nicko! én csak itt álmodozok! Gyönyörű helyen laksz!!!na meg fiacskád is édes nagyon!
Talinekem is ok!!!a júl.1.
nemnagyon olvastalak titeket, csak futtában....látom már minden hozzátáplálnátok, meg főzelék is előjött...hát nálunk Vinci szopizik, és csak gyümit eszik még mindig, és van hogy babaételt veszek, mert nem adhatok mindig banánt....más nincs, na meg almát. Őszit vettem,. de kemény, és savanyú még, így üveges kajiban ette...
Én adok tejpépet neki, nagyoknál bevált
Kakilásunk viszont sajna igen gyér lett, sűrübb is az állaga, 2-3 naponta van csak, úgyhogy próbálok neki kicsit hashajtós kajikat adni. a sok banán nála szorulást okozott, de az is lehet, hogy együtt a szopival nem jó. lehet ki kéne hagynom egy szopit naponta, mert már igen sokat megkajál gyümiből.....
előbb szopizik amúgy, és utána ezsi a gyümit., aztán vagy iszik teát, vagy megin kis szopizás...
krumpit majd jövőhéten kezdjük....Ha jól belegondolok a nagyok ekkora korukra már régen főzelékeztek

Amúgy imád enni a csemete, és simán kiakad, ha nem teszem fel székre az asztalhoz az autósülésben, mikor mi eszünk

:)ha már kötöm a partedlit, majd elszáll, úgy örül
na megyek, keltenem kell Vincit kajihoz, meg menni kell még boltba, mert Andris holnap megin osztálykirándulni megy, és még semmit se vettem neki kajára

:)
eset talán már ráérek...de most apa itthon betegen....rosszabb mint a 3 gyerek együttvéve

azt a nyűgit amit le tud ilyenkor vágni! Na de azér sajnálom szegényt...fáj a feje, van kis láz, meg alig bír mozogni. remélem nem a h1n1..vagy mi.

:)
ja, és szép volt a tegnapi szavazás eredménye!!! Frankón narancsárga lett az ország

Én reménykedek még valami jóban!Végül is a mi országunk!