A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sztyopane, az inszem után kb 10 nappal ürül ki a tüszőrepesztő.
Tehát a 14. naptól már lehet tesztelni, nem kell attól (is) tartani, hogy tévesen mutat pozitív eredményt. Bár láttunk már ezen a fórumon mindenféle érdekeset :)

Sajt@, nagyon drukk, hogy te se a partvonalon ácsorogj mosmá' :lol:

Lugi, bakker, neked is elég döcögős volt ez a stimu, meg minden, hátha ez lesz a mi hónapunk mindezek ellenére :roll: :wink:

Kaktikám, hogyan vagyol? Pisitúra még megy? :lol:
kpn

sajt: Szerintem jöhetnek a szurik. Én úgy érzem.

lugi: Mi az hogy nagyon rossz? Csak elég lehet az inszemhez, ha a dokinő megcsinálta. Ne izgulj, tényleg egy is elég.

rózsa: Nem lesz ez még korai? Hanyadik napon leszel holnap? Én a 14. nap előtt nem tesztelnék. Csak azért mondom, hogy nehogy csalódj feleslegesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Új vagyok itt, és ebben az egész témában. Ebben a hónapban kezdtük el elvileg az inszemet, de az uh után közölték, hogy lombik lesz.. Segítségeteket szeretném kérni, holnap mennék petesejt leszívásra. Azt mondták, hogy reggel 1/2 8- 8 körül kell odaérni. Végig kell várni a sort, vagy rögtön a recepción kell jelentkezni?
És hogy működik ez az egész?
Bocsi, ha butaságokat kérdezek, de úgy látom Ti tapasztaltak vagytok:)
havri1

havri1: Hali. Én csak annyiban tudok neked segíteni, hogy nem kell sorba állni, mehetsz be és majd ott lesz egy "soron kívüli sor" :) (ahogy a párom szokta mondani). A többivel majd jönnek a többiek.
vicky79
Budapest III. kerület

szia

Köszi, akkor nem állunk feleslegesen a sorba. :)
havri1

Sziasztok Lányok!
havri1:
Üdv.Közötünk nagyon jó helyre jöttél.Nem kell sorba állni mennyetek be a repc.hoz a többibe nem tudok segiteni majd a többiek.
sztyopane.
Holnap 12napon leszek a teszt 15én lesz jövöhéten hétfön kell menni.De azért köszönöm a drukokat.
Lányok éppen kérdezni akkartam hogy ez a holnapi napi tesztelés még korai még!?
vicky:
Köszi az infot.!Te jól vagy?

Kép
rózsa11

rózsa: Meg vagyok, csak a hasam még mindig olyan, mintha izomlázam lenne. Biztos nő, hogy legyen a babának elég helye.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Mocskosul elfáradtam ma... :?
Kezdődött ez a negyed négyes ébredéssel, és folytatódott a programokkal. Elvittük a zebeket kozmetikába, aztán elmentem a tesómmal csavarogni turkálókba. Végig jártunk vagy 5-öt (a szülinapomra akrt nekem cuccokat venni), de sehol nem találtam olyat, ami tetszett is és jó is volt a méret. :? Végül a WestEndben a cundában (C&A) kötöttünk ki. És nem fogjátok elhinni, hol találtam egy minden szempontból előnyös felsőt! A kismami osztályon! Igaz, a turkálóban ennyi pénzért kb 4-6 ruhadarabot vehettünk volna, de nem volt miből választani... Aztán Apa bejött értem az Örsre, hogy ne kelljen a HÉV-en zötykölődnöm. :)
És most pihi és pihi és pihi...

BÖBÉM!
Mi a helyzet? Mesélj már!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Drága böbe!
Mit mondtak a konzin?

Kép
rózsa11

Kakti:
A boltról boltba való járkás is eltud fáragni az embert olyan mintha dolgoztál volna.Ugye?

Kép
rózsa11

Havri!

Üdv itt a fórumon :D
A leszívásra tényleg nagyon korán kell menni, a recin ne állj sorba, vidd a papírt, hogy ma leszívásra jöttél. El fognak irányítani a folyosó végére a nővérszobához, ott kell jelentkezni. Bekísérnek majd egy kórterembe és át kell öltözni. Apa is ott lehet veled. Ki kell majd tölteni egy nyilatkozatot majd jól nézd át, mert elég sok helyen kell aláírni.
Majd behívnak a műtőbe ééééésssssss.......nemtom :D Nem emlékszem semmire, csak arra hogy aaaaaakorát aludtam mint még sosem :D Ágyban tolnak ki, megmérik a vérnyomásodat meg lecsöpög az infúzió. Majd 1 órával később lehet inni+ 1 órára rá enni. Ha jól emlékszem összvissz 3-4 órát kell feküdni. Ezután átöltözni és meg kell várni a zárót a dokitól.
De ezeket majd mind el fogják mondani, nagyon kedvesek a recin is és a nővérek is, a műtőscsajok meg igazi tündérek. :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Ja! A legfontosabbat elfelejtettem: bevásároltam péntek reggelre! Megvettem a tesztet! :) És ki fogom bírni, hogy addig ne nyúljak hozzá... :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szia Rony!

Köszönöm a gyors és alapos tájékoztatást:)
Kicsit izgulok, mert nem nagyon bírom az altatást.. de mindent egy babócáért :lol: Bár ahogy leírtad már nem is olyan félelmetes:)
Átszámolva ez kora délutánig tart:)???
Sajnos apa egy leadja a katonákat és amint tud visszajön, de ha alszom addig úgy is mindegy.
Jól olvastam, hogy Neked már sikerült??
havri1

Kakti!
Mikor van a szülinapod?
Sok boldog szülinapot kívánok neked! Kép

Kép
rózsa11

Köszi Rózsa!
Aranyos vagy, de még kicsit odébb van! Nézd csak a vonalzómat! Ma vagyok 33 éves, 11 hónapos, 2 hetes és 1 napos! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok csajok!!!!!!!!
nagyon régen jártam ma erre!remélem mindenki jól van!

Vicky:hatalmas gratulációm neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kakti:kedves vagy hogy hiányoltál!

te is Rózsám: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval azt mondta a dokker bácsi hogy mindenünk tökéletesen rendben van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha megjön indul az inszemináció :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe!

Írtam privit! Amúgy az élettársi paprral is rendben vagytok már? Csak kíváncsiságból kérdezem! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok csajoK!

mi holnap megyünk a kiskatona eredményért..... ja és nőgyogyi vizsgálatom is lesz.
olyan 11-12 körül kell mennünk. piros hariban leszek és farmerszoknyában, piros felsővel sztem..... ha vki jönne, az keressen meg :wink:

Vicky!
örülök, h megtaláltalak és ha csak pár perc erejéig is, de jó volt találkozni veled!

babszika

Sziasztok Lányok!
Drága böbém!
Nagyon örülök hogy végre elkezdhetitek.KB.mikora várod a pirit?
babszika!
Biztos jók lesznek az eredmények!!!
Kakti!
Mindegy én már meg elölegeztem már!Nem csinálok tesztett majd ott meg tudjuk.Bár most megint ugy fáj a hasam mint amikor meg akar jönni.Én már nem tudom.De ha véletlen nem sikerül akkor is megyünk tovább és valszeg 1-töl vissza megyek dolgozni. KépMindenkinek!!!

Kép
rózsa11

sziasztok!

STING!

Nagyon örülök hogy semmi gond, talán ez azt jelenti hogy a baba már ott van a küszöbön csak várja hogy beléphessen!!!!
:D

Nálam az van, hogy tegnap voltam a MÁV kórházban két másik sebésznél, mert az előzőekkel nem voltam megelégedve és ezek most tök profik voltak, sajnos egy utolsó 4 napos benttartózkodásos műtét vár még rám nyáron, pontosabban sajnos csak augusztus 12-re tudtak időpontot adni :cry:

Viszont a doktornő azt mondta hogy ne hagyjam ezért abba a babatémát, mert nyugodtan csinálhatom, ez nem olyan betegség amitől várnom kellene még hónapokat, főleg hogy már lassan két éve várunk rá... és ha esetleg közben teherbe esnék, akkor is meg tudnak operálni csak akkor lehet hogy nem altatásban hanem edpidurállal. Hát nem tudom, tartok tőle hogy nem lenne-e baja a bébinek az első 3 hónapban ha terhesen műteneének, viszont már sajnos nincs más választásom bele kell vágnom, mert lassan lejár az 1 év ősszel, és januárban minden vizsgálatot újra kellene csinálnom, azt meg semmiképpen nem fogom, bőven elég volt egyszer a hsg, meg a rengeteg vérvétel stb....
Szerinttek ártana a babának egy epidurálos vagy altatásoso műtét? gondolom más terhest is poerálnak ha sürgős baja van nem én lennék az egyetlen nem? Mit gondoltok???? A doktornő azt mondta, hogy higyjem el semmi baja nem lesz a babának ha addig összejönne, ha meg nem az sem baj, legalább akkor már túllennék 1-2 inszemen augusztusig, és januárig le lenne tudva a 6 inszem. aztán ha egyik sem, legalább már jöhet a lombik, nem kell új hsg....

Szóval ez van nálam.Sajnos más orvost meg nem tudok találni, mert mindenhol csak 2 hónap múlva tudtak műtét időpontot adni, elég szomorú, ez a magyar egészségügy.... tudom nem az orvosok tehetnek róla, de elég gázos a helyzet. :?

RÓZSA!

Nagyon remélem hogy nem a mensi jeleit érzed!!! :(
csézjang

Sziasztok!

Rég írtam, de most bepótolom.

Vayacon!
Sok sikert, hajrá spontánkodás!!!!

Tigriske!
Én sehogy nem vagyok, de TE hogy vagy? Jajj én is nagyon szeretem az Elfújta a szél c. filmet!!!!
Szerintem is az van, hogy a férjed fél a csalódástól, és azért lett depi. Azé’ nem semmi, nemhogy nőgyógyászatból, de lassan pszcihológiából is ledoktorálunk. 
Nálunk a párom marha türelmetlen, ha lenne ilyen türelmetlenségi verseny, az enyém nyerne 
Mindig mondom is neki, hogy hagyjon itt, menjen haza, és majd du jöjjön értem, ha telózok. Okés mondjuk nálunk egész jó, mert kb 25 km a távolság háztól-házig. De inkább kifizetem a plussz benzint, csak ne idegesítsen ott engem….
Te meg majd jól „megbosszulod” a depiét egy ++++ teszttel, oké?

Kiss angyal!
Üdv itt nálunk, mielőbbi babásodást kívánok neked is!!!!

Havri!
Téged is üdvözöllek itt, és neked is hasonló jókat!!!! Várunk este a beszámolóval, hogy milyen volt a punkció! Ugye, hogy semmi extra??
:wink:

Böbe!
Örölök, hogy minden rendben, hajrá inszem!!!

Babszika!
Drukk nektek is!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Csézjang!

Én azt mondom: altatást ne engedj, de sztem az epidurális érzéstelenítéstől nem lehet bajotok. Végtére is szülni is úgy szoktak! :D Na jó, igaz. Olyankor már kifelé tart a baba. De az orvos nem hülye. Nyilván meg tudja ezt mondani. És max megkérdezed a BMC-ben is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Heni!

Szerencsére jobb lett a helyzet, mert leültem apával megbeszélni, hogy ez nekem nem segít. Tényleg próbálom kerülni a - helyzeteket, de sajna valahogy mindig belekerülök/beszorulok valami negatív szituba, amitől napokig szarul érzem magam. Így most apa megpróbál úrrá lenni a depijén és kedves velem. De sajna az élet többi területén nem mondhatom azt, hogy héééé vigyázzatok rám, mert most nekem nyugi kell. Szóval függetlenítek. Tényleg jó lenne a + teszt.
Szurkolok, hogy neked is rendben menjenek a dolgok.

Minden hónapban felmerül a tesztelős téma! Szerintem a 14. napon már jó lehetsz a teszttel. :lol:
tigriske1978

Sting: Köszi, bővebbet majd hétfőn tudok meg az uh után.

Babszika: Én is örülök, hogy találkoztunk.

Rózsa: Nekem is 15-én kell mennem, majd megpróbálunk összefutni.

Csézjang: Én úgy tudom, hogy az epidurális érzéstelenítés nem jut a véráramba és ezért nem is kerül a baba szervezetébe. Ha a dokinéni is azt mondta, hogy csinálhatod, akkor tedd.

Tigriske: Ma egy srácon láttam egy pólót és az a mostani állapotodra nagyon igaz: Megértem, csak lesz@rom. Annyira jót röhögtem. Mondtam a páromnak, hogy mit szólna a munkahelyem, ha ilyen pólóban jelennék meg? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Volna egy kérdésem.Valamelyikötök tanult e jogot?Mert kérdeznék valamit!Szoszerint le irom.
:arrow: A felek akként állapodnak meg hogy a bérlök egy késöbbi idöpontba meg kívánják venni a bérleményt.Amennyiben az adás vétel 2009nov.30napjáig a bérlök érdekörében felmerülö okbol nem jön létre ugya bérlök kötelesek a bérbeadó részére bánatpénzt fizetni. :!: Ez lenne meg az hogy januárba meg kellet hirdetni mert küldeni kellet egy bizonyos helyre mintát.akkor nem vittünk ház nézöt visszont most 2hónapja igen mert azt mondták nem birják megvenni mert nem kapnak hitelt mert am.könyvel dolgoznal.De ugy levan lakva hogy az szürnyü.Ma elmegyünk ahol voltak elötte alb.és meg kérdezzük onnan hogy jöttek el.Még minket fenyegetnek .!
Ma már bicikliztem.Majd lehet hogy még kérek tanácsot.
Vicky:
Te hányóra fele mész?
Csézjang:
Ha azt mondta a dokinéni akkor kezdjétek az elsöt.Meg ugyis szülnek érzéstelenitéssel mert a barátnöm is igy szült.Ha ártot volna a babának akkor nem lehetet volna.

Kép
rózsa11

Vicky!

Jópofa póló, bár én biztos nem merném felvenni. Sajna az a baj, hogy olyan nehéz leszarni.
tigriske1978

rózsa: Én csak olyan 1/2 8 körül szoktam odaérni. Táppénzen leszek, úgyhogy igazából ráérek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Táppénzen leszel végig a terhesség alatt vagy beteg vagy?
tigriske1978

tigriske: Dolgozni szándékozom, csak a vizsgálatokra ki szokott írni a doki. Nem igazán tudom, hogyha meg már bejelenti az ember a munkahelyén, akkor le kell-e a vizsgálatok idejét dolgozni. Most egész héten táppénzre szeretnék menni, mert a nyelvvizsga-bizonyítványomat is el kellene intéznem és leadnom a suliban. A sógornőm is jön pestre, úgyhogy szerintem a jövő héten nem dolgozom, Picurira fogok koncentrálni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Heni: Köszönöm a baráti fogadtatást! Túléltem:)) tényleg nem volt nagy dolog.(Így utólag már könnyű) Sikerült 5 db petesejtet leszívni , és ugye majd holnap kiderül, hogy ebből mennyi marad. Már nagyon várom!!

Mindenkinek kívánok én is minél hamarabb kis babócát/kat :D
havri1

Szasztok Csajócák!

Kpn, Vicky, a Tizedes +a többiek:
Még mindig a frontvonal széléről írok neketek :cry:
Megkaptam a Merckformint és a következő ciklusnál kezdhetek (ha nem lesz cisztám addigra :twisted: - remélem nem lesz!).
Na mind1, ez is haladás, h. kiderült a cukros-inzulinos bibi...
Ezt a gyogyit már örökké szedni kell, szerintetek? Akkor én most 2-es szintű cukorbeteg vagyok, mert az inzulin nem tud elég cukrot vinni a sejtekbe, vagy mi?

Pá Drágáim!
sajt@

Csézjang:
Én nemtom mi a jó, kicsit aggaszt, h. ha bepocisodnál együtt műtsenek a bébivel... Ezért nem vagyok orvos :lol: , ha a drnő szerint nem lesz gond és te is bízol a szakértelmében, hajrá! :)

Havri1:
Üdv nálunk, gyors babásodást! :lol:
5 bébibogyó? Az szupi!!! Pihizz rá egyet! :lol:

Babszika:
Sajna nem láttam egy piri-haris nőcit sem amíg ott csücsörögtem :cry:

Tigriske:
Ügyes vagy ezzel a függetlenítősdivel, sok sikert hozzá! :lol: Másként nem bírnánk aggyal ezt a sok szoárét, amin át kell esnünk.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Most írok először ide, de már régebb óta olvasgatlak titeket, és nagyon drukkolok mindenkinek!Mi a vérvételen vagyunk túl, meg a nőgyógyászati vizsgálaton, ahol kiderült, hogy a petefészekcisztámat jól megnövesztettem( 16cm), és a dokinő azonnali műtétre küldött.(22.-én műtenek)Aztán remélem hamar belevághatunk a lombikba.Valaki esetleg tudja, hogy mennyi időnek kell eltelnie a mútét után, hogy elkezdjük a lombikot?
Vendég

Sziasztok Csajszik(régiek és az újdonsültek)!!!

Sajt: hogy derült ki a cukorbetgséged? a sima vérvételből, vagy csináltak valamikor terhelésest?

Angyal
kiss angyal

sajt: Nekem azt mondta annak idején a dokim, hogy azért kell életem végéig szedni, hogy ne alakuljon ki cukorbetegség. A sejtek inzulinérzékenységét növeli, mert enélkül már nem megy le a cukorszint, hiába sok az inzulin.

havri1: Gratula az 5 tüszőhöz.

zsu1981: Sajnos nem tudok segíteni, nekem inszemek voltak. Nálam az 5 cm-es cisztánál még megvárták, hogy eltünjön magától, sajnálom hogy nálad ez nem működött.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt@: megkérdeztem az Anyukámat ( ő főnővérke), hogy mi-zu a 2 szintű cukorral...azt mondta, hogy ha diétával nem tudod rendben tartani a cukrodat akkor sajna kell szedni a gyogyót:-(
kiss angyal

vicky79:köszi, hogy válaszoltál, a dokinőnek is elkerekedett a szeme, hogy ekkorára nőtt, azt mondta, hogy erre ha ad hormonokat, akkor ki is durranhat az egész és rámehet az egyik petefészkem.Habár a műtéttel sincs kizárva állítólag! :( De legalább a másik oldalam egészséges. :) Fő a + hozzáállás! :D
Vendég

Zsu:
Bakker, ez nem jó! Amúgy üdv a fórumon, műtikélés után gyors gyógyulást és mielőbbi pocaklakót kívánok! :lol:

Kiss Angyal, Vicky:
Köszi az infókat, hááát nem lettem boldog. Valami olyasmit mondott a múltkor az asszisztens, h. a cukrok jók, csak az inzulinom magas... Már bánom, hogy nem kértem el a leleteket. Benn nem merek sokáig kérdezősködni, h. ne vegyem el másoktól az időt - tudom mindenki sokáig dekkol a sorban...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt@, de ez hogy derült ki?
kiss angyal

Szia Zsu!

kiszedik azt a fránya cisztát, és után biztos hamar sort fognak rá keríteni, hogy beköltözzön a babóca :D
kiss angyal

sajt: Az azért nem jó, mert ezek szerint már most is több inzulin kell, hogy normál szinten tartsa a cukrodat. Nekem sajna már a nagyon magas inzulin sem volt elég, hogy jó legyen a cukrom. Most majd nagyon kíváncsi leszek a terheléses cukromra.

zsu: Én orgametrilt kaptam 21 napig 2x1-et ha jól emlékszem. És utána a mensivel kiürült. Stimulálni semmiképpen nem lehet, mert akkor tényleg nagy gond lehet.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal: Terheléses cukor és inzulinszint méréssel.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt@:köszi a jókívánságot, remélem neked is mihamarabb sikerül!Meg itt mindenkinek! :D
Vendég

Nekem a dokinő azt mondta, hogy semmi értelme megpróbálni gyógyszerrel, mert ez ahhoz hatalmas! :( :( Mindenképp műtét!Sajnos!
Vendég

Szia Vicky, azt értem, de azt mi alapján csinálják meg, a sima vérvételből kiderül vmi és ezért? Azért kérdezgetem :oops: , mert sok lány pont azért nem esik teherbe mert cukros és nem derül ki egyértelműen (én úgy tudom) a sima vv.ből?

Veled/veletek minden o.k?
kiss angyal

zsu: Akkor tényleg nincs más. Le fogják szívni? Mert akkor szerintem max. 1 hónapot kell kihagyni, hogy regenerálódjon a petefészked. Szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

kiss angyal: Meg vagyunk, nincs sok semmi velem. Hétfőt már nagyon várom, olyan lassan telik az idő. A terheléses cukor és inzulin vizsgálatot vérvételből csinálják. Nekem 2 pontos volt, de van akinek 5 pontosat csinálnak és van akinek 3 pontosat. Leveszik a vért éhgyomorra, utána meg kell inni egy cukros löttyöt. Innentől kezdve attól függ hogy hány pontos, hogy hányszor vesznek vérrt. A legtöbb az 30, 60, 90, 120 perc múlva. A két pontos 0 és 120 perc után van, a 3 pontos 0, 60 és 120 perces.
vicky79
Budapest III. kerület

Én úgy tudom, hogy az inzulin rezisztencia akadályozza a teherbeesést és azt 3 lépéses vérvétellel tudják csak megállapítani.Ez egy sima vv-ből nem derül ki.
Vendég

zsu: A leptető szerencsét hoz állítólag. :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?