Ismét "sokat" sikerült aludnunk az éjjel, fél 10-re értem csak be, mert alig tudtam felkelni. Vigasztalhatatlan sírás volt a műsoron éjszaka, csak úgy volt hajlandó aludni, ha az ágya melletti fotelbe kuporodtam. Elképzelhető, hogy jönnek a fogai (eddig 16 van már meg), mert napo óta mindent rágcsál, ami gumis (leszedte már az össze kocsijának a gumikerekét, azzal rágózik, persze eltettem őket biztos helyre, nehogy lenyelje), így elővettem neki a régi rágcsáit, amikor jöttek a fogai. tömi hátra ezerrel és rág, folyik a nyála, és az orra is szörcsög. Megnéztem hátul a fogakat, de még nem érezni semmit, persze attól még zizeghet neki.
Kataa
Én is láttam ma reggel egy 2 év körüli kislányt vitt az anyukája, és Balatonszeletet reggelizett a kiscsaj. Egyszerűen rosszul vagyok ilyenkor, amikor látom, hogy már korán reggel csokit nyom egy ilyen kicsi gyerek.
Játszón mi sem szoktunk enni, nem is ér rá olyankor Dani. Egyébként is mindig szól, ha éhes vagy szomjas. Vizet azt szokott inni a játszón. Mi sem nasizunk, mert akkor tudom, hogy nem eszik majd rendesen ebédkor.
Kókuszmatrac
Mennyibe kerül egy 90x200-as matrac? Tudja vki?
Ölelés
Nálunk is megy a csimpaszkodás, ha összeölelkezünk apával. Odajön és átkarolja a lábunkat és felkérezdkedik, olyankor meg odanyomja a fejét az arcunkhoz és "dorombol" , mosolyog.
Koncert
Én amire szívesen elmennék egyszer (de Mo-on még nincs ilyen), egy unplugged koncert, amit a VH1-en is lehet látnisokszor. Igényes előadók, igényes hangzással (pl The Corrs), minimális tömeg, nem tapossák el egymást. Kultúrált.
Conti
Ugyan már potom 50e FT!
Bonanza, Ákos
Egyetlen egy számukat szerettem a Valami véget ér, az még a Bonanzáé. A többi számukat nem csíptem, nekem elvont volt. Én kicsit a rockosabb oldal felé kacsintgattam a nagyhajúak táborába
Beszti
Nagyon ügyi vagy!
Nátán kis komoly arccal alkot
Danit is imádom nézni, ahogy nagy komoly ábrázattal matat vmin, néha néha rámsandít, hogy nézem-e
Ilyen meleg van nálatok, hogy egy szál pelusban tudtok már lenni?
Panda
Kreszkirálylány! Irány a forgalmi vizsga!!!
Parazita
Ugye, hogy lehet értékelni azt, ami másnak már nyögve nyelős kínlódás?
Hamarosan én is beiktatok egy "álbetegséget"
, már vágyom rá, hogy hosszabb időt otthon lehessek Danival. Aztán jön a szabiidőszak, akkor itt olyan uborkaszezon lesz 2 hónapig, hogy még. Akkor majd rendbeteszem a babanaplót,kicsit rendszerezésre szorul + képeket kell belebiggyeszteni 1-1 aktuális eseményhez. Meg korábban is le tudok lépni.
Pár új kép van Daniról: http://ocsidani.fw.hu
gumicukor

. Lehet, hogy van valami a levegőben...