Na szóval........
Lyndee:és akkor más egyebet nem csinálsz Arni nózival?
Mági:sanálom h nincs már tejed,de sztem tök szupi h eddig is tudtál szoptatni.Gyerkőceid gyönyörűek
Mush:sztem jó ötlet volt ez az új topik nyitás
Zöldi:igen adtam már neki mást is kanállal,pl: a vigantolt abból kapja meg mikor beteg volt a gyógyszert is,aminek nem volt fecskendője
Gratula Hanna-foghoz
Vera:cuccos odaért????
Bébic:szijjja!!!!!!!!!!!!!!!!anyós

,de örülök h jó volt a hétvégétek
Kubu:csőrike haláli
Enikő:kis törpöd,nagyon pici
Jaj nem tom még mit akartam írni,tovább nem jutok most egyenlőre az olvasással,mert Olcsi nem hagy.
Gabi:hogy vagy?
Kérdések:Olcsim kb már egy hete éjjelente 3óránként kel.Nem hiszem h azért mert éhes ,hanem felébred és nem tud vissza aludni,csak cicivel.Szóval ez elmúlik majd vagy mit csináljak?
A másik kérdés:pörgünk hasra,vissza,tolat ezerrel pörög a tengelye körül,olyan mint egy búgócsiga,de hasra csak jobb oldalra fordul,balra még nem megy neki,ez baj?vagy majd belejön abba is?nincs "elkésve"?
Hozzátápi:én azon a véleményen vagyok vele mint Zöldi és Zsebi hogy minek húzni az agyát,ha nem eheti meg....a másik meg h azért nem hiába mondja védőnő gyerek doki,meg a könyvekbe van írva stb...hogy mit mikor ajánlott adni,sztem nem hülyeségből ajánlatos "betartani" ezeket.
persze azok az anyukák már tapasztaltabbak akik már párszor ezt végig csinálták.
én úgy vagyok vele hogy hiába második gyerek,rohadtul para vagyok
Jaj képzeljétek!!!Volt ma nálam a védőnő ilyet akkor csinált utoljára,mikor hazajöttünk a kh-ból.Na de most sem Oli nézte meg inkább a falu pletykáját hajtotta....durva
Ma este megyek kozmetikushoz,holnap fodrászhoz,és holnap este megyünk sógoromékhoz,és vasárnap jövünk haza.Már alig várom
Most ennyi voltam,mert jött anyum
majd este még jövök