A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hát Kis Angyal!
Az orvosodnak igaza van - részben. Mert azért ezt ki kell egészíteni azzal, hogy aki gyereket akar és meg tudja fizetni, annak lesz is. Ezt nem negatívságból mondom, épp csak minden kör 25-30ezer forint - most még. A lombik (ha ne adja isten arra kerül a sor) ennek a többszöröse. Szóval azért nem olyan egyszerű a dolog!
DE!
Nekünk hamar sikerülni fog! :lol::lol::lol:

Sajt!
Ment a válasz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti :D

tudom, hogy nem egy olcsó mutatvány...én ma váltottam ki a cuccot amit felírt a doki :(

de, nekünk nem fog sokba kerülni :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok

Hát tényleg nem olcsó mutatvány. Nekem az 1. inszemnél a gyógyszerek voltak 58ezer ft és még a felutazás Pestre +...

De most laptetővel!!!
A laptető meddig érvényes :oops: ? Mert én csak jövőhónapba megyek inszemre
sztyopane

Sziasztok!

Ma voltunk Fülöp dokinál a Róbert Károly Klinikán. Minden rendben, bár Apinak az ideálisnál kicsit rosszabb az eredménye. 3-4 hónapos spontán próbálkozást ajánlott, úgy döntöttünk még ennyi esélyt adunk a spontán babócának. Úgyhogy egyelőre még nem jelentkezünk be a BMC-be, nyár végén, ősz elején pedig eldöntjük, hogy hova megyünk.

Addig is szurkolok mindenkinek, olvasgatlak majd titeket.
vayacon

Na jó éjt csajok! Most lépek mert ki vagyok túrva a gép elől :D :D :D
sztyopane

Sziasztok!

Vicky, gratulálok az erős csíkhoz:) meg a nyelvvizsgához is!!!

Kiss angyal, én is voltam ma a BMC-ben, über sokat vártam...., jó lett volna dumcsizni...

Sajt, köszi a drukkot, meg lett az eredménye:)

Kpn, a férjed fekete biciklis cuccba volt, a hátán pink felirattal, vagy valami ilyesmivel? mert akkor én láttam elviharozni!
Megy a drukk, és csak pozitívan!!!++++++++++++

Tigriske, Kakti, Hogy vagytok???

Képzeljétek 3 nap alatt 9mm nőtt az az egy szem tüszőm!!!! És azért volt bládi, mert jól megágyaztam a babának, 19 mm a mny:)))) meglepődtem rendesen.
Holnap kell tüszőt repeszteni.

DE! Nem mondta a dokinő, én meg a nagy izgalomba elfelejtettem megkérdezni, hogy ma még adjak-e injekciót!? Nektek kellett? Én már tök elfelejtettem, pedig nem először csinálom:(
lugi

Szia Lugi,

ma én is kockásra ültem a fenekemet,de tegnap nekem mondták telefonon,hogy vigyek ujságot,könyvet miegymást, mert 2 doki lesz ma!!!

A kérdesedre sajna én nem tudok válaszolni :(
kiss angyal

kiss angyal, na, majd legközelebb:)

Igazából, mindegy, nem adok be több szurit, csak mondta volna....
lugi

lépek...

Jó éjszakát mindenkinek :D
kiss angyal

Lugi:
Nekem már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem hogyan kellett... sajna...

Lépek én is, mert holnap biopiacolok, veszek füvet és csírát :)

Jójcakkát mindenkinek, szép álmokat, pozitív gondolatokat!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Lugi!

Aznap amikor a tüszőrepit beadtam, más szuri már nem volt az inszemeknél.
Ráadásul én reggelente adtam be a Merionalt és amikot UHU-ra mentem, akkor az aznapival mindig megvártam a dokit, hogy mit mond. Ha tüszőrepi, akkor Merionált már nem adtam be aznap.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony, figyu, nekem szombat a tüszőrepi, de ma még csak péntek van!? Jajj, hát nem tudom!
Köszi! Jól vagy?
lugi

Kép
Hát lányok köszönöm a tegnapi nap vigasztaló tanácsaitokat.Arra gondoltunk hogy majd fehére kifesük a házat és be adjuk ingatlanoshoz is.Az ügyvédnö azt mondta intézkedik ha nem visszetnek nem birnak elbujni.
Ronny!
Akkor nekem szerencsém volt mert énis regg.adtam be és a tüszörep.másnap kellet beadni.
kis angyal:
Nektek is van egészségpénztár?És ha igyen publikus hogy hól?Nekünk is van most várom vissza a gyogyik árát,de most költöznek és nincs ügyintézés!
lányok muszáj mindig pozinak lenni olvassa valamelyikötök a titok könyvet?
Tegnap Apája mondta mennyünk el biliárdozni és eltereli a figyelmemet és sikerült jó volt és természetesen gyöztünk meg jókat beszélgetünk a haverokal.
Csézjang!
Veled mizus?
Kakti:
Te hogy vagy?Kébzeld el a kedvenc cicifixet vettem fel az este és majdnem kicsi volt olyan teltek.Nem tudom miért.Törvényszerü hogy beágyazodásnál egy picit vér.
Puszi mindenkinek! Kép

Kép
rózsa11

Lugi!

Ha jól számolom 22-es volt tegnap a tüsződ, így szerintem nem kell szúrni, mert az még magától (és eddigi hormonoktól) is nő még hétfő reggelig. És hétfőn lesz egy bazi erős 25-ös tüsződ, amiből szép baba lesz. :D Főleg 19 es mnyh-val. Gratulálok! Ennek össze kell jönnie. Úgy tűnik ez a jó hónap.
Még vártam a műtő előtt, arra jött Mártika, és mondta, hogy úgy érzi ez most tuti jó lesz. Mondtam neki hogy, én is így érzem.
Köszi kérdésed én jól vagyok, de sajna apa lelkesedése alábbhagyott. Teljesen fel van háborodva, hogy nem volt az inszemeseknek ágy, a műtőben sem hagytak feküdni és 1/2 8-tól délutánig vártunk, mert azt mondták, hogy ne menjünk sehova, és mégis csak 1/2 2-kor volt az inszem. Szóval azt mondja, hogy a kórházba ennyire leszarják, akkor mi minek erőlködjünk. (Mármint, hogy én fekszem) Így aztán a múltkorival ellentétben csak pihengetek és megprobálok +-an hozzáállni. Szedem a vitaminokat és néhány homeopátiás bógyót a beágyazodáshoz. Ő meg morcos. :lol:
Csak azt nem értem, hogy a férfiak miért nem merik nyíltan megmondani, hogy félnek az újabb csalódástól, mert biztos, hogy erről van szó, hiszen előző hónapban még porszívozni sem engedet. :lol: :lol:

Na jó hosszú lettem, bocsi!
tigriske1978

tigriske!
Mi is lelettünk szidva mert 20percnél többet feküdtünk az emeleten!Egyébként igaza van a párodnak rengetteget kell várni.De azért ne hogy valamit tulzásba vigyél!Jó!!Pihenjél!!Okés!

Kép
rózsa11

Sziasztok Lányok!!!

Rózsa: nekünk nincs eg.pénztárunk....,de ennek mi a szerepe a mi esetünkben? miért jó ha van?
Tegnap te beavatkozáson voltál???milyen vitaminokat szedsz???

Tigriske: az inszem után nem 2 órát kell feküdni feltett lábakkal?

Lányok azt olvastam, hogy beav.után minden reggel banánturmixot kell inni, meg kell enni vmikor a nap folyamán egy kis tonhal konzervet, este meg egy pici vörösbort....
kiss angyal

Kpn!

Küldök neked egy kis pozit, látom kifogytál belőle :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky!
Vizsgákhoz gratulálok. Fősulid miért most találja ki, hogy nem fogadja el? Milyen volt az eredményhirdetést átélni? :D

Lugi!

Na, reggel beugrott, hogy hát a stimus lapon rajta van, hogy melyik napokon kell még a gyogyit szúrni, azt nézd meg, mert az alapján kell csinálni.
Ja és a 19 mm FULL EXTRA!!!! Ha abban nem tapadnak meg, akkor semmiben :):) Akkor már csak a randira kell koncentrálnod!!!

Tigriske!
Igen, vannak ilyen nehezen emészthető dolgok ott az ágyak körül, de hidd el inszemnél nem emiatt fog sikerülni/nem sikerülni. Talán a 6 inszemből 3-nál feküdtem.

(Rodin)
rony77

Szasztok lányok!

Ami fontos, bár már lehet, hogy késő. A repesztő napján még reggel megy a Merional, este meg 8kor a repesztő!

Igen, a férjem volt a pink biciklista és nagyon ki volt borulva, mert a fszt-i kabinba kellett mennie, amitől régóta retteg...

19 nyh, úúúúúúristen, az valami frenetikus :)

Mindenkinek köszi a drukkot, tegnap este nem volt erőnk rádolgozni, de most délelőtt megtettük :wink:
kpn

Lugi, most kicsit rendesebben visszaolvastam és látom, megoszlanak a vélemények... ha még nem tetted, hívd fel őket. Nekem mindkét alkalommal a repesztés napján még ment a Merional...
Hogy a fenébe növesztettél ekkora nyh-t? Nekem asszem az utolsó UH-n 8 volt :lol:
Szobagondok nálam is voltak, a 2. "kórterembe" akartak rakni, ahol volt két ágy, két lombikos leszívós lánnyal, és ebben a kicsi szobában az ágyakkal szemben egy fotel, amimn egy inszemes lány ült és két szék. Ráadásul az egyik ébredező lány szegény sírt, ezért én szóltam a főnőnvérnek, hogy inkább a recepció előtt várnék, csak majd szóljanak, hogy ne farmerben menjek a műtőbe. Majd a beavatkozás után egyből ki si jöttem és az emeleten ültem tovább. Én sem nagyon feküdtem most, csak a műtőben a kilövés pózban.
kpn

Nem tudom, kell-e még a Merional!
Én esténként böktem minden nap, és az UH napján már nem kellett, csak helyette este 8-kor a Pregnyl.
És minket sem először, sem másodszor nem piszkáltak odafent. Majdnem egy órát ejtőztünk. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Rony jól mondta a stimu lapon rajta kell lennie, hogy kell-e, de a tüszőrepi napján már biztosan nem kell!

Nekem a 3 inszemnél az elsőnél ülnöm kellett annyian voltak, a másik kettőnél feküdhettem vagy fél órát.
Igaz nem ezek múlik, de akkor is jól esik az embernek :lol:

Tigriske!
Szerintem a pasiknál is elszakad néha a cérna, főleg ha várakozni kell! Biztosan most sem fog engedni semmit csinálni!
És talán abban is van igazság, hogy minél kevesebbet foglalkozunk a témával, annál több az esély, hogy sikerült (legalábbis nálam ez volt - már teljesen lemondtam az inszemről, csak a pihenős hónapra tudtam gondolni és kezdtem barátkozni a lombik gondolatával, erre tessék sikerült!!! Ja és Vicky is így volt a mostani stimu előtt)

Azért nagyon drukkolok, remélem a mai rádolgozás hozta meg a sikert :lol: (ha +-at teszteld, akkor mond a párodnak, hogy ő volt ügyes ma délelőtt és akkor rettentő büszke lesz :wink: )

Kép
akire79

Sziasztok!

Hát, nem böktem....nem ezen fog múlni....remélem.
Ma az ügyelettől jobban tartok, még azt se tudom, hogy hol van, de ez a legkevesebb:)
A két injekciót egybe adják be, vagy külön-külön, és fenékbe???

Én is feküdtem eddig mindkét inszemnél, nem is sikerültek:(, de utána órákig ültünk/álltunk a záróra várva.

Milyen emelet? ott is vannak kórtermek, nem csak a földszinten?

Kpn, az egyetlen, hogy nyh vastagságba jóóó vagyok:), azt mindig megdícsérték a nőgyógyászok, én meg illedelmesen megköszöntem:)

Rony, nem kaptam vissza a stimus lapot:), murphy....

Tigriske, fél 2-kor volt az inszem....az szééép...elhiszem, hogy elfogyott a türelem....de tényleg muszály pozitívan hozzáállni , ha még a pasiknak nem is megy mindig.
Én most 10-nél előbb nem megyek az tuti...

Jön valamelyikőtök hétfőn beavatkozásra????
lugi

Sziasztok Lányok/Asszonyok!

Kérdezitek itt egymást egészségpénztári tagságról mire lehet ez jó. Interneten google-ba beírva biztos kidob jó pár egészségpénztár nevét.

Én több éve tag vagyok, itt most nem írom meg melyiknek, de szerintem az egyik legjobbnak.

Aki kiváncsi, írjon privit és írom a web-címet.

Minden jót nektek és szorítok mindenkinek, álmotok teljesedjen be minél előbb

üdv

kispatak
Vendég

Hát nem tudom ,hogy feküdni kell-e vagy sem. Ha akar jönni a gyerek tény és való, hogy jönni fog.
Hát ha apán múlik a keveset foglalkozunk az inszemes feleséggel akkor nekünk most sikerülni fog. :lol:
Úgy tűnik teljesen besokallt. Mindegy, remélem hamar elmúlik neki ez a depis állapot, mert most ez nem sokat segít. Jó hangulatának köszönhetően, mi sajna nem dolgoztunk rá egyáltalán. Úgyhogy ha lesz gyerek az csak a leszbiszexnek lesz köszönhető.
:D
tigriske1978

rózsa: Nekem nem volt a beágyazódáskor vérzés. És a cicim még csak most kezd feszülni.

tigriske: Én nem szoktam az inszemek után feküdni, csak a kötelező 5 percet a műtőben. Most mondjuk feküdtem kb. 10 percet, de nem hiszem hogy ettől függne. Apa ne legyen emiatt morcos. Pozitív gondolatok. Egyébként nálunk apa szokott reggel menni, én meg csak dél körülre. De most én is pipa voltam, mert apának reggel azt mondták, hogy menjek 10:30-ra és 12:30 körül mehettem inszemre.

kiss angyal: Milyen 2 órát? Nem is lenne ennyi időre ágyad, nagyon sokan vannak. Szerintem max. 15 percet hagynak, bár én még sosem vártam meg, hogy kidobjanak, úgyis még egy csomó időt kel a záróra várni a dokinál. Egészségpénztár meg azért jó, mert a munkáltatód adhat rá pénzt és abból lehet fedezni a gyógyszereket. Az enyémet teljesen leszívták az inszemek.

rony: Én voltam a fősulinál a hibás, mert nem kérdeztem meg, de a fene gondolta, hogy egy hivatalos igazolás nem elég nekik. Az eredményhirdetés nekem egy kicsit csalódás volt. Azért is, mert nem ott tudtam meg és azért is, mert Újvári doki mondta meg, akinél még csak egyszer sem voltam. Olyan formaság volt. Mindegy, a gyerek a lényeg. Már kezdem elhinni. Te hogy érzed magad?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Ennyiből akkor tök jó, hogy Sz dokihoz járok, mert Ő ilyen feladatokat nem ad át másnak. De tényleg a gyerek a lényeg, most csak erre szabad koncentrálni. Újvárinál még a jóhir sem olyan felemelő hát még a rosszhír :?
Hogy hogy érzem magam? Egész nap csak aludnék...... :roll:

Tigriske!
Szerintem apának tuti az fáj, hogy nem sikerült az első és attól fél megint csalódni fog. Lehet jobb ötlet lenne, ha kinn megvárna, hm?

Kiss angyal!
Még nem is üdvözöltelek itt :):):) Mielőbbi babásodást kívánok neked is:)
Most elképzeltem ezt a három kaját így egymás után :D :D Lenne szaladás :D De viccet félretéve, nem ezen múlik, lehet jót tesz, de ez önmagában még nem csinál semmit

(Rodin)
rony77

rony: Szerintem az én dokim sem adta volna át, de a konferencia az időponthoz kötött. Biztos minden héten lehetne valami indok, hogy ne menjen. Arra gondoltam, hogy kezdessz hozzászokni a dologhoz? Érdekes módon én nem vagyok álomkóros, pedig mindig csak aludtam volna régebben. Jelenleg étvágyam nincs nagyon, csak a gyümölcsöt kívánom és mindig olyan érzésem van, mintha tele lenne a gyomrom.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát lányok, ma kissé elkúsztam - irányba... nem is kissé. Hulla fáradt vagyok (egész nap tortát sütöttem), legszívesebben összerogynék. (Ehhez hozzátartozik, hogy 6:15-kor kidobott az ágy) Ráadásul csak sóvárogva olvasom, hogy ti milyen tüneteket produkáltok. Pl. Rózsa nem fér bele a lökhárítójába (melltartó), Vickynek feszül - nekem meg a nagy semmi. :? Az Utro-tól úgy érzem megint, mintha felfújtak volna! De ezen kívül tényleg semmi... :?:?:? Valahogy most úgy érzem, ez sem fog sikerülni... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, fel a fejjel!!!!! Nézz meg valami jó filmet!!!! Vagy aludj egy nagyot, ha ilyen hamar kelltél, biztos tökfáradt leszel este:)++++
lugi

[quote="vicky79"] írta:vicky79Arra gondoltam, hogy kezdessz hozzászokni a dologhoz?

Sehogy :D Még mindig nem fogtam fel :D

Ja, konferencia az tényleg más. Akkor tényleg nem tud itt is meg ott is lenni.

(Rodin)
rony77

rony: Szerintem majd én is akkor fogom fel igazán, ha látom az uh-n. Neked mikor is kell menned?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok csajok!

Én az inszemkor az emeleten voltam és kb 30-40percet pihentem, de senki nem jött oda ,hogy most már menjek el. Azt nem hittem volna ,hogy székre ültetnek vagy kidobnak a szobából :shock: :?
sztyopane

Sziasztok Lányok!
Kakti!
Ne buslakodj!!Lehet hogy nálam is a hormonok dolgoznak nem tudom majd kiderül.Egyébként ma nagyon sokat aludtam nagyon fárat vagyok.Figyeljetek már,Elevitet szedem de én nem tudom olyan székrekedésem van,szerintem attól.Majd veszek másikat.Milyen tortát sütötél?Buli lesz?Majd jövök holnap!Megyek megint aludni majd le ragadnak a szemeim! Kép

Kép
rózsa11

Jövőhéten megy valaki tesztelni vagy beavatkozásra a BMC-be?

Vicky: hányadik inszem sikerült nektek?
sztyopane

[quote="sztyopane"]J írta:sztyopaneövőhéten megy valaki tesztelni vagy beavatkozásra a BMC-be?

Én tesztelni megyek pénteken.

Amúgy meg diótortát sütöttem. Holnap jön hozzánk a család. Grillezni szeretnénk - ha az időjárás is úgy akarja -, meg ünnepeljük anyukám és a nagynéném szülinapját (egy napon van a szülinapjuk is, meg a névnapjuk is. Egész ügyes a nagybratyóm :lol:). Szóval igen, buli lesz!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:

csinálsz otthon tesztet vagy csak a BMC-be?
Neked ez a 2. inszem és egyben az utolsó igaz? :lol:
sztyopane

Sztyopáné!

A próféta beszéljen belőled!
Én úgy csináltam múltkor, hogy reggel, mikor felkeltem, belepisiltem az üvegbe, aztán még itthon, indulás előtt kicsivel beledugtam egy tesztet. Így valamelyest felkészülten érkeztem a BMC-be. De hazudnék, ha azt mondanám, erre fel lehet készülni. Így is eléggé magam alatt voltam egy-két napig.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én nagyon gondolkodtam előtte, hogy csináljak-e vagy ne, mert már jó pár tesztet csináltam és csak csalódtam :cry: , de aztán előtte való nap csak csináltam egy tesztet (a férjem kedvéért). És a BMC-be menet reggelén meg meg is jött. Legközelebb nem hagyom magam rábeszélni :lol:
sztyopane

Kakti:

a laptetőmet átadom neked hozzon neked jövőhétre egy erős zebratesztet, nekem majd akkor kell ha megyek inszemre :D :D :D
sztyopane

Igazság szerint eddig nem nagyon látom eredményét ennek a laptetűnek, de azért halványan bízom benne. :)

És nekem is megjött mg aznap. Igaz, nem reggel, hanem ott, a BMC-ben, amíg vártam a dokira. Meg is kérdezte Szűcsdoki, hogy: „menzesz?” én meg mondtam: „épp most”. Ezzel meg is beszéltük a lényeget! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Tigriske:
Dr.Sajt@ szerint a férfilélek sem egyszerű, na de a női! :wink: Megértem, h. berágott, a pasik többsége nembírja a hosszú, számukra "értelmetlen" várakozást. Pláne, ha látja asszonykáját órákig senyvedni. Nehéz elfogadtatni velük, h. mégis megvan mindennek a magyarázata - amit mi nembiztos, h. tudunk.

Nálunk a bevált módszer ennek kiküszöbölésére, hogy a Zuram bevisz, leadja a nehéztüzérséget, majd elmegy dolgozni (máshogy nem is lehetne, mert ott hamar kirúgják, aki elkéreckedget). Ebédidejét akkor kéri ki, amikor én telózok neki, h. jöhet értem és akkor hazavisz.
Akinél ez nem megoldható, lehet, h. el kéne addig küldeni apát az általa szívesen látogatott helyre (pl.: műszaki nagyáruház, mozi, netcafé), ahol órákat is el tudna tölteni unatkozás nélkül. Vagy el kell fogadniuk, h. itt bizony várni kell, nem kicsit... Na, ez a nehéz.
V.kinek egyéb ötlet erre?

Pá Drágáim!
sajt@

Na jó éjt csajok lépek!

Kakti: Jó időt holnapra és jó grillezést nektek.

Sztyopáné
sztyopane

Kakti!
Lehet, h. csak a fáradtság beszél belőled! Remélem előkerül a spájzból a pozitív gondolkodásod! Biztos nagyon elfáradtál a készülődésben, kicsit légy önző és hagyd, h. más is segítsen a bulin, ne erőltesd magad, a stressz nem kell, küldd a szomszédba :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

sztyopane: A negyedik inszem lett a befutó.
vicky79
Budapest III. kerület

Hétfőn kinek kell szurkolni, megy v.ki a BMC-be?

Kpn:
Szegény párod, nagyon megértem... Ott a labor, a kávégép, a WC és minden zaj behallatszik - így elég nehéz koncentrálni és biztos kicsit cikisnek is tartja. Nem mondom, h. majdcsak beleszokik, mert azt szeretném, h. most sikerüljön!
A rádolgozás sosem késő, te kis Tyereskova! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Én megyek hétfőn inszemre! Jön valaki még?? Jó lenne!!!!
lugi

Jó időt holnapra a grillezéshez...a többieknek jó pihenést.

Én dógoz még vasárnap egy kicsit:(

Rony, írtam privit!
lugi

No, Lányok!
Mi is úgy oldottuk meg, hogy Apa reggel otthagyta a csipetcsapatot, aztán otthagyott engem is. Vagyis most, másodszorra, előbb mentünk egy kört a fogaskerekűvel, meg sétáltunk egyet fent a hegyen - persze pont aznap volt rohadék hideg. Aztán Apa elköszönt, és jött dolgozni, én meg ott dekkoltam fél 3-ig. Első körben úgy volt, hogy otthagyja nekem a kocsit, de végül az a ..... apám hazahozott.
Ami meg a csapatszemlét illeti: Apa azt mondta: őt nem érdekli, hogy melyik szobában kell leadnia. Ez egy olyan dolog, amin túl kell esni. Így megpróbál minden zavaró körülményt kikapcsolni. Eddig sikerült neki! :wink: Na, száz szónak is egy a vége: szerencsém van ezzel az emberrel! Tök jól áll hozzá az ilyen dolgokhoz! (És sokkal türelmesebb, mint én!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lugi:
Talán igen, de kedd az esélyesebb. Majd meglátom hogy alakulok bládimérivel :lol:
Hétfőn szorítok értetek :wink:
Jójcakkát mindenkinek! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Aztán tényleg lépek:
Kakti! Ilyen férfi nagyon kevés van, mázlista vagy!

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?