Zsófikám!
Teljesen igazad van! Itt vagyok, lesek ki a fejemböl, mint egy vakond, ugyanis begyulladt a szemem, rettenetesen viszket és alig tudok kezdeni vele valamit lévén itt ünnepnap. Az elmúlt napokban arra gondoltam, hogy allergia, de ma reggel nem tudtam már kinyitni, mert beragadt...
Mellesleg, hogy teljes legyen az öröm, kedden behalt a hütönk. Ezt tette azért, mert jól bevásároltam és nem volt kedve együttmüködni. Elrohantunk hütöért, de nem kaptunk annyiért, amennyit rá szánunk, így most ki kell húznunk hétföig, amikor is az Aldiban lesz egy remélhetöleg.
Aztán tegtnap egész nap gyerekruhákat szortíroztam és pakolásztam, még nem vagyok kész, max. csak idegileg!

Nem könnyü a tetö alatti zúgba a dobozokat beirakni ill. kiszedni...
Vasárnap meg Karlsruhéban voltunk a Természettudományi Múzeumban ismét, aztán meglátogattuk egy innen oda elköltözött ismerösünket felfegyverezve egy fonott kaláccsal. Úgy vettek ök egy sorházat, hogy nulla önerövel szálltak be a hitelbe és még a vagyontanácsadó is azt mondta nekik, hogy ö nem tenné... Hááát.
Utána meg hazafelé spontán csöngettünk az apósom lánytestvérénél, mert ott mentünk el elöttük és láss csodát, otthon volt és spontán este 9-kor is örült a népes - eddig ismeretlen - családtagjainak látogatásán! Mondjuk nekem ezzel együtt nem szimpatikus valamiért, de azért tényleg rendes vot, hogy fogadott minket! Jellemzöen neki sincs immár bö 20 éve kapcsolata az apósommal, csak a másik tesóval, aki Stuttgart mellett lakik. Az ö és apósom kapcsolata is anyósom jóvoltából feneklett meg az anyósom egyik szülinapján. Vicces, mert nálunk is az anyósom szülinapja volt végülis a kapcsolatunkban vízválasztó jelentöségü!
Akkor nekem is meg kell majd hibbanom a jövö hét végén!?
Én a szülinapomra remélhetöleg két bolhapiacot kapok! Az egyik itt lesz a közelünkben, a másik meg a határon átmenö Konstanzban! Emlékeim szerint a svájciak nagyon lazák voltak ár tekintetében...
Közben majd kifolyik a szemem és úgy viszket, hogy meg tudnék bolondulni!
A szülinaposoknak nagyon sok boldogságot, legyen csodaszép a napjuk! Jövök még késöbb, remélhetöleg virággal és talán sikerül megint sütnöm valamit, amit elküldhetek virtuálisan!
Nem olvastam egyébként vissza, csak belelegeltem a terítékbe, ezért nem reagálok még!
Sziszka!
Nagyon szépek a képek, teljesen be van a párom zsongva! Én a magam részéröl a hegyeket és szúrdokokat csak távolról nézve szeretem, nekem az Alföld vagy ált. a síkság a mindenem.
Amúgy úgy néz ki, hogy huzamosabb ideig nem megyünk haza. A nyári program még nem fx, még akármi is lehet, de a párom már egy elég merész körutat tervez: Prága-Krakkó-Baltikum... Vannak mindenfelé barátaink, akik nem annyira mobilak, mert hozzánk képest jobban le vannak égve vagy a pénzüket inkább másra fordítják, de szívesen látnak minket. Hát most talán jól meglátogatjuk öket.
Megint szakad az esö. Biztos azért, mert szabadnap van. Nehogy ki tudjunk menni kirándulni!
Mentem dolgomra.
Vakegér