A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lefeküdtem Panka mellé, jól bealudtam :oops: , most tiszta kóma vagyok 8) .

Viranka, az jó munka lehet :lol: :lol: :lol: .

Ágica, nem semmi vagy :lol: :lol: :lol: .

L.Móni, jaj, köszönjük, nagyon szeretem Lócit, általánosban mindig egy kedves barátnőm mondta versmondó-versenyen, aki egyébként egy icipici törékeny kislány volt, és most is ő jutott eszembe róla :D .
Tényleg levette a zoknijait, sőőőt, jó messzire el is dobta őket :lol: .

Vindo, Rugó nagyon cuki :D .
dettyk

Viranka, már én is kiszúrtam B. ruháit. Vannak átfedések a ruhatárakban :wink:
Pl. a zöld badi, amin három robot van elől :D

Panndi, ha eleget eszik, széklete van, pisil, akkor nincs gond szerintem :wink: Szép vékony leányzó lesz, ettől még senkinek nem lett baja :!:

Móni, ez a vers de rég került már a szemem elé :D

Azt hiszem. locsolok egy kis betont, és ledőlök :arrow:

Kép
vindolanda

Niki, küldtem privit!

Bocsi Lányok, most csak ennyi, betemetett a hóbucka. Remélem hamarosan lesz egy kis időm. Ha a kisasszony engedi, este megrpóbálok jönni :wink:

silka
silka

Irina! Jaj, szegény Ádó!
Most barátnőméknél tart a vírus. Barátnőmnek rossz a gyomra, Dóri meg tegnap hányt, előtte hasmenése volt... :? A mai reggeli már benne maradt, remélem, gyorsan javulnak!!!

Fogmosás: Szeli próbálkozik, de ő is inkább csak leeszi a fogkrémet, szívja ki a fogkeféből, meg kicsit megrágcsálja. Néha rásegítek, de nem nagyon engedi. Viszont nem merek erőszakoskodni vele, nem szeretném, ha elmenne a kedve a fogmosástól. Így még lelkes, majd megtanulja! Mi fürdésnél szoktunk, mind a ketten (együtt fürdünk), rutin! :)

Mesi! Remélem, Zsozsi hamar meggyógyul!!!
Ház: :evil:

Miléna! Szegény Zéti... :cry:

Panndi! Kezet foghatsz Verával, ő jelentkezett mindig be ilyen korán... :?
Én korán kelő vagyok, de azért ez NAGYON korán van... :(

Dettyk! Óóóó, Pankánál is kezdődik... :( Jobb, ha én is felkötöm a gatyámat! :?
Ha most Veled alszik, talán később nem fog.
Én már elfogadtam, hogy Szeli velem hajlandó elaludni (én meg lusta vagyok átmenni a másik ágyba), bízom abban, hogy majd ha nagyobb lesz, el lehet neki magyarázni, hogy egyedül aludjon el. Néha, mikor nagyon fáradt, vagy félig elalszik a babakocsiban, vagy a kanapén, akkor átviszem, és egyedül szokott visszaaludni, ez is valami... :roll:
Medenceparty tuti! :)
Szegény Bencének akkor nincs szerencséje a fogaival... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi megkérdezhetem, hogy mennyit szopizik átlagban Fruzsi? Csak a miheztartás kedvéért.

Vindo Rugó csúcs!

Viranka fű nem szalad el :wink:

KAqk Gabi tejfogrém 1 éves kortól.

Dettyk én is mindig igy járok, ha mellé kell feküdni :oops:

Heni
KépKép
heni81

Akartam már ajánlani Nektek 2 könyvet, nem tudom, ismeritek-e:
A szerzőpáros Steve és Ruth Bennett, az első könyvük (ami sajnos nekem sincs meg): Kapcsold ki a tévét! 365 játék a gyermekével tévézés helyett.
A második kötet, amit előszeretettel használok (főleg a nyári szünetben, ami olykor nagyon hosszú tud lenni): Gyerünk a szabadba! 365 szabadtéri játék gyakorló szülők és gyermekeik számára .
Nagyon szeretem, mert sokszor tényleg csak fantázia kell ahhoz, hogyan kössük le a gyerekeket, ha nagyon unatkoznak :D .
dettyk

Szegény Gréti! :(

Heni! Nem beteg már, mióta írtam, hogy jól van! Tegnap Hajdúakárhol voltak (jó messze innen), aztán hétfőn kezdődik egy újabb meló. Bár most elszaladt valamit lebetonozni...

Vettünk néhány kerti széket, így a vendégekkel majd ki is tudunk ülni! :D (Ezt kértem szülinapomra! :)) Majd idővel asztal is lesz hozzá... :lol:

Szeli egyre tovább húzza a délutáni alvását. Nemrég itt panaszkodtam, hogy 11-kor le kell tenni, most meg már hetek óta simán bírja ebéd utánig. Tegnap kiakadtam, 3-kor tudtam csak letenni. De azért nem ez az átlag, mostanában 1 körül alszik el! :) Így jobban lehet délelőtt csavarogni! :)
Ráadásul annyira elvan az udvaron. Délelőtt is magoztam a cseresznyét (sütök piskótát nemsokára), ő meg kint játszott, a konyhaablakból pont ráláttam! :D

Rugó bájos! :)

Ágica! :evil: Ez durva! Miért nem tud az a kutya valahol a fűbe sz..ni... ???
:lol: Jól beszóltál az eladónak! :lol:

LMóni! Ez nagyon jóóó! Libabőrözök! :)
És milyen igaz, néha le kell guggolnunk, hogy megértsük őket, mit miért...

Vera! Húúú, de ügyes leszel a ruháddal! Majd megmutatni ám! :)

Kaqk! gyerek Elmex
Emmának hess szájpenész!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Én mindig eltervezem, hogy többet leülök Szelivel játszani, néha lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem foglalkozok vele eleget, de egyelőre alkalmatlan rá... Csak szétdobálja a játékait, vagy 5 perc után megunja... :lol: Viszont az udvaron nagyon feltalálja magát, még sok neki a felfedezni való. :lol:
De ha eljön az ideje, beszerzek én is egy ilyen könyvet! :) Sok jó játék van, ami már eszünkbe se jut.

Viszont ma olyan édesen segített kipakolni a szatyorból bevásárlás után. Nekem ez új, ő most csinált ilyet először! :) Nagyon aranyosan adogatta! :D

:arrow: sütni
meg mintha Apa is megjött volna... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó Mindenkinek!

Móni!
Szuper a dal! Köszi. P. Bea pedig bagi. :wink:
Panndi!
Igen Lotti is anyatejes. Tegnap és ma sem voltunk mérekezni. talán holnap. :?
Irina!
Igen, tudom. De akkor is aggasztó néha. És Lotti nincs is sűrűn mellen. Nappal 4-5 ször, éjszaka 1-2 szer eszik.
Dettyk!
Tudom, h nem vígasztal, de Botond is csak a mi ágyunkban nyugszik meg. Én sem vagyok képes leszoktatni, és (azt hiszem), már nem is akarom. Nyilván van oka rá, hogy ott jó neki. Majd elmúlik ez a korszak is. Apával pedig tudunk máshol és máskor is összebújni. :wink:
Emese!
Sajnálom Zsozsit. Remélem, hamar rendbejön. Lotti sem hajlandó csak ciciből enni. :shock: Kissé engem is zavar, mert tervben volt, h elmegyünk 2 fesztiválra is 1-1 napra. De így nem tudom mi lesz. :roll: Rá kellene vhogy venni, hogy igya meg a tejet cumiból is. (Na most kövezzenek meg a szoptatási tanácsadók! 8) )
Házeladás: :evil: :twisted:
Miléna!
Jobbulást Zétinek!
Fogmosás:
Én nem mosom Botond fogát. Biztosan sokan nem értetek ezzel egyet. Nem is értem, hogy lehet megmosni, amikor még lenyeli a vizet a szájából és nem tudja kiköpni. (Vagy csak akkor, ha akarja. :evil: ) Persze van "buzogánya" azt rágja fürdés közben fogmosás gyanánt.
Gréti!
Boldog névnapot!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka: Holnap doki??? 11:00-14:00-ig rendel!!

Kép

Kép
agica1126

Ági!
az a gáz,h. csak 2 gyerekkel tudnék menni,Apuék nem lesznek itthon,azt meg most bevállalni nem merem :oops: jövő hét?

DettyK!
Írd meg privibe is ezt a 2 könyvcímet :) aztán mék megveszem :)

fű lenyírva én kipurc :)

csók :)

KépKép
viranka

Dettyk!
Én is rákerestem a könyvekre. Főleg a szabadtéri játékos érdekelne. Szted már Botondnak való játékok is vannak benne? Mi nagyon sokat vagyunk kinn, és már én unom a "legóból garázs építsünk a traktornak" fejezetet... :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Zsozsi javul :D
Gegi 10 kiló :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vera: Nekem a jövőhét nem jó mert utazunk a balcsira.Nekem mennem kell holnap mindenképp nem húzhatom tovább :? De elmegyek majd veled amikor akarod.

Kép

Kép
agica1126

Hát, egyelőre R. sem hagyja abba a kedvenc szórakozásait holmi játékok miatt, hiába próbálkozom :roll:

Tegnap egy nagy seprűt cipelt át a kocsmában, majd az irodai részben talált egy vödör meggyet, és szemenként osztogatta az alkeszeknek :roll:

Hát, nem tudom, hogy ez fejlesztő jellegű-e, de hát most mit csináljak. Nekem is átfut néha az agyamon, hogy valamit elrontok, de ha ezt szereti :roll:

Mindig jön-megy, mászkál. Nem hajlandó megülni a fenekén. Kergeti a kutyát, dobálja neki a labdát, talicskát tol az utcában, motorozik, szomszédol - szóval semmi játék-szerűt nem csinál :roll:

Sense, mi is így vagyunk Rugóval és a közös ággyal. Jól befészkelte magát :roll: :D

Niki nekem is ma jutott az eszembe, hogy írok neki sms-t. Még a telefonszáma is meg van ugyanis. De akkor Silka gyorsabb volt.

Áruházi eladók - a múltkor jutott eszünkbe, mikor a tüzépen 10 percig kerestük a munkásokat, hogy detektorokat kellene a ruhájukra szerelni, majd a mozgásukat modellezni egy monitoron, hogy tudjuk, hol kell keresni őket. Bár ez nem túl emberbarát technika, azt hiszem.

Ágica - :D

R. állandóan felriad, már háromszor altattam vissza. Így nem tudok aludni én sem :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Heni: 100-170 gramm között.
Vendég

Mesi ez jó hir:-) no de a karjaid hogy vannak???

Ágica már mentek nyaralni????

Dettyk jól hangzanak ezek a könyvek. De még szerencsére van mi lekösse P.

Sense nem a fogkrém a lényeg szerintem, de hogy ledörzsölödjön a lepedék a fogakról, egy alma is megteszi.

Heni
KépKép
heni81

Sense! Ezeket a gyerekfogkrémeket úgy találták ki, hogy nem baj, ha lenyelik, úgy olvastam! És a fluortartalmuk is alacsonyabb! 8)

Mesi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sense, szerintem vannak benne olyan ötletek, amit tudnál Botinál is hasznosítani, de egész picitől tizenéves gyerekig alkalmazható. Azért szeretem ezt a könyvet, mert pofonegyszerű dolgok vannak benne, segít a fantázia fejlesztésében, és anélkül teszi élvezetessé és játékká az együtt töltött időt, hogy túl erőltetett lenne.

Viranka, megy a pü :D .
dettyk

Sense: én is így vagyok a fogkrémmel..nem tudja kiköpni..azt meg nem szeretném ha enné..
egybként először én mosom meg neki vízzel fogkefével, aztán ő..játszik

Normaflor helyett egyenlőre még a probotikus joghurtot próbáljuk az az uzsija.:-)

Vindo: ennyi meggyyyy.. Rugó sorozat ..édes!! :lol: :lol:

Móni: tricikli..Emma is imádja!!!

Mesi: jó bulizást!!! irigy!! :oops: Házeladás :evil: Gegi 10kg??? Emma most fogyott vissza 10 kg-ról 9, 7-re :( Pedig eszik..

Dettyk: popey :lol: , drágám...akkor most nálatok kezdődik..jaja..most mondjuk Emma is extra anyás...de más gond eddig még......+++
Ezek a könyvek.tök jó..mindjárt meg is nézem!!köszi! :lol:

Voltunk ma utolsó angolon..megkapta a tananyagot..és egyre többet beszél angolul..( put it in, shake it, take it out, roll the ball, .....)

Ágica: :lol: :lol: :lol: nem semmi vagy!kutya :evil:

Miléna: :( villany, :cry: Zéti..

Vera: kaqk a teszveszen is a felhasználónevem..folyamatosan töltöm fel..ahogy Emma engedi
:-)

[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi az szép! én is hozom haza pénteken a mérlegemet, kiváncsi vagyok már én is nagyon mennyi az annyi.

Rugó nem semmi miket csinál:-)

Heni
KépKép
heni81

Szegény Rugó remegve ébredt és láza is van, 38,5 hónaljban. Eszik, adok neki gyógyszert, aztán meglátjuk :arrow:

Kép
vindolanda

Na, evett, adtam neki lázcsillapítót, az egészen lehúzta. Izzad szegény.
Orra nem folyik, nem köhög. Most játszogat üveggolyókkal, meg egy esernyőt úgy kezel, mintha porszívó lenne.

Lehet, a kimerültség miatt ment fel neki ennyire, tőlem meg elkapta a torokfájást, ami napok óta kínoz.

Már vagy két napja 10 órát alszik naponta, éjszaka hetet, nappal meg majdnem hármat. Ettől ő jóval többet szokott.

Most dörzsöli a szemét, álmos.

Vezetést lemondtam, áttettük péntekre.

Este okosabb leszek, figyelem, felmegy-e a láza megint.

Kép
vindolanda

Vindo jobbulást Rugónak. Remélem tényleg csak a fáradtság.

Irinam Ádó hogy van?

Dettyk jól hangzik a könyv.
Lehet beszerzem majd :roll:

Mesi szép súly :D
örülök, hogy Zsozsi javul

Regi Gréti addig segít kipakolni a táskából amíg meg nem leli amit neki vettem.
Aztán beleül a foteljába és megeszi :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megint itt. Milyen aktív vagyok ma! :wink:
B-nak holnap lesz a műtét. Elvben rutinműtét, de azért izgul. Én pedig méginkább. Küldjetek pozitív energiákat légyszi!
Egyébként semmi említésre méltó nem történt velünk. Minden a megszokott mederben halad. Néha úgy vágyom valami kiugróan izgalmasra! :roll:

Miléna!
Sztem Botond fütyije is le van tapadva. Meg kell mutatnom az orvosnak. De félek, h brutálisan felrántja. Már egyszer felrántotta, de visszanőtt. Úgy látom, hogy jobban, mint eredetileg volt. Nem tudom mitévő legyek. Mindenki mást mond... :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vera!
Mei-tei ügyileg van jó híred számomra? :wink:
A rugalmas kendőm már nem az igazi. Most kaptam kölcsön egy Lanát. Egyelőre jó ez is, de nagyon melegünk van benne.
Bár tartok tőle, hogy Lotti még kicsi a mei-tei-hoz.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jövök még képekkel:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Névnaposoknak nagy puszi!!!

Köszönöm a válaszokat!

Betegeknek jobbulást! Látom másnál is van elesős-beütős téma rendesen...

Fogmosás: Zétinek hol van kedve, hol nincs. Mindig nyitja a száját, csak van amikor nyafog. Mi Colgate fogkrémet használunk, 0-6 évig. Azt is lenyelheti. Csak picit rakok a kefére.

Dettyk: nálunk ez két dolgot jelent. Vagy adjam rá a zoknit, vagy vegyem le. Mostanában azt hiszem melege van a lábának, inkább levenni akarja. :)

Móni olyan rég olvastam ezt a verset! :)

Zétus kukaca javul, már nincs sírás pisi közben.

Itt most kezdődik a vihar, dörög és esik... :roll: Éreztem ma, fájt a fejem.

Délután végre beültem egy barátnőmmel fagyizni és beszélgetni valahová. :D Mostanában apa jobban elvan Zétivel, kicsit tudok programokat szervezni magamnak és kimozdulni.

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Halihó!

Bocsi, de csak átpörgettem ezt az oldalt (is). :oops: :oops: Milyen édesek ezek a képek!

Grétikének nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Én meg köszönöm, hogy gondoltatok rám, pedig meg sem érdemlem. :oops: Alig tudok jönni. De már csak egy hét, aztán végetek van!!!! :wink: :lol:

Most megyek, mert rettenetesen fáj a fejem, nem is tudok tanulni sem, inkább lefekszek, pihenek, hátha holnap jobban haladok majd.

Pusszancs
dmaggie

Sziasztok,

sense: én egy hete meitai-ban vittem Fruzsit Pestre vonattal ;)
Vendég

Sense!
ki van szabva :) csak össze kell varrnom :)+ vennem kellett vliest,mert elfogyott :) héten elkészül :) jövő héten esetleg átmenjünk vele ?

B. a szobájukban nyögdécsel :( már 6 óta fent van,de szenved ... én meg vmi frizurát akartam keresgetni neten...

KépKép
viranka

Jó reggelt csajok, kicsit még kómázok, olyan mintha nem is ittam volna kávét, sőt még le is zuhiztam , hátha felfrissit. Az este menetrend szerint elaludtam a tvn, persze mondhattam apának, hogy 10kor megyünk, ne hagyjon elaludni. Hát ő végignézte a filmet én meg beszunyáltam, és arra ébredtem, hogy sir Áron. Persze apa ahogy akarta betenni a helyére felébredt :evil: jaj de mérges voltam. De ha belegondolok igy jobb volt, mert evett és csak 3 után ébredt.

Én is most nézelődök hordozó eszköz iránt, nem akar már az erszényben maradni Áron, nem az az ölbebaba tipus, inkább kiharcolja hogy tegyem le. Igy kint babakocsiban fekszik, bent általában hinta, hordozó.

Én a mei taitól félek, hogy nem tudnám jól megkötni, nézegettem kengurukat, chicco go volna talán az ami jónak tünik, és használtan elfogadható az ára is.

Sense nagyon jók a képek:-) nekem a kalapos hölgy a kedvencem:-)

Viranka megjött a pénz?

Panndi mi újság, hasfájás? gyarapodás?

Heni
KépKép
heni81

Heni: hasfájás este nem volt (tegnap óta megint nem iszom tejet, nem eszem tejterméket), gyarapodás volt. Hétfő esti fürdés előtti súlyhoz képest 80 gramm :lol: Hát meglátjuk mi lesz, jövő héten megyünk egy magándokihoz, mert Zsófit is kiüti a tej, megnézetjük a csajszikat.
Meitai nekem nagyon bejött, Fruzsi nagyon édesen aludt benne a MÁV kórházig a Dunakeszi állomástól :lol:
Vendég

Én is minden este kidőlök, ha Apa nem lenne, már kipurcantam volna. Amint Zsófi lefekszik, átveszi Fruzsit, és én mehetek aludni, és csak etetni hozza oda :wink:
Vendég

Vera!
Király! :wink: Mi az a vlies? :oops:
Szuper lenne, ha eljönnétek!!!!! :lol: :lol:
Még valaki, aki elég mobil egy bagi kiruccanáshoz???

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mi elég sokat leszünk autó nélkül jövőhéten, szóval sajnos nem :(
Vendég

Sense, mikor lenne az a bagi kiruccanás :wink: :D ?

Közvéleménykutatás, főleg Regitől, és akik még hordatnak kaját: Kitől érdemes, mennyibe kerül, milyen, mekkora adag? Jöhet pü.-ben is. Köszi :D .

Mesi, Nektek hogy vált be a Sedatif? Gondolkodom rajta, egyenlőre magamnak, mert bár a Magne B6 jót tesz velem, szoptatás alatt csak módjával ajánlja :roll: .
dettyk

Viranka!
De ügyes vagy! Én olyan kétbalkezes vagyok, még egyenesen sem tudok a varrógépen varrni.... :oops:

Kaqk!
Emmácska nagyon okos, h ilyen szépen beszél már angolul is. Milyen házik vannak nyárára? Verseket kell tanulgatni?

Vindolanda!
Hogy van Rugó? Remélem kialudta.
Nagyon aranyosak a képek!

Mesi!
Micsoda súly!

Móni!
Hajrá tricikli!
Házzal hogy álltok? Kicsit lemaradtam az eseményekről a pár hét alatt.

Sense!
Hát igen, fütyitémában mindenki mást mond. Ha nem okoz gondot Botinak, ne is mutasd meg a dokinak. Emlékszem, amikor pici korába orv módon nekiesett.
Aranyosak a képek!

Regi!
Hűha, Szeli jól kitolta az alvását. Mi még mindig 11-f12 körül alszunk el.

Lányok!
Mi van Nikiékkel? Ugye minden rendben velük?

Hétvégén újabb lagziba megyünk a gyerkőcökkel, sőt júli 25-én is hivatalosak vagyunk egy harmadikba. Azt viszon lehet, h kihagyjuk, már így is anyagi csőd....

Tegnap bilibaleset ért. Gergő éppen kakilt bele, aztán valahogy elkezdett hinázni vele és felborult, kaki ki, ő meg siratta, h kiesett a műve a biliből. Szerencsére azért hamar megnyugodott. :)

Fényképeket szívesen küldenék, de mostanában alig készítek róluk. Valahogy mindig elfelejtem, vagy nincs kéznél, vagy mire odaérek vele, elszáll a pillanat....

Nyaralással hogy álltok? Mentek valahova?

Puszi
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Gica!
én meg akartam ám írni,nagy kopék a gyerekeid :) a szemük sem áll jól :) Zsuzskának nagyon jól a áll a fülbevaló :)
képek: Mírát szinte mindennap,Bálintot alig :oops: lenne 3ka akkor tuti cak havonta 1-2 kép készülne :)
Niki megszült vmikor nem olyan rég azthiszem 34 hétre szép nagy súllyal született Alex :) és nagyon szép kiscsávó :)

Sense!
Vlies= flíz(kiejtve) így ismerős? általában bélésként szokták használni,takarók töltetet is szokott lenni.Ez egy poliakármicsoda anyag ami antiallergén viszont jól szellőzik :) én a vállpántba és a derékrészhez szoktam tenni :) viszonylag egyszerű vele dolgozni :) Robi kifejezetten utálja mert ülye érzete támad ha megfogja :)
képek nagyon jók :) Lotti igazi kis hercegnő :)

Nyaralás: most úgy néz kiCsopak Veszprém még kiderül... vmikor júliusban és ami biztos 11-e után :) de 30a előtt mert akkor jár le az üdülési csekk egy része :)
aztán pár nap Debrecen reményei szerint...
nálunk nyaralás max 5 nap egyszerre :) addigra mind2en kikészülünk idegileg :lol: :lol:

ui: ha vkinek kell esküvői fotós szóljatok :wink: 8)

KépKép
viranka

A legutolsó hozzászólásom 1 órán keresztül figyelt a monitoron elküldetlenül, pont írtam, mikor tanítónéni telefonált, hogy ne ijedjek meg, de Bencét eltalálta egy kő, és szeretné, haza szeretne jönni :shock: . Pankát már leraktam, de még nem aludt, kiságyból ki, irány biciklivel a suli...Nem olyan vészes, a homloka fölött a hajas fejbőr repedt fel 5-6 mm-en, ruhája tiszta vér, fején pukli :( . Gyorsan kiszaladtam a sebészetre megmutatni, még jó, hogy a kórház 2 percre van tőlünk...kapott nyomókötést, ha baj van, akkor kell visszamenni :roll: .
Holnap lesz az utolsó tanítási nap, hogy nem bírtuk megúszni ezt a balesetet :? . Nagyon mérges vagyok, mert mi van, ha a szemét vagy a fogát verik ki :evil: ?
dettyk

Rugó sajnos továbbra is beteg, lázas, nyűgös, nem alszik.

Niki azt írja:
El vagyok havazva, napi kétszer járok a kórházba Alexhez... Sajnos ő még nincs itthon, ugyan teljesen jól van, de olyan álomszuszék, hogy ki kell egészíteni a szopit szondán keresztül. Remélem, legkésőbb jövő hét közepén hazavihetjük már. Puszilok mindenkit, amint tudok, jelentkezem.

Kép
vindolanda

Vindo: Rugó hogy van????????

Dettyk: áááá hogy nem tudtátok megúszni.. :evil: Jobbulás a nagyfiadnak!!

Gica: nincs különösebb házi, az aktuális cd-t hallgatni, könyvet "olvasni" és ha akarjuk bele lapozhatunk a következő anyagba is. ( 1 tanfolyam =10 hónap =4 tananyag=4cd,4 könyv)Most az 1. tananyagnál tartunk.:-) köszi alakulunk

A

KépKép
kaqk
Debrecen

felkelt...

annyit akartam h tegnap meg ma szinte egész nap száraz a pelus..1-1,5 óránként ülünk a bilire és 98%ban van pisi..még ne szól..csak ha kki lesz esetleg...figyelni kell a jeleket4

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, megjártuk az orvost is :(

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Fúj és esik :(

Vindo:mi a baj? Rugó hogyvan?Mit mondott az orvos?
varga tünde

Holnaptól lehet adni neki az antibiot, ha addig nem tapasztalunk javulást. Valami felsőlégúti izé...

Nem halunk bele, csak olyan rossz látni. Nem alszik, ha igen, mindig felsír, ölbe-baba, nyűgös stb. És olyan kis forró.

Kép
vindolanda

Épp most olvastam Nikitől érkezett smst. Már tegnap is eszemben volt,hogy hogyan lehet Alexka.. :) Örülök,hogy jól van. .:)

Dettyk: Sajnálom Bencét.. Még jó tényleg,hogy nem lett nagyobb baj.Nem csodálom,hogy mérges lettél.

Na nem hagynak.. Kicsi itt nyüszög,mert a kis autóra nem kompatibilis a kombájn cucca :shock: De hát ha nem arra való :lol:
varga tünde

Jobbulást neki Vindo!!! Most mindenkit ez gyötör,kicsit abba hagyhatnák már ezek a vírusok.. :?
varga tünde

Jó reggelt! :)

Vindo! Rugónak jobbulást!

LMóni! :lol:

Sense! Megy a +++++++++++++
Lotti és Botond nagyon cukik! :)

Tegnap volt egy baleset... :( Szeli rálépett egy csavarra, ami olyan hegyes volt, mint egy szög (ha ezt tudom, nem engedem, hogy játsszon vele, és szétszórja), belefúródott vagy fél centit a kis talpába, benne is maradt, csak állt felhúzott lábbal, és sírt. Odaszaladtam, kihúztam, aztán meg ömlött a vér... szegénykém. Gyorsan eldőltünk a kanapén, lábat fel, zsebkendő oda. Aztán elállt a vérzés, szerencsére nem is fájlalja, ha rálép! :) De nagyon megijedtem... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! A mei tai-t meg tudnád kötni! ;) Nem nehéz, és kényelmes is! :)

Panndi! Jó fej a párod, hogy így segít! :)
Fruzsi pocak???

Dettyk! www.cityfood.hu Az árakat és a választékot meg tudod nézni a neten (bár most jut eszembe, lehet, hogy ahhoz regisztrálni kell). Mindenesetre elég nagy a választék, szerintem jól is főznek, és most már szinte mindenből van rendes adag és kis adag (zóna), elég jól megpakolják! Vannak fitnesz ételek és saláták is! :) Ők szerintem középár kategóriásak. A Gastroyal kicsit drágábbnak tűnik, de tőlük nem rendeltem még.
Kitartás Pankához!

Én meg most kapcsolok, hogy Szeli lehet, hogy túl van ezen a 2 hónapos „hiszti korszakon”. Ugyanis hetekig szenvedtünk (kb. mióta beköltöztünk, és 1-2 hete hagyta abba), nem hagyott semmit se csinálni, se mosogatni, se takarítani, mindent üvöltéssel tudtam véghezvinni, és most megint elkezdett egyedül játszani (kopp-kopp-kopp)! Azt vettem észre, hogy mostanában több mindent meg tudok csinálni, és még a rendet is tudom tartani a házban! :shock: :lol:

Gica! Jesszus, mennyi lagzi... :shock:
Mi ma megyünk 6-kor ballagásra. Szelit itthon hagyjuk Anyuval, csak szenvedne ott. Utána meg vacsora! :)

Nyaralás: Mi augusztusban megyünk Siófokra (Aranyparton néztünk egy apartmant) Anyuval és Szelivel. Sajnos Apa nagyon úgy néz ki, hogy dolgozni fog, ami egyrészt nem baj a pénz miatt, másrészt meg hiányozni fog... :( Mellette lesz a hastánctábor, néha oda is benézek majd! ;)
Mi is üdülési csekkel megyünk! ;)

Dettyk! Jajjjj... :( Gyors gyógyulást Bencének!

Rugó: :cry: Szegényke!

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?