés, hogy vannak olyan hímek a Földön, akik nem fikáznak le bennünket azért mert a nőcis-anyukás dolgainkat megosztjuk egymással...!"
Úgyis, mint fáziskereső ceruza...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a fakanál szó tizedennyit nem hangzott el idáig. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

katy76! :)

Épp itt az ideje, hogy elkezdtél lazítani. :wink: :D :D :D :D :D :D

Apára meg vigyázz, mert úgy látszik ő nem tud magára. :? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

tabati! :)

Azért ezek elég erős sarokpontok. :roll: :roll: :roll: :roll: És ezt csak te tudhatod, hogy milyen berendezésetek lesz. (Egyébként nagyon szépen el lehet rejteni a kábeleket vezetékcsatornába illetve diszkrét bilincsekkel lefogatni a földön, falon :wink: )

"nellike"! :) (Hogy szólíthatunk, mint Tiszteletbeli Kismamát? :roll: :wink: :lol: )

Nyugodtan rakhatsz kanülös képeket is, nem csak csini rucisat! :wink:
Nagyon jó, hogy már nincs szükség oxigén pótlásra és Szilvi is így "rodeózik" már. Ügyik vagytok! :wink:
Az ügyintézéshez sok cseresznyét. (Próbáld meg az OEP-pel kezdeni és utána menni a MÁK-ba :wink: )

És szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy köszönjük neked ezeket a sorokat. Mi, NŐK. :wink:

Kép
Kép
200907?

Szonibaba:Pergek rendesen :wink: Kiveve a tegnapi napot.....de hat az osztonok.....ja es a hirtelen meglepetessel biro szuletesek...
Mosogatas nalam is igy muxik :wink: :wink: :wink:
De vigyazok...kivajuk a mi idonket!
Szonjirol hozzad a fotokat!!!Annyira kivancsi vagyok mar!!!!

Nyuszi:Fogynak a teendoim :wink: szoval azert pihizek is kozben!
Mar nagyon regen furodtem,inkabb zuhanyzok,de lassan kedvem lesz elmerulni vegre!Hangi oriasi mozgasokra kepes,bar csinalt is nagy helyet maganak,de rendszeresen izeg-mozog.Kedvenc idoszaka a delutan 1-f4,es az esti 9-f11.Na akkor azert tud erdekeseket produkalni,maskor ha lepihenek 2 teendo kozott,akkor is beindul,de akkor azert lightosabb.....
Brendon: :twisted: :twisted: :twisted:

Bond:Savadat sajnalom,szerencsere nekem most megint jobb....
Faziscerkarol en is ugy tudtam hogy falon keresztul nem uzemel,de szepen levezettetek a problemat :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez tenyleg nem tipikus kismama-tema :wink: Bar en imadok szerelni,furni-faragni!Es a perverziom az OBI-ban valo setalgatas!!!

Szisz Eprezes: 8) 8) 8) 8)

Lidike:Szia!Hogy vagytok?

Katy:Orommel hallom hogy lazabbra vetted a figurat a melohelyeden!
Babaszoba kepeket varjuk am :wink: !
Apa:Na meg ez is!!!Csostol jon a baj!Most mar aztan szedje ossze magat szegeny!!!

Boo:Cserko-meggy... :lol: :lol: :lol: eppen mondtam ma tesomnak,hogy hogy kihagy az agy mostanaban.....
Forumozasra rendesen kaptam mar letolasokat,kemeny velemenyeket.De miutan mar regota lekes olvaso vagyok errefele,gondoltam szarok ra,vagyok annyira "nagy"hogy majd en eldontom mi jo nekem.Es hat azert mar csak tudok merlegelni az olvasottak alapjan,mi hasznos,es mi nem.Lehet itt tanulni rendesen!Plane ha jo a csapat!!!
Kismamabugy:Specko formatervezett bugyi!Nem zavarja a pocakot,mert olyan a pocak alatti szabasa.....kenyelmes nagyon!

Nellike Apaja:Konnybe labadt a szemem attol,ahogyan fogalmazol!!!Rendesen meg tudsz hatni,tenyleg szerencses Szilvi Veled,es a ket torpicsek!!!
Orulunk a reszletes tajekoztatasnak!Nagyon ugyesek vagytok,nem kell am sok hogy otthon legyetek,amekkora kitartas es ero van bennetek!!!
Kitartas a papirugyekhez!!!

Vegre megerkezett a plusz matrac is a kisagyba!Juhejjj!!!Mindennapra jut valami ami befejezettnek tekintheto!Ja es a csomag is anyutol,amiben orrszivos-porszivo,gyogyotari popsikenocs,furdetokremek,koldokre hintopor lapult!!!!Szuper!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!
Én hendegabinak szólok,ha itt lesz az idő. :D
Gratulálok Nelliéknek,és Mariettának!Sok boldogságot kívánok nekik.Remélem miharabb hazamehet mindenki,babák,és mamák a kórházból.
Már 12 tételt tudok a 21-ből.
Mindenem fáj.
Jövő szerdán doki.
Vendég

Sziasztok! :lol:

marietta: Nagyon gratulálok a babódhoz! :lol: :lol: :lol: /egy napig nem figyelek ide, és máris felpörögnek az események... :lol: /
(itt jegyzem meg, hogy a szomszédasztalosnak eggyel több oka van összekapni magát, nehogy mariettaapa tényleg őt döntse a konyhapultra... :lol: :lol: )

Bond: a kajafotókon a második kép pont olyan, mint az én jól megsült cigánypecsenyém volt.... :lol: :lol: :lol:
Gratula a beforduláshoz, ezek a dolgok nálad is papírforma szerint zajlanak.... na de lehetne ez másképp? :lol: :lol:
A savra milyen gyogyit kaptál?

timea: fogorvos :( Remélem, azóta már jobb valamivel :D

nellike és nellikeapa: nagyon édesek ezek a kis tökmagok! :lol: Szerintem hamar összeszedik magukat, s talán egy hét sem kell, hogy kikerüljenek :lol: :lol: Nellikének azt kívánom, hamar legyen túl a nehezén! :lol:
Most olvastam a beszámolót, jajjjj, de örülök, hogy szépen alakultok! :lol: Nellike előtt valóban le a kalappal! De azért csak vigyázzon magára, még egyelőre ne nevezzen be a maratonra! :lol:

szisz: szedem a magne b6- ot, azóta nem vagyok asztalborogatós :lol: :lol: De ahogy olvasom a tescos sztorid, te nem szeded :lol: :lol: :lol: Tiedapának nem rossz a helyesírása, csak egyedi a stílusa :lol: :lol:

szonibaba: én is foylton mosogatok.... pedig utálom :( Ezek szerint ha kicsit kihagyok, jön a baba? :lol: :lol:

nyuszi: tegnap nekem is annyit mozgott a Babó, hogy szinte már fájt.... Na meg autóban ülve nem tudtam vezetni, a párom volt a sofőr, mert befészkalódott a kislányunk a bordámhoz, és úgy nyomott, hogy alig kaptam levegőt :roll: :lol: Amikor pedig azt hittem, hogy most legalább kificeregte magát, milyen jót tudok majd aludni, hatalmasat tévedtem! Egész éjjel nyomta az ipart, kb. 4 órát aludtam, és most is már 5 óta ébren vagyok.... Majd talán napközben tudok picit aludni :lol: Ha elfárad a királykisasszony :lol: :lol:
A Brendonos sztorin nem is csodálkozom... tényleg nem az 500 Ft, ami földhöz vágja az embert, hanem az a durva, hogy közben hülyének is néznek. Nem hiszem, hogy nem szándékosan, mert aki kirakta az árat, tisztában volt vele, hgoy az nem a teljes ár :(

boo: nekem is azt gondolják az ismerőseim, hogy a fórum amolyan nyálas- csöpögős, de leginkább mindenfélével rémisztős hülyeség. Egy barátnőm konkrétan úgy fogalmazott, hogy ő a helyemben biztos nem olvasna ilyet, mert itt egymást hülyítjük. Ő örül neki, hogy annó 19 évesen semmit sem tudott a szülésről, baba fejlődéséről :shock: Hát én meg mondtam, hogy szeretek tisztában lenni a dolgokkal amik velem és a babummal történnek. A homokba dugom a fejem hozzáállás nem túl szimpi, de ez az ő dolga..... csak akkor nekem ne ossza az észt :evil:

katy: komolyan mondom, nektek már el kellene kezdeni azt a szülést! :lol: Ahogy nézem, amíg meg nem lesz a baba, leginkább tiedapáról kell gondoskodni, és ez véleményem szerint csak akkor múlhat el, ha jön a babó! :lol: :lol: Addig apán gyakorolsz, de gondolom, egy kisebb manóval könnyebb lesz :lol: :lol: :lol:

ancsurti: nagyon szépen alakultok! :lol: Amiket anyukád küldött azokat ott nem tudtad beszerezni? Valamit Kanadában is használnak, nem? Vagy te ragaszkodtál ezekhez? Csak azért kérdem, mert az ember azt gondolná, hogy inkább ide kellene küldeni, és nem innen :lol: :lol:

lilisgabi: akkor a felén már túl vagy :lol: :lol: Nem rémísztésképpen, de elmesélem életem első matekszigorlatát / a megfogalmazásból látszik, hogy nem az volt az első és utolsó is :oops: /
írásbeli megvolt, egyben az jelentette a beugrót a szóbelire. Volt rá úgy egy hetem. Utolsó éjjel neki is álltam a tételeknek. Volt 34, ebből úgy 30- cal nagyjából képben is voltam, az utsó 4- re már nem volt idő. De gondoltam, nagy számok törvénye csak bejön... :lol: Hát ja. Kihúztam az elsőt, semmi gond. Jött a második, na az volt a 32- es. :shock: A tétel címét a vizsgán olvastam másodszor :oops: Póttételt nem húzhattam, és hiába volt jó az írásbelim, meg hiába tudtam oda- vissza az első tételem, emiatt a 32- es miatt bekarcolta az egyest :( Azt hiszem, ez volt életem első egyese matekból :( /meg az utolsó is :lol: / Tehát a tanulság: ha csak az utolsó tétel is hiányzik a kobakodból, biztos azt fogod kapni! :lol: Ezért nem árt legalább elolvasni, hogy a jegy görbüljön :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok

Nelli apa nagyon örülök hogy a picurok jól vannak. ÉS annak is hogy Szilvi ilyen erős. A laktoherb teán kívül még kipróbálhatjátok az URTICA URENS 5 CH-t homeopátiás bogyót. Az is nagyon jó. A laktoherb is jó, csak sok babánál hasfájást okoz. Legyen a tarsolyban a másik is.

Hát lányok én már majd nm jól vagyok az arcüreggyulladásból, erre most a jobb szememmel van valami. Olyan mintha huzatot kapott volna, nincs bedagadva, csak piros a szemhéjam és fáj. Tegnap vettem a patikában egy kenőcsöt amit lehet utolsó harmadban. Remélem használ, ha nem akkor elmegyek szombaton a szemészeti klinikára.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

ancsurti! :)

Köszi, de hál' Istennek nem komoly, inkább csak zavaró. Most este nem is éreztem. :wink:
Alapból alighanem tejet fogok inni csak azt nem mindig és mindenhol merek, ezért inkább lesz nálam gyógyszer is.

OBI-ban való sétálgatás teljesen jó elfoglaltság. Csak ne legyen nálad pénz... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Forumozasra rendesen kaptam mar letolasokat,kemeny velemenyeket."
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Nellike Apaja:Konnybe labadt a szemem attol,ahogyan fogalmazol!!!Rendesen meg tudsz hatni,tenyleg szerencses Szilvi Veled,es a ket torpicsek!!! "
Mindjárt férjül vesszük szegényt... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök jó, hogy minden nap azt monhdatod valamire, hogy: "kész". Ha ilyen tempóban folytatod, akkor beelőzöl engem is. (Tudod mit? Egye rák. Csak legyen minden rendben veletek. :wink: )

lilisgabi! :)

Csak így tovább, gyerünk! :wink:

agi125r! :)

Hiszek a dokinak és nekem is úgy tűnt tegnap, hogy észak-déli irányban áll Hugi, de még azért élek a fenntrartás jogával, amíg nem láttam vagy a CTG meg nem erősíti. De azért kösz. :wink:

A savra Zantac 150-et kaptam, 2-3*1-et kéne szednem naponta. De csak akkor fogok, ha érzem, hogy tényleg kell. Mindenesetre tényleg hatásos: oda tettem magam mellé az éjjeli szekrényre és most elmaradt a torok marás. 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Reggel majdem megvolt az első lábikragörcsöm. Túl a 34. héten laza vagyok vagy laza vagyok...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"Ahogy nézem, amíg meg nem lesz a baba, leginkább tiedapáról kell gondoskodni, és ez véleményem szerint csak akkor múlhat el, ha jön a babó!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

Erre már nem tudok mit írni... :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :( :( :( Kamillás borogatást nem próbáltad?

Mai napi program: takarítás, gyümi torta készítés és lehet, hogy egy kis ügyintézés. Csak azt nem tudom, hogy oldjam meg, hogy NE nézzem meg a House 5. évadját, amit Apa tegnap töltött le nekem. Mert akkor bizony ezekből semi nem lesz... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Jaj, szegény fejem!

Kép
Kép
200907?

Ilyen sem volt még, hogy ilyen korán be tudjak jelentkezni!!! Látszik, hogy ma nincs meló!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Te is vigyázz magadra!!! Nehogy valami kötőhártya gyulladás-félét szedjél össze most a szülés előtt!
Amúgy minek vársz holnapig? A hétvégi ügyeletek a legrosszabbak szerintem... Ma nem tudod megmutatni egy szemésznek?

Apa hátának jót tett az éjszaka, na meg az én ápolgatásom. Tegnap mondtam neki, hogy már látom magunkat 30 év múlva.... Kenegetem itt, kenegetem ott, tisztába teszem, adom neki a potencianövelőt, a prosztata gyógyszert, a reuma gyógyszert, stb....
A potencianövelőt kérte csak ki magának! :lol: :lol: :lol: Azt mondta, hogy na, arra biztos nem lesz szükség! :D
A lényeg, hogy a dereka jobban van. Már várom, hogy estére melyik testrészét fogja húzni maga után.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Amúgy ez a homeopata bogyó nem is tud hasfájást okozni a babáknál?

Megyek, mert védőnőhöz kell mennem, majd délután benézek.

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:54-kor.
Vendég

NELLIKE ÉS FÉRJE! GRATULÁLOK NEKTEK! GYÖNYÖRŰ BABÁK! SOK TEJECSKÉT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MIELŐBBI HAZAÉRKEZÉST KÍVÁNOK!!!!

MARIETTA! GRATULÁLOK A GYORS SZÜLÉSEDHEZ! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKTEK IS!!!

Sziaztok!
Ennyi örömhír?! Jaj de jóóóó!!!!

Azt nem is írtam, hogy Natasát is leméricskélték:
BPD: 93mm
AC: 315mm
FL: 75mm
Súlyadat nincs, de 38 hetesnek felel meg :shock:
A szülésznő Annamari is kitapogatta, "hát nem törpe" azt mondta :lol:
Egyébként nekem még tök zárt a méhszájam, és a baba is magasan van, azt írták a papíromra.

Azt hiszem így utólag mindkettőnkre ráfért a diéta, tényleg nagyon szeretném Natibabát hagyományosan megszülni.
Én is könnyebben mozgok most jócskán.
Egyébként nagyon fegyelmezettnek kell lennem, állandóan be akarom kapni amit Nolka meghagy :oops:

Mai menüm: rántott leves (paprika, olaj nélül!), üres rizs, kétszersült - fú úgy hangzik mint valami husika :lol:
ennél már csak a sós fekete tea a jobb :?
Na de tényleg ezt már fél-lábbal is :lol:

Gabi! Jobbulást Neked! Sajnálom, hogy így elhúzódik ez a betegség :(

Ancsurti! Vigyázz magatokra, nehogy túlhajtsd magad!

Kicsidodi! Akkor Neked Tablet PC kellene, azon nagyon jókat lehet rajzolgatni :lol:

Boo! Egy kis canesten krémet mondott nekem a doki, hogy ilyenkor nyugodtan használjak, de egy bizonyos mennyiség tényleg normális!

200907! Én csak azt nem értem, hogy bírsz ennyit ("minden 7. hozzászólás" :shock: ) itt lenni Manó mellett, Nolka nem enged sokat tyutyerezni (kompjuter), ha mást csinálok az nem baj (takarítás, főzés, pakolászás...) de ha leülök a gép elé... :roll:

Ennyit bírtam most is kipréselni magamból :( , az olvasásról nem is beszélve, mindig csak felszínesen sikerül :( 1 oldal alatt 20x biztos felpattanok...

Puszi Lányok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bond!
Azt a gyümitortát csinálod meg, amit felraktál??? Mert abból én is kérek!!! :D :D :D

A kamillás borogatás nem minden esetben jó a szemre, én pl. egyszer ezzel rontottam el még jobban, amikor kötőhártya gyulladásom volt. Arra pl. kimondottan nem jó.

Gabi!
Amúgy viszket is a szemed??

Tényleg megyek készülődni, mert sehol nem tartok. (itt ülök pizsiben a nappaliban, 9-kor meg a védőnőnél kéne lennem) :shock:

Kép
katy76

Nellike és Apája! Hatalmas Gratuláció! Igen csak sikerült az egereket megitatni! Gyönyörűek a Picurik (nem is tűnnek olyan picinek amúgy)! Mielőbbi regenerálódást a Mamának a Babuknak meg sok szopit és gyors hazakerülést!!!!

Marietta! Neked is nagyon sok boldogságot kívánok a kis Trónörökös megérkezéséhez!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:55-kor.
Vendég

Nem viszket csak fáj. Ma nem nagyon megyek be Pestre, holnap meg úgy is megyek nst-re azért gondoltam hogy akkor, addig meg kenem ezzel a kenőccsel. Most bekentem, és úgy érzem hogy nem fáj annyira. Egyébként főleg pislogáskor fáj.
Voltam már a tömő utcai szemészeten ügyeleten, ott nincsenek sokan. De remélem nem kell majd menni, hanem használ a kenőcs.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Katy!

kötőhártyagyulladásra nem jó a kamilla? :shock: na de miért nem? Akkor én eddig hatalmas tévedésben voltam... Amúgy a babáknál is azt mondják, hogy az első időkben amikor még "összeragad" a szemük a csipától, nem kamillással kell kitörölni, hanem sima langyos vizzel, úgyhogy biztos lehet benne valami amit írsz...

Anitja!

Na én is kíváncsi leszek, hogy ha megvannak a babák, mennyit tudunk majd fórumozni... Azért akkor még inkább jól jön a segítség, azt gondolom...

Czigka!

Ha nem haragszotok, én már átugrom az olyan hozzászólásokat amiben a fáziskereső benne van. :lol:

Keresztlányod édi lehetett. Engem egy idegen kislány mosolyogtatott meg a múltkor. Csak simán mentem az utcán, ő meg az anyukájával, és hallom , hogy mondja, hogy "mennek a doktor bácsihoz" (akkor még nem tudtam, hogy rólunk van szó) Persze anyukája rögtön értetlenkedett, hogy miért gondolja ezt. "Mert a néninek kisbabája lesz" :D Ollllyan édi volt!! Pont a gyerekorvos felé tartottam, mert arrafele volt dolgom, és ő rögtön levette, hogy tuti oda megyünk. Mert nagy pocakkal hova máshova is mehetnénk. És az is édi volt benne, hogy többesszámban fogalmazott. :D

007!

Én is csak akkor hiszem, hogy babó megfordult, ha az uh is azt mondja. Te miért írtál ctg-t? Elírás, vagy az is tutira mondja? De hogyhogy? nekem a szülésznő csak a szívhang alapján mondta, mert lent volt. De én azt gondolom (bár lehet, hogy tévesen), hogy ki tudja milyen kitekert pózban leledzik bébim... :roll: Persze örülnék a befordulásnak, de még mindig a köldökömnél érzek keményet....Próbálok én bízni, de olyan nehéz eset vagyok...Nagyon izgulok, csak csütörtökön megyek legközelebb dokihoz...

És tegnap este képzeljétek, hogy sokáig szúrkált a hasam alja. Teljesen olyan volt, mint az elején, amikor nyúltak a méhszalagok. :shock: Fürdés után gondoltam elmúlik, de nem, valamikor éjjel múlhatott el, belealudtam...

Gabi!

Én minden reggel úgy érzem, mintha fel lennének dagadva a szemhéjaim...tükkörben is látom...nem lehet ez is valami terhességi tünet? :oops: vagy neked fáj is? Amúgy nekem huzatot szokott kapni a szemem, attól dagad be, akkor fáj is, körömvirág balzsammal kenem, s pikk-pakkra elmúlik. :wink:

Kép
Kép
tabati

tabati kötőhártyára jó a kamilla. Lehet ez is embere válogatja de általában jó szokott lenni. Nekem most nem csipás a szemem, nem viszket, hanem fáj, és piros. lehet a klímától a kocsiban.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nahát mire jövök vissza,szépen gyarapodunk!

Nellike és Marietta!
Gratulálok a Babákhoz,és mielöbbi felépülést!

Gyönyörűek az ikrek!

Szokás szerint rengeteget írtatok,el is olvastam mindent,de sajna nem tudok sokat ülni már a gép elött!

Önző módon magunkról megint:
Voltam szerdán dokinál,minden rendben ,szépen készülődik a méhszájam,megrövidült és 1 ujjnyira teljesen nyitva!
Baba jól lennt van!
Tegnap voltam az utolsó vérvételen is,és meg kellett csináltatnom még egy plussz vérvételt az esetleges császár miatt!(Sajnos nagyon el voltam kenődve,hiszen nagyon sima szülésre készülök,bár tudom ez csak azért kellett,ha mégsem sikerülne!)
Megvolt az uh is!
Adataink:
BPD:92mm
FOD:111mm
HC:320mm
AC:310mm
FL:69mm
Becsült súly:2685gramm+/-392gramm
Flow érték tökéletes!
Ma megyek elsö nstre délután,kiváncsi vagyok,mivel amióta megvizsgált a doki szerdán elég szépen szenvedek,főleg esténként!
Úgy vált el tőlem,hogy ad időpontot 2 hét múlva ha addig nem találkoznánk!

Képzeljétek megint teszveszeltem sikerült egy chicco pihiszéket vennem!

Csajok én kinek küldhetem a telószámom?????

Csibe a tábliba beírod nekem hogy következő vizsgálat júni 17.
:?: Köszönöm!
Ja és szuper az új tábla és csatlakozom az elöttem szólókhoz hogy szerintem is be kellene írni hogy hányadik héten született a babó.és hogy császár vagy sima!

Ennyit bírtam írni,majd még délután bekukkantok!
Puszi!
20140328174041

Gyors bekukkoltam, oszt már megyek is dógomra!

Nellike férje: köszönjük a jó híreket, és nagyon szépen fogalmazol.
Bevallom, ha nem reagálnál is arra, amiket írunk, élnék a gyanúval, hogy Szilvi leírja, te meg csak bepötyögöd, amit üzent :D Persze erről szó sincs, sőt: a legnagyobb költőink mind férfiak voltak.
Azért ismét sikerült megkönnyeznem.
Az ügyintézésről is tudósíthatsz nyugodtan, mi apáinknak is végig kell majd járni ezt a rögös utat.

Fáziskeresés: csak annyit, hogy a férjem mai napig nem hajlandó semmi árammal kapcsolatos dologhoz hozzányúlni (teszem fel: anyuka kirántotta a konektort a falból, akkor sógi kell hozzá, hogy visszategye). Így a fázisceruzát is csak csavarozásra használja. Frászt kapott, mikor egyszer én valami oknál fogva megnéztem: anno édesapámtól láttam.
Igaz, a Gábor imádja és nagyon érti az állatok körüli teendőket, de szerelési, lakatos, stb munkában nem épp a legügyesebb..... szóval előbb cserélek ki a egy bicikligumit, mint ő.

Anitja: látod, minden rosszban van valami jó is! 38 hét!? :shock:

Gabi: szegény, neked már nagyon kijutott. Nekem az első gondolatom az allergia volt. De akkor viszket is ált., úgyhogy mégse hiszem!
Tabati: reggel nekem a szemem alatt duzzadt, mint akinek behúztak. Tök olyan, mintha ott is vizesedne, csak ott reggelre. Kb. 10 perc után mindig eltűnik.

Cseresznye-meggy: kóstolással tutira el lehet dönteni :D Írom ezt olyanoknak, akik a sárgadinnye végét lekapargatják.....

No, megyek, mert ha az ajtót kinyitom, kifolyik a koszosedény, meg a vasalatlan az utcára! Mit ne mondjak: semmi aktivitást nem érzek rá.....

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi1!

Akkor tuti huzatott kapott. Körömvirágkrém!! :wink:

Hgabi!

nekem is eltűnik utána a duzzadás, mondjuk a fejem is duzzadt a szememmel együtt, pedig azt mondják ez már csak a vége felé szokott lenni...

Cseresznye kontra meggy!

Esetleg a piacon megkóstolhatod, de egy zöldséges tuti nem nézi jó szemmel, ha belekóstolsz mielőtt megveszed.... :roll:

Kép
Kép
tabati

vettem az ötleteket és igyekeztem is megcsinálni...
tegnap kaptam mms-t mariettától,de nem tudom itt csatlakoztatni
a telóm a géphez és otthon meg még szét van szedve a gép...
szóval sajna nem tudom feltenni a képet Dominik babáról,de ha
valaki tud fogadni mms-t és fel is tudná tenni akkor átküldöm neki
szívesen...

és a táblák:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

csibe csak annyi észrevétel, hogy ma 36+1 vagyunk, ha az adatok maiak a táblázatban. Ha nem akkor nem szólam semmit.

Kép

gabi1

"Nem értek én semmit!
"Ha 2 centin belül bárhol jelez, akkor nem fogom tudni, hogy PONTOSAN hol keressem a hibát. Ezért van szükség a kis érzékelési távolságra."
Akkor mégiscsak kicsi az érzékelési távolsága, mert ha 2 centin belül bárhol jelezne, akkor nem tudnám, hogy pontosan hol van a hiba. Ha pedig jelez 2 cm-ről is, akkor minek kell beledugni a konnektorba, miért nem elég csak kívülről hozzáérinteni?? (ez költői kérdés)"

Ha arra vagy kíváncsi, hogy van-e 220 a konnektor mögött, akkor beledugod a fáziskeresőt és az vagy jelez vagy nem. Ha jelez jó, ha nem akkor valahol gubanc van. Ilyenkor van az, hogy az ember nekiáll megkeresni a hibát: a vezeték útvonalán végighúzza a cerkát a falnál. Ahol jelez ott okés, ahol nem ott van a gond. Ezért egy 2 cm-e szakasz elég nagynak számít, ha azt kell megmondani, hogy hol szakadt el a vezeték. A kis érzékelési távolságot úgy értsd, hogy pontosan megjelöli a helyet.
De egy átlagos háztartásban ritkán rohangál az ember a fal mellett fáziskeresővel a kezében, hogy kiderítse hol a szakadás. Ellenben ha nem akar megfúrni valamit fémeset a falban, akkor nem árt, ha előtte lecsekkolja a helyet.
Ennyit erről a témáról, mert lassan átkeresztelhetjük az egész topikot. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: (Ebből okulva az Ottó-motornak egy teljesen újat nyitunk majd. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Takarítani muszáj: Apa leginkább hétvégén van itthon, úgyhogy mindig pénteken takarítok, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát. (Másképp fogalmazva: annyi egyéb minden van, legalább porcicákat és koszt ne lásson maga körül itthon)

Ügyintézés még kétesélyes. Nagyon nem hanyagolhatom el, mivel lóvéról van szó. :?

Tortát sütni muszájos, mert finoman szólva ráutaló magatartással megkértek rá. Akármilyen lesz, nem rakok fel képet, hogy ne kínozzam azokat akik valamilyen okból diétára kényszerülnek. (Szerintem, tök jó fej vagyok. 8) :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

tabati! :)

A CTG-t úgy értettem, hogy ha rendszeresen lent találják meg a szívhangot, nem pedig hol az egyik bordámnál, hol a másiknál vagy egyéb helyeken.

Majd még jövök. :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo, apát kérd meg, hogy azt a 2 sor infót pötyögje be Word-be, az aláhúzza, ha valami sem stimmel és másolja ide. De senki nem szólja meg a hibákat, én is sokszor kapkodva nagy hülyeségeket írok, pedig én is nyertem helyesírási versenyt :oops: - anno.

Gabi, én lábon kihordtam a kezdődő arcüreggyulladást, gyógyszerek nélkül, de a köhögéstől megint izomhúzódásom lett. Tegnapig javult, de egy rossz mozdulattól megint beállt a hátizmom vagy mim, mert az egész oldalam is fáj, így menni is alig bírok. A hab a tortán, hogy éjjel Norbi hányni kezdett és ilyenkor "anya kell". Alig bírom a WC felett tartani, mikor rókázik szegény, majd leszakad a hátam. Na és természetesen az ilyenkor elmaradhatatlan szemgyulladás. Én is egy kenőcsöt kaptam rá még 1 hónapja, most is azt használom, de most nem vonszolom el magam a nevét megnézni. Ennyit a nyávogásról- de ez nem a terhesség miatt van.

Én Laktoherb helyett a Hipp vízben oldódó Milusan teagranulátumot ajánlom szoptatós teának, egyszerű elkészíteni és jó ízű. Igaz 200g és kb 1000 Ft, de én ezt vettem előre, eddig bejött.

Csibe, majd másik topicból jön valaki, ha velem történik valami.

Éva

KépKépKép
agmano

sillia!
ment az mms...

Kép
Kép
csibe83

köszi,hogy szóltál gabi.mindenkinek át kellett javítani,de igaz nem értem
hogy történhetett,hisz átjavítottam már egyszer...

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Ééééés íme Marietta Dominik babája :D :D :D Kép
Vendég

köszi Sillia!
nagyon édes pofa Dominik baba is!!!

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:56-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:56-kor.
Vendég

Tabati nekem is amikor farosan feküdt akkor egész fent volt a szívhang. Aztán mikor megfordult akkor már lent volt. Azért a szülésznőknek van már annyi tapasztalatuk hogy szívhang alapján megmondják hogy hogy fekszik a baba. Pl nekem most is fentebb kereste és egészen lent találta meg, arra mondta hogy már még lejjebb ment mint a múltkor volt. És ezt a doki is megállapította uh-on.

Kép

gabi1

agmano jobbulást nektek is. Hát én sem tudom most a nevét a kenőcsnek, mert a hűtőben van. A gyógyszertáras adta, recept nélkül lehet venni.

Marietta gyönyörű Dominik:)

Kép

gabi1

Az első elfáradáson túl vagyok. És most látom, ismét egy gyönyörűséges fotó! Tündéri babóca. Milyen nagynak tűnik rajt a pellus! Pedig ő is jó husis! köszi lányok, hogy feltettétek.

Moncsy. Küldöm neked is a számom. (Mi nyugati országrészben élők tartsunk össze! :D )

Amúgy: Moncsy és Gabi1 ti versenyeztek?
Igaz, mindketten előttem vagytok a táblában (idő szerint).
De nem szeretnék úgy járni, hogy mindenkitől kapjuk a híreket, mindenki már szopiztat, pelenkáz, én meg még mindig itt ülök, a hasamtól nem férek a klaviatúrához, és csak várok....

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Marietta! Nagyon-nagyon édes Dominik! Még egyszer gratulálok nektek! Lányok! Most már tényleg jó lenne,ha nem szülne idő előtt senki,elvégre tényleg a júliusi topicban vagyunk,nem?! :lol:
Csibe! Az én adataimban annyi a változás,hogy hivatalosan ma 33+5napos vagyok,és Lili az első babánk. Köszi!
Szegény Gabi! Jól rád jár a rúd mostanában :( remélem rendbe jön a szemed hamar.
Nellike apa! Köszönjük a sok infót,melőbbi felépülést anyának és a babáknak meg jó egészséget és mielőbbi hazamenetelt!
Hát,lányok én nem tudom,hogy rá tudom-e venni apát,hogy írjon majda a fórumba rólunk,de az biztos,hogy Boo-nak küldi az sms-t. Bár ki tudja. Mindig kérdez felőletek,hogy mik az újabb hírek! Nellike babáit is megnézte,mondta,hogy nagyon édik!
Én ma kivételesen itthon maradok,sok volt a hétre a program,úgyhogy ma pihi egy kis vasalással megspékelve!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jaj,de gyönyörű Marietta babája,nagy-nagy ölelés nekik még egyszer :) .És micsoda szép neve van :lol: :lol: .

Ancsurti! Köszi kérdésed.Mondjuk,hogy jól vagyunk.Már nagyon fáradtan :roll: .Mostmár egyre gyakrabban kell uh-ra járnom Bence óriási méretei és a hegem miatt.Gyakran vannak jóslóim is,valószínűleg a 37.héten császár.Őszintén szólva már nem is bánnám :roll: :roll: .

És te/ti hogy vagytok?Láttam a gyönyörű babaszobát,amit csináltál :) nagyon ügyes vagy,igazán kellemes helyre érkezik Hanga :)

Kép

Kép
lidike

Czigka!

Most hirtelen nem emlékszem, hogy az általános kórházi protokoll szerint meddig koraszülöttek (pedig tudtam :oops: ), de az Istvánban 35. hét, vagy 2500 g, az alsó határ, szóval máshol is ennyi lehet kb. Napról napra többen lépjük át a határt, juhuuuu :D :D !

Boo!

Nyuszival is számot cseréltünk, nehogy túl nagy legyen rajtad a nyomás :lol: ! Valamelyikőtökkel azért csak nem szülök egyszerre :roll: ...

Rólunk:

Mi tegnap le is zavartuk az őssejt-sztorit :D ! Délelőtt felhívtam a Dunakeszin rendelő Krio-s ügyintézőt, gépen átküldtem az adatokat, délután odamentünk, megkötöttük a szerződést, megkaptuk a táskát, oszt viszlát 8) :lol: :lol: ! És jószokásunkhoz híven alkudoztunk is :wink: : Krio szerződés kötésekor 25.000 ft-ig jóváírják a Hepinetes szolgáltatásokat. Na, nekünk ilyen sose volt, szóval nem volt mit jóváírni! De megdumáltuk a csávót, és 12500-zal kevesebbet fizettünk, plussz kaptunk egy ingyen babamozit (további 12.500-ért) :D :D :D ! (ja, a csaj a gép alapján pont 3800g-ot mondot a végére, mint Siklós hasra ütve, hát tud ez a pali na 8) :lol: :lol: )
Íme a kisfiam :mrgreen: ...

Itt még szundizik:
Kép
Kép

Aztán felkelt, és küldött egy vigyort, imááádom :D !
Kép

Aztán beleunt: "haggyá mááá" :lol: :
Kép

És a végére a csókos szája :D ! Veszélyben a lányaitok :twisted: :lol: !
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

nyuszi mi aki 36+1-nél tartunk nem szülünk idő előtt, hiszen innentől már jöhet, elvileg nem lehet gond. 37. héttől meg már nem is mondják koraszülöttnek.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?