És persze jobbulást mindenkinek!
MA végre elment a párom dolgozni, azaz végre meggyógyult
Viszont ma hajnali 5 óta fent vagyok, de mindjárt megyek pihenni, amig Lili alszik. 5kor elkezdett a szomszéd pakolászni, nem halkan, aztán Levi elkezdte mondogatni, hogy hintázni akar menni. Mondtam menjél fiam, erre visszaaludt, de 6kor meg rákezdett hogy szomjas és jött-ment, dumált. Végül apja bekapcsolt neki egy mesét, mire visszaaludtam volna Lili kért enni. elvittem Levit bölcsibe, ahol közölték, hogy mindkét gondozónéni hiányzik, szóval délben elhozhatom őt is. Addig pihenek kicsit
Eré: köszönöm a hiányolást és nagyon sajnálom, hogy nem kerültek egy csoportba a fiúk, remélem sikerül elintézni, hogy mégis!
Kukli sajnálom a lakás mizériát. Én akkor szívtam sokat, amikor lakást akartam venni, vagy 3an játszották el velem, hogy aláírás előtt adták oda másnak
Katka: klassz kirándulás lehetett. Majd mi is elmegyünk arra
Vica: jobbulást anyudnak! Bulcsúnak utólag boldogat!
Nem tudom mire akartam még reagálni, megyek szundizni, amig még lehet, de tartok tőle, hogy Lili radarja müködésbe jön. Hihetetlen, apa tegnap azon rögött, hogy abban a pillanatban, amint beleharaptam egy sültkrumpliba, abban a másodpercben felsírt. Liliben nagyon müködik, az "anya eszik", "lefeküdt", "wcre ment", "elszaladt valahova" (ez csak amikor apa itthon volt) radar
Teszek fel egy képet. Amig az oviban voltam szülöin a fiúk próbálták megetetni a pici leányzót (kevés sikerrel, Ő sem fogadja el az üveget, pláne, ha nem én adom)
Levi eteti Liliannát