Bocsánat, hogy el vagyok tűnve!
Ha egyszer leülök a géphez, akkor nehezen szakadok el, így inkább csak késő este nézek be, akkor pedig már nincs kedvem írni. Őszinte együttérzésem a késő este netező anyukáknak!
Mona, egyáltalán nem bántottal meg! Nem is tudom, mivel bánthattál volna. Köszönöm a vigasztalást!
Tudod milyen az, amikor minden szó jól esik. A nagymamádat őszintén sajnálom. Kívánom, hogy ne kelljen szenvednie, és sikerüljön szembeszállnia a betegséggel!
A mensi, ha jól tudom, akár 1 héttel később is jöhet, ahogy abbahagyod a gyógyszert. Türelem, ne idegeskedje, mert azzal nem használsz, tudod! Esetleg igyál cickafarkfű teát, de ha megjön hagyd abba, és újra kezd el, ha már nincs vérzés, és idd a 14. napig napi 2x. Szedsz e-vitamint? Az is nagyon jó a női nemi működésre.
Egyébként, Mona, úgy érzem, hogy mi itt "elnyomtunk" téged.
Mióta ritkábban vagyunk olyan szépeket írsz, hogy csak ámulok. És még Te mondtad, hogy nem tudsz vigasztalni, és nem vagy megelégedve a hozzászólásaiddal. Még ilyet!
Beatrix, akkor mostantól már nálatok is beindul a dolog! Hajrá-hajrá! Innentől kezdve 1 mindenkiért, mindenki 1-ért! Nincs kifogás! Mindenki babára készül.
Sajnálom Kiscsabit! Mostantól legyen otthon Fenistil gél és csepp, vagyis inkább az, amit a doktorbácsi felírt, de ezek is nagyon jók. Azt én is tapasztaltam, hogy nagyon bedagad a szúnyogcsípés helye. Van valami abban, amit mondasz.
Hát igen, orvosok és pofonok
. Már nem bánom, hogy annak idején nem E-t választottam. Akkor ez a két doki volt a tarsolyomban. Végül B. Doktor mellé tettem le a voksot, és nagyon-nagyon nem bántam meg.
Köszi, a csokit inkább kihagyom, de vasárnap lévén engedélyeztem némi süteményt - a húgom névnapját tartottuk. Így bejött egy oroszkrém-kocka (ez a kedvenc tortám) és még utána a mamánál 2-3 szelet gesztenyés piskótatekercs. Hmm... Mindig mondtam, hogy a tészták a gyengéim.
Másik két lánnyal mi van? ELeninél nagy a vendégség most hétvégén is, Györgyi pedig, ha jól tudom, elutazott. Na jó! Most az egyszer felmentést kaptatok.
Egyébként már jobb a kedvem. Azt akarom, hogy jobb legyen. Haladtam a tanulással is. Húúú, már alig van hátra. Ki kell bírnom, végig kell csinálnom becsülettel! Nehogy már a végén rontsam el (a szakdogám minősítését még nem láttam
)! Megyek, mert akció lesz, de sajnos az apajelölt nagyon ki van. Két nap egymás után éjszakázott.
Most nem a legfittebb. Nagyon ki kell tennem magamért, azt hiszem.
Már előre szóltam, hogy ezt most nem lehet kihagyni! Jó éjt! Szép álmokat! És írjatok-írjatok!
V.

). A dokibácsi azt mondta, hogy még be is gyulladt, ezért nem volt elég a Fenistil. Most már viszont nagyon szépen javul, még 1-2 nap és szerintem teljesen rendbe is jön.