A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek

Conti
Nekem is elküldenéd a muffin recepteket? emilcímem a profilomban.

Köszi
Forti

Kép
Kép
forti

Ilke!

Jövő héten lesz a párom szülinapja, és meglepném valami jó étteremmel. Szerinted a Normafa szóba jöhet? Úgy kellene megszerveznem, mintha kirándulni mennénk (hogy ne sejtse, hogy apumék is fel szeretnék köszönteni), aztán valami jó helyre bemegyünk és ott várnának apukámék.
A Normafa kirándulási szempontból tökéletes lenne. A Normafa Étterem? Érdemes kipróbálni?
(Az az egy gondom, hogy pont pünkösd hétfőre kell szerveznem, amikor biztosan lesznek páran a Normafánál, de ha tényleg jó hely, akkor majd asztaltfoglaltatok, meg minden).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Forti, elküldtem.

Ilke, örülök hogy sikerült, majd én is kipróbálom. A múltkor elsétáltam a Bettivel babakocsival a biobolthoz, és nagyon kiakadtam hogy bezárták. Nem tudsz valahol a közelben másikat? Pont karobot meg tönkölylisztet ilyesmit akartam beszerezni, most próbálok az étkezésünkön variálni. A férjem is fogyózik.
Vannak egész jó eldobható vékony gumikesztyűk, olyat nem használtál még? Tényleg mindta semmi nem lenne a kezeden.

Nyuszi, drukkolok nektek!

Lányok, köszi a játék ötleteket. Amit biztos kap Betti egy kismotor, állatfarm és orvosi táska lesz, a többit majd meglátjuk.
Ja a könyvtépésről: Betti azokat a könyveket tépte szét (na nem mindet) amelyik olyan harmónikásan van összehajtva. A normál lapozósat jobban szereti, de én is.

Dec8, szerintem 10500gr-ot akartál írniKép Betti is ilyen súlyban van, kb 10 kiló 20 deka. Bár néha sokkal súlyosabbnak érzem.

Képzeljétek kimondta az első csúnya szót, nagyon szégyellem is. Ebédnél spontán: Menj a picsába. Senki meg sem szólalt előtte. Na ezt a drágalátos nővérétől tanulhatta, amikor az éppen kipenderíti a szobájából akkor mondhatta neki. Na most mindenkinek szóltam, hogy fogja vissza magát.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Nyuszi
Izgulunk érted nagyon!! Kép

Nekünk közben horror éjszakánk volt ismét. Danikám úgy döntött, hogy éjjel fél 1 és 3 között végig anyát szólongatja, néha visszaaludt 5-10 percre, ezalatt én persze épphogy, mire ismét hívott. A végén már bőgtem, mert annyira fáradt voltam, de erőt vettem magamon és maszíroztam a kis talpait, mert kérte, majd a vádliját.
Valszeg hidegftontot érez a drágám, ilyenkor szokott ez lenni. Aztán meguntama fel-le mászkálást a galériáról, és egy nagy plédbe beburkolóztam és az ágya melletti fotelba telepedtem, és mondtasm neki, akkor együtt alszunk. Ő mindvégig, míg el nem aludt hajtogatta ettyű, ettyű Kép De elaludt. Közebn én is annyira, hogy 5kor ébredtem, hogy mindenem összetörve, visszamentem a saját ágyamba és aludtam tovább.
még jó, hogy ma rövid nap van, mert elég hulla vagyok, még a reggeli zuhany sem dobott fel igazán.
Viszont, mikor ébredt annyira cuki volt, dörzsölte a szemét, ésnagy jelentőségteljesen mondta: "Anya, csipa!" Ezt eddig még magától sosem mondta ki, csak ha kértem.

Tegnap a játszón olyan édi volt Dani. Még nem is láttam ilyennek.
Ott volt az a kisfiú, akit már említettem (nekem csak Chucky), megtépett most egy kislányt, aki elkezdett keservesen sírni. Dani egyből ment a kislányhoz és vigasztalta, símogatta. Aztán odaszaladt hozzám, hátával nekem dőlt és elkezdett sírni. Nagy beleérzőképességgel rendelkezik a drágám Kép Még az én könnyem is kicsordult a meghatottságtól, ahogy teljesen magától mentoda vigasztalni.
A vizes csöpögőnél voltunk éppen, és egy nagyobbacska kislány (5-6 év körüli) jött oda kezet mosni. Dani leguggolt és úgy nézte az arcát. Aztán elkezdte simizni a haját, majd adott neki egy puszit Kép Szóval csajozott, ráadásul idősebbel Kép De jó ízlése van, mert nagyon szép kislány volt. A kislány meg csak nézett.

Egy nagyobb kisfiú talán már iskolás is lehetett, pedig állandóan a dani nyomában volt. Hozott neki homokot adott neki lapátot, odaadta neki a kisautóját, egy csomó jó dolgot mutatott Daninak.
Olyan kis önzetlen volt Danival szemben, cukik voltak, ahogy együtt játszottak.

Panda
Megérkezett a csomag, nagyon köszönöm!
A Noémis maszat, amit írtál nem is látszik Kép, jót derültem rajta egyébként, bár este lámpafénynél nézegettem, de szerintem simán bírja a fénymásolatot.
Jó lesz, ha jövőhéten küldöm vissza? Csak mert ma már nem tudok fénymásolni.
Azoknak a lefűzhető lapoknak mi a nevük? Az a Keresztöltés újság?
Nagyon klasszak, ki is néztem belőle jó sok dolgot.

Ilke
Megkaptam a mailt, köszönöm, szinte uazokat küldted, amiket Panda Kép

Rit
Sok sikert a lakásáruláshoz, utána meg a vételhez!
Nem szóltok vkinek, hogy mi folyik a szomszédban? Csaláügyisek, védőnő ilyesmi? Vagy egyszerűen a férjet hívd át a nő tudta nélkül, hogy hallja, mert csak elmondás alapján nem hitte el. Bár gondolom a hajnali kifejezését hallotta az apuka.

Forti, Ilke
Nekünk i van fa kirakós puzzle középpel. Mi a higoméltól kaptuk a balkezesek boltjában vették.

Képzelj el egy négyzet alakú fatáblát, aminek a közepén van egy 9 nagyobb darabból álló puzzle, egyszerű mintával. Körben a szélén a maradék fatáblán meg azok az állatok vannak, amik a puzzle is, pici foganytúval. Dani secperc alatt kirakja, kivétel még a puzzle.

Conti
Káromkodás Kép Kép
Én múltkor csak annyit mondtam, hogy sz@r és már mondta is, úgyhogy most mi is visszafogjuk egymást.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, nálunk is ilyen volt az éjszaka. Tuti a hidegfront. Persze ilyenkor nem mondja meg Betti mi a baja. Mi is szambáztunk a saját ágya és a mienk között. Észrevettem egy érdekeset is. Álmában rugkapált, de páros lábbal, az egész testét megdobva, mégse ébredt fel rá, pedig többször csinálta, bezzeg én felébredtem rá.
Betti is midig sír, vagy elpityeredik ha síró babát lát! Tegnap is volt a hiradóban a 6 kilós Pedró baba, annak is mondta pityeregve: Baba sír nem. A nem-et mindig a mondat végére rakja egyébként is. Pl: Betti eszik nem.

Conti

conti

Betti német szórendet használ Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit,
Mi az előző panelunkat az első megnézőnek adtuk el, kívánom, hogy ti is így járjatok, mert tudom nem túl kellemes, amikor egész nap átjáróház van a lakásban.

Forti,
Lefotózom majd azt a fa játékot és elküldöm, okés? No meg a komposztálót is. Az egyiket vettük, aztán annyi hulladék lett a kertbe, hogy apa csinált még egyet, de már mindkettő tele vanKép.

Beszti,
Szerintem nem csalódnátok a Normafában. Az a jó, hogy van kertrésze is (nem is kicsi) és hozzá zárt kicsi játszótér a gyerekeknek. Az asztalfoglalás jó ötlet, mert elég népszerű az a hely. Ha gondolod megadom az étteremvezető tel. számát és nevét és akkor le tudod vele beszélni a dolgot.

Conti,
Hát igen, nekem is nagy szívfájdalmam, hogy megszűnt ez a bolt, igaz elég magas árak voltak ott. Páromnak a lisztet, amiből a kenyerét tudom sütni, 200 ft-al drágábban adták, mint a malomipari boltban, ahová korábban jártunk. Mivel elég sok fogy nálunk ebből, mert máshoz is használjuk, így inkább 2 havonta el szoktunk menni a másik boltba és ott feltankolunk.
Tönkölylisztet (fehéret és teljes kiőrlésűt) tegnap láttam a Tescoban. Viszont karob tényleg csak a bio boltokban van. Már nem tudom melyikben (Auchan v. Tesco) de van valamelyik során biobolt, talán ott lehet, hogy kapsz.

Gumicukor,
Akkor küldöm a következő adagotKép.

Nálunk is elég zűrös volt az éjszaka, vagyis inkább csak az elalvás. Fél 11-kor Lili még nem akart aludni. És mivel mind a ketten hullák voltunk, fél 10-ig aludtunk, képzelem mikor fogom tudni ma lerakni ebéd után. Sajna mostanában egyébként is el van csúszva a napunk, de az ilyenek meg még jobban eltolják. Jövő héten viszont kicsit megpróbálok majd alakítani rajtaKép.

Na megyek főzni, puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke!

Ha mélben elküldenéd, azt nagyon megköszönném!KépKépKép
Még lebeszélem az apummal is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Nálunk az éjszaka egy felbődűlést leszámítva eseménytelenül telt, nem úgy mint a délelőtt. Semmi nem volt jó bármit is csináltam. Lefektetni délben is alig tudtam, szinte szó szerint zokogott, és úgy szorított magához hogy majd megfulladtam. Ötletem sincs hogy mi lehetett a baj.
Ti ebben a szép időben milyen ruhában viszitek ki/le a gyereket? Azon csodálkoztam ma a játszón, hogy Gyurcin kívül senki sem volt rövidnadrágban, ráadásul a legtöbb gyereken hosszúujjú volt felül is. Vagy én vagyok felelőtlen? Na mindegy...

Köszi mindenkinek a tippeketKép, aranyosak vagytok. Azt néztem, hogy annyi ruhabolt van pesten, hogy az ember azt se tudja merre induljon. A Normafa éttermet láttam is valamelyik újságban, nagyon szimpi volt nekem is. Szerintem oda is mindenképpen elmegyünk megnézniKép.

Kataa!
Én is megkérdeztem a bölcsiben, hogy van e jelentősége annak, hogy hányadikként adom le a lapot, de azt mondták nincs. Nem tudom, én azért próbáltam időben leadni.

Gumicukor!
Kép, mi csak örülünk, ha gyarapítod vevőink táborátKép. Mondtam is este a páromnak, hogy érdeklődsz, azt üzeni, hogy van 10% kedvezményed nálunkKép.
Gyurci is pont ilyenKép. Ölelgeti, simizgeti a gyerekeket, és rendszerint a leghelyesebb kiscsajokat puszilgatja. Mindenét állandóan hordja oda másoknak, hogy játszanak vele. Már elég sokan megjegyezték, hogy mennyire jószívűKép.

Nyuszi!
Drukkolok nagyonKép!

Manó!
Ezt már több helyről is hallottam, hogy vidéken mennyivel olcsóbb. Gondoltam is rá, hogy ha lesz időm, akkor lehet, hogy megnézem valahol.

Ilke!
Én is utálom a kesztyűt, egyszerűen nem birok benne takaritani. A Domestos nekem sem jött be hasonló oko miatt.

Rit!
BringaKépKépKép, édi lehet. Rendesen le is ér Dodesz lába? Én amikor utoljára rápróbáltam Gyurcit az egyik ilyenre, neki nem ért le.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Rit
Milyen volt a tura?Dodi hogy birta baratnodeknel?Aruld mar el hova koltoztok?Lehet maganban is: )
Jovo heten is megyunk a Tinodira,fussunk ossze ott: )Hetfon kezd a festo ugyhogy kedden kell mennem a szineket lefixalni,remelem Kriszta addig vigyaz Alexra a jatszon.
Szomszedcsaj nagyon durva.Szoltal a vedononek?Csak tud valamiben segiteni,ez islenne a dolga hogy lassa ha depis az anyuka nem?

Conti
Hat nem semmi Betti: )Csak elfeeljti gyorsan.Tegnap a baratnom kisfia a k eletbe-t mondogatta.Hat en csak neztem,meg jo hogy Alex nem tud meg beszelni: )Bar nem beszelunk csunyan,deezeket barhol hallhatja.

Gumicukor
Regnap nekun kis ilyen elmenyunk a volta jatszon,ket 10 ev koruli gyerekkel baratkozott Alex: )Azok elveztek hogy egy kicsi igy megy utanuk.Homokoztak,hintaztak,labdaztak vele.Alex meg is olelte a vegen az egyiket bucsuzoul.: )

Banyoci
En ra is kerdeztem ,es mondtak hogy itt szamit a beadasi sorrend.Bar annyira nem aggodom ,mert valahogy ugy erzem(nekem ezek altalaban bejonnek)hogy nem elsz ra szukseg.Bar lehet hogy a vegen tevedek: )
En tegnap bodyban es farmerban vittem ki,de most nem tudom mitol ma egy csomot tusszogott meg neha folyt az orra.Most azert mert vizezett is egy kicsit vagy mert a foga jon (a 16.: ) mar nem tudom.Meg egyszer jo ido van egyszer nem,igy nehez kitalalni.Itt is mindenki hosszu gatyoban volt eddig.
En is orulok hogy nem egy irigy gyerkocunk van.Viszont a sok gyerekprogramnak megavan mara haszna.Eddig olyan kis remulten nezett ha valaki elvett valamit ami az ove.Most mar szepen ovatosan de harcol erte: )Nem szeretnem ha verekedos lenne de a masik veglet is gaz: )
En a ruhamat Pilisvorosvarrol kolcsonoztem es messze a pesti arak alatt volt ,pedig rogton Pest melletti falu: )

Nalunk is volt felsiras 2* az ejjel,csodalkoztam is hogy mitol lehet ,de akkor marad a front.
Ma Pocokeknal voltunk es ott a jatszon volt egy eleg agressziv kislany.Tobbszor fellokte Alexet,hat en nem reagaltam le,de az anyja viszont megjegyezte hogy azert ilyen a gyereke mert idegenek (vagyis mi)vannak a jatszon.Hat nehezen alltuk meg, hogy ne szoljunk vissza.
Most hogy csomot jatszozun kjovok ra hogy nem mindenki onzetlen tipus es felelmetes hogy emnnyire nem torodnek egyesek a gyerekkel.Pl:Ha 2 eves kor utan es bar nem dolgozikaz anyuka de azert berakjak a bolcsibe,mert otthon nehez vele!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Persze hogy nem 15 kg elírtam 10500 Kép. Pedig egyszer ki is töröltem, mert gyanús volt, majd beírtam megint ugyanazt. Nem vagyok semmi.
Tök jó, ha egyszer ekkor hülyeséget írok mindenkinek feltűnik csak nekem nem. Kép

Rit
Drukkolok. Akkor messze lesztek tőlem? Pedig olyan jó helyen voltál Kép
Gyakoroljátok csak a bringzást. Én tanusíthatm Dodo halálian bringázik. Kép

Manci megint beteg. Most már kezdek nagyon kilenni gyakorlatilag 2 hetet jár 2 hetet nem. Meg a főnököm is meglehetősen ideges. Mármint a nagyfőnök, miután a közvetlen főököm is lebetegedett átvettem a munkááját, erre most én is kiestem, nagy ordítozás volt ma a telefonban. Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok, jelentem Dodi 80,5 cm. Ma mértem Kép a súlyát viszont nem tudom, nincs mérlegünk Kép

Gumicukor
részvétem az éjszakáért, bár nem igazán tudom átérezni, nekem még sosem kellett fent lennem miatta, csak szoptatáskor anno.
a hajnalit tutti az apa is hallja, hiszen ott alszik gondolom mellette. Mi meg alatta és még így is halljuk KépKép Bizonyítani meg nem tudjuk, max úgy, hogy páran egybehangzóan állítjuk a szomszédságból, de sajnáljuk a kiskölyköt. Mondjuk szerencsére legalább nem veri, bár a másik szomszédunkat megkérdezet, hogy szerinte mennyi idős kortól lehet. No comment.

Banyóci.
Nem, csak a poedálig ér le, de annyi elég. Amúgy meg simán felmászik rá, beforgatja akormányt és már nyomja is. Fél fordulatot. Aztán visszaracsnizik és megint felet Kép

Kataa
A jövő hét nekem is jó, majd szólj, mikor.
Fogalmam sincs, hova megyünk, még nem néztük ki, előbb lássuk, hogy megy el. Építkezni szerettünk volna Csillaghegyen, de apósom nem engedi Kép ez volt a titok, de a vásárlással meg majd lesz ahogy lesz.

dec8
jobbulást Hannának!! szegénykém, annyit beteg mostanában! KépKép Ettől félek én is, hogy létezik e olyan munkahely, ami kellőképpen tolerálja az ilyesmit...

Kataa
A túra végül el lett hetelve, akikkel mentünk volna lemondták, az egyik gyerkőc pénteken kruppal kórházba került Kép Végül azért Békéscsabáig eljutottunk, jót strandoltunk + átmentünk tankolni a románokhoz és mi is vettünk a híres olcsó cukorból Kép Pünkösdkor megpróbálunk megint kimenni barlangászni, már hívtak, hogy a gyerkőc otthon van, jobban van Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Dec8, jobbulást Hannának! FőnökökKép
A hugom kislánya ugyanígy van, mint ti, ő is beteg most is. Ráadásul nemsokára bezár a bölcsi 4 hétre, még mindig a beszokással kinlódnak, már egy párszor ott aludt, de még mindig nem tökéletes a dolog. Egyébként a szünetben két hét ügyelet azért van, csak ezt nem nagyon reklámozzák.
Munka: sajnos én nem fogom vállalni ugyanazt a munkakört, amiből eljöttem, mert ott folyamatos nyúzatás volt, nem lehetett hiányozni. Nagyon szerettem csinálni, de most nem leszek 1000%-ig igénybe vehető. Tök fura, terhesség előtt gyakran a hétvégéből egy napot benn töltöttem, vittem szegény nagylányom, szombaton tök jól lehetett dolgozni, nem volt nyüzsi. Na ezt sem lehet csinálni egy pici mellett.

Rit, sok sikert a lakás eladáshoz és vételhez.

Ilke, tényleg a tescóban van egy natúrbolt. Majd ott megnézem.

Betti is betaknyosodott, de éjszaka azért nem volt gond, elfáradt tegnap, fél 11-kor feküdt le, pedig máskor önként és dalolva megy aludni legkésőbb 9-kor.

Conti

conti

Dec8!

Sajnso majdnem minden gyerkőc ilyen betegs a bölcsiben. Akikről tudok hoyg január, március óta bölcsisk lettek egyetlen egy kisfiú van aki csak 1x volt beteg, a többiek olynaok mint Hanna, hogy szinte folyamatosan. Tényleg nem tudom én se hogy hogy fogom megoldnai, engem sem fogank enniyt elengedni, és anyukám sem tud ennit itthon lenni a munkája mellett, bár e másik nagyi is ajálkozott, d eismerem őt, ha már pár napt itt kell aludnia mindne baja ven, nem hsizem hogy hetekig itt lezs. Cska kihúzzuk valahogy tavaszig, akkro tól már nálunk nincs olyna nagy hajtás és akkor le tudok jönni.

Conti!

A bölcsi 5 hétre zár beKép legalábbsi nálunk. és 2 hétre tényleg lehet vinni, de másik bölcsibe. Úgy van hogy két bölcsi vanb párban, az egyik náyr elején zár 5 hétre,a másik utána. És közebn van a 2 hetes ügylet az épp nyitva tartóban. De egy épp cska beszokott gyereket msáik épületbe, más gyerekekhez és főleg más gondozónőhöz vinniKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Köszönjük a szülinapi öszöntéseket Noémi nevében is Kép! Megvolt a nagy "buli", naná, hogy a babakocsi volt a legmenőbb ajándék Kép.

Beszti, Zita, DjEszter! (És mindenki, aki itt még titokban Eszter...)
BOLDOG NÉVNAPOT!

Gumicukor!
Egyáltalán nem sürgős visszaküldeni a xszemes mintákat, mostanában úgysincs időm rá Kép. Igen, a lefűzhető a Modern Keresztöltés", 350 Ft/db, szerdánként jelenik meg. De szinte lehetetlen hozzájutni, mert mindenhová 1-2 db-ot szállítanak csak, azt meg hamar elkapkodják. Ha szükséged van rá, érdemesebb megrendelni, de azt min. negyedévre kell.

Beszti!
Elhoztam a szabásmintákat, hogyan juttassam el? Feladnám postán, de szerintem egyszerűbb, ha elviszem, vagy eljössz érte. Ma nem vagyok itthon, mindjárt indulok Anyósomékhoz a gyerekekkel, és csak este jövök haza. Hívj fel, hogy mi legyen, a mobilon elérsz (kivéve du. 4- 1/2 7 között, mert akkor van a KRESZ vizsgám, és kikapcsolom a telefont). Már akartalak hívni, de nem tudom, hová írtam a számodat...

Na, öltöztetem a gyerkőcöket, és megyünk. Picit azért izgulok emiatt a vizsga miatt KépKépKép...

Sziasztok,

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Csütörtökön és pénteken a párom szabin van (persze lesz dolga/dolgunkKépKép), talán egy kicsit egy kicsit szabadabban tudunk mozogni. Ha jó, akkor valamelyik nap reggel/este beugranék hozzátok értük. (Inkább reggel, de ha nektek túl korán lenne vagy dolgod van, akkor este.)
Azt nem ígérem, hogy a párom egyedül is el tud menni, mert időnként elfelejti az ilyen apróságokat.KépKép
Jó vizsgázást!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

jó volt nagyon a hétvége, szombaton ünnepeltük a férjem szülinapját, csináltam ünnepi ebédet, sütöttem muffin-t is (málnás, milka noisiette-s)jöttek a sógornőmék is. Jókat röhögtünk, dumáltunk. Vasárnap lasagne parti volt, délután meg még bringáztunk is.

Mától heti 1x gyümölcs víz napot tartok, elkezdtem a heti 1 napos méregtelenítést, amit anno rendszeresen csináltam. már most készülök a kistesó fogadására, hogy jövőre tutira rendben legyen minden, amikor belekezdünk.

Banyóci
Dani sincs agyonöltöztetve. Pl. pénteken szerintem szuper idő volt, egy szál pólóban és kantáros halásznaciban mentünk úszni. persze mindig van nálunk egy melegebb pulcsi, ha úgy adódna.
Pénteken úszáson voltunk és a mellettünk lévő anyuka öltöztette mellettünk a Danival kb. egykorú kisfiát, és elhűlve láttam, hogy a vastag farmer alá még patentharisnyát is adott a gyerekre. Szerintem elég sokan vannak, elnézve aligetben, játszókon a gyerekeket, akik túlöltöztetik a gyereket. Pl. nonszense-nek tartottam, amikor Dani is született nyáron, láttam egy csomó bundábéléses babakocsiban nyakig betakart pár hetes babákat. a fejük tiszta vörös volt szegényeknek, anyucin mellette meg egy szál semmi, gyerek meg nagykabátban.

Banyóci
Köszi az engedményt Kép Majd számonkérem Kép
egyébként azt beszéltük a férjemmel, hogy lehet elmegyünk vmikor a boltotokba, hogy lássuk egyáltalán mit kezd Dani a biciklivel, meddig ér neki, tudja-e hajtani. a miénket imádja, múlt héten is 3x is voltunk bringázni, kiosztja, ki hol ül. Aggódós a lelkem, mert ha apa 1 kézzel fogja csak a kormányt, akkor kiszól mögülem, hogy fogja meg mindkét kezével, (persze mindezt babanyelven Kép)

Rit
Ti jöttök nyáron az Almássy térre az intenzív úszásra? Mi biztosan, csak még nem tudju pontosan melyik turnusba, lehet kettőt is végigcsinálunk.
Kár, hogy már csak ezen a héten lesz csak a rendes úszás, és utána műr csak szeptembertől.

MICSODAAAA? A csaj megkérdezte, mikortól lehet verni a gyereket???? Hát ez nagyon gáz? És a szomszédod mit mondott erre?

Kataa
Én tuti szóltam volna.

Bölcsi-Ovi-betegség
Hát biztos Dani is többet lesz beteg, ha majd jövőre oviba megy. Én abban bízok, hogy ha otthon leszek olyankor vele, akkor nem jelentek itt sem nagy kiesést, mert olyankor otthonról csinálnám a rám osztott feladatokat neteléréssel, azzal is látok mindent, uúgy, mintha bent ülnék a melóhelyen. telefonon meg meg tudunk beszélni mindent.

Panda
Érdekes, mert a melóhelyem mellett van egy újságos, ahol tudtam venni egyből keresztszemes magazint és modern keresztöltést is, pedig már jóval megjelenés után jutott eszembe.
vizsgához meg drukk!!! nem olyan vészes ám az!!!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Suru volt ez a hetvege is.Szombaton a Kozlekedesi Muzeumban voltunk a 4 gyerekkel.Nagyon jol ereztek magukat,Alex is elvezte a mozdolyokat meg a hajot es a terepasztalt ahol mentek a kis vonatok.Nagyon jol elnezelodott es a kocsiban is meglepoen sokat ult.Aztan jatszoztunk egy nagyot es este meg vacsizni mentunk a noveremekkel 4-esben amig anyukam tartotta afrontot a 4 gyerekkel itt egyedul.Hat a lakas romokban volt mire hazaertunk de jot jatszottak.Alexnak tanitjak mar a huncutsagokat is ugyhogy jo lesz vizgyaznom: )
Vasarnap vasarolgattunk meg pihiztunk ,mert ebben az idoben csak azt lehet: )
Ma is 1 orat kint voltunk de a teli dzsekiben sem volt melegem.Szerencsere Alex takyossaga egy nap alatt elmult ,biztos a foga miatt lehetett,de legalabb mar egy idore ezt is letudtuk.
Azt meg el kell meselnem hogy mar mondaj,Kutya,cica,maci erthetoen: )
Es napok ota az esti mesenel amikor leulok vele mar elore kezdi, hogy Egyszer: ) (Mindig ugy kezdem az esti meset hogy Egyszer volt, hol nem volt …..

Dec8
Hu ez nem hangzik tul jol: (Marmint a betegseg.Ezek szerint ez elkerulhetetlen.Akartam amr mondani hogy a babaszoban vanak babaysitter hirdetesek,es pont lattam egy neniet aki pont Csepelen keresett gyerekvigyazast.Biztos megtalalod ha meg kerestek valakit Manci beteg napjaira.

Rit
Hat a szomszed csaj a veros kerdesevel mar tobb mint sok: (Es a baj az hogy ha kerdezi nemsokara meg is teszi: (
Anyukad azert bizti orult hogy ott voltatok: )
Ma kezdtek a festok,delutan kell mennem szint egyeztetni.Mivel a Csilla vizsgazik,Kriszta meg suliban van ,beviszem a batyamhoz a melohelyre addig Alexet.Gondoltam hogy magammal viszem, de szerintem ez meg epitesi teruletnek nyilvanul es nem engednek be: (
Talan szerda delelott jo taliozni de meg beszeljuk meg.

Panda
Drukk a vizsgahoz,bizti sikerulni fog: )

Minden Eszternek boldog nevnapot!!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Hétvégén végre beszabadultunk az RS-be, és megvettük Gyurcinak az új ágyatKép. Végül a "Máté"-t választottuk, mert a páromnak ez jobban tetszett, mint a "Dani" a leesésgátlón lévő kis formák miatt. Most éjszaka már fel is avattukKép. Gyurcinak egészen addig amig este le nem kellett feküdni nagyon tetszett, aztán keződött a balhéKép. Végül elaludt, hajnalban volt egy kis dorbézolás. Reggel meg olyan furcsa volt, hogy egyszercsak ott termett az ágyunk mellett és puszilgatott hogy kelljek felKép. Képzeljétek, pár napja azt élvezi nagyon, hogy apát és anyát együtt átkarolja, és folyamatosan összetolja a fejünket, hogy puszilkodjukKép. Néha Ő is beszáll harmadiknakKép, és hatlamasakat hahótázik közbenKép.

Kataa!
Eddig én se nagyon izgultam, hogy mi lesz, de pár hete kirúgtuk az egyik eladót, a másik meg szezon végén váltani szeretne (kilépKép), így mindenképpen ott kell majd lennem. A párom egyedül nem tudja csinálni az egészet. Egy embert feltétlenül fel kell majd venni, de mire majd beletanul a dolgokba....
Öltöztetés: Persze, én se minden nap viszem rövidben, csak ha nagyon jó idő van. Én csak azon csodálkoztam nagyon, hogy hétágra sütött a nap, iszonyú meleg volt, mégis minden gyerek hosszúban volt. Én picinek sem öltöztettem "agyon", általában 1 réteggel kapott csak többet mint ahogy mi fel voltunk öltöztetve. Most viszont már nagyfiúKép, és ugyanolyan hőérzete van mint nekünk. Mindig kimegyek megnézni milyen az idő mielőtt elindulunk, és annak függvényében öltöztetem fel, de annál jobban sosem, mint magamat. Na ezt most "jól" leirtam, de remélem értedKép.

Dec8!
Mancidnak jobbulást!

Rit!
Szomszéd csajKépKépKép!
Bringa: Ahogy olvaslak, egyre nagyobb kedvet kapok hozzá, hogy Gyurcinak is hazahozzunk egyetKép. A párom is egész belelkesedett. Ő már eddig is hozott volna, de én mondtam, hogy még nem kell. Szóval a héten szerintem nekünk is leszKép. Sisakunk az van már egy idejeKép. Nincs egy bringás képed Dodiról? Úgy megnéznémKép!

Conti!
Bettinek is jobbulást!

Panda!
Sok sikert a vizsgához! Noéminek utólag is boldog szülinapotKép!

Gumicukor!
Én is pont most terveztem el ezt a heti egynapos méregtelenitéstKép. Remélem lesz erőm betartaniKép.
A öltöztetésről már irtam fentebb Katának, hogy nálunk hogy megy ez. Jó, hogy más is igy gondoljaKép.
Az engedményt nyugodtan számonkérhetedKép. Ha szólsz előtte, hogy mikor mennétek, akkor Gyuri biztosan ott leszKép, és segit mindenbenKép. Mint már előzőleg irtam valamikor, hajtani biztosan nem fogja tudni elsőre. De próbálkoznak rendesen, aztán hamar megtanuljaKép.
Cuki lehet Dani, ahogy "veszekszik" a kormány miattKépKépKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Igen, csatlakozom: Boldog névnapot az Esztereknek!

Mi az én névnapomat ünnepeltük - pont szombaton volt - + vasárnap meg a legjobb barátnőm lányainek volt szülinapja, és mivel a kívánság a vidámpark volt, így még nagyobbat ünnepeltünk, hisz itt voltak velünk. Dodi fantasztikusan elvan a csajszikkal, mindenhova őket húzgálta magával, közben mondja is, hogy gyere-gyere Kép Szóval klassz 7végénk volt, szerintem most is annak a fáradalmait piheni ki, mert már 11kor visszaaludt. Pont fodrásznál voltam, erre látom, hogy kókad a székben. Gyorsan áttettem az ülőgarnitúrába, pár perc múlva aludt is. Úgyhogy nem is kértem beszárítást (úgyis úszás van du), hazahoztam, azóta is alszik. Én meg szokom a még rövidebb hajamat Kép

Gumicukor
háááát ez nekem mind új, amit írtál, múlt héten nem voltunk úszni, mert nem voltunk itthon, előtte héten meg csak hétfőn voltunk (egy ideje hétfő-szerda járunk), akkor meg még nem mondták. Azt hittem júni közepéig van, mint tavaly. Így azt sem, tudom, mi is az az intenzív úszás... Kép Nyárra egyébként azt terveztem, hogy rendszeresen megyünk majd a Dagályba - már, ha apánknak sikerül bérletet szereznie. Istvánnal meg konzultálok, hogy miket is csináljunk. Ti mentek velük Korfura?? Mi mentünk volna, csak nekem annyira nyár elején van, jun. 13 + jun 29es indulásokkal mennek, így úgy döntöttünk, hogy Korfu stimmel, de mi júliban szeretnénk.

Kataa
Szerda de. jó, de mi 12re jövünk haza aludni, du úszásunk van Kép. Talizhatunk a Duna parti játszón mondjuk, ha nektek is jó.

Rit

rit

anemona7

Kataa!
Gratula az új szavakhozKép, nagyon édi lehet Alex ahogy kezdi a mesétKép. Gyurci is sokat szövegel mostanában, de az általad emliettek közül csak a cicát mondja. Viszont olyan szavakat mint "borzasztó", "coca cola", vagy "húha", előszeretettel mondogatKép.

Esztereknek én is nagyon boldog névnapot kívánokKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
ez nagyon 1szerre volt KépKépKépKép

rit

anemona7

Rit!
Pedig még eszembe is jutottál szombaton, csak irni felejtettem el, igy most bepótolom: Boldog névnapotKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Rit!
KépKépKép, azért még látod remélem a köszöntést isKépKépKép!

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
most azonnal csak a bringáról van. : bringa
én festettem + azóta van egy tappancslenyomat is pingálva elöl abba a piros körbe Kép
majd később fotózom Dodival, most alszik, de minden nap felül rá többször is, úgyhogy lesz olyan kép is

Rit

rit

anemona7

látom, köszi KépKépKép

rit

anemona7

Rit!
Tényleg nagyon jól néz kiKép, ügyes vagyKép! Oké, várom a képetKép.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Na én elkaptam Bettitől megint a takonykórt. Tegnap a Britney-n sem voltam már jól (nem csak a Britney-től), de utána 2-ig nem tudtam elaludni. Betti meg már jól van.

Rit, Eszterek nagyon boldog névnapotKépKép

Conti

conti

Lányok!
Most a délutáni lefektetés tiszta csődKépKépKép. Nem marad meg az ágyon. Folyamtosan bőgicsél az ajtóban, és ki akar jönniKép. Nem tudom mit csináljak. Ötlete van valakinek? Már az is megfordult a fejemben, hogy kinyitom az eddigi ágyát.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

SziasztokKép

Megjöttünk a nagyizásból, ami nem úgy sikrült ahgy lterveztem, egyrészt a pocsék idő miatt, másrészt Gergő lázas lett a 2. napon. Igaz 2 nap alatt túl is volt rajta, rengeteget aludt. Így én is sokat pihiztem, barátnők és vásárlás ugrottKép
Ma megyek genetikai uh-ra, talán kiderül ki van a pocakbanKép
Gergő is próbál beszélgetni, végre mindenkit nevén szólított, mama, papa, Kati, Bogi, MátéKép Igaz a Mátéból Matyi, a Bogiból Bugyi lettKépKép
Továbbra is a kocsik a sztárok. De nagyon tetszett neki a kiscsikó és a bikák is apóséknál, és persze a traktorra is felülhetettKép
Péntek éjjel indulunk nyaralni, még addig sok készülődni való van. Úgy várom már a tengert, remélem ott jobb idő van.

Rengeteget írtatok, csak belenéztem, a játékok kapcsán kedvet kaptam rendbe rakni a cuccokat, babás játékokat elraktam a picurkának, és külön dobozba kerültek a különböző készletek, lego, fakocka, favonat. Gergőnél a kocsik a menők, de ma pl. eljátszott a kisfarmmal és a formadobálós házikóval is. A kirakó nem nagyon megy. Régebben rengeteget épített fakockával és legóval és órákig lehetett vele olvasgatni, mondókázni, most úgy látom ez nem annyira köti le. Viszont a rajzolás igen, rajzoltam neki kocsit, házikót és fákat, mindegyiket megnevezteKép

Eszterek és Rit
Boldog névnapotKép

Banyóci
Én is ettől félek, pedig lassan meg kéne venni Gergő új ágyát, hogy mire meglesz a pici átszokjon. Csak én még olyan korainak tartom.
Majd írj a tapasztalatoktólKép

Panda
Drukk a vizsgáhozKép

Nyuszika
Nektek s drukkKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Conti!

Britney koncerKép A lányod kísérted? Velem anyukám modern talkingon volt annak idején. Szigorúan ülőhelyen a Bs-ban.

Judy!

De jó nektek, tengerKép Én is úgy mennén, Emma is élvezné, imád a homokban játzsani. na, mjad talán jövőre. idén marad a balaton meg a Tisza tó, talán.

Banyóci!

Sajnos semmi ötletem! Eddig hoyg aludt el a kiságyban? emma iszik teát, aztán hasra fordul és már alszik is, én abban reménykedem hogy mivel most sem az árács tartja vissza abban sem fog problémázni. Én majd ősszel szeretnék neki venni. De éjjel lehet ki fog jönni párszor.

Mi hétvégén gyereknapon voltunka bölcsiben,s zuper volt, az ugrálóvárból alig tudtuk kihívni Emmát, délután meg a keresztanyukáméknál voltunk Szolnokon, az is jó volt, bár ott nincs gyerek így Emma az apját nyúzta, le is esetta hintaágyról, jól felharapta a száját meg kívülről is lehorzsolta az állát, de nem zavarja. pedig belül nagyon csúnya, gennyesKép De ezsik, iszik rendesen.

manó

KépKép
manó

Rit
az úszáson majd ti is biztos kaptok tájékozató anyagot, ott minden le van írva részletesen.
A mi csoportunknak nem az István tartja az uszit, hanem Zsuzsi. Így pl. tavaly is véletlenül tudtam meg, hogy lesz külföldi vizitábor.
Nem hiszem, hogy idén mennénk, uis, most minden lóvét nyumonk a leendő lakásunk beugrójába. Legalább 300 e Ft tuti ugrana, ha mennénk, így most az ilyen nagyobb utazásokat hanyagoljuk, idén maradunk itthon, jövünk megyünk majd mindenfelé. viszont egyszer biztosan kipróbáljuk, milyen, csak most sajnálom arra az 1 hétre azt a sok pénzt.

Utólag Boldog Névnapot!
Bringa szupi Kép

Kataa
Cuki lehet Alex, ahogy beszélget.
Én már le sem írom, miket beszél Dani, mert minden nap mond vmi újat. Mindent mond utánunk, néha teljesen jól, néha kicsit máshogy és utána használja is őket.
Azt vettem észre, hétről hétre egyre többet dumál. Tegnap is kinyitott egy földön heverő Interspar újságot és vadul muotgatta és mondta aképen lévő dolgokat, mint sátor, csücsü (kertigarnitúra), néni uszi (néni felfújhatós medencében úszik), papucs, gyeek (gyerek),
bici puppa (bicikli pumpa), stb.
Mos már a sz betűt is rendesen mondja, már a szörnyűt ne hörnyűnek ejti, hanem szörnyűnek.
Viszont mindenre, ami sötétkék, arra azt mondja EU Kép

Conti
Te voltál a Britney koncerten?
Itt egy jó kis kritika róla Kép Tiszta Madonna utánzat a csaj, ahogy olvasom mit művelt a színpadon. (csak Madonnának hangja is van Kép)
http://index.hu/kultur/showbiz/britney8676/

mennem kell hálózatot patchelni Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Manó, Gumicukor, a lányomat kísértem, és a véleményem az, hogy B. nem igazán tiszteli a közönséget. 7-kor volt 2 előzenekar, ez nyolcig tartott, utána laza egy órát vártunk, hogy elkezdje. Bár lehet hogy ezt csak kelet Európában engedi meg. Totál szar volt a hang, bár erről nem ő tehet. A show viszont egy Madonna utánzat, de annyira, hogy volt egy székpakolásos jelenet, ami a Madonna 90-es évek beli turnéján egy az egybe ilyen volt, van róla videóm. Na meg volt szex téma, csókolózás, ez-az. A nézőtér meg tele volt 10-15 éves lányokkal, hát nem épp nekik való volt. Én biztos vagyok benne, hogy nem ő énekelt, legfeljebb ráénekelt a saját playbackjére. A táncosok jók voltak, ő is jól táncolt. Most kedvet kaptam a Cher-re, már csak azért is, hogy lássa a lányom mi a különbség 2 hang között, ő ugyanis el volt ájulva Britney-től, ez volt élete első koncertje fejenként 15 e-ért.

Conti

conti

Judy!
ÍrokKép. Végül elaludt, kb. fél óra múltán, még alszik. Párszor bementem hozzá, mondtam, hogy most alvás van, visszatettem az ágyra. Kulcslyukon nézegettem, hogy mit csinálKép. Mászkált jobbra-balra a szobában, kapirgálta az ajtót. Aztán megunta és visszamászott az ágyra. Pár percig feküdt ott csendben, majd elaludt.

Manó!
Eddig semmi probléma sem volt a lefektetéssel. Sosem kellett altatni, vagy ilyesmi. Délután is, este is szó nélkül lefeküdt és 1 perc alatt elaludt. Azért vettük meg most az ágyat, mert már kimászott belőle. Féltem, hogy felborul vele, ráesik az ágy stb., igy inkább ezt a megoldást választottam. Remélem csak az első pár nap ilyen nehézkes. Amúgy nagyon tetszik neki, csak ne kéne rajta aludniKép.
Szegény EmmaKép, de a lényeg, hogy Őt nem zavarja annyira.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Hát akkor tényleg váltani kellett. emma még nem jött rá hogy lehet kimásznia rácsosból. De én is félek tőel hogy egyszer kiesik. Bevallom, én is megvenném neki, d emost nincs rá pénzünk, ezért gondoltam hogy mivel még nem sűrgős várunk vele. Persze meg tudnánk venni, ha muzsáj lenne, d ejobb lenn ha már dolgozom akkor. Tényleg, mennyi volt összesen? Szivacsot is vettetek hozzá?
Lehet hogy a nyáron azért még megvesszük, majd meglátjuk hogy alakul.

manó

KépKép
manó

Manó!
Gyurci fél éves kora óta nem rácsosban, hanem összecsukható utazóágyban aludt. Ez azért alakult igy, mert nyaralás alkalmával ilyet adtak neki a szálláson, és 3 hét alatt annyira megszokta, hogy otthon képtelen volt a rácsosban aludni. Ez, ahogy mászik fel a hálón, meg lenditi át magát eléggé megbillen, így valószinüleg az ággyal együtt borult volna hamarosan. A "Dani", ha jól emlékszem 30 körül volt natúr szivaccsal, a "Máté" meg 35 szintén natúr szivaccsal. Amennyire én láttam, a két ágy annyiban különbözik, hogy az egyiknek sima a leesésgátlója, a másiknak meg mintás. Volt hozzá külön ágyneműtartó, azt hiszem az 16 ezer volt, de azt még nem vettük meg. Egyenlőre nincs rá szükségünk, ha meg majd lesz, akkor megvesszük külön. Még a kókuszmatracot akarom sürgősen elintézni hozzá, de azt ott helyben nem lehetett kapni. 1-2 hétig valahogy kibirjuk nélküle.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci!

Érdekes, Emma is szokott utazóágyban aludni, de annyira nincs oda érte. Persze alszik benne, de azért jobbans zeretjüka rácsosat.
Most nekünk is kókuszmatracunk van, de végülis nem ragszkodom hozzá, bár féelk hogy a szvacs puha lezs neki, nekünk jó kemyén kókusz matracunk vanKép nem novotex, hanem valami más és ez sokkal keményebb, szinte már szikla a rokonok szerint, de Emma szerti.

manó

KépKép
manó

Manó!
Nekünk is kókusz volt eddig, szintén jó keményKép, ezért se nagyon akarom hogy az új ágyba más legyen. A rácsoságyba vett kókuszmatracot egyszerűen áttettük anno az utazóba. Ezt a natúrt én is túl puhának érzem. Remélem lesz ez a méret, és nem csináltatni kell.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

szia

Banyóci: Hol néztél ilyen leesés gátlós ágyat?

Andy
andy78

Sziasztok,

Meg mindig egyben szerencsere. Es holnap mar 37 hetes leszek, ugyhogy ha jon a mano sem lesz mar koraszulott. Gyogyszert mar nem szedek es egy kicsit tobbet is fogok mozogni, mert az izmaim teljesen kivannak x het fekves utan.
Emi mindent oda akar adni Dani babanak a pocakomon keresztul, olyan aranyos, kivancsi leszek, ha kint lesz is igy fog-e viselkedni vele.

Amugy latom mindenki szepen halad a beszeddel, bizony nagyon oda kell figyelnunk mit mondunk elotte mert ismetli, sot, megjegyzi. Kezd szerepjatekokat jatszani, hogy o most megy a boltba, kimegy szatyorral a kezeben a szobabol, meg el is koszon "szia mia", aztan kisvartatva megjelenik is kozli hogy vett almat, meg tejet.Kép
Hetek ota nem hajlando leulni a furdokadban, sot kijelenti hogy Emi sir a pancsitol. Meg nem tudtunk rajonni mi az oka. Mindent kiprobaltunk mar, mindenki azt mondja, majd elmulik, most ilyenje van. Imad az udvaron lenni, de minden mozgo dologtol fel, tegnap egy hirtelen felszallo legytol kezdett el uvolteni. Gyakran almodik ugato kutyaval, vagy pokkal.Kép
Most hogy mar hetek ota itthon fekszem sokat glancol rajtam, odajon "Emike felmaszik anya agyara" es mar maszik is mellem es megy a meseles, meg a tobbi jatek. Csak mikor jonnek a csunya poci kemenyedesek orulok ha valaki "leszedi" rolam.

Ja nem tudom irtam -e ,de ha addig huzom juni 4-en kikapjak az ocsit. Ez ugye jovo pentek. Nagyon izgi.Kép

Addig is jok legyetek, beteg babaknak gyogyulast!

Esztereknek boldog nevnapot!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Conti
Pont ez van a kritikában is. Na, meg az a kivagyiság, hogy még átfestetette a hotelszobát is Kép Hát ki ő, nem? Nem bírom, mert aki playbackről tud csak énekelni, az nekem nagy nulla, az nem énekes. Ő inkább showgirl, de abból is utánzófajta. MAdonna azért volt jó, mert előttemég senki nem csinált olyat.

Én anno Guns n' Roses koncerten voltam, oda is úgy szöktem fel, mert anyukámék tutira nem engedtek volna el. Most belegondolok elég nagy meréstség volt, de akkor és most visszagondolva nagyon jó buli. A legjobb barátosnémmal mentünk és a nővéréékkel, végig nagyból néztük a koncertet. Nagyon szerettem őket, mármint a zenekart, most is szoktam néha hallgatni és Dani is szereti, riszál rá Kép
Volt egy New Kids On the Block korszakom és élesváltásban jött utána a Guns, Aerosmith, Led Zep, Rolling és még sok jó zene.

Banyóci
Kulcslyukon nézted... KépKép
Én sem az éjjeli mászkálástól félek, ha majd meglesz az ágy, hanem a napközbeni elalvástól, hogy ki akar jönni. de majd rávezetem én is.
Matracot milyet vettetek bele?
Édi lehetett, ahogy inkább az alvást választotta Kép

Szivacsmatrac
Hát szerintem a lehető legrosszabb választás, ha az van. nem támasztja a gerincet, beszív magába mindent, aztán jönnek a pöttyök. amit írtam a mi matracunkkal anno. daninak tuti vagy kókuszt veszünk, vagy vmi card/billerbeck-et, ami tartós és az egészség szempontjából is ok.

Nyuszi
cuki emma! Kép drukk neked 1000-rel! Kép
lesz 2 dani a topicban nemsokára Kép

pusz, megyek haza danimhoz

KépKép
KépKép
gumicukor

Gunicukor!

Én még most is szeretem az NKOTB-tKép Bár már nem szoktam hallgatni, d elvileg szertem. Dea Guns 'n roseset is szeretem. A kettő nem zárja ki egymást.Kép

Manó

KépKép
manó

Gumicukor
Hat a gyerkocre ra is szoltam,persze kedvesen (bar magamban kicsit mast gondoltam: )De azert anyukaval mar csak nem akartam vitazni.Pocok szerint egyebkent is problemas gyerek,anyuka aki maga is eleg kover egyfolytaban tomi a kicsit a jatszon,es ha barmi rosszat csinal mar ut is ra: (Persze hogy akkor O is ilyen: (
Felpercenkent kerdezi hogy kersz ropit,kekszet.Hat en nem tudom de mi nem szoktunk nassolni ket eves kozott,es kulonben is a jatszon jatszon a gyere es ne egyen,nem?

Banyoci
Gratula az uj agyhoz,en is kokuszmatrac manias vagyok: )Hat szerintem Gyurci jol csinalta,hogy mar elso nap deluan egy kis hiszti utan rafekudt es elaludt: )Hidd el majd idovel kisebb elsz a siro ido.Mi osszel veszun neki agyat,de az esti elalvasnal tudom hogy mar most sem a racsosban sem all fel csak hasra fodu les alszik.Ellenben delutan szetramol minden elerhetot maga korul ha epp nem tul almos.Ha majd ki tud maszni az lesz az igazi eroproba: )
Alex is ha latja, hogy mi megoleljuk egyamst ,mar rohan es olel minket egyszerre: )
Igazad van en sosem oltoztetem tul,midig csak egyel volt rajta tobb mint rajtam.A melegben is gondolkoztam rajta hogya len gatyo helyett rovidet adjak ra,de en is hosszuban voltam ezert hagyam..Remelem a kovetkezo meleg tartosabb lesz : )
Jo lehet Gyurci a borzasztoval: )Szerontem a szavak mostmar csak jonnek gyorsabban mint eddig: )

Rit
Tenyleg nekem is eszembe voltal szombaton,utolag is boldog nevnapot!Napirendunk hasonlo: ) En is ugy szoktam csinalni , hogy fel 12-kor elindulnuk ha messzi jatszon vagyunk autoval,hogy ne aludjon el meg az ebed elott a kocsiban.Legyen inkabb a Tinodi ,jo??? 10ora jo?Mert fel kene mennem 10 percre a festoktol atvenni a munkat.Szererencsere megis jott a Csilla igy nem kellett Alexet bevinni a batyamhoz.Most eloszor volt olyan hogy ment az ajtohoz es keresett hogy anya-anya: )Na jol nezunk ki,eddig olyan jol elvolt mindenhol,bar sirni nem sirt es ez is valami: )

Conti
Szoval Te voltal a felvigyazo a koncerten? : ))En anno Jackon voltam meg ifju koromban egy idosebb baratnommel : )Meg minden Akos es Bonanza,Demjenen.Ja es hat a palmate Flately vitte,az egy eletre szolo elmeny volt!

Judy
Varjuk a hierket az Uh-rol: )
De jo neked egy kis tengeri levego ebben a pocsek idoben itt: )Minden jot az uthoz es ott is: )

Mano
Emma szaja: (Ez aztan egy orokmozgo csajszi: )Megjo hogy tud enni.

Gumicukor
Hat igen ha egy uzelt beindul: )En is gondolom hogy most mar hetek alatt is sokat fog mondani csak el kell kezdeni: )

Nyuszi
Szuper hogy meg egyben: )Egyebkent pont ma hallottam a jatszon egy ket gyerekes anyukatol hogy nalu kamikor jott a teso kapott a nagy valami homeopatias bogyot direct feltekenysegre es naluk nagyon jol bejott.Nem is hallotta meg ilyet: )

Olyan jo volt ma latni hogy szinesednek a falak.Vegulis Alex szobajaban kozepen fog menni a bordure es alul sotetebb felul meg vilagosabb vajszinu lesz.Csak az franya lakhatasi engedelyre ne kene annyit varni: (
Na megyek vacsizni
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa, hát ez jó, én is voltam a Jacksonon, a Flatley-n, meg az első BS-beli Bonanza Banzájon. Az a hugom kedvence volt. Hát elég furi, hogy most meg a nagylányommal megyek, de egyben nagyon jó is. Pl. megyünk majd a szigetre is, mert jön a nagy közös kedvencünk a The Rasmus. Pedig azt hittem abba a fertőbe be nem teszem a lábam. A férjem elkísér azért minket.
Megnéztem a Cher jegyrendelést és már csak 50ezerért van rá jegyKép Későn eszméltem fel.
C.

conti

Kataa!

Nálunk a férjem nagy Bonanza meg Ákos rajongó. Az összes pesti koncerten ott volt. Én 1x kísértem el, de elég volt. Nem mintah nem hallgatnám mge, de nekem nem jön be ez a koncert hangulat. Egyszer még mielőtt beengedték volna őket odament hozzá egy srác és behúzott neki egyet. lett nagy monoklija, kihívták a mentőt, a menedzser meg adott neki meg a haverjának tisztelet jegyet, hogy vizsgálat után vbe tudjanak menni, és Ákos személyesne írta alá a dzsekijüketKép A haverja még nagyobb rajongó volt minta férjem és áldotta is az ökölcsapás gazdájátKép Ez még a BB-os időkben volt, középiskolások voltak.
Azért majd Emmát kísérgetemKép

manó

KépKép
manó

Képzeljétek ma reggel már megint tiszta nyűg volt a gyerek, 3/4 10-kor meg elaludt. Persze pont pelust kellett cserélni, de annyira aludt, hogy aludt csere közben is. Ilyen még sosem volt nálunk. Azóta is alszik. Láza nincs, étvágya rendben, elvileg minden rendben, csak olyan fáradtka. És alvós. Szerintetek most beteg vagy nem???

Panda
Na hogy sikerült?????

Nyusz
Drukk nektek, a 040604 klassz szám!!! KépKépKép

Kataa
Én is ki vagyok akadva, ha a játszón nasiznak a kölykök egyfolytában. Annyi dagi gyerek van, nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy néznek ki saját gyerekeik. A legújabb a múlt heti sztorink: gyerkőcök tök jól elhomokozgatnak, szegény dagi kiscsaj alig bír felmászni a homokozóban lévő mászókára, egyszer csak megjelenik anyuci, hogy gyere kicsim megyünk hamizni, anya most adta be az inzulint magának, ennünk kell, majd utána visszajövünk. Arra nem jöttem rá, hogy miért kell a gyereknek is ennie 3 óránként az anyjával Kép hacsak nem azért, hogy ő is jó cukorbeteg legyen. Volt vagy 30 kiló 2 évesen KépKép
jóó, csak áruld el, melyik a Tinódi KépKépKép mi csak megyünk, utcaneveket nem nézek Kép

MIKOR LESZ MÁR VÉGRE NYÁR?????????
Nehogy már csak a nyaralásunk idején tudjak napozni Kép Megfagyok. Ráadásul a fejem is fázik sok év hosszú hajazás után Kép

Mindenkinek köszönet a névnapi jókívánságokért Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Beszereztem ideiglenesen egy digi fényképezőgépet, így tudok pár képet mutatni.
Üvegfestéseim:

1. lenti ablak
Kép

2. fenti ablak belülről és kívülről
KépKép

Nátán a Beni kisLegojával építkezik:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Átmentem a vizsgán, csak egy hibapontot szedtem össze. Köszi a drukkot mindenkinek Kép!

Most nem tudok olvasni, de bepótolom, mindenkinek szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
Mondtam én, hogy ne izgulj! Gratula!

Banyóci,
Solymesz is csak a rácsos ágyban marad meg, különben jönne-menne. Velünk sem hajlandó elaludni, összevissza ugrál. A rácsosban viszont mukk nélkül elalszik. Az utazóágy is jó, csak hajlamos összecsuklani (vagy éppenséggel annyira bekattan, hogy összecsukni nem lehet.)
A matrac egy vékony szivacs, semmi gond nem volt vele.

Nyuszi,
Hajrá! De jó, hogy végre mozoghatsz!

Tegnap szabin voltam, mert mindkét nagymama elutazott, és nem volt, aki vigyázzon Solymeszre. Furcsa volt 3 hónap után megint az otthoni babázás, vásárlás, főzés, játszótér...

Üdv:
Zita
parazita

Panda gratula, nagyon ügyes vagyKép

Beszti, nagyon tetszik, megmutattam a nagylányomnak is (ma nem ment suliba) elvállalta, hogy csinál ilyet a Betti szobájába.
Nátán nagyon ügyes, ezt Benivel építette vagy egyedül? Nekem is van elrakva egy csomó lego a nagylánytól, de még nem vettel elő neki.

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?