Sziasztok!
Afra!
Igen, tudom, hogy mindig ilyen vékonyka voltál, csak lehet hogy tudat alatt arra készültem, hogy ha babás vagy, akkor most majd egy jó nagy "bálna" Afrával fogok találkozni!
Sissi!
Örülök, hogy minden rendben Ati babával!
És csúnya-gonosz -irigy vagyok, hogy nem sokára mentek nyaralni!
Pici!
Jól tetted, aludj csak!
Köszönöm, jobban vagyunk, Insallah napokon belül kilábalunk a betegeskedésből
és a szurira eltudunk kedden menni yaseminnel, mert most kedden kellett volna, de a doki néni átrakta jövőhétre mert antibét szedett a kicsi!
Nika!
Nagyon jók a képek, és gyönyörű Gege!
Akkor mostmár túl vagy életed első szülői értekezletén
milyen volt a somlói???
Törpiri
! Szerntem megint az időjárás okozza az aluszékonyságot, mert nállunk is megy a szlova
Nemlajos!
és dvd-ről valami baba-mama torna?
Az be szokott vállni, nekem napi 15 perc és szétmegy mindenem, a gyerek meg röhög ezerrel-élvezi(mostanában nem szoktam

)
Cat!
Csatlakozok a 10.hét-utlevél táborhoz!
Hamza is annyi volt(na jó 9 hetes), és 11 hetesen utazott lőször repcsivel. 2 héten belül 4szer is!
mi pont ma intézzük a repcsi jegy foglalásokat, mert muszáj, ha azt akarjuk, hogy nem kelljen fél napot várni az átsállásra!
Így is rohadt bonyolult 3 gyerekkel. és én még azt találtam ki hogy kimegyek istanbulba egyedül a 3 gyetrekkel, mert a férjem csak 2 hétre szabad, az meg olyan kevés! De rájöttem, hogy egyedül nem megy!
így viszont szinte felesleges ezt a majd 2000 eurót kiadni jegyre!
de hát ez van, szezonban ennyire drága! pedig istanbul és trabzon között fapadossal megyünk, majd, mert a türt hava yollari olyan drága
na felkelt a banda