Hendegabi,
Jó a fotó, egy ideig elgondolkodtam, hogy mi is az a sok keret a képen.
Csíkokat még nem látok magamon, nekem a vérerek kéklenek át a bőrömön - pocak és cici.

Az is elég viccesen néz ki.
Nem szeretem, amikor valakinek ilyen elvárásai vannak keresztszülőség vagy hasonló terén. Bár megoldás az van, szülni kell még pár gyerkőcöt.
Boo,
Cats.

Ott nekem is bejött a párducminta.
Szembesítés

Azt tudom, hogy ha nem jelenik meg a tanú, akkor a rendőrség előállítja és még erről számlát is küld. De az durva, hogy köteleztek a rá ilyen módon.
Teljesen egyetértek, szabályok betartása sztem is fontos a társasokban és hasonló játékokban. Mininek profi módon sakkoztam, szerinted ki hagyott nyerni egy versenyen, ahol az óra ellen játszotunk az általánosban?

A győzelem akkor édes, ha megízleljük a vereséget - közhely, de igaz.
Tabati,
Már rég nem merem felvenni a jeggyűrűmet, nehogy hirtelen ötlettől vezérelve bedagadjanak az ujjaim.

Most akkor én már császárkész állapotban vagyok.
többen kipróbálták (a homeósat, az alkoholosat senki nem vállalta be
Vajon az alkoholt élőben nem vállaták be, vagy csak a nyilvános fórumon?
Honnan tudod, milyen íze van egy poloskának?
Szisz,
Milyen jó gyerek voltál! Nálunk ha a gyerkőcöt ilyen távolságba engedük, már benne volt a keze a tortában.
visszafelé ezt nem várjátok el

A kis édes

Ott helyben én sem tudtam volna egy szót sem szólni, de jó lett volna mondani, hogy te csak a tesódat kérdezted, miből gondolta, hogy rá is vonatkozik a megtiszteltetés?
A jegyesoktatás 4 alkalma eltartott egy hónapig, mivel heti egyszer volt.

Igy nem tűnik soknak, de Robinak többször kellett rugdosnia az asztal alatt, hogy nehogy vitába szálljak a pappal.

Egy ominózus példa: Az AIDS annak az eredménye, hogy azok az afrikai négerek (látni kellett volna az undort a képén) a majmokkal fajtalankodtak.
Pár másik dolgon meg majd hangosan felröhögtem: Egy anya ugyan olyan ösztönösen, jól tudja, mit kell tenni egy gyerekkel, mint amikor a kotlóstyúk csibéi először kelnek ki a tojásból. (Itt megjelent az átszellemült fény az arcán) Mit tud az anyaságról egy cölibátusban élő 70-es pasi?! Én nem tudtam ösztönösen, mit kell tenni a gyerekkel. A kotlós meg nem ismeri fel a csibét, csak a hangja van kódolva. Simán agyonveri a csibéket, ha süket. Az édes kis csipogás azt jelenti "anyu, ne szedjél darabokra"
Az izomszakadás terhesség alatt nem túl ritka, de ne okold magad.

Nem a gyerek "rúgja szét" a hasfalat, ez a megerőltetéstől van. Ezért viselnek a súlyemelők övet. Többnyire magától gyógyul, ha mégsem, egy kisebb sebészeti beavatkozással megoldható. Anyukád nem konzultált ezzel kapcsolatban orvossal? Ha fáj, azt jelentheti, hogy még mindig nem rendeződött, esetleg rosszul, bmikor lehet sérve. Azt jobb lenne megelőzni, mivel a kor előrehaladtával egyre romlanak az esélyek. Úgy tudom, az ilyen műtéteket ma már laparoszkópos műtéttel csinálják, azaz felkel az műtőágyról és hazasétál.
Májfoltok:
Poén bennük, hogy nem csak az arcon jelenhetnek meg átmenetileg, hanem a melanin elszaporodása miatt a nemi szervek körül is. Főleg a sötétebb bőrűekre, barna hajúakra vonatkozik. Ott meg nem feltétlenül múlnak el.
007,
Macik
Párducmintáról gondolkodtam...van rosszabb is. Mondjuk zebramintás öltöny és lakás? Gondolom tudod, hogy kire utalok.
Marietta,
Ha hozzá van szokva a cumisüveghez, akkor elképzelhető, hogy nehéz lesz az átszoktatás.

Először a cumisüveget kéne minél előbb leépíteni. Pohárból is tudnak inni, így elkerülhető a cumizavar. Ha amiatt ódzkodik, mert a szopiért egy kicsit jobban meg kell dolgozni, segíthet a szoptanít
http://www.minimano.hu/termekeink/babaetetes_szoptatas/eteteshez_egyeb/medela_szoptanit_sns.html
Nem épp maceramentes, de jó.
nem tudtalak visszaolvasni bennetek
Na jó, elnézve.
Ancsurti,
Én vagyok az a lány, akinek nem volt kilyukasztva a füle.

Igaz, tini koromban kilövettem, de pár év múlva ráuntam és mostanra már benőtt. Az oviban úgy látom, hogy egyre több az olyan kislány, akinek nincs kilyukasztva a füle. Nati 4 éves, ő még csak a hajráf, csat, nyaklánc dolgokig jutott el eddig.
Lilisgabi,
A következő gyerek nem mindig nagyobb, csak többnyire.

Nálam 900g-mal és 8 cm-rel volt kisebb a második.
Szülésindítással Natival próbálkoztam. Magas 3-on lakunk, lift nincs, a lépcsőzés nem jött be (kb egy panel 5-nek felel meg).
A 40. hetet betöltve próbáltam kifárasztani magam. Több órás, sok km-es sétát nyomtunk le barátnőmmel, semmi.
Az ügyeletes doki "megvizsgált" - na az beindította.
Oviban mint tanácsadó vagy mint óvónő szeretnél dolgozni? Csak elvben tudom, mit csinál egy szociálpedagógus, élőben még nem találkoztam eggyel sem. Családvédelemmel volt már dolgom, de ott semmi jó tapasztalatom nem volt.
Nyuszi,
Bébimozgásra nálam a ritka de akkor erős a jellemző. Amolyan lepkeszárny rebegést, csukást nem szokott produkálni, csak a belső szerveimet szereti néha átrendezgetni. A szívhangot időnként lecsekkolom, az az elvártnak megfelelő, így én nyugodt vagyok.
Conversano,
Jó kórház a Telki, de ha valakinek van annyi kidobandó pénze és oda akar menni, akkor eleve nem járna egy állami kórházba.

A Margitról nem tudok sokat, az Istvánról meg Dodi és jópáran egyébként is sokkal többet.

(Pici infóm alapján én az Istvánt választanám, de nekem az közel van, így nem sok segítség vagyok.

)
Katy,
Barátnőmmel volt egy mondásunk: ha kukacot találsz, nem szólj! Egyébként is, nem nézni, enni.