Tőle eddig szokatlan időben jelentkezem, mert tartok tőle, hogy este nem fogok tudni. Előrebocsátom: hímnemű vagyok, és nagy szó tőlem, hogy a délutáni élő Forma1 közvetítést este nézem felvételről, hogy délután anyával és a babákkal lehessek...)
Szóval. Először is az újdonság az, hogy Zsombi baba labor eredményei jók lettek, jelentem tegnap este óta nincs szükség a kék fényre. Ha minden jól megy, néhány napon belül kikerülnek az inkubátorból, és átkerülnek az alulról melegítős ágyikóba, hogy aztán átszokjanak az "itteni" klímához és jöhessenek haza. Viszont Zsombika a reggeli információk szerint mégsem akar még teázgatni, ez Zsófinak már megy. Mondjuk ezt azért nem értem, mert a minap azt mondták, hogy mindketten elfogadták a teát, úgyhogy ezt délután mindenképpen tisztázni fogom...
Anya már olyannyira jól van, hogy előtört belőle a "fészekrakási" láz, és elkezdett rendet csinálni a kórteremben, áthúzta az ágyneműt és ehhez hasonlók
És most olyanra vállalkozom, amire eddig nem:
kicsidodi : valóban volt olyan az elmúlt napokban, hogy erős csuklás tört rám (viccen kívül). Most már legalább tudom, hogy mi lehetett a kiváltó tényező
200907? : tejcit ha beindul apránként lehet majd nekik adagolni, ahogyan lilisgabi tökéletesen leírta, fokozatosan tudják majd bevezetni nekik és rászoktatni őket. Azért teáztatják őket, hogy a pocakjukat úgymond "felkészítsék". Meglepődtem, hogy előkerültek anya első sorai, kedves Tőled, hogy belinkelted
A link kijavítását külön köszönöm, úgy helyes, ahogy Te feltetted. Úgy látszik nálam a vége lemaradt, fáradtságra hivatkozom...
Kék fény: szerintem Te valamit sejtesz, de ne add tovább senkinek
katy76 : fórum "átvételről" szó sincs, ezt a kiváltságot meghagyom anyának, csak tartom a "frontot" amíg anya és a babucik hazajönnek. Majd addig én fogok babázni, amíg ír. Tanulsága egyébiránt mindenképpen van az elmúlt napok írogatásaimnak: sosem tudtam elképzelni, hogy anya mit "tököl" annyit a gépnél, amikor Nektek ír. Rájöttem, hogy mire az ember végigolvassa a történéseket és mindenre próbál reagálni, az nem kevés idő. Legalább emiatt nem fogom "bökdösni", hogy mikor enged már a géphez...
kispiskóta : köszönöm, hogy megosztottad velem ezt az információt, így egy picit nyugodtabb vagyok (bár eddig is töretlen volt a bizalmam a törpökben)
lilisgabi : minden tiszteletem a Tiéd, amit akkor átélhettél az az, amit még az ellenségemnek sem kívánnék. Mi anno azért a Jánost választottuk, mert tisztában voltunk azzal, hogy esélyesek vagyunk arra, hogy korábban szüljünk, és mivel a Schöpf-Mérei koraszülött részlege a Jánosba költözött, nem is volt kérdés, hogy ide fogunk jönni (meg persze az előzményeink is ide kötöttek bennünket). Minden rendben lesz a szüléseddel, még 1 ilyen béna dokihoz nem kerülhetsz
lorca : babócák értékeit nem tudom, hisz kórlapjukat még nem láttam, de az ügyeletes orvossal minden egyes alkalommal beszélek, amikor megyek, így nyugodt vagyok afelől, hogy amit mondanak, az úgy van. Fent olvashattad, hogy nem lehetett akkora a bajság, mert Zsombika már nincs lámpázva
Remélem mindenkinek válaszoltam (akit véletlenül kihagytam, reklamáljon nyugodtan).
1 valami még eszembe jutott: valaki írta, hogy "apája" cikinek tartja a fórumozást, viszont az egész napos használtautó böngészést nem (visszakerestem 3x, de nem találtam meg, hogy ki írta, de elsőre tuti, hogy olvastam). Sok férfinek az a legnagyobb baja, hogy nem ismeri a női lélek működését (ténylegesen szerintem egyikünk sem, de van, aki igyekszik).
Tény: mi teljesen máshogyan vagyunk programozva, mások azok a sarkallatos kérdések, amelyek bennünket inkább foglalkoztatnak, mint benneteket és fordítva. Az én meglátásom az, hogy ha valaki fórumozik és ezáltal valamilyen (virtuális) közösség tagjává válik, a többiekkel információt cserél és azokat adj'isten még hasznosítani is tudja, az nem nevezhető haszontalan időtöltésnek.
És apának tudnia kell azt is: ti, akik várandósok vagytok a várandósság során egyik napról a másikra a hormonális változások miatt is "hirtelen lelki folyamatokon" estek át, aminek a "kezelésére" borzasztóan jó tud lenni az, ha egymás között (akik hasonló cipőben jártok) megosztjátok ezeket a gondjaitokat. Úgyhogy apának ideje egy picit "enyhülnie", mert ha minden igaz hamarosan apa lesz, és egy férfitől sem szégyen az, ha pl. nyilvánosan "büngyürgeti" a csöppségét (egyébként apa biztosan azért nézegeti az autókat, hogy a családjának a legjobbat válassza)
Szép napot mindenkinek!