A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Abban segítsetek nekem, hogy mivel a stimu alatt nem lehetett hajat festeni ezt most megtehetem vajon? Mert már nem ártana egy fodrász, csak nem tudom, hogy most már lehet-e?! :roll: :?:
Köszike! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee,
és erősödik vagy gyengül?

Bodzám,
neked is sok cupppppp

Kép
rencsi79

Sziasztok Lányok és Fiúk!

Uzsuzs,
Nekem is 5 tüszőm volt kezdésnél és 2-öt vissza is lehetett ültetni belőle. Persze 3x kérdezte meg Apánk, hogy folytassuk...?
Aztán a végén azt mondta, azért jó ,hogy nem álltunk le. Szerintem az 5 még jó szám, főleg, ha nem szokott több lenni.

Csomee,
az első ovitrelle óta tesztelsz?
Elvileg az elsőnél már lehet HCG termelés??
mármint már annyi nappal a megtermékenyülés után spontán lehet-e?
Szerintem azért neked sokkal nagyobb az esélyed egy terhesség után, a szervezet könnyebben reagál.

Melánia,
remélem tudunk majd együtt kezdeni. Még júliusban kérek időpontot kenetre, meg beutalókra, hogy aug végén ahogy majd a ciklus alakul kezdhessünk.

Julcsi,
Győzzétek meg Kopa dokit! Úgy veszem észre ,hogy a kor is sokat számít nála. idősebb pácienseknél akkor is kiadja az engedélyt, ha esetleg lehet elérni valamit más uton is.

Moncsi,
szerdára egy "szép" tenyér rajzot neked!!!

Sajó,
klassz ,hogy írtál!!!
Remélem jöttök sűrűn!!
Nagyon kedvesen írsz Jucusodról :)
miciona

Ercsikati: Én már nem festettem hajat a stimutól kezdve, csak melíroztattam. Azt viszont a 35. héten is még.

Rencsi: Hol ilyen, hol olyan. Egyébként szerintem csak a szuri, de majd meglátjuk. (Egyébként mikor szombat éjfélkor be kellett adni 1,5 ampulla ovitrelle-t, kiváncsiságból tesztelgettem, hogy mennyi ideig mutatja ki a 10-es teszt. Gyakorlatilag a beadástól számított 6. napra teljesen negatív volt a teszt. E szerint elképzelhető, hogy a fél ampulla 2-2,5 nap alatt kiürül.) Na de mindegy, majd jövő héten már okosabb leszek! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsi,
szerintem jól döntöttél a vizsgálatokkalkapcsolatban!
A kutyusodról írtál? Nagyon sajnálom!!!
miciona

Csomee!
Rosszul kérdeztem! Én is csak melíroztatom a hajam, igaz két színnel. Sötét barnával és szőkével! Mert az eredeti hajam szőke! Azt meg nem nagyon szeretem! Tudod a szőke nős viccek! :):)

Kép

KépKép
ercsikati

Katám,
én úgy oldottam meg, hogy hennával festettem be, illetve a hugi csinálta kint az erkélyen, hogy ne szippantsam be a szagát...De akkor már 10 hetes voltam, addig sajnos szenvedtem a lenőtt hajammal.....nagyon gáz volt :oops:

Kép
rencsi79

Miciona: Igen, az első ovitrelle beadás óta (ET+3) tesztelek. A köv. ma kellett reggel beadnom. De beadás előtt is teszteltem és az is pozitív lett. Januárban ugyanígy jártam. ET+5 napon már pozitív teszt (akkor csak 1Xfél ovitrelle-t kaptam) ET+12-ig. Aztán ET+13 tök nega. Apánk meg is állapította, hogy ikerterhesség volt, de elment. Hát lehet, hogy megint ez lesz.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hello Kata!

Legfeljebb olyan szép lila hajad lesz , mint az idős maméknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miciona

Ercsikati: Melíroztatni mentem várakozás alatt is és terhesség alatt is. Azt mondta a fodrász, hogy nem ér a hajtőhöz a melír, így nem jut be a bőrön keresztül.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Miciona!
Nem akarok lila hajat! :P :P :P :P

Kép

KépKép
ercsikati

csomee,
de ez most megmarad!!!
Nekem ez az ovitrelle nem tiszta teljesen, hogy tuti kiürül vagy sem 2 nap alatt. Bár már írt róla Szimba is ,de én nem vagyok biztos benne, hogy mindenkinél egyforma idő alatt tünik el.
miciona

Nekem meg most hullik nagyon és amíg magas volt a prolaktinom alig hullott. Most abban bízom, hogy kezd helyreállni és azért van a hajhullás, és újra jó rám a kisebb melltartó (mert az is nőtt a prolaktinnal). Van valakinek ez ügyben tapasztalata? Albi Te is szedted a bromot, ugye? Szoptatás után helyreállt a prolaktin szinted?
miciona

Miciona,
köszi, nem a mi snacink, hanem anyuék kutyusa, de őt is nagyon szerettem, azt hiszem most belehaltam volna ha kicsikéimmel történne valami, ők nálunk olyanok mint a gyerekek...valószínű azért mert "gyerekpótléknak"indultak és aztán a család részévé váltak. Mi elég fanatikusak vagyunk kutyafronton, kevesen értik meg, hogy lehet egy kutyát családtagnak kezelni, de hát mindenkinek lehet flugja, nekünk a kutyák...... :D

Kép
rencsi79

Rencsi, jövőhét kedden megyünk uh-ra, már nagyon várom megint. :lol:
Szerintem nagyon jól döntöttetek, 100%, hogy nem kell az amnio, mert minden eredmény rendben lesz.

Katám, intenzíven még nem érzem csak ritkán, amikor odarug, de Ő még annyira kicsi, hogy szerintem el kell telni még jó néhány hétnek, hogy intenzíven érezzem. De azért mocorog a drága. :wink:

Sajó, Ti is nagyon kemény dologok mentetek keresztül, és biztos, hogy lesz kisbabátok, mint itt mindenkienk. De szerintem tegyétek félre a dologokat és vágjatok bele, lehet, hogy csak egy kis rásegítés kell, mint nekünk is, és meg lesz az eredménye. Apánk a legnagyobb koponya a szakmában, mindenre nagyon figyel és alapos. Ott biztonságban vagytok. Megértem Jucit, hogy fél a csalódástól, de biztos, hogy ez nem fog többet előfordulni.
Te nagyon szeretheted, ha még azt is felajánlottad, hogy lépjen félre, de hidd el az nem lenne ugyanolyan. Lesz közös babátok, csak kicsit meg kell rázni magatokat.
Gyertek majd, hogy mire jutottatok.

melánia, jól tetted, hogy kicsit kikapcsoltál, én is azt tettem sokszor.

Csomme, negatív dolgokat nem akarok hallani, mert kapsz. :lol:
Sikerülni fog és kész. :lol:

Kép
gmelcsi1

Csomee,
nekünk azt mondta Apánk és a fodrász is (ő a húgom és tuti igazat mond) hogy nem a felszívódás a gáz, hanem hogy beszívod a szagát.....én is a mellírral próbálkoztam, de Apánk nem kicsit lett ideges... :cry: :oops:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, meg a biztatást! Cukifalatok vagytok!

Hogy hányat fogunk visszakérni, azt nem tudom. Most az a fontos, hogy legyen kit visszakérni... Megfogadtam, hogy nem agyalok előre. Minden napnak megvan a maga baja....régi mondás, de milyen igaz!
Januárban is úgy mentünk, hogy mind a 3 bogyeszkát kérjük, Apánk meg meggyőzött, hogy elég lesz a 2 is...Ez majd akkor és ott dől el Apánk szobájában, a beülti napján.

Sajó, nagyon kedves tőled, hogy a Te szemszögedből is felvázoltad a helyzeteteket és kicsit Jucus védelmére keltél. Hidd el, nem bántani akartuk, de -újra írom- vannak helyzetek, amikor a babusgatás, biztatás nem célravezető, mert nem jutsz előrébb általa... Néha egy-egy őszintén kimondott kemény mondat úgy fejbe kólintja az embert, hogy egyből tud világosan gondolkodni.
Továbbra is drukkolok, hogy okosan, mindent jól átgondolva döntsetek és lépjetek, ha kell.

Hajfestés: nekem is nagy dilemmám... Jó, most a stimu előtt bemázoltam magam, de hogy hónapokig ne fessem be ha sikerül!!! Úgy fogok kinézni, mint saját öreganyám! Szegény gyerek sokkot kap, ha meglát! :lol: :lol:

Csomee! Jól nézd meg azt a 2 csíkot! 15 nap múlva is pont ilyet fogsz látni!

Zsu! Gyanús vagy Te nekem, hogy már januárban is párhuzamosan futott a stimunk... Írok privit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Képzeljétek, milyen az élet! Hónapok óta el akarjuk adni a lakásunkat, mert nem bírjuk a szomszédokat. :cry:
Szerintetek mikor talált az ingatlanos vevőt???? MA! De olyan szinten sürgős a dolog a vevőnek a megszűnő fészekrakó miatt, hogy csütörtökön már megyünk aláírni az szerződést. :shock: :shock:
Basszus! Azért nem kezdtünk bele áprilisban, amikor letelt a 3 hónap a lombikba, hogy hátha el tudjuk adni és ne kelljen két dolog miatt izgulni. Erre tessék! Sebaj, úgyis anyóshoz mentem volna pihenni a beülti utáni 2-3 hétre. Legalább szokom a klímát, mert amíg nem veszünk másikat úgyis nála fogunk dekkolni.

A legdurvább, hogy hétfőn, a patikából kijövet beszélgettünk a férjemmel, hogy ennek a lombiknak most sikerülnie KELL! És mondtam neki, hogy figyelje meg, most minden egyszerre fog a nyakunkba szakadni, amiért évek óta fohászkodunk, aztán lehet szervezkedni, ügyeskedni! Így legyen igazam a BABA-ügyben is!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi,
írtam prvit!
Ez durva!!! tipikus Murphy :D :D de szerintem pont ez fog kelleni a babónak, hogy az anyóspajtinál pihengess :D :D
És olyan áron sikerült eladni ahogy akartátok, vagy engedtek belőle?

Kép
rencsi79

Csomee!

LH tesztet nem próbáltál? Elvileg valakinél jóstesztként működik!
Bár nem tudom, hogy a mi esetünkre is igaz e!
agnyes

Annyit engedtünk, amit eleve belekalkuláltunk. Igazából nem számít, csak tudjunk elmenni innen. Az a legszomorúbb, hogy 3 éve vettük, gyönyörűen felújítottuk -az új lakó max. felmos és ablakot pucol aztán több dolga nincs- és mások bunkósága miatt kényszerülünk arra, hogy eladjuk. Mindegy, hosszú történet...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Gratula a lakáshoz! Remélem a baba is így jön majd be, mint most a lakás eladás! :)

A nagy májkrémen felbuzdúlva, gondoltam főzés közben - lecsót készítek - eszem egy szelet májkrémes kenyeret. És ha már úgyis lecsót csinálok, egy falat paradicsom és egy falat paprika is lecsúszott. ErcsiApu teljesen rosszul volt! Mondtam neki mi lenne ha mustárral enném????? :?: :?: :?: :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Helló.

csomee:én háromszor kaptam fél Ovitrillét.Apánk nekünk azt mondta hogy 24óra alatt kiürül.Na akkor most döntsük el,mi?
Bár én a 12,13,14. napon teszteltem pozit.
Szerintem te még nagyon korán teszteltél.Nem feladni még!!!! POZITÍV HOZZÁÁLLÁS TUDOD!!!

moncsi:látod most minden sikerül!!!! BABA IS!!! Minden rendeződik és a baby már új szép otthonba születik! :lol:

gmelcsi:hogy vagytok?

Kép
Kép
melánia

Melánia, azt megk érdezhetem, hogy melyik napokon kaptad a szurit? Nekem ET+3, ET+6 és ET+9. kell beadni.

Moncsi: Kívánom neked, hogy a baba is így sikerüljön! Ennek így kell lennie!

Agnyes: LH tesztet nem probáltam. Majd lehet, hogy kíváncsiságból megpróbálom.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

csomee:nekem is!

Kép
Kép
melánia

Melánia: köszi. Akkor majd én is 12, 13 és 14. napon tesztelek pozitívat! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Julcsi!
Gondolok rád nagyon-nagyon! Főleg amikor a májkrémes kenyeret ettem! :) Mondjuk én nem ettem hozzá mustárt! :lol: :D :D

Csomee!
Na ná, hogy pozitívat fogsz tesztelni! Ha jól tudom, Te vagy az első aki tesztel közülünk, ugye? Tényleg mikor szándékozol tesztelni???

Melánia!
Milyen otthon? Kicsit jobban vagy már? Remélem, hogy munka ügyben is hamar lesz megoldás, és 3 hónap múlva szeretnék a KABALÁD LENNI! Ugye megbeszéltük??? :lol: :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! Itt vagyok!

Írtam egy nagyon hosszut és elszállt mind! :evil:

Olvaslak benneteket mindennap! Izgalmasabb mint egy kaland regény...mert, hogy ezt az élet írta!
emerenc

Kata:hogy milyen itthon? Hát vacak.Na nem azért mert nem szeretek itthon lenni hanem azért mert nincs ami lefoglalja az agyam meg a mindennapjaim.Három hónap múlva? Hát arra gyúrunk éppen hogy hogy tudnánk megoldani az anyagiakat.Munka sehol a láthatáron.Pedig a munkám egyben a hobbim is volt.Ez van.Te mikor tesztelsz?

csomee:nincs mit megköszönni.Úgy lesz ahogy írtad!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Na, most megmaradt ...
Bodza, köszönöm az érdeklödést nagyon, nagyon jól esett! :wink:

Most hétfőn kellett volna kezdenem:de annyira arra koncentráltam, hogy minden rendben legyen, színte rágörcsöltem, hogy semmi ne jöjjön közbe, hogy közbe jött...Ember tervez....megkaptam egy influenzát mellé szedtem egy kis gombát, hogy teljes legyen a kép..
Rákellett jönnöm, hogy nem szabad görcsölnöm, mert az orromra koppintanak odafönt, hogy nono kislány...én tudom mi a jó neked! Így hát hátra döltem és hagyom legyen aminek lennie kell..( egy gyerek, vagy kettő) :wink: És hagyom, hogy lassan folydogáljak, de bíztosan a cél felé... Júliusban megyek legközelebb, ha minden rendben lesz. Vagy szeptemberben..ezen a pár hónapon már nem múlik.... 8)
emerenc

Bocs, hogy kis dózisban küldöm az infót de félek, hogy elszáll minden, megint.....

Rencsi! Én megértem az érzéseidet a szüleid kutyájával kapcsolatban. Nekem is volt 15 évid egy Drága németjuhász lányom. 6 hetes korra óta neveltem, és nem tulzok, majd beledöglöttem az elvesztésébe, ennek már 4éve, de nem telik el nap, hogy ne gondolnék Rá..Most egy cicám van. Ő a 2. négylábbú gyerekem. Most már kellene két, két lábú gyerek is! :wink: :lol:

Juci! Egyett értek Bodza véleményével! Nagyon sokat tud segíteni egy szakember! Ketten együtt meg TUDJÁTOK oldani! SIKERÜLNI FOG! Nagyon drukkolok Nektek!

Mindenkit sok szeretettel üdvözlök! sok sikert minannyiunknak!

Még mindig klassz ez a Fórum! :)
emerenc

Ercsikati: Minden nap tesztelek! :lol: De majd az igazi teszt, ami mérvadó lesz az ET+12-n lesz (6 nap múlva)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Most megyek, mert mindjárt hazaér apja és lánya a játszótérről és beindul itthon az élet. Holnap jövök megint, addig is szép estét kívánok mindenkinek! :D

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Emerenc!
köszi aranyos vagy!
Nekem is nehezen indult a dolog, decemberben kezdtünk volna, de pont beleesett a karácsony, aztán januárban beteg lettem (hasonló mint neked) pedig már eszméletlenül vártam, hogy mehessek, majd kb. 45 napra jött meg, csak hogy tovább feszítse az idegeimet. DEEE, kezdtünk amikor kezdtünk baba lett belőle és ez a fontos!!!!
Mindennek oka van, ahogy írtad is!:)

Kép
rencsi79

Melánia!
Hogy én mikor tesztelek? A vonalzón látod. Elvileg 20 nap múlva! Apánk utasítása szerint! De mivel már MerészKata vagyok, ezért ha nem jönne meg - és miért is jönne meg :lol: - akkor talán 13-14 nap múlva! Szóval még van időm! Addig is még azért biztos ami biztos ma este is "gyúrunk" a gyerkőcre! :)

Csomee!
Szorítok, hogy a mérvadó teszt is 2 csíkos legyen! Te leszel akkor ezek szerint az első tesztelő! Vagyis nem! :( Julcsi! Neki kell a napokban tesztelni valamikor nem???

Legyen szép estétek! :) Holnap reggel jövök az időjárás jelentéssel! :):)

Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Moncsi: Tudom ki vagy :D !!!!!!!!! Írtam privit.

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Amikor ide jövök mindig egy akkora lendület száll meg, hogy komolyan mondom már bűntudatot érzek, hogy beterveztem ezt a nyári szünetet magunknak baba ügyben. Amikor ide tévedek mindig megszáll a "holnap már menni is akarok apánkhoz" érzés. Jó kis kollektiv tudatmódosító ez a topik. :D
De mos egyet értek emerencel és csordogálok én is a célfelé mint a kispatak. És ehhez tartom magam.

Nagyon sokat irtok is, nem is tudom nyomon követni, ezért bocsánat. Én már soha semmiben nem leszek naprakész úgy néz ki... :?

Julcsi! Köszi, hogy megirtad veletek mi volt! Nem bánom, ha először "csak" ovuláció ind. van, az 3 alkalom. Én szeretek lépcsőzetesen haladni, annál több esélyünk van, hogy viszonylag kissebb technikai beavatkozásokkal lehessen babánk. (Vagy beavatkozás nélkül is, mert ugye Murphy szerint csak annak nem lehet gyereke, akinek a szüleinek sem lehetett. De csakis annak.)
kislibus

Szép estét!

Kata:
Most akkor nem VagányKata lettél, hanem MerészKata? Melyiket kell mostantól használni? :D
Drukkolok az ikrekért!!! Lehet, hogy éppen most készülnek? :oops:
Hajnalnak így ismeretlenül is gratulálok. Nemsokára pedig neked fogok! ;)

Bodza:
Azt hiszem mostantól én is az altatás után fogok jönni, ilyenkor lényegesen nyugodtabb már itthon. Senki nem húzgálja a nadrágomat, hogy az ölembe akar ülni gépelni. :wink:
Néztem Eszti újabb fotóit! Fantasztikus csajod van!!! És milyen ismerős, amikor Apa+lánya szerelmesen egymásra néz. :wink:

Miciona:
Semmi gond, majd válaszolsz, amikor lesz időd és kedved! Örülök, hogy tudtam segíteni a leírással.

Albi:
Mondott Apánk arról valamit, hogyha már sikerült egy baba, akkor könnyebben jön a második? Vagy nincs hatással az, hogy egyszer már sikerült teherbe esnünk?

Melcsi:
Kérdeztem tegnap, hogy érzed-e már a kisfiad mozgását? Alig várom, hogy majd beszámolj róla! A boldogságot nem is fogod tudni leírni, amit az első (már biztos) mocorgásnál fogsz érezni! Nagyon várom ám a hírt!

Julcsi:
Tudom, hogy csak holnap reggel írod majd meg, hogy mi volt Kopánál, de én már izgatottan várom! Remélem "szabad" az út!!!
Kérdezted, hogy hol tartunk. Konkrétan sehol. :lol:
Amíg szoptatok, addig szóba sem kerülhet a testvérke, ezt mondta Apánk.
Hétfőn megyek hozzá, megnézni mi újság ott belül, illetve a császármetszés helyén.

Uzsuzs:
Hányra mész hétfőn Apánkhoz?

Melánia:
Gondolom, hogy jól esett kicsit kikapcsolni a témát és picit feltöltődni! Fantasztikus, ahogy csinálod a dolgot, még ebben a nehezebb helyzetben is ilyen kedves és figyelmes vagy!!!
A férjem már szeretne kistesót (én még várnék picit), de egyelőre nem jöhet szóba a fent említett, Julcsinak írt dolog miatt.
Igaz, idén betöltöm a 38. évemet, tehát nem várhatok sokat, de a szoptatás nekem nagyon fontos és annyira bízom Apánkban, hogy legközelebb is sikerülni fog, úgyhogy nem izgatom magam az idő múlása miatt.
Betartjátok Apánk utasítását az intenzítással kapcsolatban?
:D :oops:

Sajo:
Szívből kívánom, hogy mielőbb saját Tündérkéd lehessen! Támogassátok egymást, de ha szükség van külső segítségre a lelki része miatt, akkor ne szégyelljétek igénybe venni!

Rencsi:
Örülök, ha tudtam segíteni! Biztos a legjobb döntést fogod hozni.
Elfelejtettem neked írni a múltkor, hogy ne aggódj a hirtelen "nem történik semmi" miatt!
Nálunk, akiknél ilyen intenzív volt a hányinger/hányás az első trimeszterben, nagyon ijesztő, amikor egyszer csak minden elmúlik. Én is aggodalmaskodni kezdtem, hogy biztos van valami baj... Hiszen már nincs hányinger, de még ilyenkor a babamozgás sem érezhető, viszont a hasam nekem is bejelzett néha.
Nehéz kikapcsolni az aggódó részt az agyunkban, de hidd el, hogy minden rendben van!!! 2 hónapon belül már a mocorgást is érezni fogod!

Csomee:
Tőled is azt szeretném megkérdezni, amit Albitól is.
"Mondott Apánk arról valamit, hogyha már sikerült egy baba, akkor könnyebben jön a második? Vagy nincs hatással az, hogy egyszer már sikerült teherbe esnünk?"
Mennek a tesóragacsok! ++++++++++++++

Moncsiga:
Szóval nálad is ikrek készülnek? :D
Ha majd megszületnek a kis drágák, akkor adok majd egy elérhetőséget egy fantasztikus szoptatási tanácsadó anyukához, aki szintén esztergomi! Én életem végéig áldani fogom a nevét, mert ő segített abban, hogy szoptatni tudjam Fannit. Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznünk, de ő segített mindenben.
És ikreket szoptatni biztos nem lesz könnyű! :wink:

Emerenc:
De jó, hogy te is itt vagy!
Végülis mindegy, hogy július vagy szeptember, 2010-ben már a kezedben tarthatod a babádat! :wink:

Kislibus:
Hajrá ovu.ind., nekem is az hozta meg a kislányomat!

Kép
s.mónika

Melánia!
Aranyos vagy, hogy ilyen kedvesen érdeklődsz. Úgy döntöttünk megmérkőzünk első körben ügyvéd nélkül, aztán ha baj lesz, akkor majd kerítünk valakit.

Rencsi! 13 órára. Te is kora du mész úgy emlékszem.

Miciona!
Nekem van egy kis microadenomám, így a prolaktinom mindig kb. egyformán magas. Szerintem elég érdekes, hogy a szoptatás alatt is "csak" ugyanolyan magas volt és nem magasabb. Hajhullás sok mindentől lehet. Érdemes fodrászt is megkérdezni.

S. Mónika!
Nekem Vass doki az orvosom. Ha holnap nem felejtem el, megkérdezem.

Moncsinak ismét drukk a holnapi nagyszámos szívecskéhez!

Vajon ki lesz a következő boldog kismamink? :)

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!

Az idő kint csodálatos! És úgy tűnik ilyen is marad! Nálunk az irodában marad a légkondi! Jó kis hűvöset tud csinálni! :)

Julcsi!
Sokat gondoltam ám rád este. És nagyon-nagyon szorítottam, hogy szabad legyen az út! :) Majd gyere és mesélj! :)

Mónika!
Akár Merész-, akár VagányKatának is hívhatsz! :) Megengedem! A lényeg, hogy a para előtag már nem az enyém! Átruháztam Jucira! :) Én egy babának is örülnék, hát még kettőnek! :) :D :D :lol: De ez már szerintem eldőlt! Bízom benne hogy pozitív irányban! :wink:

Melánia!
Akkor ez azt jelenti, hogy már otthon vagy "végleg"? El is kellett jönnöd a melóhelyről? Van valami munkalehetőség azért? Szorítok, hogy ez is megoldódjon, és 3 hónap mólva tudjatok kezdeni! De ahogyan megismertelek téged és a férjedet is, szerintem sikerülni fog anyagilag is helyre jönni, és akkor nincs akadálya a "kezdésnek"!

Jövök még természetesen! :)

Kép

KépKép
ercsikati

S. mónika, kicsit bizonytalan érzés, de pici mocorgásokat már érzek.
Most ez a legújabb amit miatt idegeskedem, és rémálmaim vannak, hogy nem kellenne már jobban éreznem. Borzasztó, már az is eszembe jutott, hogy elmegyek valami 4d-re, mert csak jövőhéten megyek Apánkhoz, és megbolondulok addig.

Kép
gmelcsi1

Jo reggelt!
Tegnap soká értünk haza Apánktól, és ma olvastam vissza írásotokat.Végtelenül szomorú volt tegnap Apánk.
Olyan sok idő után,halkan de boldogan írom,zöld utat kaptunk és elindultunk a titokszoba felé!VÉGRE!
Mi hétfőn megyünk.

Emerenc,Kislibus:csak így tovább!

S.Mónika:Apánk:A természet egy csodálatos dolog, reprodukálni tudja önmagát!Amit egyszer létrehozott megismétli.
Ezt szokta mondani!

Uzsuzs:Hurrá!Az jó!

Rencsi:Soha nem fárasztol,írj!Ma mi volt?

Moncsiga:Ház kipipálva!Ma punkció,sok szivecskét hozzon!És 9 hónap múlva minden kipipálva!

Bodza:Köszi,választottam Zebrát de hagytam mindenkinek hogy mindannyian boldogan ölelhessük majd át gyermekünket!

Albi:Köszi!!!!!!Millio puszi a segítségért!

Sajó:Üdv a csapatban!Ketten mindenre képesek lesztek!!!Jucit küld hogy írjon!Mi itt a lányok segíteni szeretnénk néha ha kemények vagyunk akkoris.Sok erőt,kitartást!

Micióna:Nekem magas a prolaktinom és hullik a hajam.

Melánia:Minden rendbe jön!Néha nehéz elhinni,de a felhők egyszer elvándorolnak!

Ercsikati:Lehet melíroztatni,nekem Apánk mondta csak a tesztig várj ha birod addig.

Szép napot mindenkinek!
kitti4

Sziasztok!

Hát megkaptuk az engedélyt :) :) :) Minden rendben volt.Utána olyan izgatott lettem, hogy mondtam páromnak, hogy fel kéne hívni Apánkat, hogy akkor mi a teendő, és hogy ugye beférünk a következő hónapba. De én annyira izgatott voltam (jó értelemben véve), hogy mondtam páromnak, ő hívja fel :) Fel is hívta, olyan fél 7 körül (mert végül már negyed 6-ra mentünk Kopához), és Apánk mondta, akkor jelentkezzek, ha megjön, elvileg kezdhetek, de azért ez még függ ettől-attól, majd megbeszéljük.
Azóta nagyon izgulok, és egy kicsit félek.... eddig jó nagy szám volt, de most pl., belegondoltam, hogy altatni fognak, és engem sosem altatnak, furcsa lesz, újdonság. De menni fog minden, bíztatom magam folyamatosan, nem lesz rossz, csak új lesz még. Remélem nem is kell nagyon belejönnöm, mert csak egyszer lesz rá szükség. Közben olvasom a Várva várt babák történeteit, és folyamatosan bőgök rajtuk, olyan meghatóak :)

Kata,
Köszi, hogy így drukkoltál, és a többieknek is! Hiszek benne, hogy ez is segített :) Neked is mennek a drukkok az ikrekért, remélem az is legalább ilyen eredményes lesz :)

Melánia,
Drukkolok neked, hogy 3 hónap múlva meglegyen a pénz, és újra mehessetek!

Moncsi,
Az élet tényleg hihetetlen! Pont ezért fog most összejönni, szépen elrendez az élet mindent, hogy majd a beülti után picit el tudd terelgetni a gondolataidat, és a babák majd szép új lakásba érkezhessenek.

Micona,
Egy ideje nekem is hullik a hajam (pontosan az első inszem stimuja óta), nálam lehet, hogy a hormonok okozzák. Szerencsére nem vészes, így nem foglalkozom vele túlzottan.

A hajmelírozásban én is bizonylataln vagyok (hol ezt hallom, hol azt), úgyhogy én már az első stimu óta kihagytam :(

Melcsi,
Csak nem túl vagy a félidőn??? :)

Mónika,
és meddig szeretnéd szoptatni Fannit?

Comee,
Továbbra is drukk a folyamatos pozitív teszthez!

Micona,
Veled mi újság? Minden megvan már az esküvőre?

Te jó ég mennyien vagyunk :)
vjulcsi

Kitty,
hogyhogy végtelenül szomorú volt Apánk??? Vajon mi történhetett? Jaj szegény, nem szeretem, ha szomorú :(
Örülök, hogy kedzhettek, mennek a drukkok!

Lányok, a méhszondázás ugye mens alatt van? Mennyire fáj? Menyni ideig tart?
vjulcsi

Julcsi!
Ez szuper hír! Gratula! Ne legyél para! Minden rendben lesz! Apánk tudod, hogy vigyáz ránk! :) Elméletileg mikor kéne megjönnie?

Kitty!
Tényleg azt nem lehet tudni, hogy Apánk miért volt szomorú?

Moncsiga!
Gondolok rád! És természetesen mennek a drukkok, hogy minél több szivecskével ébredj fel! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szép napot!

Most jöttünk fel Fannival a kutyasétáltatásból. Nagyon szép idő van, úgyhogy sétáltunk egy nagyot.

Albi:
Olyan hülye vagyok, ne haragudj! Tudom, hogy Vass dokihoz jársz, erre automatikusan Apánkat írok. Bocsi! És nagyon köszönöm, ha rákérdezel!

Merész/VagányKata:
Olyan jó, hogy ennyire pozitív vagy! Meglásd, hogy meg is lesz az eredménye. Vagy duplán lesz eredménye? :lol:
Drukkolok nagyon! 1 fiú és 1 lány megrendelve!!!

Melcsi:
NE idegeskedj, minden rendben van! Én is ugyanezeken mentem át és minden rendben volt. Nálad is így lesz!
Szerintem menjetek el 4D UH-ra!!! Itt tudsz választani helyet: http://4d-ultrahang.lap.hu/
Mi már a 19. héten voltunk és láttuk Fanninkat. Leírhatatlan élmény! 30 percig mutatják a babádat, hallod a szívhangját, láthatod az arcocskáját!!!
Nem csak, hogy meg fogsz nyugodni, de elképesztő lesz a találkozás Marciddal!!! Mi többször is mentünk, mindenről kértünk felvételt és filmet is. Mi a Hepinetnél voltunk a III. kerületben.

Kitti:
Nagyon köszönöm a biztató szavaidat, annyira drága vagy, hogy leírtad!!!
Mitől volt szomorú Apánk? Azt olyan rossz látni... Ő a lelkét kiteszi értünk, erre mindig kap egy pofont valahonnan.
De jó, hogy kezdhettek! Hányra mentek hétfőn? De jó lenne találkozni! Mi délre megyünk. Visszük Fannit is.

Julcsi:
Ezek nagyon jó hírek, örülök nektek! De jó! A következő Várva várt baba egyike a TIED lesz! :wink:
Sajnos a méhszondázásban nem tudok segíteni, nekem olyan nem volt. De azt hiszem, hogy már többször szóba került itt. A többiek biztos tudnak segíteni.
Nem tudom, hogy meddig fogok szoptatni. Remélem még jó sokáig. :D

Kép
s.mónika

9 hónapja és 19 napja történt...

Kép

Kép
s.mónika

Ez pedig tegnap.

Kép

Kép
s.mónika

Jaj Mónika, Fanni gyönyörű! :)

Kata, nem parázok igazán a kockázatok miatt, tudom, hogy a legjobb helyen vagyok, és nem gondolom, hogy bármi baj lenne... csak inkább az újdonság miatt izgatott vagyok, tudod... meg persze, hogy vajon lesz-e belőle baba? Az inszemekben annyira nem bíztam, de ebben a lombikban most legalább annyira bízok. Tudom, hogy ezzel sikerülni fog, remélem az elsőre! :)

Elméltetileg egyébként mostanában kéne megjönnie, szerintem holnap már lesz valami, és akkor péntek reggel telefonálhatok. De az is lehet, hogy már ma :)

Moncsiga,
El is felejtettem mondani, hogy holnapra irtózatos nagy drukkot kapsz! Sőt még annál is nagyobbat!! Most rajtad a villág szeme :)
vjulcsi

Mónika,
nagyon aranyos Fanni!!
A kis képen nem is látszott eddig igazán , hogy milyen kis szép:)

Julcsi,
de jó....!!! Kopa összeszedte magát :)
Én már többször leírtam , hogy a méhszondánál nagyobb a felhajtás körülötte,mint az egész művelet. Én még vártam, hogy elkezdje mikor már pakolt össze. Volt aki panaszkodott, de akinél nincs semmi gond a méhszájjal meg sem érzi.
Az altatástól ugyanígy féltem aztán még a végén tetszett is, mivel én soha nem tudok csak úgy elaludni, hogy bezuhanok az ágyba és alszom, most végre megélhettem ezt is:)
A Dévaiban még az altató doki néni is olyan kedves:)

Moncsi,
Te már biztos alszol és a tenyeredben egy szép szám figyel.
A petécskék meg most "boldogok" :lol: :lol: :lol:

Kitti,
akkor mostantól te is írd a részleteket!

Melcsi,
biztos minden rendben, ne izgulj!!
Fogsz járni /ill. jársz valamilyen szülés előkészítő tanfolyamra?
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?