Helló Lányok!
Na megint eltelt a hétvége, ilyenkor max. olvasni tudlak benneteket, az sem egyszerű feladat.
Mi is túl vagyunk egy kerti partin, Marcika szerencsére nagyon jól viseli ezeket a kiruccanásokat, így most már szinte minden hétvégére jut valami program.
Kaptam egy kendőt is, mert ahol voltunk, ott már a kisebbik lány is 2,5 éves, és ő már nem ül bele a kendőbe, úgyhogy a kolléganőm nekem adta, még ismerkedek vele, bár a buliban Marcika abban volt, és jól elvolt benne, csak nem aludt el.
Tegnap meg voltam anyósomék, aztán meg megismertettük Marcikát az esővel. Nagyon édes volt, akkora szemekkel nézett, amikor eleredt az eső, meg kellett zabálni. Nagyon tetszett neki, ahogy az esernyőn kopogtak az esőcseppek!
Julcsi: nagyon édes Bogyesz!!! Szerdán 9-10 között ha érkezünk, az jó nektek? Többiek????
Crocus: nagyon jók az uszis képek!!!!
Minitalis csajok: tényleg nagyon jól néztek ki, Gabi téged nem ismertelek volna meg, olyan más az avatarod
Millye doktornéni: az a kérdésem, hogy az urtica-t meddig kell szedni? Vagy nincs ilyen megkötés, szedni kell, amíg úgy érzi az ember, hogy szükség van rá? Most 2-3 *5 bogyót eszem naponta az 5 CH-ból.
Tali: nekünk elvileg jó azon a héten bármikor.
Forgás: nálunk sincs még, de igyekszem nem parázni rajta. Marcika nagyon ravkós, hiába teszem úgy a játékát, hogy meg kellene fordulnia hozzá, hogy elérje, ő inkább hason pörög a saját tengelye körül.
Julcsi: hát az alvásunk ... Pár napig csak 1-szer keltünk, aztán szépen visszaaludt a picur, ma sajna kétszer. Mondjuk a visszaalvással szerencsére nincs gond
Zsu: pihentesd a lábadat!!!
Zsancy: nem lehet, hogy Petra még nem volt éhes, csak mert nálunk is egyre gyakrabban van, hogy 3,5 - 4 órát is kibír Marcika kaja nélkül.