A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető! Hurrá! :):):):):):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi!!!
Ez remek!!! Remélem mikor felébredsz szerdán, minél nagyobb szám lesz a kezeden a szivecskében... ;)

Kata...
remélem a hétvége nagyon eredményesen telt... gondoltam ám rátok, persze nem sokat, nehogy elkezdj csuklani... :D
Bodza.
Eszti sztori??? itt mindnekit megöl a kíváncsiság... nem ér!
hbarbi80

Előző hozzászólást Fanni írta, ő csatlakozott a társasághoz. Összefoglalta a véleményét. :lol:

Kép
s.mónika

Fanni!
Üdv. a csapatban!

Új a vonalzóm! Úgy döntöttem a teszt idejét teszem a vonalzóra! Nagyon optimista lettem! :oops: :lol:
De szerintem magamat ismerve nem fogok kibírni 21 napot! :roll: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi:
Én úgy tudom, hogy a magzatvíz szivárgását megelőzendő kell feküdni, nehogy a hasüregbe távozzon.
Ennél tudományosabbat Apánktól kérdezz, mert nem akarok butaságot mondani... :roll:
De Szimba is biztos tudja a jó választ!

Maga a szúrás nem fáj, kibírható. A hosszú tű látványa sokkal riasztóbb, mint maga a szúrás. :wink:

Kép
s.mónika

Kata:
Juj, én megijedtem, amikor kiderült, hogy ikreink lesznek... Férjem ugrándozott örömében, én betojtam. :lol:
Kezdtünk már beszélgetni a testvér-projectről. Mi van, ha másodszor is ikreknek indul? :D
Szurkolok, hogy kibírd tesztelés nélkül! Én nem bírtam...

Kép
s.mónika

Mónika!
Tudom, hogy ErcsiApu első gondolata a "bepara" lenne, de tudom, hogy a szíve mélyén, és az első széklecsúszás után - mert ha Apánk szájából meghallaná, hogy többen vannak, tuti a szék alatt kötne ki :) - nagyon-nagyon örülne! A tesóm azt mondta, ha egyszerre két gyerkőcünk lesz - és az egyik fiú a másik lány - akkor egész életébe irigyelni fog! :) Én bevallom, de csak "neked", titkon reménykedem benne, hogy két baba lesz, de én egynek is ugyanannyira örülnék, mint kettőnek! A lényeg, hogy egészséges legyen, és én is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Legyen szép estélye Mindenkinek!
Nekem az lesz! :oops: :oops: :oops:

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Katás, akkor ezt Neked küldöm:

Kép

Kép
bodza2005

Elkezdtem írni, de túl hosszú lesz..., majd lerövidítem, ha kész, most mosok egy adagot. Esztink édesen alukál. IMÁDJUK, annyira nagyon tüneményes, okos, huncut, ügyes, kedves és nekünk gyönyörűséges!!!!!!!! :D :D

Kép
bodza2005

Csajok! Ezekből válasszatok Magatoknak Ti is!!!! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bodza2005

Moncsigám! Ez pedig a Tied, a kabala mellé:

Kép

zebracsíkos csigák :wink:

Kép
bodza2005

Moncsigám, ebből gyerkőc lesz! :D :D Szurkolunk nagyon!
Sajnáljuk mi is, hogy nem futottunk össze, pedig sokáig ott virítottunk... :D (Csak nem elég korán. :?)

Bodza, a próféta szóljon belőled, ami az ikreket illeti. Persze egy kicsi Szimbával is boldogok lennénk... 8) :D
7vége: végre leléptünk 3(!) napra. Balatonon voltunk, illetve tettünk egy kis kitérőt Postojna és Porec felé. Király volt és az idővel is szerencsénk volt. Yes, yes, yes! :D :D :D
szimbáné

Szimbalány! Jaj, de jó! nagyon örülök!!! Végre! Szép vidék Porec és környéke.
Cuki kis Szimbák lesznek!!! :wink:
Csíkos oroszlánt sehol sem találtam, ezért Őt küldöm Nektek kabalának:

Kép

Kép
bodza2005

Emerenc! Merre vagy? Tessék előbújni! :wink:
Kitti? :roll:

Kép
bodza2005

Bodza ettől a sok zebrától Győzike beájulna :)

Nemrég értünk haza a melóból, jó sokat írtatok ma is.

Moncsi, kata, Szimbáné,
hajrá ikrek!!!! Én is azt szeretnééééééééék!!!!

A Szimba nem a cicátok?

Julcsi,
tessék jelentkezni Kopa után!!!
miciona

Mónika,
meg sem köszöntem az amino leírást, de gyorsan be kellett fejezzem, mert dolog volt.
Majd holnap írok még!

Juci!!!
Nehogy a sok letolás miatt hátat fordíts nekünk, mostmár csakazért is tessék megmutatni, hogy végig csinálod és gyere írd le mi van veletek!!!!!
miciona

Mici! Jó, a cicájuk, tudom én azt, de milyen szuper lett volna egy oroszlánszimbát csíkosban találnom a neten.
Na,de ez is macska, csak egy kicsit... :lol:
Beájulna, tuti. Ti meg becsíkosodtok tőlük szépen. :wink:
Jó éjt!

Kép
bodza2005

Uzsuzs, Kitti!
Az előző évi költségeket lehet idén benyújtani, az ideieket pedig majd jövőre.

Juci!
Lehet, a többiek megköveznek, de azt hiszem nekem is megfordultak ilyesmik a fejemben, amikor még szinte semmit nem tudtam az egészről.
Azt is gondolom, hogy évekig a szőnyeg alá söpörtük az egészet, és bennem egyre jobban feszült feszült a dolog. Leginkább a sikertelenség súlya.
Végül az ötödik sitmu után /mely a tüszők idő előtti elpattanásával végződött, gyakorlatilag kárbaveszett/ úgy döntöttem, és férjemet is rábeszéltem, hogy menjünk el egy lélekgyógyászhoz. Nagyon érdekes volt és nagyon jó hatással volt ránk. Elmondta, hogy miből fakad az ember gyermek utáni vágya. Aztán azt is elmondta, hogy nemcsak lombik programon keresztül lehet az embernek gyermeke. /lehet donorral is , örökbefogadással is/.
Mi ezután elkezdtük az örökbefogadói procedúrát, az is sokat sőt nagyon sokat segített. Rájöttem, hogy az örökbefogadást a felszínen ugyan hamar elfogadtam, de mégsem állok rá még készen. Majd az ezt követő 2. stimuláció sikert hozott, sőt még fagyibabáink is maradtak. Hozzá kell tennem, hogy az is sokat számított nekem, hogy megbeszéltük a férjemmel az a stimu lesz az utolsó.
Szerintem ne szégyelld az érzéseidet, félelmeidet. Meggyőződésem, hogyha előbb eljutok a pszichiáterhez, előbb sikerült volna a baba is.
Az injekciókról: volt olyan stimu amikor napi 5 szúrás volt. NAgyon érdekes volt erről a pszichiáter véleménye. Talán egy gondolat a pszichiátertől: Egy nő nem lehet csak egy tartály, melynek célja a gyermek kihordása.
Moncsi, Rencsi!
Lehet szerdán találkozunk. Holnapra drukk Moncsinak!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

A kedvem sokkal, de sokkal jobb, mint tegnap volt! :) Az időről annyit, hogy nem túl jó, de mint tudjuk tegnap is így indult! :) Szóval Julcsi szerintem a füvesítésbe nyugodtan bele lehet "vágni"!

Bodzim!
Köszönöm sok a zebrát. Remélem 2,5 múlva én is legalább ennyire szépen csíkos tesztet láthatok majd! :) És remélem ettől sok zebrától mindannyian becsíkosodunk! Győzinek meg nem mutatjuk meg! :lol: :lol:

Csomee!
Eltűntél! :evil: Mi a helyzet veled? Pihenés és jó kajálás a napi dolgod remélem!? Gyere ha tudsz és írj nekünk, hogy mi történik veled! :) Eddig majdnem mindenkinek szerencsét hoztam, remélem Te is köztük leszel! :) Nekem pedig remélem Cili hoz majd szerencsét! - tudod a lány akivel együtt voltatok punkción - :)

Rencsi!
Jobban vagy már? Ízlik már a baby-nek a kaja?

Miciona!
Én beérném egy gyerkőccel is, csak már jönne! De ha kettő jönne, még jobb lenne! :)

Legyetek jók! Majd jövök még napközben is! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Csajok, itt vagyok ám, csak nem volt iőm írni.

Katám, remélem ügyesek voltatok a hétvégén, mennek a drukkok és remélem összehoztátok az ikreket, hogy a tesód irigyeljen. :lol:

Bodzim, annyira drága vagy. Átadtam Marcinak a puszit.
Eszti egy tünemény, és nemcsak nektek szép, hanem tényleg gyönyörű. :wink:

Rencsi, nem baj az, hogy hirtelen elmúlt minden ne aggódj, betöltötted a 12. hetet, ez így normális. Amíg nem görcsölsz nagyon, csak kicsit görcsölgetsz, az lehet attól is, hogy nő a méhed ne izgulj. Ezek szerint az amnio mellett döntöttetek?

Julcsi, én is imádom a májkrémte mustárral, olyan mintha hamburgert ennél. :oops:
Tessék pozitív lenni, már miért ne sikerülhetné????

Akit kihagytam, annak puszi, de nagyon sokat írtatok, majd visszaolvasok.

Kép
gmelcsi1

Hello lányok és fiú,
Aztaaa, mennyit írtatok, ezt már szeretem! Már a munkahelyre jövet a kocsiban azin gondolkodom, de jó lesz6, főzök egy kávét, leülök a gép elé, és olvasom a 'termést' :)

Moncsi,
Jaj de jóóóóóó! Örülök,hogy ilyen szépeket növesztettél! :) Én is kíváncsi lennék, hogy hányat fogsz visszakérni?

Mi Apával már megbeszéltük, hogy csak kettőt fogunk visszakérni majd... nagyon félek attól, hogy 3 baba megmaradni, és egyet el kéne venni, vagy pici súllyal születnének...Nehéz döntés ez is.

Bodzi,
De szépek a zebrák, köszönjük! Nekem a kép tetszik a legjobban, ahol szemben állnak és egymás nyakára teszik a fejüket :) Szóval hol is van Eszti története? És csatlakozom Melcsihez, Eszti gyönyörű, nem csak nektek, hanem szerintem mindenkinek :)

Kata,
Mégsem lesz ma füvesítés, mert tegnap délután önszorgalomból megcsinálta a kertész :) Szóval már készen van :) de azért köszi, hogy így figyelemmel kísérted, hogy alkalmas-e rá az idő :)
Én is nagyon szeretnék ikreket... Apa meg azt mondja, ne szúrjunk már ki magunkkal :) De persze az első ijedtség után ő is örülne szerintem nagyon :) Pláne ha két kislánya lenne. A múltkor láttunk egy szöszi ikerlánypárost a Ligetben, olyan másfél évesek lehettek, Julcsiapu alig bírt magával, mondta, ő is ilyeneket szeretne :)

Melcsi,
Hogy vagy? hogy telnek a napjaid?ű

Micona,
Ilyen sokáig dolgoztatok???

Szimbáék,
Csak nem vörös cica Szimba? Mert akkor bíztos ő is gengszter, mint a mi Tigrisünk :) Drukkok mennek nektek! Az ikrekért még külön :)

Jajaj, nem tudom, kit hagytam ki :(
Commee,
Megy a pihenés?

Mónika,
neked is pussz! Kicsit elmaradtam arról, hogy most éppen ti hol tartotok :( Ne haragudj :(

Ma este fél 9-re megyünk Kopához, de előre szólok, hogy csak holnap reggel tudom megírni, hogy mi volt :) Drukkoljatok kérlek, az engedélyért!!!

Szép, napsütéses délelőttöt kívánok :)
vjulcsi

Bocsánat a sok elütésért, gyorsan írtam nagyon :(
vjulcsi

Jaj, Rencsikém, drukkolok hogy a legjobb döntést tudjátok meghozni.
Meg a kutyusnak is mára, nagyon sok drukk!!!
vjulcsi

Sziasztok!
Na végre elérkezik a nap (holnap) hogy mehetek vissza Ironhoz az összes eredménnyel. Tegnap volt meg a HIV meg Hepatitis. Még jo hogy negativ mindkettőnknek, akkor estem volna le a székről, ha nem ez lett volna :D
Remélem már ténylega kezdésről beszélgetunk majd.
Juci, látom nagyon-nagyon félsz. Én is egyre jobban parázok, minél közelebb kerül a kezdés ténye. Én inkább az injekciók beadásától, hogy hogy a fenébe fogom én az beadni magamnak. Bár a tűtől nem félek, meg magától az injekciótol sem, de az hogy én magamnak???? Nekünk is ICSI lesz, tudom nagyon szörnyű olvasni és még szörnyűbb végig hallgatni az esetleges kockázatokat meg szövődményeket. DE. Gondolj arra, hogy nem nagyobb itt sem a veszély, mint egy agyműtétnél vagy szívátültetésnél, csak ott legfeljebb nem közlik a pácienssel ilyen részletesen a dolgokat. Én nagyon bizom az egész intezet csapatában, tudják a dolgukat hidd el. Ha valami gáz lenne ( DE NEM LESZ), ugyis leállítják az egészet, hiszen sokkal fontosabb vagy nekik, minthogy kockáztassanak.
Szóval hidd el nem lesz semmi baj, ne tessék sirni éjszakákon át!!!! Ráérsz akkor, amikor a boldogságtól sírsz, hogy babátok lesz!!!!
Lányok, akiknek a fent ábrázolt zebrák már a tulajdonában vannak, azoknak sok-sok öröm és gratula!!! Mindennap olvaslak titeket, belőletek merítem az erőt meg a pozitivitást!!!
Remélem hamarosan én is többet szólhatok majd a témához!!!!
De mára eljutottam odáig, nem görcsölök, hogy mikor kezdünk: vagy beleférünk még a szünet előtt vagy majd utána. Ezen már nem aggódom, és ez nálam már hatalmas előre lépés!!!
Folyamatosan azzal tuningolom magam: akkor is lesz gyerekünk!!!! Az, hogy most vagy jövőre, az mindegy:)
renna77

Aki ismeri annak mondom - Julcsi, Melánia - aki meg nem ismeri annak is szól!!
Most beszéltem Hajnallal! Tegnap voltak UH-n! Már látták a babóca szívét. Nagyon vert! Olyan élménnyel beszélt róla, hogy komolyan mondom, majdnem elérzékenyültem! Jól van ő is és a baba is! :) Puszil Mindenkit és Szorít Mindenkinek! :)
Csak gondoltam megírom a fejleményeket! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Pont ma akartam kérdezni, hogy hány babájuk lesz! :)
De örülök neki, add majd át neki kérlek, hogy nagyon puszilom!!! :) :) nagyon örülök nekik :)
vjulcsi

Moncsi: Fél 8 után értünk oda. Kb. 9kor kerültünk be. Jó darabig ott álltunk a férjemmel a pult előtt a wc melett. Középhosszú hajam van és szemüveges vagyok. Tegnap fekete nadrág és lila blúz volt rajtam. Nem tudom így már emlékszel-e :D . Te hol ültél?

Tegnap már nem volt időn írni,mert utána elmentünk még vásárolni. Jó lett a véreredmény, úgyhogy felírta bogyókat és a szurikat. Holnap kell kezdenem a bogyókat és csütörtökön a szurikat, aztán hétfőn kell mennem Apánkhoz. Tegnap kicsit megijesztett, mert keveselte az 5 db tüszőt a ciklus 2. napján. Szerintetek? Ebből azért még lehet több. Emelem majd a futást is, hátha. Megint megkérdezte Apánk, hogy nem akarom megműttetni magam az endó miatt? Én nem igazán szeretném, mert az előző műtét után is pár hónappal újra kiújult az endó. Akkor meg minek? Azt nem tudják garatálni, hogy 100 %ban eltűnik az endó.

De azért volt tegnap jó dolog is! Taliztam azzal a csajszival, akivel januárban együtt voltam leszíváson és beültin is. És 2 fiúval terhes!!!! Ettől most teljesen fellelkesültem! Nem mintha eddig nem bíztam volna a 2. sikerességében.

Hétfőn, előre láthatólag jön valaki Apánkhoz?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok. :lol:
Bocsánat az eltünésemért de egy kicsit kellett a szünet ettől a témától.Ne haragudjatok!

moncsi:hú,örülök nagyon!!! Holnap punkció!De jó!!! Én is akarok punkciót :lol: .
SZORITOK NAGYON!!!! Kép

bodza:olyan ari vagy,köszönöm a hozzászólásod!!! Veletek miújság???

Kata:ragi+++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hajnalnak GRATULA!!!!

Kép
Kép
melánia

vjulcsi:lemaradtam,miújság?????
miciona:esküvő mikor lesz? Melyik hónapban? Hogy vagy?
Renna:szerintem minden rendben van veletek.Próbálj meg ne bánkodni.Tudom könnyű mondani de KISMAMI VAGY!!! :lol:
csomee:???????Hol tartasz már? Teszt?ragi++++++++++++++++
s.móni:és kistesót mikor szeretnétek?
albi:????? Hogy vagy? Megoldódott már az ügyvéd kérdés??

Kép
Kép
melánia

bodza:tényleg,kistesót terveztek????

Kép
Kép
melánia

Nekünk pár nap és itthon tevékenykedünk.Apánk ránkparancsolt,hogy most tessék intenzíven próbálkozni. :oops: Ilyenkor stimú után tudom hogy még sok tüszőm szokott érni.Hormonok.
Kaáliba is nézték uh-on hogy két hónap múlva is volt még 4tüszim.

Kép
Kép
melánia

Tisztelt Hölgyeim, Uram! :lol:

Én most regisztráltam, Juci férje vagyok.
Úgy látom itt ( érthetően ) a családok hölgy tagjai vannak elsősorban jelen. Azért jelentkezem, mert Jucikám főleg a félelmeiről beszél. Ezt a fórumot én találtam meg miközben az ICSI-vel kapcsolatos dolgokat keresgéltem és elmondhatom itt mindenki FANTASZTIKUSAN NAGYSZERŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet a sok jótanácsért és biztatásért!
Miközben bejegyzéseiteket olvastam, férfi létemre, sokszor elsírtam magam, mert mindannyiunkban egyetlen közös vágy van, és ez ( legalább ) egy drága pici babacs, ez az ami összehoz minket itt.
Történeteitek engem egy krimire emlékeztetnek és szorongva, drukkolva, csodálattal olvasom őket. Boldogsággal tölt el amikor SIKERÜL, és együtt zokogok veletek amikor nem.
MELÁNIA NE CSÜGGEDJ !!!!!!!!!!!

Mi Jucival 17 éve vagyunk házasok, volt két "terhességünk". Az első a legelején, a méhszájon tapadt, meserségesen kellet megszakítani. Jucikám utána hallani sem akart a terhességről, annyira megrázta a dolog. Elfelejtettem mondani, hogy elötte még menstruációja sem volt, a terhességet a Bromocriptinnek köszönhettük. Utána - saját elhatározásból- sokáig védekeztünk óvszerrel, hogy a hormonháztartást ne terheljük a fogamzásgátlóval. Aztán abbahagytuk a védekezést és vártuk a következő csodát, mely be is következet amint Juci befejezte a főiskolát. Először csak gyanakodtunk, de a teszt - igaz korán csináltuk - nem mutatott semmit. Nyaralni mentünk, jól éreztük magunkat, bár Jucinak - mint az első terhességnél is - óriási herpesze volt, de ezt az erős napsugárzásnak tudtuk be. Aztán hazajöttünk, elindult az itthoni élet, izgalmak, stress, a menstruáció elmaradása. Azon tanakodtunk, hogy emelni kéne a Bromocriptin adagot. Kb. két és fél hónap után Jucinak erős fájdalmak közepette megjött a vézése. Szegénykém az előszobában fel alá járkrálva a keresztcsontját támasztva szenvedett. Másnap reggel pisilésnél mutatta mi potyogott ki belőle. Neki nem mondtam, de azonnal tudtam, hogy a volt kisbabánk placentáját és magzatburkát látom. Végül ez is műszeres beavatkozással zárult.

Mindezt azért írtam le, hogy lássátok mi a helyzet velünk. Köztünk tíz év korkülönbség van és én már türelmetlenül vágyom gyerekre. Ő ezt a türelmetlenséget nem érzi (még). Én mindig is tudtam, hogy idősebb koromban szeretnék gyereke(ke)t, amikor megadhatom neki az anyagi biztonságot, és én magam is rendelkezem már annyi bölcsességgel, hogy el tudom igazítani az élet útvesztőiben, de, hogy ilyen sokat kell várnom azt nem hittem volna. Ma már banálisnak gondolom azokat az időket amikor védekeztünk. Mi nagyon sokat beszéltünk erről, én elmondtam: minden megoldás érdekel, azt sem bánom, ha más gyerekét hozza haza, de Ő hű és kitartó. Az örökbefogadás is szóba került, de Jucikám szülni szeretne, csak hát retteg a beavatkozásoktól. Micsoda ambivalencia!
Juci barátnőjének van egy gyönyörű kislánya, Sára, akinek én vagyok a keresztapja, megszületése első napjától Ő az én TÜNDÉREM. Második terhességünk is akkor kezdődött amikor egy teljes napon keresztül vigyáztunk rá. A Sajó nevet is tőle kaptam. Jelenleg Vele vígasztalódom.

Ismeretlenül is sokszor ölelek mindenkit! Nagyon sok erőt, bátor kitartást kívánok Nektek a továbbiakban is. Irigyellek Benneteket elszántságotokért, józanságotokért, bölcsességetekért, amivel nem csak a Magatok életét kormányozzátok, hanem példát és biztatást adtok másoknak is!

vagányKata,Miciona, Szimba, Bodza, vJulcsi külön köszönet az eligazításokért, a biztatásért, tanácsokért.
Nagy Szükség van Rátok!
sajo

Sziasztok,

Katám,
hányás már nincs napok óta, ettől is paráztam be nagyon, mert mintha elvágták volna, de Melcsi megnyugtatott (köszönet érte :D ) hogy nő a baba.és átléptem a 12. hetet...:) Nagyon drukkolok az ikrekhez! :wink: Annyi mindenkinek hoztál szerencsét, aztán még végül, mindenkitől visszakapod.... :D

Melcsi,
Abban maradtunk férjecskével, hogy megcsináltuk minden tesztet ami létezik, aztán ha rossz lesz bármilyen eredmény csak akkor megyünk "hasbaszúrásra" Te neked mikor kell menni uh-ra? Vettél már valamit Marcinak?

Julcsikám,
nagyon aranyos vagy, sajnos áttétes lépdaganat, így menthetetlen, néhány hete van még... :cry: :cry: :cry: :cry:
Érzel valamit? Mikor kellene megjönnie? Hányra mentek Kopához?

Zsu,
tőlem is megkérdezte Apánk az endot, hogy mi legyen vele, én úgy döntöttem, hogy mivel úgy is elaltattak a leszívás alatt, csinálja meg egyben. Sajnos műtét után megkérdeztem és azt mondta, hogy nem tudta megműteni, pedig kétszer megpróbálta. De már állítólag nem kell vele foglalkoznom, mert a terhesség rendebeteszi :)

Renna,
szuper, hogy ilyen pozitív vagy!! Ez a jó hozzáállás!!!! Csak íy tovább.

Móni,
köszi a válaszokat, nagyon kedves vagy! :D :D

Albi,
hányra mentek holnap?

Kép
rencsi79

jaj,bocsi Renna az REncsi.BOCSI!! :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli,
szerintem rájöttünk, mind a ketten! :wink: :D Igazán megérdemlitek a spontán babát!!!! Drukkolok, hogy úgy legyen, mint Bodzáéknál, szépen befigyeljen, mire mennétek ősszel!!!!! :D
Tessék csak sokat pizzapartizni! :wink: :oops: :D (ahogy a Katáék is)

Kép
rencsi79

vjulcsi:most olvastam.DRUKK ma estére+++++++++++++++++++++++++++++++++

uzsu:HAJRÁ KEZDÉS!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sajó,

Nagyon jó, hogy jöttél, és meséltél nekünk magatokról. Bevallom én megkönnyeztem a bejegyzésedet, ami elég ciki, itt a munkahelyen az asztalomnál :(
Na ez pl. egy mellékhatása a hormonoknak :)

Jó sok mindenen keresztülmentetek, megérdemelnétek már a babát ti is (na nem mintha ez ettől függne).

Szerintem gyertek minél hamarabb, szoktassátok magatokat a gondolathoz, de én még mindig amondó vagyok, hogy csak akkor vágjatok bele lombikba, ha az eredményen rövid időn belül biztosan nem lehet segíteni. Persze, ha már nem vagy mai gyerek (már elnézést:)), akkor gondolom sokat kisérletezgetni sem akartok különböző gyógymódokkal.
Gyertek majd, és számoljatok be, hogyan változik a hozzáállásotok, mi itt vagyunk mindig, meghallgatunk bennetek és még válaszolunk is :)

Melánia,
persze, pihengess, és hajrá a spontán babáért! két hónap után 4 tüsző?? Aztaaa

ma megyünk Kopához, most telefonáltak,hogy hamarabb menjünk, úgyhogy már negyed 6-ra megyünk. Nagyon nagyon izgulok!!!
vjulcsi

rencsi:köszi,bár be kell valjam én ebbe nem nagyon hiszek hogy itthon párnák között de vannak csodák.
Az szupi hogy már jobban vagy és nem köszön vissza minden! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sajó!
Üdv. a Csapatban! Most már értem, hogy Juci, miért parázik annyira mindentől! A mai naptól kezdve átruházom rá a "Para" jelzőt! ParaJuci a neve mától! :) Gyertek gyakrabban, segítünk úgyis akinek tudunk, vagyis elmondjuk, hogy mire számíthat, mit kéne tenni...stb.! És talán Juci is megnyugszik majd picit!

Rencsi!
Örülök, hogy nincs hányás! :P :P Remélem, hogy ha nem is mindenki, de valaki most nekem is szerencsét hozott! Remélem Cili volt, aki a szerencsémet hozza majd! :)

Julcsi!
Természetesen megmondom Hajnalnak ha beszélünk, hogy puszilod, és hogy Gratula! :) Olyan boldog! Remélem mi is nemsokára ilyen, vagy ehhez hasonló boldogságot élhetünk át! :)

Melcsi!
Nagy Cuppantást küldök Marcinak! :) Hogy érzi magát? Szoktad már intenzíven érezni a mozgolódását? :)

Kép

KépKép
ercsikati

Zsu,
Szerintem én be fogok nevezni a hétfőre, hacsak nem lesz péntek du. belőle (vörösöktől függ)
Majd addig még egyeztetünk, mert mindenképpen találkozni kéne, ha mindketten ott leszünk! :)
vjulcsi

Julcsi!
Szorítok nagyon-nagyon hogy minden okés legyen! :) ++++++++++++++++++ Írj majd, hogy mit mondott Dr. Kopa! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Tökre jó! Szinte percenként írtunk! Julcsi, Melánia és Én!
Mennyire jó! :):):):):) Észrevettétek?

Kép

KépKép
ercsikati

Kata:én is Gratulálok Hajnalnak! Bár nem tudom rám mennyire emlékszik.
Neked meg RAGI+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Kata:igen észrevettük. :lol:

Kép
Kép
melánia

sajo:szerintem is le a kalappal elötettek! Meg elötted hogy írtál ide nekünk! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak pihengetek és a férjem használja a gépet munkához. Így ritkábban tudok olvasni is. Annyit írtatok, hogy csak kapkodom a fejem.

Uzsuzs: Hajrá szurizás!

Ercsikati: Nem telt el tétlenül a hétvége?! Reméljük meglesz a zebrás teszt, úgy 2 hét múlva! :lol:

Moncsi: Nagyon-nagyon szorítok a holnapi leszíváshoz!

Bodza: Nagyon jók a zebrák. Jó lenne, ha engem is meglátogatna egy! :D

Szimba, Szimbáné: Nektek is mennek a drukkjaim!

Vjulcsi: Durkk a Kopa randihoz! Aztán holnap jelentkezz, mi újság!

Rencsi: Hogy vagy? Tudsz már rendesen enni?

Hajnalnak: Óriási gratula! :lol:

Sajó: Nagyon jó, hogy jöttél és elmesélted az előzményeket is. Így már sokkal érthetőbb Juci félelme. Gyertek sűrűbben és (szerintem mindenki nevében írhatom) segítünk átvészelni a nehéz időket!

Egyenlőre velem semmi újság, azon kívül, hogy egyre inkább úgy érzem, nem sikerült! A hasam fájdogál. Ezzel az ovitrelle-el vagyok bajban. (minden nap tesztelek, hogy lássam az ovi kiürülését)ET+3-on kaptam egy felet. Ma reggel ET+6-on is pozi a tesztem. Lehet a szuritól? (Dévisz azt mondta, hogy 48 óra az ürülése!)

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Apa most morog vele, hogy hogy írhatok le ilyet, hogy úgy érzem nem sikerült!
Azért még nem adtam fel! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

:D Lányok és Fiúk! :D
Mennek a drukkok mindenkinek, Kopa miatt is külön.
és ++++++++++++++++++
Este jövök, ha tudok.
Rencsi! Örülök, h így döntöttetek!
Cuppppppppp

Kép
bodza2005

Commee,
Sajnos nem tudom, hogy mit jelent a poz. teszt most, de nagyon drukkolok, hogy most már ne tűnjön el az a 2. csík!!!
Drukkdrukk, és tudod, csak pozitívan! :)
vjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?