Katuska: foghúzás

doki -

Máté:

Anyud tök jól gondlodik!!!

Petra is szép kis formás a méretei szerint is
Krisz: GRATULA! Nincs is jobb, mint amikor a gyerekek értékelik pozitívan az embert

Ők még őszínték! Légy is erre büszke, és dicsekedj csak!! Én is azt tenném
Nemhiába csak 1 nap van fiaink között: sikítás, "supermenezés". Milán sem hajlandó támaszkodni hason, hanem egyből szétdobja a kezeit oldalra, lábai fel, és a fejét így tartja magasan, ameddig bírja, aztán kezdi az arcát belefúrni a pelusba, takaróba stb...

Eszébe sincs fordulni
Barti: Apa

Tényleg tipikus pasi
Mágnes: csokis cumi

Én hétvégén ettem nagyimnál sütit (vanilíapudingos, csokid piskótás, tejföl a tetején, tejszínhabbal felturbózva

), Milán szokás szerint nézi ki a számból, erre nagyim közli, hogy tegyek a gyerek szája szélére, hát úgy nézi

Na, ja! Mondtam neki, hogy arra aztán várhat, nem vagyok én megbolondulva, nem így működik ez!
Kötözésen minden ok. Holnap levehetem a kisbumszlit, amit ma kaptam, és meg is csutakolhatom a lábam

Már a cipőbe is befértem
Voltunk Dm-ben is, a bababónuszos kuponokból szemzgettem, meg postitörlő is kellett. Megvettem ezt a Frutapurát (körtés-almás), meg kiváltottam a Szentkirályi őszilevet (ezt Apa issza meg, mert cukor van benne

), és végre volt választék az ingyen cumiból is. Bőség zavara volt, de végül a kék mellett döntöttem

Vettem Nestlé almalevet, mert Idared almát vettünk, és az elég savanykás... Meg beruháztam erre az Aventes csoditatóra, vagy mire. Szigorúan sárgát, hogy ha lesz hugi, ő is kiélvezhesse... Már ha kibírja addig ez a műanyag
Képzeljétek ismerőstől kaptunk 2 doboz Milupa milumil 1-est, mert ők már "kinőtték". Milán eddig HA Startot kapott, de ez biztos finomabb, mert úgy issza, hogy csak na

Már simán megeszik 140-160-akat

Remélem nem lesz baja ettől, de mi nem vagyunk allergiásak, csak óvatosságból írta fel a gyerekdoki a Ha-t, de ezután szerintem ezt kérjük majd. Szopi az éjjelente van, meg reggel, és napközben 2-3-szor, de ez inkább csak nasi, nem gondolnám, hogy olyan hú, de sok tejem van, már szinte sosem feszít a cici

Szépen elkedzjük mi is a hozzátápit.