A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hoppá! Laptető! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Rencsi: Gratulálok a pici fiúhoz!!!!!!!!!!!!

Moncsi: Örülök, hogy minden rendben volt! Az elsőnél nekem is 8at sikerült leszívni. Ezek szerint, nektek is ez volt a 2. próbálkozás? Nekünk is az lesz. Holnap kezdem a szurikat.

Csomee: Hányadik napon is vagy? Szorítok, hogy kapaszkodjanak a babák!

Vjulcsi: Tök jó, hogy akkor ti is nem sokára kezdhettek!!!!

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs!

Nagyon jó, hogy már kezded a szurikat! Szerintem egyébként mi már "találkoztunk", még ha nem is tudtunk egymásról. Még az előző lombikodnál. Én is akkor tájt jártam Apánknál! (Csak bíztatásnak: nekem is a második lombik sikerült!)

Ma vagyok ET+7. napon, úgyhogy még van 2 hét az uh-ig. De majd az ET+12-en tesztelek és majd meglátjuk mi lesz.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Voltam ma "apánknál". Azt hiszem Kitti írta, hogy szomorú volt tegnap Dévisz. Én ma is annak láttam :o
Neki is vannak gondjai biztos, és sajnos ez látszott is rajta.
Nem mertem rákérdezni, hogy mi a baj. Ő is emberből van egyszer fent, egyszer lent :D

Lenne egy kérdésem hozzátok. Ha esetleg magas lesz a prolaktinom és Bromocriptint kell majd szednem, attól el lehet majd kezdeni az ICSI-t? Vagy kell egy bizonyos időszak pár hónap amíg beáll és csak akkor kezdhető el?

A teljes vérképre Nektek is a Nyírőbe kellett mennetek vagy csak a hormonvizsgálatokra?

Előre is köszi a válaszokat!

Mindenkinek szép álmokat és szép holnapot kívánok!

Ercsikati
én is ott laktam 14 éves koromig :D
pomi

Rencsi !
Gratulálok a kisfiatokhoz!

Pomi!
Nekem is a Nyírőbe kellett menni. Bromonak kell egy kis idő, de hogy mennyi azt nem tudom. Én kb. 1 hét múlva kezdek és csak ma kezdtem a Bromót.
Volt amikor endokrinológus hatására egy teljes évig szedtem a két stimu között is.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Rencsi! Gratula a kiscsávóhoz!!!!! :D :D :D :D

Csome! köszönöm, átadtam!! :D Mi is cupákoljuk Kittikét!
Hát, az úgy volt, hogy valaki egyszer vitt a leszívásra vagy a beültire ilyen tortát, Zsuzsika tudja elmondani a sztorit, és sikerült neki a baba, így onnan ez babona lett :-)). Igen, szeretik is... :-))
Apánk szereti a pociját, amúgy iszonyatjó szakács is, tudtátok? Ahogy elmesél egy-egy kaját, kicsordul az ember nyála. :lol: Karácsonykor mindig Ő főzi a menüt, de máskor is. Imád főzni + horgászni és vitorlázni is. :D :D

Moncsim! Köszi az sms-t, cukorság vagy!!!! :D
Hajrá gyerekek!!!++++++++++++++++++++++++
Én is 3at kérnék vissza és AHAzva mindet! Ha D+ sikerül, akkor 2t.

Kép
bodza2005

Melánia! A Titok és a Most hatalma a gyakorlatban? Nem ezek a kötelezők Neked most? :lol: Az utóbbi nagyon jó szerintem.
Nagyon kis ügyi vagy a képecskékkel! :D

Szia Modrooka! Sztori... Hát, igen.
Te hogy vagy mostanság?

Kép
bodza2005

Mónika! Gondoltam, hogy Fannika írta! :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Mici! De jó, most már így is ismerjük egymást! :D

Kép
bodza2005

albi2000

köszönöm a válaszod!
Még annyit kérdeznék, hogy a teljes vérkép, vizelet stb.. Neked is a "vörösök" alatt kellet menned? Én arra emlékeztem, hogy csak a hormon vérvételnél kell "adott napon" menni.
Bocsi, ha idétlen kérdéseim vannak, de még nagyon kezdő vagyok a témában :(

Mindenkinek szép napot kívánok!
pomi

Jó reggelt!
Az idő csodálatos!

Rencsi!
Gratulálok a kisfiúhoz! :):):) Nevet választottatok már? Annyira örülök! :):):):):D:D:D

Nekem most nincs nagyon mit írnom, úgyhogy majd jövök!

Sziasztok! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!

Pomi: Én a januári kezdés óta szedem a Bromót, de emiatt nem kellett halasztani a kezdést. A teljes vérképet és a vizeletet én nem a vörösök alatt, hanem utána csináltattam meg. Apánk nem szólt semmit.

Bodza: Nem semmi, hogy meddig fent vagy! :shock: Nem tudsz aludni? :lol: Azt tudtam, hogy apánk szeret horgászni és vitorlázni, de hogy főzni is!

Majd jövök még, de csak délután!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Íme egy kép! Mikey és Benedek! Imádjuk őket! :) Kép Két drágaság

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Bodzim, ezt a helyet én is néztem a neten, köszi, hogy írtad. Tuti, hogy mikor nem lesz Apánk egy hónapig, akkor bejelentekezem.
Csak annyit kell mondani, hogy egy 4d uh szeretnénk és kész???
Puszi Esztin babynek. :D

Moncsiga, gratula a 8 petikéhez.

Rencsi, gratulálok a fütyihez, nem semmi, hogy Apánk már most látta. :lol:

Csomee, akkor tudod miről beszélek. :lol:
Tesztelsz minden nap?? Erősödik???

Kata, ez a kit kis drága, nagyon szép, látszik, hogy huncut mindkető.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Rencsiiiiikém,
Ez szuper, gratuálálok!!!! Énisénis :)
Majd gyere és mesélj bővebben!

Comee,
A pocifájás gondolom jó jel, a kapaszkodástól van? Tényleg, a beülti után hány nap a kritikus? Kb. onnan mennyi idő, mig rendesen beágyaznak maguknak?

Moncsi,
Hát ez szuper :) Nagyon drukkolok!

Kata,
Azért majd gyere!

Én mára teljesen lenyugodtam. ma reggel csináltam egy tesztet, mert ma akarok beszélni a főnökömmel, és persze ha poz. lett volna, akkor nem kellett volna... de nem lett az. Julcsiapu aranyos volt, mikor mondtam neki, kérdezte, hogy most akkor szomorkodni kell? Mondtam dehogy, kezdődik a lombik, hurrá :)
Szóval nem volt szomorkodás egyáltalán.
Közben én már ki is találtam, hogy hogy szeretném majd a dolgokat: 2 babát szeretnék visszakérni, D+-al, minél idősebben :) Nincsenek is nagy igényeim, igaz?
Azért próbálom erre programozni magam, hátha sikerül. Kopa előtt is vagy százszor elmondtam magamban, hogy negatív lesz az eredmény, és meglesz az engedély, sikerült is :) Hátha csak ezen múlik :)

Aranyosan vagytok nagyon, hogy így drukkoltok nekünk is!
Holnap ki megy Apánkhoz? Remélem, addigra megjönnek hozzám a vörösök is mehetek én is.
vjulcsi

Sziasztok!
Sajna a tegnapi látogatásom Ironnál nem jött össze, mert délutan telefonalt az asszisztensnője, hgoy el kell utaznia.... :( Kicsit csalodott voltam, de holnapra mar be igy jegyzett ujra :) Igaz, ez a ket nap mar semmi az elmult 4 honaphoz kepest. Mindenkinek gratula akinek sikerult!!!!
renna77

Sziasztok!

Rencsi,
gratula a kissráchoz!
én is fiút szeretnék , illetve elsősorban mindegy, de hamár....
nem vagyok jó jós , mert én biztos voltam nálad a kislányba.
Na majd a következő :)))

Julcsi,
akkor most ne szomorkodjunk igaz, hanem már mindjárt kezdesz a lombikkal, de jóóóó!

Csomee, ragi+++++++++++++++++++++++++++

Moncsi,
remélem most teljesen jól vagy, nem úgy mint januárban!!
Telefonáltál már???
Én is a 3 mellett szavazok.
miciona

Julcsi, én holnap megyek apánkhoz 14:45-re.
Barbi
hbarbi80

Sziasztok.

moncsi:hú,már nagyon várunk itt a hírekkel!!! SZORITOK!!!

Kata:te érzel valamit???
bodza:hát amit te írtál azt egyiket se olvastam még.Férjemnek van itthon régebbi könyvei erről a témáról.Az Pszicho-Parancs Erő csodája.Na ezt olvasom.Arról szól hogy jóra kell gondolni csak és azt bevonzza az ember.Tényleg jó sokáig fent vagy! :lol:

Kép
Kép
melánia

Rencsi:én is GRATULÁLOK a kispöcsöshöz! :lol: Nevekre én is kiváncsi vagyok.

csomee:ragi++++++++++++++++++++++
Tesztelsz azóta is?

Kép
Kép
melánia

Még egy kérdés:másik fórumon inszemes lánynak Dévai írt fel fogigátlót mert sok a cisztája.
Jól emlékszem arra hogy valaki azt írta hogy haspréssel javítható a helyzet??

Kép
Kép
melánia

Kata,
kívánok Benedekéknek hasonló helyes unokatesókat!:)

Modrooka,
én is gondoltam, hogy a teától van.
kiváncsi lennék egy hormon eredményre már, hogy ott is történt változás.

Pomi,
egy hónapja szedtem a bromot az első stimu előtt. Egy hónap alatt simán helyreáll, ha nem túl magas.
miciona

Sziasztok megint! :wink:

Olvaslak Benneteket rendületlenül :lol: de most alig értem utol magam!!! :wink: :lol: Jók vagytok!!!! Két napja nem voltam és amit termeltetek....az nemsemmi!!!! :lol: De a végére értem és most nem bírom megállni, hogy ne írjak megint Nektek!! :roll:

Katám!

Köszi, megkaptam! :wink: Mindenképpen valamelyikünk (Tenci vagy én!) vagy Mindketten irigykedni fogunk!!! Tenci ha kislányotok lesz, én ha kisfiatok ha meg kettő és adjisten :!: :!: 1 fiú 1 lány....hát akkor tuti mindketten!!! Én főleg inkább ennek a duós 1-1 felállásnak szorítok!!! :lol: :wink: De ha csak 1 lesz vagy 2 de csak fiúk vagy csak lányok....én akkor is imádni foglak!!! :wink: :lol: Na meg ercsiAput is!!! :oops: :roll: Jövő 7en valamelyik nap megyek Tencihez a Csajokkal. Mikor leszel otthon? :wink: :lol:

Miciona!

Nagyon kedves vagy, hogy szorítasz nekem egy kiskrapekhoz :oops: :roll: de nekem már biztos nem lesz! :? Max. unokában! :wink: :lol: 8)
Tudod nálunk Apának már 4 :!: :!: gyereke van Adrival és Jázzal együtt! (nagyok első házasságból) Úgy hogy én most annak is nagyon örülök, hogy egyáltalán "Jázra" sikerült rádumálnom!!! :roll: (laza 2 :!: évembe telt és így sem volt sima ügy! :oops: :roll: ) De nagyon drukkolok Neked, hogy legyen fiad is meg lányod is!!! :wink:

Sajó!

Komolyan mondom, hogy megkönnyeztem amit írtál!!! :oops: :roll: Kitartás Nektek!!! És hajrá Juci!!! Biztos sikerülni fog!!! Ahogy a Többiek is írják!!! :wink:

Dr. Szimba! :wink:

Hát Te nem vagy semmi!!! Minden elismerésem a Tied!!!! Mikor doktorálsz?? :roll: De komolyan mondom, mintha egy szaklapot olvasnék, mikor Téged olvaslak!!! Hajrá Babó(k) Nálatok is!!! :wink:

Szimbáné!

Neked meg.....Naaaaaagy gratula a Férjedhez!!! :wink: És hajrá Babócák!!!! :wink:

Rencsi!

Örülök, hogy rókák hallgattak rám!!! :wink: :lol: 8)
Kiskukishoz meg Nagy gratula!!! És kicsit irigyirigy!!! :oops: De persze csak a legnagyobb jóértelemben!!!! :wink: :lol:
Akkor most már lehet nevekben is gondolkodni!!! :wink:
Jó, hogy Nektek is kisfiatok lesz, mert legalább bővül a "Fiúcsapat" is.....Petike nem lesz egyedül!!! :wink: :lol:

Melcsi!

Marci jó baba? Ficereg már rendesen a pocakban? :wink: Apát esetleg jól "fültövön" rúgta már mikor hallgatózott?!?! :wink: :lol: "Hogy...El a kezekkel a "Nőmtől" Fater!!!!! " :lol: :wink: Na remélem jót nevettél és nem bántottalak meg!!! :oops: :roll:

Julcsi, Csomee, Melánia, Kitti, Pomi, Barbi,Bodza, Renna és a Többiek akiket most nem sikerül név szerint felsorolnom...bocsesz :oops: :roll: ....szép napot Mindenkinek és drukkok meg ragacsok mennek tőlem ezerrel fénypostával :!: :!: ++++++++++++++++
De most mennem kell, mert be kell tömnöm egy éhes szájacskát!!! :oops: :wink: :lol:

Olvasokolvasok rendületlenül. És néha azért jövök és írok én is pár bíztató szót....ha nem bánjátok! :roll: :wink:

Puszi Mindenkinek!!! És nagyon büszke vagyok az (leendő) Apukákra is, akik írnak ide!!! Szimba/Sajó....! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Melcsi! :lol: :lol:
Nekünk is már a 11.héten megmondta, h kislányka, sasszemű a mi Apánk. :wink:

Julcsi! 6.napon ágyazódik be, ha jól emlékszem, Kálmán ezt mondta, de megnézem valahol, ahova akkor felírtam dolgokat.
Nagyon jól gondolkozol Julcsibébi!!!!!!!!!!!!!!! Meg is lesz az "eredménye"!!

"Julcsi írta:? Comee, A pocifájás gondolom jó jel, a kapaszkodástól van?"
Nem tudom, mi van velem, lehet, h most lettem dyslexiás, mert ezt 3x is úgy olvastam, h a kopaszodástól van és néztem nagyot, miről maradtam le vagy talán ez utalás a babulon kopaszságára, amikor végre megértettem vagyis el tudtam olvasni:lol: :lol:

Szegénykém, Renna. Sajnálom. :cry:

Kép
bodza2005

Bodza!

Neked akartam még, hogy látom hogy Eszti és Jáz között laza 6 nap van csak!!! :lol: :wink:
Akkor Eszti is már vízöntő? Január 22-én született? (mert a vonalzók néha nem azt mutatják amit kell. bár nem sokat tévednek...de azért előfordul. :wink: )

Na most már tényleg robognom kell!!

Sziasztok! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Katás! A két pasid gyönyörű és jó nagy csibészek lehetnek, főleg együtt. :D

Melánia! "A most hatalma" is ezekről a gondolatokról szól, olvasd el feltétlenül, mert az tényleg nagyon jó. A Titok is érdekes, de az egy kicsit túl sok.
Cickafark-fű tea nagyon hatásos rá, többektől tudom (ciszta).

Tigrincs! Aranyos vagy! :D

Kép
bodza2005

Tigrincs! Jé, egyszerre írtunk, mármint én még nem láttam a hsz.-t, amikor elküldtem az előzőt! :lol:
Nahát!! De lyó!!!!!!!! Igen, vízöntő, január 22. A Párom is az. :wink:
Imádom a vízöntőket!!!! :wink: :D :D

Kép
bodza2005

Csome! Moncsi! +++++++++++++++++++++++++

Kép
bodza2005

sziasztok csajok!
határozottan eldöntöttem magamban, hogy AKAROM az icsi-t.
arra lennék kíváncsi (merthogy tegnap bejött a képbe a méhszonda), hogy van-e még valami "beavatkozás", amivel számolnom kell?
tudjátok, az ember általában attól fél, amit nem ismer. amit elmeséltetek, azt én megbeszélgetem magammal, és a vége úgyis az, hogy természetesen állok a dolgok elébe. de ha mindig van valami újdonság, akkor ez így nehéz... szóval: mi jöhet még???
drukkok mindenkinek, és fantasztikus csajszik vagytok!!!!!!!!
juci1968

Sziasztok!
Köszönön mindenkinek a gratulációt! Édik vagytok!!!!
bocsi, hogy tegnap nem jöttem, csak férjecskével elmentük egy kicsit sétálni+vacsizni :D
Nálunk nagyon jó kedve volt Apánknak. Még be sem csuktuk az ajtót, amikor már poénkodott, hogy akkorát nőtt a pocakom, hogy ez nem stimmel és most már kivetem a párnát :lol:
Örült, hogy már nem -4 hanem -2kgnél tartok. Bár én sem értem, hogy lehet pocakom -2kgval? Apánk sem értette.
Uh-on minden rendben volt, olyan bulit rendezett odabent, hogy öröm volt nézni :D JA és amikor Apánk meg akarta nézni, hogy mi van a lába között, fogta magát és szétrakta a lábát, mintha értette volna, hogy mi a feladat…..mondtam Dévainak, hogy én biztos vagyok benne, hogy fiam lesz, már az első perctől ezt érzem, majd el kezdett mosolyogni, odafodította a monitort és annyit mondott a híres anyai megérzés és ott volt a lába között a kuki :D
Annyira jó kedve volt, hogy még az aminóra is jól reagált, annyit mondott, hogy akkor majd alá kell írni egy papírt, de rendben, mi döntünk…..
Negatív történés is van, mert hát persze az élet zajlik, tavaly és tavaly előtt kicseréltettem az amalgám töméseimet és most bedurrant az összes tömött fogam… :cry: :cry: valószínű allergiás vagyok a fehér tömésre csak ez a szemét nem tudom miért most jött ki, miért nem rögtön……nagyon gáz lüktet a fejem......

Hát csajszikák, nevünk az nincs, de még alternatívák sincsenek :cry:
Én mindig kislányt szerettem volna, így lány neveink vannak (több is). Aztán amikor kiderült, hogy terhes vagyok és éreztem, hogy fiú, akkor mondtam férjecskének, hogy kezdjünk el fiú neveket is gyűjteni, végül abban maradtunk, babonából, hogy megvárjuk a 3 hónapot. Persze amióta azt érzem, hogy fiú, mindenkinek azért kellett szorítania, hogy tényleg fiú legyen :D Majd a következő lesz lány :D

Moncsi,
olyan szuper volt talcsizni! Remélem jól vagy és a kis bogyók szépen osztódnak!!!! Ha túl vagytok az adásvételin, akkor gyere és írj!

Julcsi,
szuper vagy! hajrá kezdés!!!!!

Juci,
na ez már hozzáállás! :wink:

Próbálok, még ma jönni, csak anyós jön vendégségbe és még szalad a lakás :oops: :oops:
Addig is millió puszi mindenkinek!

Kép
rencsi79

Má megint itt :oops: .... de tudjátok én Szenilla vok és ezeket még elfelejtettem!!!! :oops: :roll: :lol: :wink:

Kata!

Neked akartam még.....Ha bejön (és miért ne jönne be!!!) ez a pizzázás :lol: :wink: komolyan mondom, hogy a vendégem vagy egy GIGAMEGA PIZZÁRA!!!! :lol: :wink:
Sőt, még az is eszembe jutott, hogy megpróbálom elintézni, hogy a Gyerek(ek)nek pizza legyen a jele(ük) az oviban!!!! :lol: :lol: :wink: (majd Tencivel bevetjük magunkat!!! :lol: Bár Neki ezt még nem mondtam! :wink: )

Bodza!

Na akkor jó ki vízöntős család vagytok Ti! :wink: És Te? És hány nap az eltérés Apa és Lánya szülinapja között? Nálunk képzeld el, hogy Jáz egy napon született a Nagymamijával! (anyóssal!) :lol: :wink:
Csak 67 év különbséggel!!! (mégjóhogy!!! :lol: ) Úgy hogy Jáz volt most Mami szülinapi ajándéka :lol: ....bár azért én nem bántam volna, ha megvárja a február 3-at, ugyanis nálunk a szűk családban január 21 és január 30 között 6 :!: :!: :shock: :lol: szülinapos van!!!! De hát evvan. És így is jó!!! :wink:

Rencsi!

Meg lesz időben Kicsi Fiatok neve!!! :wink: :lol:
Első körben talán próbáljátok ki azt, hogy milyen keresztnév illene a legjobban a vezetékhez! :wink: Aztán hajráááá!!! Ami megtetszik! Úgyis az lesz a legjobb választás!!! :wink:

Na ma már tényleg nem jövök többet! Hagylak Benneteket! :wink:
Felveszem a "suttyomban olvasó üzemmódot"!!!! :wink: :lol:

Szépséges napokat Mindenkinek!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,
Ne hülyéskedj már, már miért ne jönnél? Mi örülünk, hogy itt vagy! Gyere inkább minél többször!

Rencsi,
De jó lehetett :) Édes, hogy megmutatta magát :) Látod már most milyen szófogadó a kisfiad? :)
Örülök, hogy Apánknak jó kedve volt, szuper, hogy felvidítottátok :)

Lányok, náléam vörösök még sehol. Pedig én már úgy elterveztem, hogy holnap megyek Apánkhoz :(

Viszont.... beszéltem a főnökömmel! Ők is jártak Déviszhez (illetve Vass dokihoz), de nekik végül (állítólag) természetesen jött a baba. A lényeg, hogy nagyon képben volt lombik ügyben, és mondta, hogy persze, maradjak csak otton, dolgozhatom otthonról a 3. hétben, sőt, ha sikerül, akkor utána is :) Ez nagyon jó hír, mert nem akarok bejárni majd dolgozni (naponta 2 óra kocsival), viszont a pénz miatt, meg egyébként is, szeretnék még dolgozni.
Szóval örülök nagyon :)
vjulcsi

Sziasztok!:-)

Bodzi, köszönöm szépen, most tényleg elmondhatom, hogy jól. kis lelkem rendbejött a sikertelen lombik óta, és úgy látom édes férjemnek is sikerült kihevernie. Most teázunk, vitaminozunk, élvezzük az életet (húgomnak két pici lánya van, őket kényeztetjük:-))) )...és készülünk az őszre:-)

Juci,
a méhszonda egy nagyon rövid megkukkantása a méhnek, hogy tudják majd hol a legjobb helye a berakandó apróságoknak. Ezt csak egyszer végzik el, az első lombik előtt.

Julcsi,
hát akkor nem mégy holnap, csak jövő héten egy pozitív tesztel:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Hali Mindenkinek!

Kicsit homorúbb vagyok, mint tegnap. :cry: Már "csak" 4 bogyika van. Apánk tegnap benézett valamit, mert Kálmán azt mondta, hogy hatot sikerült megtermékenyíteni, és abból is csak 4 a szabályos. Így hát holnap beülti. Remélem, legalább 3 kibírja holnapig...

Figyi! Az normális, hogy a gyomrom környéke van felpuffadva? Nem is igazán az alhasam fáj, hanem a köldököm körül, és ott dagi is vagyok. Nem is kicsit... Eszem a husikat, meg a proteinturmixot nehogy meghyperstimulálódjak.

A beülti után bevackolom magam anyóshoz, így nem nagyon fogok tudni jönni. Már most hiányoztok! :cry: :cry:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Modrooka,
Hát, az tényleg csoda lenne :)

Moncsi,
Ne keseredj el, nagyon drukkolunk a holnapi 3 bogyóvisszaültetéshez!!!
te is hiányozni fogsz nekünk, valami mobilnetet nem tudsz intézni?
vjulcsi

Tigrincs!
Örülök, hogy újra "köztünk"! Gyere sűrűbben! :) Hogy mikor vagyok otthon? Én csak 7végén, úgyhogy jó lenne ha mondjuk szombaton vagy vasárnap jönnétek és akkor tuti össze tudnánk futni! Még Jázmint is meg tudnám dajkálni!

Moncsiga!
Szorítok, hogy a 3 biztos legyen! Jelentkezz majd! :)

Julcsi!
Akkor most már azért kell "szorítani" hogy minél előbb megjöjjön??? Mert akkor +++++++++++++++++++++++++ 1000-rel! :)

Melánia!
Hogy mit érzek? Semmit! Tulajdonképpen nem is keresem azokat a dolgokat amiket érezhetnék! :) Inkább azt érzem, hogy most sem sikerült! De tudod optimista vagyok! :) :D:D:D:D

Csomee!
Pihenj sokat! Most ez a legfontosabb! Remélem Kitty-tesó projekt sikerrel zárul majd! :)

Juci!
Tetszik ez a hozzáállás! Csak pozitívan! Úgy látszik, nem csak a parában vagyunk hasonlóak! :)

Legyetek jók!
Este még lehet visszanézek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
ilyet hallani sem akarok, hogy "most sem sikerült"...
csak pozitívan... Most tuti összejött... küldöm ám azokat a pozitív energiákat, hogy kapaszkodjanak azok a babák... :D
Barbi
hbarbi80

moncsi:ne szomorkodj!!!! Hallod?
Tessék ÖRÜLNI.HOLNAP 3 gyönyörű babát visszakapsz és kész! Punk tum. :lol:

Kata,csomee:ragi+++++++++++++++++++++++++++++++++++

vjulcsi:hű de izgi.Szerintem nincs még veszve semmi. :lol:

Kép
Kép
melánia

rencsi:ez annyira aranyos hogy szét tárta lábait.De jó,örülök.

Kata:ja tényleg nem csüggedni,POZITÍVAN csak!

bodza:és mit tudtok még apánkról? engem érdekelne hogy van-e gyereke és hogy fiúk???Már csak azért mert mindig lányt szeretne kapni Katától.

Kép
Kép
melánia

Moncsi,

Milyne proteinturmixot iszol? én is szeretnék majd mindenképp!

Melcsi,
Te milyet ittál?

Ma férjecske megrendelt a bioboltban 10 kis doboz méhpempőt :) készülök a köv. 2 hétre :)
vjulcsi

Melánia,

igen 2 fia van, de már nagyok, és nagyon szeretett volna egy kislányt. Azt mondja sajátja már nem lesz, de tőlem is mindig kér egyet. Én be is ígértem neki, igaz, az még inszemnél volt :)
vjulcsi

vjulcsi:méhpempő az nagyon jó!!! Nekem is mindig 13-14 a méhnyálkahártyám töle.
Turmixról nem tudok mit írni.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!
Jelentem pozitív vagyok! Megkaptam Barbitól az energiát, úgyhogy most már semmi gáz! Ezt külön köszönöm Barbi! :):):)
Nálunk itt tökre nagy vihar van! Esik és dörög is! Úgyhogy majd csak reggel jövök nagy valószínűség szerint, mert kikapcsolom a gépet, nehogy belevágjon a villám!

Legyen szép estétek!
Puszi Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Gondoltam még visszanézek! :) De nem láttam senkit! :):):D
Nálunk ismét esik! És olyan sötét van, mintha legalább este 9 lenne! :? Utálom! :(:(
Most ettem egy kis barackot! Annyira jól esett! Sárgát és kopasz-őszit vegyesen! :) Nagyon finom édes volt! :) Gondoltam ezt is megosztom veletek, ha már az időjárást is folyamatosan közvetítem nektek! :)

Moncsiga!
Az előbb lemaradtál! :( BOCSI! Te is hiányozni fogsz de azért próbáld megoldani valahogyan, hogy "itt" legyél köztünk néha-néha! :)
Jó vackolást Neked, és küldöm majd folyamatosan a ragacsokat! :) Fénysebességgel és fénypostán! Csak az ablakot nyisd majd ki! :lol: :lol: :lol: :D :D :D :P :P

Szép Estét!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Drágáim! Lassan könnyes búcsút veszek.

Kata, nálunk is óóóriási eső volt. Úgy elmosta az ovisaim gyönyörűséges ballagását, mint a sicc! :cry: Szegényeim, a szép tágas udvar helyett benn nyomorogtak a teremben.( A sok vendégről nem is beszélve.) Nagyon jó kis banda volt, a szívem csakúgy facsarodik értük..

Majd Bodzának, vagy Rencsinek írok SMS-t a fejleményekről. Meg Moncsiapu, aki lánykori nevén Peti, majd aranyosan ír nektek és akkor legalább lesz egy új pasi a csapatban. Kata, Rencsi Ti már úgyis ismeritek őt.

Puszik mindenkinek és minden jót!!! Babát, tesót, szép tüszőket, vastag mnyhártyát, fürge katonákat meg még amit kihagytam!

Csókok Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Várjuk MoncsiAput! Mondd neki, hogy írjon gyakran nekünk, mert különben nincs több életmentő KÁVÉ!!!! :):):):D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Csajok,

Tigrincs, dehogy haragszom jót nevettem. :lol:
Marci jó baba, én már egyre sűrűbben érzem, de apa még nem, szerintem ahhoz kell még pár hát. Örülök, hogy írsz és gyere közénk sűrűn.

Julcsi, 100%-os fehérjeport ittam, Universal a márkája.

Rencsi, nem szégyenlős a fiad, az enyém nem mutogatta így a fütyijét. :lol:

Moncsi, holnap tuti visszakapsz 3 babót, nem aggódj. :wink:

Kép
gmelcsi1

Jó estét!

Csak most tudtam jönni.

Ercsikati: Nagyon helyesek a fiúk! Gondolom bomlanak a lányok utánuk!

Gmelcsi, Melánia: Tesztelek minden nap. Hát egyenlőre nem halványodik, többnyire ugyanolyan mindegyik, de majd hétfőn, kedden ha lesz csík a teszten, akkor már megnyugszom egy kicsit!

Vjulcsi: Hát hogy jó-e a hasfájás azt nem tudom, de Kittivel is fájdogált egy kicsit. Szerintem a beülti után az első hét a legfontosabb, ott dől el minden. Azt szokták mondani, hogy 6-12. napig ágyazódnak, de ez attól is függ, hogy milyen tempóban osztódnak a picik. (Kitti nálunk valószínűleg az utolsó pillanatban ágyazódott be, mert a ET+21 napon Dévai még nem látott semmit, de ET+24-en már igen) Szóval, blasztóbabákat szeretnél? Én is erre hajtottam, de a 3 naposak jobban bejöttek!

Renna: 1-2 nap már tényleg nem számít! Hajrá a kezdéshez!

Bodza: A kopaszodástól is fájhatna a hasam, de szerintem a fejem attól jobban fájna! :lol: :lol: :lol:

Rencsi: Sajnálom a fogproblémákat!

Juci: Ez igen! Csak így tovább! Pozitív hozzáállás! :D

Moncsiga: Szuper a 4 embrió! Ebből 3-at holnap biztosan visszakapsz! Jó lenne, ha azért néha be tudnál jelentkezni!

Akit kihagytam, attól Bocsi! Kicsit hosszú lett, de így jár aki ritkán jön!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Tigrincs!
Én nyilas vagyok. :-)
A két vízöntőm: Apa 02.02. és Lánya 01.22.
Nálunk Eszti valószínű aznap fogant, amikor Apa.

Julcsi!
De jó! Nagyon rendes a főnököd!
Vajon miért is nem jönnek a vörösök... ;-)
++++++

Modrooka!
Ez szuper!!!
Nagyon sikeres őszi akciót kívánok! :-)

A méhszonda akkor sem kellemes, ha valakinek nagyon zárt a méhszája... :-(

Moncsika!
Ezerrel gondolunk Rád/Rátok! Minden rendben lesz, Te csak ne aggódj!!!!! Ha írsz sms-t, tudósítom a Csajocskákat!

Katás!
Így vagy úgy, gyereked lesz és kész!!!
++++++++++

Csomee!
++++++++++

Igen, fiai vannak Apánknak Melánia, jól saccoltad és ezért szeretne lányt kapni tőlünk. ;-)

Régebben Apánk hallani nem akart holmi fporokról, csak a hatalmas tenyérnyi, vörös hús volt a hús, de hallottam, hogy most már kicsit engedékenyebb. Na, nem akkor, ha hiperkedés van.

Kép
bodza2005

Csomee! Te kis huncut! :wink:
Jaj, de jó!!! Ez a teszt csak erősödni fog!!!
Küldök csíkerősítést:
Kép

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?