A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jó reggelt mindenkinek!
És persze jobbulást mindenkinek!

MA végre elment a párom dolgozni, azaz végre meggyógyult :)

Viszont ma hajnali 5 óta fent vagyok, de mindjárt megyek pihenni, amig Lili alszik. 5kor elkezdett a szomszéd pakolászni, nem halkan, aztán Levi elkezdte mondogatni, hogy hintázni akar menni. Mondtam menjél fiam, erre visszaaludt, de 6kor meg rákezdett hogy szomjas és jött-ment, dumált. Végül apja bekapcsolt neki egy mesét, mire visszaaludtam volna Lili kért enni. elvittem Levit bölcsibe, ahol közölték, hogy mindkét gondozónéni hiányzik, szóval délben elhozhatom őt is. Addig pihenek kicsit :)

Eré: köszönöm a hiányolást és nagyon sajnálom, hogy nem kerültek egy csoportba a fiúk, remélem sikerül elintézni, hogy mégis!

Kukli sajnálom a lakás mizériát. Én akkor szívtam sokat, amikor lakást akartam venni, vagy 3an játszották el velem, hogy aláírás előtt adták oda másnak :(

Katka: klassz kirándulás lehetett. Majd mi is elmegyünk arra

Vica: jobbulást anyudnak! Bulcsúnak utólag boldogat! :)

Nem tudom mire akartam még reagálni, megyek szundizni, amig még lehet, de tartok tőle, hogy Lili radarja müködésbe jön. Hihetetlen, apa tegnap azon rögött, hogy abban a pillanatban, amint beleharaptam egy sültkrumpliba, abban a másodpercben felsírt. Liliben nagyon müködik, az "anya eszik", "lefeküdt", "wcre ment", "elszaladt valahova" (ez csak amikor apa itthon volt) radar :)
Teszek fel egy képet. Amig az oviban voltam szülöin a fiúk próbálták megetetni a pici leányzót (kevés sikerrel, Ő sem fogadja el az üveget, pláne, ha nem én adom)

Kép Levi eteti Liliannát :)

Kép

Kép
gabka77

Gabka neked cumisüvegből is szokott enni? Aranyos a kisfiad, nagyon lelkes :)

Nemlajos, tényleg tele van vele a média, engem is ráz a hideg, ahányszor hallgatom, szegény emberek.

Kuklika, nagyon sajnálom. Hogy hogy 3 órával előtte?????????? Normálisak? Elhiszem, hogy kivagy.

Katka, szerintem akkor sincs igaza az egyháznak, más vallásba nem próbáljátok? Szerintem Isten így is vigyáz rá, majd eldöntitek kell-e nektek a szertartás.

Mennem kell, Maja ennyit hagyott :x

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggelt! Nem is tudom, kinek mit akartam írni. Ma annyira gáz vagyok. Mindent elfelejtek.

Tényleg nem tudok sok mindent megcsinálni így Máté mellett, de lesz ez még így se :)
Én is pont pár napja mondtam a szomszédunknak, hogy hiányozni fog még, mikor nem bújik így hozzám Máté. Úgyhogy ki is használom minden percét.

Vica Én tuti perelnék! Igaz, nem egyszerű bíróságra rohangálni. De legalább a keresetkiesést térítsék meg!

Kukli Sajnálom a lakás-ügyet. Pedig már hogy örült mindenki, hogy költözhettek. Lehet, hogy korán örültünk. Legközelebb csak akkor szólj, ha már költöztök.

Én még mindig egy balatoni nagytalira szavazok. Egy jóidőset. :)
Valakinek más ötlet? Lassan el kellene kezdeni szervezni. Bár az időpont tuti nem lesz jó mindenkinek. Lehet, hogy pont nekem nem.

Kép

Kép
rszg

Kukli:ez több mint bosszantó :evil:

katka:örülök, hogy jól sikerűlt a tegnap

erpé: ne bánkódj, hogy nem mentetek a vadasparkaba,elég vacak az idő

Eszti tegnap este fél 10-től éjfélig lógott a cicimen. ááá kicsit se fájt már a végére. És előző este is eljátszotta.Mi a túró lehet :?: Katka? ugrás?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Katka, Bea: katolikusoknál is simán lehet keresztelő, ha nem kötöttek egyházi esküvőt a szülők. Katka, valami alul informált papot foghattál ki, vagy csak nem akaródzik neki így keresztelni, pedig kellene!!! Ilyenkor kell keresni egy másik papot! Sajna, ez van.

Oltás: Sajnos Lizi belázasodott, pedig adtam neki 2x5 tuját 3 óra difivel...38,3 volt neki a hőmérőn, tehát 37,8 :? de adtam neki egy lázcsillapító kúpot és attól totál lement a láza. Viszont egész nap evett, óránként, szikkadtra szívta a cicim :P hajnalban már nem vót benne, úgyhogy ennem kellett egy kis kukoricapelyhet :lol: (nem semmi, egyik nap nem eszik másik nap zabál). Víz nem kellett neki.

Vica: anyukádnak jobbulást, szegényke :(

Katka: nem semmi ez a vadasparkozás meg a 4 gyerek!!! Nem akarsz főállású anyuka lenni?

Kullancs: Képzeljétek a sógornőm 28 hetes terhes és a hasában talált egy kullancsot! Dva, elküldték bevizsgálni, h fertőzött-e. A Margitszigeten szedte össze, mert nem volt wc és hát kellett nekije :evil:
Én nem merem beoltatni majd a gyerekeimet, mert én majdnem belehaltam, az első adagtól tiszta véraláfutás lett az egész testem, a másodiktól meg szépen el is pattant volna az összes, azt elvérzek... ez nagyon ritka, nem tudom melyik összetevője válthatta ezt ki.

kukli: ez dva, erre nehéz bármit mondani, persze velünk is csinált olyat az eladó, h amikor írtuk volna alá a szerződést benyögte, h másnak adja el, meg én is csináltam olyat, h kézfogás után 1 nappal visszamondtam :oops:

Nekem kvára fáj a torkom, éjszaka nem is tudtam aludni tőle, kapar, fáj, ég. Nem tom mi ez, de szájmaszkban kell szoptatnom, megint, UTÁLOM!

erpé: vesetágulat, a doki magyarázta tegnap, valszeg úgy feküdt Líz a hasamban, h pangott ott a vizelet, de kifogja nőni, elvileg :roll:
tej: adok le folyamatosan, bár ma egy cseppet sem tudnék kisajtolni. Amúgy úgy fest, h csak a felesleget adom le, amit úgyis le kéne fejnem, különben ázik minden 8) amikor már folyik mindenfele, akkor fejek, oszt annyi. Nem csinálok belőle nagy ügyet, de kidobni meg nincs szívem, a fagyasztó meg már tele :lol:

Tegnap voltunk dédinél, nagyon boldog volt :oops:

Kiderült, h mért kellett a sógornőmet császározni arcfekvéssel: teljesen berögzült a feje, nem lehetett kimozdítani és 2 ujjnyi tágulásnál már erős tolófájásai voltak, ami miatt ugye simán meghalhattak volna mindketten :x

Ma este meg osztálytali, 10 éves gimis, izgulok. Hát, most nem a legjobb formámat látják :evil:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

kukli :? :? :?
gabka: Dömében is van ilyen radar :D
Viszont hiányzik belőle az önfenntartó, vagy hogy is nevezzem gén, mert a szexre nem jelez :roll: :oops:
(állítólag a babák ösztönből tudják, hogy az esélyeik jobbak egykeként, így a további szaporulatot igyekeznek megakadályozni. Nyilván vicc, de van benne ráció :lol: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka nagyon édesek a gyerekek. Tök jó, hogy Danit így meg tudtad puhítani. Szopiban meg nincs akadály előtted. Körmöd nagyon durva. Nekem még sosem volt leszedve, esve, stb… de hallottam milyen kemény is az. Na meg hallottam már ilyen szopi alatti benövésről, de nem ilyen súlyosról. Te aztán megküzdesz a szopikkal minden téren.
Csibb szval kis grillMátéd van! Nagyon ügyes! Én Botival kiindulva fél évig nem várok semmit. Fanni jár apuval rendszeresen úszni? Élvezi nagyon gondolom.
Papillon nem semmi mekkora tejcsárda vagy. Én örülök, hogy elég van, azt annyi. Érezzed magad jól ma. Én tegnap voltam ötén kicsit. Zsolti elküldött.
Nemlajos jó ez az egyke elmélet. De valahogy mégiscsak lesznek elnyomó másodikak is.
Mennyi cicilógás van mostanában. Mi is kicsit sűrűbben ugrunk össze.
Képzeljétek bnőm akit nem tudtak hova rakni, aztán lassan tényleg az eredeti 40. hetet is betölti volt uh-un. Bazi nagy hasa van, 5 kilónak saccolták a babát, több dokit behívtak és csak nézték. Ha 1 kilát tévednek, az sem semmi. Lesz egy akkora újszülöttje, mint az én hósom. Majd lesznek közös képek, az tuti.
Vica anyud hogy van? Névnapos mit kapott? Olyan jó ötleteid szoktak lenni. A szőnyeg nagyon bejött.
Gabka irtó édi Levi hugietetéssel. Vannak ám segítségek. Apósod hogy van?
Van vkinek elektromos orrszija? Rendeltem egyet, mert megúntam a banánt. Remélem a könnyebb dolgokat kihozza. Ha nem, eladom. Képzeljétek kinéztem a kiságyat, végül Katus kap olyat, mint Botié, az összhang miatt. Szegeden gyártják, ha Szombathelyről rendelem, 44000 Ft szállítással, ha Bp-en veszem, 55 000 körül jön ki. Erre varrjatok gombot.
Köszi a lakásbíztatást mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah nem is írtam, skacok csak dáthásak, folyik az orruk, de minden ok. Szval mi is csak orrszívunk.
Kata így eljátszik akár fél órát is.
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/j ... spKal0NQvF

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Erpé, asszem te kérdezted a kullancsot. Én csak simán kézzel szoktam kiszedni magunkból, de ezeket az aprókat nagyon nehéz így. Apósom vett a gyógyszertárban valami kiszedőt, és bevált könnyű volt vele kiszedni, talán pár száz forint volt.
Hogy bírtál ma 3 gyerekkel?

Gabka nálunk is gyakran működik az anya eszik radar :)
Levi nagyon édes ahogy eteti a kishugát. :D

Papillon torkodnak jobbulást!
Nálunk is Bulcsúnak piros a torka, gondolom egy kicsit fáj is neki, na és tegnap a páromnak is elkezdett fájni, remélem engem most elkerül.
Jó szórakozást este!

Kukli sajnálom a lakásdolgot :? Sajna előfordul az ilyesmi.
Kata nagyon édes a videón, tényleg milyen jól eljátszik :)
Nálunk is Nimród elég sokáig tudja bűvölni ugyanazt a játékot.

Nimród ma megdöntötte az alvásrekordját. Este 8-kor evett, elaludt és reggel 7-kor kelt fel enni :shock: De délelőtt bepótolta :D
Anyukámat megműtötték délben, szegény tegnap este óta arra várt hogy megműtsék de nem került rá a sor. Nemsokára megyek be hozzá.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

gyors helyzetjelentés, aztán este jövök:

FANNIT FELVETTÉK AZ OVIBA!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb :D :D :D
És szép a vonalzód :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkorát sikerült délelött aludnom :) :oops:
Délben riadtam fel, hogy már ott kellene lenni Leviért a bölcsibe.
Gyorsan bedobtam Lilit a hordozóba és száguldottunk Leviért, Lili meg békésen alukált :)
Pedig úgy döltem el, hogy max fél óra múlva úgyis ébred a kiscsaj :)

Bea: Lili csak a cicimből szokott enni, most látott először cumisüveget, mert muszáj volt. Apa itthon volt (betegen, inkább már csak lábadozón) és el kellett egy pár dolgot intéznem. Hagytam itthon biztonsági tejcsi tartalékot és apa próbálkozott, több-kevesebb sikerrel :)

Após már egész jól van, minden nap megy kötözésre, aztán hazamennek és anyós átkötözi a kezét, mert túl szorosan kötözik be.
Anyós most árult el nekem, hogy 2 ujja valószinüleg merev marad (kampószerü állapotban) :(

A "szex radar" Liliből is kimaradt, ahogy Leviből is, remélem később sem jön elő :)
Tényleg van aki már lebukott a nagyobb előtt? :oops:
Én valahol rettegek, hogy egyszer ránk nyit :) :roll:

Csibb: gratula az ovifelvételhez!
És minden forgolódáshoz, emelgetéshez, játékhoz :)

Mi nem tervezünk keresztelőt. Egyrész nem volt nekünk templomi esküvőnk, másrészt nem vagyunk annyira vallásosak, én így állszentségnek tartanám. Én is 12 évesen keresztelkedtem meg, akkor majd a gyerekek is eldöntik, hogy mit szeretnének :)

Vica: jobbulást anyukádnak!!!

Kukli: Kíváncsi vagyok mekkora baba lesz :) Nekem annó Levit saccolták 4 kilósnak a 36. héten, aztán 3770-tal született a 39. hétben, szerencsére :)
Nekünk volt pesztonka márkájú orrszivónk, de amig apa fel nem turbózta kicsit, semmit sem szivott :) Egy barátnőmék, meg egy jó drága darabot vettek, amit a párja meg is reptetett az emeletről, mert annyit ért :)

KAtka: mennyi idő alat készülnek most el az útlevelek?
mindig csak halogatjuk, pedig júli végén utaznánk :)

Jó éjt mindenkinek, kevés ébredéssel :)

Kép

Kép
gabka77

Gabka Mi sem vagyunk házasok, mégis megkereszteli a plébános Mátét. Pedig még meg is kérdezte, hogy "Volt templomi esküvő?" "És polgári?" Hát az sem. És nem szólt rá semmit.

Aki szeretne fényképeket szerkeszteni, rátaláltam Adryn programjára. Csak egy regisztráció, és már töltheted is.
www.imikimi.com Jó képgyártást! :)

Kép

Kép
rszg

Gabka: Múlt héten pénteken kértem és ma jött meg postán. :) 1500 forint 2 év alattinak. Egyébként 30 nap alatt kell, hogy elkészüljön.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

én úgy tudom, a keresztszülőnek kell megkereszteltnek lenni. Legalább az egyiknek.
Bár szerintem ahány pap...
Ha nekem mondaná egy pap, hogy miattam nem lehet, és nekem fontos volna, hát biztos, hogy megbánná a pap, hogy papnak ment: :lol: :lol: :lol:
Vittem én már öngyilkos hangulatba szombatistákat anno :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Mi ez a szöveg, hogy egykéknek jobbak az esélyei ? :shock: Bocs, de nekem a lányok olyan jó tesók és annyira szeretik egymást, hogy szerintem ők nyertek ezen az ügyön, miért lenne jobb nekik egykeként? Mire lenne jobb esélyük?
:shock:

Katka

katka22

Cica, evolúciós szempontból, nem pszichológiailag!!! :lol:
És csak vicc.
De egy kölyköt nevelő állat mindig erősebbé neveli azt, mint a többet.
DE EZ AZ EMBERRE NEM VONATKOZIK (bár, ha belegondolsz, hogy egyke örököl mindent, nem kell osztozkodni... :D :D :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ahhhhhhhaaaaaaaaaaaaa :lol:

Katka

katka22

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Keresztelő: mi azért megyünk egy közeli faluba keresztelőt tartani mert a városi körzetben nem keresztelik meg a gyereket ha a keresztszülők nincsenek megkeresztelve, elsőáldozva és bérmálva :? És az én tesóm csak keresztelve van a többi nincs meg neki felesége meg ráadádul nem katolikus. A falusi papok meg megcsinálják így is :D remélem, még folyamatban van a dolog :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica Jól tudod, és igazad van. Csak akkor lehet valaki keresztszülő, ha betöltötte a 16. életévét és bérmálkozott. És tényleg igaz, hogy a falusi papok "elnézőbbek". Mi ugye városban lakunk, de balatoni keresztelő lesz. És nem volt egyszerű itt a városban megszerezni a papírokat. De sikerült! Merthogy egyik keresztszülőnk sem bérmálkozott.

Úgy izgulok a holnap miatt! :roll:

Kép

Kép
rszg

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

rszg: bocsi, h megint beleszólok, de a keresztszülőnek csak megkeresztelkedve kell lennie, az csak plusz, ha bérmálva is volt.

Tegnap este: köszi a jókívánságokat! Nem vót rossz az oszttali, de az a dva, h négyünknek van csak még gyereke, és abból csak én mentem el :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

és kösszi a program linket :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon :shock: :shock: :shock:
Ez tényleg durva.
Pont azt mondtam a Zuramnak, hogy lehetne bennem para, hogy én leszek majd a szülők között az öreg, és a többi fiatal anyuka meg ott fog engem frusztrálni az oviban, meg a suliban, de szerintem már nincsenek is fiatal anyukák :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Irita azt hiszem te kérdezted a fülbevalót! Mi a leendő keresztanyától kaptuk, de azthiszem az Orexbe vették valahol ottvan a főtér környékén asszem...

Rszg akkor elárulod a titkot ?:D

nemlajos!! ÉÉÉn fiatal anyuka vagyok 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nemlajos Én is fiatal anyuka vagyok. :)

Papillon Nem baj, ha beleszólsz. És kell a bérmálás, elvileg. Nálunk is kérték, aztán addig mentünk egyik paptól a másikig, míg az egyik meg nem adta az engedélyt. Legalábbis katolikusoknál így van.

Moncsi Persze, hogy elárulom, de nincs benne semmi titok. Van egy programn (Magic Photo Editor), amivel lehet ilyen képeket csinálni. Bármilyen háttérképet letöltesz, beilleszted, és bármenyi fotót ráilleszthetsz, bármilyen méretben, különféle effektekkel. Ha gondolod, átküldöm e-mailben a vízeséses háttérképet, a programot meg le lehet tölteni. De ha akarod, abban is segítek, mert van, ami csak 30 napos verzió.

Kép

Kép
rszg

oksi azt megköszönném ha segítenél :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

megpróbálom azért egyedül is mindjárt :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na sikerült a vízeséseset akkor átküldöd nekem ?:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

rszg: én úgy tom,legalábbis a bosnyák téren ezt tanítják, h a bérmaszülőknek kell csak bérmáltnak lenni :lol: amúgy katolikus vok én is. ezek szerint mindenhol másként állnak hozzá, nem semmi...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Átküldöm. Megírod priviben az e-mail címed?

Regisztráltad is a programot? És teljes verziót töltöttél le?

Kép

Kép
rszg

Papillon Akkor ezt én nem értem. Nekünk azt mondta a pap, hogy mindenhol így van. Na mindegy! Lényeg, hogy el tudtuk intézni.[/b]

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Csibb, de jó! Örülök, hogy Fannit felvették oviba!

Kukli, nem semmi árkülönbség ugyanannál a kiságynál! Majd azért írd meg, hogy a barátnőd végül mekkora babát szült, mennyire sikerült vajon eltalálni UH alapján... És nagyon édes Kata, tök ügyes!

Útlevél: nekem is meg kellene csináltatnom a gyerekeknek. Sohasem lehet tudni, mikor kell - legalábbis a mi családunk elég ad hoc módon működik ebben a tekintetben. Pl. ma is Ausztriában kellene lennünk (unokatesóm ott él, és volt egy hirtelen meghívás), de csak a párom ment, mivel nincs útlevele a gyerekeknek (Samujé nemrég járt le). Közben kissé el is bizonytalanodtam: júliustól a 14 év alatti gyerekeknek is lehet személyi igazolványuk, és ez a schengeni országokba jó. Mi pedig alapvetően arrafele mozgunk, ha mozgunk. És egyelőre nem tervezek USA utat, bár Új-Zélandra azért szívesen elmennék :)

Papillon, örülök, hogy jó volt az osztálytali. Én annak idején (2005-ben :) ) nagyon vártam, mert nem nagyon találkozom egyébként a volt osztálytársaimmal.

Keresztelő: nekünk nem lesz, sem én, sem a párom nincs megkeresztelve. Én egy "igazi" szocalista városban nőttem fel (Dunaújváros), és az én korosztályomban ott szinte senki sincs megkeresztelve, nem jártunk hittanra, stb... Templomokat is csak a rendszerváltás után kezdtek építeni abban a városban. Szóval én elég analfabéta vagyok vallási kérdésekben. Majd a gyerekeim eldöntik, hogy milyen egyházhoz szeretnének csatlakozni (ha egyáltalán), én nem igazán tudnék nekik ebben hitelesen segíteni...

Mi most anyuéknál töltjük a hétvégét, és holnap cseresznyés kerti partira vagyunk hivatalosak, plusz sógornőm is szülinapos, oda is be kellene néznünk. Jó sűrű lesz ez a hétvége.
Kata ébredezik, lépek.

erpé

rszg: m.ancsika@freemail.hu

[size=18]Lívia 5 napja nem kakil és nagyon fáj a hasa. nincs valakinek valami ötlete???? SOS!!![/size]

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Én is akartam írni, hogy ovi és bölcsi felvételikhez gratula. Nem is egyszerű manapság jó helyre bejutni.

Nemlajos: Ha ez megnyugtat én nem vagyok fiatal anyuka. Eszembe se jutott, hogy még szülök. Erre itt a Peti. 8)

Rszg: Tök jók a képek! Máté nagyon édes baba...

Erpé: Én azért csináltattam meg az útlevelet, mert még júniusban megyünk Horvátországba és személyit meg csak júliustól lehet... De szerintem is praktikus a személyi, kicsi gyerekekkel az ember nem megy messze... Bár Új-zéland engem is érdekelne... ;) Majd ha kicsit nagyobbak lesznek, akkor tőlem mehetünk. :lol:

Moncsi: Majd mutasd meg, hogy mit alkottál légyszi!

Ma voltam Zsófival Aquaworldbe. :) Petiapu maradt Petivel 6 órát és tök jól viselte magát, bár a cumisüvegre igen rácsodálkozott, de aztán elfogadta. 8) Mi Zsófival tök jól éreztük magunkat. Én imádom a vizet, de sajnos szembesültem a túlsúlyommal és a korommal. Trambuliról szaltóztam, meg fejest ugrottam és az egyiket elbénáztam és csúnyán megrántottam a nyakamat.... (Így jár, aki a saját korlátait nem veszi figyelembe :evil: )
De egyébként nagyon jó volt és hiper-szuper a hely. Olyan 1 éves kortól minden korosztálynak vannak medencék, csúszdák, szóval igen profi a hely. Egy nagy strand is tartozik hozzá, játszótérrel, kalandpályával és további medencékkel.
Dobok bár képet Zsófiról:

Zsófi megy a nagy úszómedencébe. Háttérben függőhíd és az óriás hagyma csúszda.
Kép

Én kicsi sellőm :P
Kép

Az inkák kincse előtt (ebből az építményből indulnak csúszdák és trambuli is van)
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.7881.jpg[/img]

Gyerekmedencében:

Kép

Tatai tali az örökzöld: Ha szeretnénk találkozni, akkor hétfőtől-szerdáig nagyon jó időt mondanak. szerintem ki kellene használni.... :roll:

Katka

katka22

Inkák kincse mégegyszer:

Kép

Katka

katka22

Sziasztok!

Moncsi!

Próbálj neki egy kis cukros kamilla teát adni, az nekünk eddig mindig segitett!

Katka!

Tök jó helyen voltatok. Mi is készülünk oda jövőre, csak hát még Anna nagyon pici.

Ja dobok én is egy videót, hogy játszik a kislányom.

http://raw.no-ip.org/AnnaVideo/
Vendég

Én is Horvátország miatt csináltattam útlevelet. Úgy tudom, hogy oda nem elég a személyi, pláne, ha az ember kifog egy kekec határőrt.
A Lurdy házba mentünk az ocsmány irodába, ahol némi balhézás árán sikerült beadni az igénylést.

bocsi most csak ennyi voltam, mert a leányzó a vacsiját követeli :)

Kép

Kép
gabka77

És ha már így belejöttem, akkor Zsófi szülinapjáról is teszek fel fotókat. Talán még emlékeztek a kincskereső kalandra. :)

Griff csapat megalakul, megkapják a feladatot:
Kép

A titkos bunkernél megtalálják az első képrészletet (minden feladatnál kaptak puzzle darabokat, ez árulta el, hogy hol van a kincs)

Kép

Mocsárjárás:
Kép

Egy puzzledarab jól eldugva:
Kép

Akik megfejtették a titkosírást :) A titkos ösvény csokival volt kirakva, azokat követik éppen:

Kép

Katka

katka22

Varázsgömböket kell elpuszítatni. A lufikban vannak a versszakok, amik elárulják, hogy hol a kulcs ;)

Kép

Puzzle darabok kirakása:
Kép

Fekete kéz elgergetése vízbombákkal (ott van a garázson csak a fények miatt nem látszik jól)

Kép

A kincs!
Kép

És végül a legfiatalabb kincskereső :)

Kép

Katka

katka22

Helló!
Mi ma Szentendrén jártunk. Botit leadtuk mocizni anyumhoz, és hármasban fagyiztunk egyet.
Katka szuper lehetett a víz! Hogy csináltad a víz alatti képet? Hm.. el kell gondolkoznom, egbízlak egy kis fotózással. Árajanlatot majd küldjél, a profóliód remek. A szülinap nagyon szuper lehetett. Néha annyira részt vennék iylenen. Utoljára ennyire kalandos talán a gólyatábor volt. A képen ez Peti? Mennyit változotta pofija! Annyira szép kis husi fiú! Zsolti is jól megnézte (vagy kinézte Katnak)!
Mennyi útlevél. De Erpé Ausztriába minek kell? Gyerekeknek más a szabály, nehogy kivigyék?
Moncsi én tegnap is glicerin kúpoztam. Egész jók vagyunk már benne sajna. Az meghozza a hatást, még ha nem is rögtön. Amúgy egy hét nemkakiig nincs gond. Hajráááááá Livi!
Rszg ezt én is kipróáblom, köszi! Hova tűnt Adryn? Remélem nem depizik stikában.
Tényleg Rszg te jösz nekünk egy iskolásszerkós képpel nem?
Csibb ez szuper hír!!!! Fanni biztos nagyon fogja élvezni az ovit, te meg kettesben lehetsz kicsit Mátéval is.
Erpé mi a cseresznyés kerti parti? Minden cseresznyéből lesz, vagy felküldenek a fára?
Gabka nézzük a jó oldalát, legalább megmentették az ujjait. Reméljük egy kis gyógytorna és mégis helyre jön minden. Én rányitáson még nem is gondolkoztam. Mondjuk Boti még kicsi, meg kell várni, hogy aludjon. Amúgy orrszívó bejött. Jah és vettem hozzá 5000 Ft-ért egy babybjörn kengurut. Bakker! Mekkora különbség még a chicco-hoz képest is. Irtó klassz, és kényelmes, és ötletes. Igaz eredeti ára 17000 ft. Kata azért a mt-ben jobban elalszik.
Vica ezt az alvást! Nagyon durva. Így tovább! Cicid bírta? Anyud jól van? Mikor mehet haza?
Na lépek, apa már vár rám…..

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi: A kamilla tea tök jó ötlet Lillától. Ezen kívül lehet tornáztatni a lábait (ez aktiválja a végbelet), simogatni a pocakot óramutató járással megegyező irányba és végső esetben óvatosan hőmérőt dugni a popsiba.
Nekem ezek jutottak eszembe, de nálam ilyen gond nem nagyon szokott lenni (kop-kop), szóval valaki tapasztaltabb biztos több tanácsot is tud adni

Katka

katka22

Kukli Igen, még tartozom a fotóval, de még nem vettem fel a ruhát. Majd ha olyan meleg lesz. Talán jövő héten :)

Kép

Kép
rszg

Katka, varázslatos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Katka ez a kincskeresés tényleg nagyon jó lehetett. Szép helyen laktok, gondolom a házatok környékén volt. Peti pedig nagyon cuki.

Kukli látom halmozod a hordozókat :D
Kérdezted asszem hogy mit vettem Bulcsúnak névnapjára. Most csak autókat kapott, az nála mindig nyerő, különösen a Verdák meséből való autók. Most gyűjtjük a különböző kamionokat és munkagépeket, most éppen betonkeverőt kapott. Van egy kiskönyve, abban rengeteg féle jármű van mindig azt nézegeti, abból kell mesélnem :D Ja a szőnyeget is most kapta meg, nagyon tetszett neki.
Hosszú alvást jól bírta a cicim, egyáltalán nem feszült, érdekes :roll:

Moncsi remélem sikerült valamit produkálni a pelusba. Eddig rendesen volt széklete, nem lehet hogy valami olyat ettél te is ami szorulást okoz. :roll:

Köszi mindenkinek az együttérzést anyukámmal kapcsolatban. Nem tudni még hogy mikor jöhet haza, de előreláthatólag jövő hét közepe táján. Nem engedik haza túl hamar, mert nehéz műtét volt, 3 órán keresztül műtötték :shock: pedig csak a keze törött el, de ugye mindkét csont az alkaron és több helyen :?

Nálunk holnap nagy családi ünnepség lesz, sógorómék lányának bérmálása lesz, plussz szülinapja, plussz névnapja :D Kiváncsi vagyok hogy férünk el egy 55 nm-es lakásban 15-en :?: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi - végső esetben hőmérő módszer, bedugod egy kis popsikrémbe, majd bele a fenekébe és óvatosan kicsit megmozgatod körbe, nálunk nem szokott elmaradni az eredmény, még a kamilla tea is jó, csak nem ennyire gyors.

Kép

Kép
leo50

Rszg : köszi a képet

Próbáltam már a cukros kamilla teát, meg a hőmérőzést is. Tornáztattam is nagyon sokat... de semmi :( pedig már két napja próbálkozom... Este nem akart se enni se inni annyira sírt... és bizti hogy a hasa fájt mert nagyon feszítette magát szegénykém..
Remélem reggelre lesz valami a pelusban
köszi a tippeket

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Remélem Lívia megnyugtatott reggelre Moncsi. Én tényleg javaslom továbbra is a kúpot, ha semmi nem jön be. Az fellazítja neki. :idea:
Hú Vica, lesz tumultus. :lol: Boti a verdákat nem is ismeri. :oops: Amúgy 2 hordozónk van, a chicco még Bobónál volt kölcsön. BB kenguru meg csak 10 kilóig jó. De nagyon meg van tervezve tényleg. :wink: Bulcsú továbbra sem változott Nimróddal kapcsolatban? Nekem Boti stikában néha megharapdálja Kata fülét. Mintha puszit adna odamegy, és látom, hogy rágcsálja. Nem nagyon , de a csajnak elég. Igyekszem jobban odafigyelni. Belegondoltam mennyire rossz lehet. Végülis Kata semmiért nincs leszidva, mert ugye még nincs miért, Botit meg fegyelmezem nap mint nap. Engem ez rettentően fusztrálna a helyében. :roll: Persze azért továbbra is imádja. :mrgreen:
Kata rekordot dönött. 8,5 órát aludt cici nélkül. :) Azóta is húzza. :lol: Imádom! Tudom ha felkel, megint egy hatalmas vigyorral fogad. Olyan jókedvű babácska! ....(asszem ma érzelmes napom lesz :oops: )
Bea, Adryn, Masut, Gyöngyi, többiek merre vannak? Most még vadul jó idő sincs.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mindig elfelejtem, a szeptemberi topicban is van már babácska.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?