Kispiskóta,
Ne aggódj, nincs mindenkinél kész a gyerekszoba. Nálunk nem lesz, így nincs ami elkészüljön.
o.heni,
Szopis pizsit azt nem rendeltem, de a szopis melltartók megjöttek. Minőségben ok, csak a rózsaszín egy kicsit rondácsak, olyan husiszínű inkább. De nem baj, a sok mosástól hamar el fogja veszíteni a színét.
Nellike Apuka,
A kék fény korababáknál szinte kötelező.

Ahogy láttam, infúziót is kapnak, így gyorsabb lesz a menet. A bilirubin bomlását elsősorban az anyatej (tápszer - de azt inkább ne) segíti, a tea nem

- táplálék felhasználás során ürül/bomlik. Nálam mindkettő napokig volt kékfényezve. Milyen értékeik vannak? Sebi-nek szokták írni a kórlapra.
Lilisgabi,
Sok kórházban elég bénák.

Szabival voltam egy ideig a Péterfy koraszülött osztályán, szidták is a többi kórházat, hogy amit ott elrontanak, azzal ők itt szenvedhetnek.

A Klinikán, ha nagy is a forgalom, nem lesz ilyen gond, ne is gondolj ilyenekre.
Kispiskóta,
Nekem pizsiben/hálóingben patentosok vannak. Sárkány Center vagy Ázsia jó hely, esetleg az Árkád melletti nemtom hogyhívják. Ott elég nagy a választék és nem kérnek sokat érte, 2-3e közöttiek általában.
Kicsidodi,
miben altassam a gyereket
Rugi és body a legjobb megoldás.
Ha van a babakocsitoknak mózes része, abban is remekül elvan éjjel a baba. Külön jó, mivel elég szűk, így nagyobb biztonságban érzi magát.
Miért nem viszitek át a kombi kiságyat, amíg nem a gyerekszobában alszik? Lakásméretet tekintve azt nem hinném, hogy nincs hely.
Katy,
Én sporttáskát viszek a kórházba, plusz egy hátizsákot. Mindkettőben elég lazán lesznek a cuccok. 3-4 nap alatt nekem még nem sikerült kikerülni.

Most legalább egy hétre számítok.
007,
Most pelust hord? Irtad, hogy bepróbálkoztok a pucér popó hadművelettel.
A Sudo helyett (az nagyon szárít), Bepanthen talán jobb. Jobb tippem nincs, Szabinál ilyen nem volt.
A Zantac szedésekor nekem eltelt egy kis idő, mire rájöttem, hogy azért zabálom a mandarin/narancs dolgokat, mert semmi sav nem maradt a gyomromban. Sajna ez nálam nem azt jelentette, hogy jobban lettem vagy csillapodott volna a hányinger, hányás. Igy a gyomromba beleült a kaja, attól legalább olyan rosszul voltam, mint előtte a savtól.
A homeos dolgokat olyan mértékben higítják, hogy kb annyi hatóanyag marad egy-egy kis golyócskában, amennyi az arzénból se lenne túl káros. Ha utánaolvasol, láthatod, hogy a "rázáson" van a lényeg a gyártás során.
szülést 3-4 óra alatt összecsapni...
Nekem az összecsapni az fél órát jelent.
A meggy/cseri fákat én is meg tudom különböztetni. A cseresznyére tök jól lehet mászni, ellenben a meggyfa hajlik össze-vissza és kiböki a szemem.

Lehet, hogy azért nem szembesültem soha a problémával, mert enni főként a fáról szeretem őket.

Vagy a meggyet üvegből.
Adatvédelem...

Átmazsoláztam az idézetet - nem volt könnyű

- de ez alapján egy párt nem használhatja fel az adataimat korteskedésre, mivel az a része, ami a promócióval foglalkozik, nem felel meg egyik kategóriának sem.
mert allergizálhat. Nade, basszus!? Ha már az is, akkor mi nem
Víz, víz, tiszta víz...
Angilában pl tilos a jódos fertőtlenítés ovikban, sulikban (nálunk alap a Betadin egy kiránduláson), mivel arra is lehet allergiás valaki. Mivel egyre több az adalékanyag, hormon, antibiotikum a kajákban, egyre terheltebbek a picik már születésüktől fogva, egyre rosszabb a helyzet.
Hendegabi,
Mi a rossz egy nagy adag pizzában fagyi körettel?

Semmi kivetnivalót nem látok.
Skrisz,
Üdv itt is.

A Péterfyben is szültem már, sztem jó kis kórház. Ha dokid szabin lenne, mindenféleképp kérd meg, hogy ajánljon vkit maga helyett, aki addig "beugrik", ha pont szülsz.