Na lányok! Én most nyálat csöpögtetni jöttem! Én olyan, de olyan lecsot csináltam, hogy minjá kidurranok! minnél kevesebb alapanyagból csinálom annál jobb! Mondjuk nem nehéz nekem kevésből csinálni, mert csak én szeretem! 2 paradicsom egy paprika 1 hagyma és egy tojás!! Isteni lett!!! Pici borssal megörjitve!! Ez valami fantasztikus! Szerintem ez lesz a vacsim is, mert ezt készitek magamnak megint!!!
Nika! Ez felháborító! Tavaly az egyik isminél is le akarták szerelni az órát pont tigázosék, mert tartoztak sokkal és azért nem szerelték le, mert ott volt a 3 éves Kareszka! Szal ugy tudom, hogy akkor nálatok sem szerelhettték volna le!!! Remélem mihamarabb intézkednek nektek! És jól mondod ez egy köcsög munka!!!!!!
Cat! Hát lehet igazad van, de félek az Ő kis kétségbe esett sírásától!!!
Pici! Hát persze, hogy elmulik! Ne is gondolj rossszra! ne fog lenni semmi a kis Dalmival születése után! minden rendben lesz csak most jól megilyeszti gondolja Ő a szüleit és így majd tudja, hogy jobban fogtok rá vigyázni De azért megbeszélhetnéd vele, hogy ne ilyesztegessen titeket!!!
Gabi! De én ugy tudtam minden trimeszterben van egy nagy vérvétel!! De ezek szerint rosszul tudtam!!!