hendegabi!
Gratula a jó eredményekhez!
Doki néni: csak arany fülbevaló.
Sírás a 4-esek miatt: az is más, ha magad miatt teszed, meg az is, amikor a szülő elvárása a csakéskizárólagötös.
Törpikés társasjáték: belekukucskáltam és úgy véltem, hogy jól gondolom, hogy nem akarok érte pénzt adni. Ugyanis semmiből nem áll az egész, csak egy semmi extra játékpályából és egy üres vájatokkal tarkított hungarocell(?) dobozból: azokba lehet összegyűjteni a törpöket. Ennyi, 1.000.-Ft.-ért.
(Őszintén szólva, egyedül a törülközőt tartom igazán "értelmesnek". Bár 2 rugót kell ráfizetni, legalább jó minőségű, nem vasalt, hanem hímzett mintás és gyerekeknek teljesen jó méretű. A DVD sem lenne rossz, de azt meg le lehet tölteni a Netről és csak párszáz forint egy üres lemez.)
A te dokid is jó fej, hogy "válogat" az időpontok között. Mintha ez érdekelné a gyereket. Akkor inkább mondja azt, hogy "nem".
A meghívást nagyon szépen köszönjük, de tartok tőle, hogy mostanában nehezen lesz kivitelezhető.
Aranyos a kis kosárka!
marietta1982!
Egy hülye kérdés (
tabati!
"Más extrémebb cikkekben azt is olvasni, hogy egy nő , mégha nem is várandós, akkor is ki tud préselni tejet a melléből, ha eleget masszírozza..."
Ha egy nem szült nőnek adsz oda egy kisbabát, hogy szoptassa, akkor bizonyos idő elteltével érdekes módon beindulhat nála is. De ezek tényleg nagyon extrém esetek. Talán az a legpontosabb megfogalmazás, hogy ezekre is volt már példa, de nem ez az általános.
A stimuláció a közös tényező mindegyikben, de a hormonoknak döntő szerepük van.
Amikor Manóval császároztak, akkor rajtam volt a gyűrűm, nyakláncom, fülbevaló. Pedig nem kellett rohanni, bőven levetethették volna.
Én is szeretem a szeplőimet, de ha túl sok van, akkor szerintem sem szép a pulykatojás kinézet.
Én is tipikus városi lány vagyok, kb. az a típus, aki még lovat is fényképről látott.
Kakast soha nem ettünk otthon, csak a nőjét. Őt is mindig csak a tégymagadévá állapotban láttam, felöltözve, disztingváltan sosem.
szisz89!
Sógornőd beszólása:
"A GPS, meg a rádió apunak is a kesztyütartóban figyel, de nekünk kulcsra zárható, tehát azzal nem mennének sokra. "
Szerinted...?
Egyáltalán nem biztos, hogy a piercing helye a ludas. Lehet, hogy csak véletlen.
Aranyos a fotó!
Hol vannak a puszilkodó egerek?
katy76!
Ezek a terhességi májfoltok eltűnnek a szülés után. Akkor megint fenekestűl felfordul minden.
Jobban tennéd, ha hajnal 3-kor nem őrködnél, hanem inkább aludnál.
Te megkaptad már a szűrővizsgálatok eredményét?
Te nyilván tudod mitől van szó, ezt inkább a többiek kedvéért teszem fel:
http://www.artmedic.hu/Plasztikai_sebeszet_Orvosi_mikrodermabrazio.html
Belekotty: szerintem erre azért nincs szükséged. Elég, ha krémekkel rásegítesz, de még azokra sincs igazán szükség.
Jelentem, én találkoztam lány cseresznyével. Telkes volt.
"A párom nagyijának a telkén volt sárgabarack fa, azt mondjuk meg mertem enni, mosás, szétszedés nélkül. "
A fát?
"De én a cseresznyét is beáztatom, mert a vízben kijönnek a kukacok. Így tesztelek, majd szétszedem őket. "
Kis cseles!
boo!
Tanúskodás:
"nyugodjak meg, mert az az ember késeléses gyilkosságot látott, ahoz képest egy autótolvaj kutyafasza!!! "
Kösz!
Ha nincsenek idegvégződések a fülben, akkor a kínaiak nem kicsit tudnak valamit...!
conversano!
"Akkor egy kicsit szülök itt is meg ott is"
Az elsőt az egyikben, a másodikat a másikban.
Dokidról beszámolsz holnap?
"Szüléstől még ne parázz! Ráérsz, amikor ott leszel (akkor meg már úgyis hiába) "
hendegabi megmondta a frankót!
lorca!
Vérereket ne is mondd! Nekem is mindig átlátszanak a bőrömön. Amikor szülés után hazajöttünk és beindult a tejem, akkor majdnem sírva fakadtam, amikor megláttam magam a tükörben. A mellkasom és melleim úgy néztek ki, hogy a központ rendezőpályaudvar síntérképe kutyaf@sza volt hozzá képest... (Bocs.). Aztán persze javult idővel.
"Az AIDS annak az eredménye, hogy azok az afrikai négerek (látni kellett volna az undort a képén) a majmokkal fajtalankodtak."
A zebra minta egyedül a zebrának áll jól, egyébként az is nevetséges a számomra. De a párducot nem tudja überelni nálam...
Nálunk Manó először szopizott, aztán jött a cumisüveg is -hogy ne csak én tudjam etetni-, majd jóval később a pohár. Nálunk nem volt gond semmiből.
"Nem csak a gyerek, az ember is hímnemű szó."
Már ahol, ugye...
Akkor kézbesítenék a leveleket az új címre, ha utánküldési szolgáltatási szerződést kötnék velük. Már nem emlékszem pontosan, de anno, amikor eziránt érdeklődtem, akkor 3 hónapra lett volna ezervalamennyi talán.
Csak egy utcával költöztünk arrébb és ugyanaz a két kézbesítő jár itt is. Máskor simán bedobják az ilyene levelekt, most nem tették. (Amúgy mindenhol bejelentettük a címváltozást). Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy anyámék ugyanabban az utcában laknak és hozzájuk is bedobhatták volna, hiszen van, hogy az övékét idehozzák, ha nincsenek otthon.
sillia!
Éljen az észak-déli irány!
"Lányok, ez gáz... gondot okozott leírni a "különbség" szót....."
Helyesen: eltérés.
Jó az új séród.
A tyúk kutyust tojt?
"Jó anyuka leszek? Képes leszek rá?
Engem ezek foglalkoztatnak leginkább... "
Nem tudom csajok, de ti láttok itt valamilyen kérdést? Mert én nem...
A "gyerek"et tudtam mit jelent.
Cikk: áááááááááá, ez fogós kérdés. Az, hogy mennyire lesz valaki jó szülő, nem adódik az elfogadott társadalmi konvenciókból.
kicsidodi!
" szeptemberben megejtjük a keresztelőt, és csak babát kell cserélnünk."
Azért arra vigyázzatok, hogy ki, melyik gyereket viszi haza!
"Többször eszembe jut, amit Bond írt még hónapokkal ezelőtt:hogy Manó vmit nem kapott meg (vagy vmi ilyesmi), ő meg közölte vele, hogy hát, kisfiam, ez a világ már csak ilyen kegyetlen"
Hé! Klasszikusat csak pontosan!
o.heni!
Nálunk én mosom Manó fogát, különben nála is a szopogatásban merülne ki.
A te dokidnak is "gratulálok"!
Szerintem, akkor nektek elég egy középkategóriás digitális fényképezőgép. A vörös szem effektus ma már "kötelező felszereltség" (halk megjegyzés: ennek ellenére néha a miénkkel is előfordul, hogy a Nyúl család jelenik meg a képen.
gabi1!
Rozsdafarkúak:
Szerintem te nemsokára bent találod magad a kórházban.
szonibaba!
Akkor fogyózik, ha többet mutat a mérleg mondjuk egy kilócskával (ami tudjuk, hogy sok mindentől lehet, messze nem egyenlő a zsírlerakódással). Amúgy "eszik". De a hús az nagyjából kimerül a felvágottakban.
"Na, ezt nem gondoltam volna, hogy nem tudod mi az a bábakoktél és még neked is lehet újat mondani"
Nekem?
ancsurti!
Kösz a receptet.
Az újrakezdés talán próbáld így: megprobalok igy irni hatha igy jobban erthetoe vagyok.

Közelebbi
Távolabbi