Na, kérem. Grillcsirke comb kivégezve.
agi125r!
"A poloska a büdös panka? Mert annak az íze valami rettenetes! Én emiatt nem eszem meg a málnát már vagy 20 éve "
Pedig erre is jó módszer, hogy beáztatod a málnát, mielőtt neki állnál enni.
A cseresznyéről ma hallottam, hogy vízhajtó. Ezen kissé meglepődtem, mert nekem nem tűnt fel.
Ha valami nem okés, akkor nem javasolják az őssejtek tárolását és a gyűjtőszett árát kell csak megfizetned. A többit visszakapod, hiszen nem veszed igénybe a szolgáltatást. De ha te mégis úgy döntesz, hogy ragaszkodsz hozzá, akkor megteszik a pénzedért. Ebben az esetben nem kapsz vissza semmit.
A Fenistil esetében a nagy felület mondjuk egy egész hátnyinak felel meg. Akkora lábad gondolom nincs.
(A gyantás sztorit én linkeltem be. Már régebben olvastam, de emlékeim szerint ott nem fazon gyanta volt, hanem láb. De lényegtelen.

)
A beöntés nem kötelező, de azért nem véletlenül alkalmazzák ezt sem.

Ahogy jön a baba, úgy masszírozza végig a beleket is és bizony képes egyből macit is magával hozni.
hendegabi!
A saját borotva NAGYON jó ötlet!
Egész jó kis pakkot kaptál ahhoz képest, mint amit a többiek említettek korábban.
A számla számod jöhet, majd azt adom meg a különböző szolgáltatóknak.

Misit nem tudok küldeni, de mosolyt igen. Az jó lesz?
lorca!
Tudom, hogy nyelvtanár vagy csak olyan jól esett egy kicsit kötöszködni.
Ezt a fluoridos dumát a Neten olvastam, méghozzá egy gyermek fogorvos nyilatkozta. Néztem is rendesen, mert sehol másutt nem hallottam eddig ilyenről, sőt még a kiegészítést is szokták javasolni.
A túl sok fluorid valóban elszínezheti a fogakat, de ahhoz tartósan és nagy mennyiségben kell a szervezetbe juttatni.
Szerintem a fluorid mentes fogkrém azoknak jön jól, ahol eleve nagyon magas koncentrációban fordul elő a csapvízben. (Erről egyébként az ÁNTSZ tud felvilágosítást adni). De nem hinném, hogy ez sok embert érintene.
"Álmában mosolyog. Született optimista. "
Én vagy, hogy konkrétan nevetek.

Akkor én minek számítok? Ultra naívnak...?
"Azért a fájások nem úgy működnek, hogy van a 10 perces, azután 9, 8, 7... "
...éééés start!
"Homeos dolgokat nem szedek, de málnalevél sem figyel itt. Én valahogy tartok tőle, hogy nem a megfelelő izmokat lazítja el esetleg."
Aligha véletlenül javasolják pont ezeket a dolgokat, pont ezekre az esetekre, pont olyan mértékben.
""a várandósság során legalább öt alkalommal a védőnő is ellátogat a leendő szülők otthonába" "
Örülnék is neki.

Nálunk ezek erősen nagyvonalúan valósultak meg. Gondolom, sok függ attól (is), hogy mennyi kismamájuk/gyerekük van. Hendegabiéáknál talán legszívesebben odaköltözne.
A csípőszűrésre nálunk 2 hónapos korában került sorra Manónak, mert annyian voltak, hiába jelentkeztünk be gyakorlatilag azonnal a szülés után. A hagyományos lenyomomalábát módszerrel nézték csak. Ultrahangra (vagy röntgenre???

) azokat küldték, akiknél gyanús volt valami.
"Véletlenül most futottam össze egy hirdetéssel. A nenednt-baby fluoridmentes fogkrém. "
És ki köszönt előre?
tímea83!
"A legviccesebb az volt h a háziorvosom elbúcsúzott tőlem.."
Haldoklik szegény?
Ezek szerint gyógyul a fogad.
gabi1!
Most megint előveszem a Nagy Arcom

: én köszönöm szépen, pofátlanul jól alszom.
Egyszer sem kelt sem a hólyagom, sem a savam. Tizenegy-éjfél tájt fekszem le és 7-8 körül már ki tudok kelni az ágyból, kipihenten. (Én. Akinek eddig még a dél is hajnal volt.

) Napközben sem dőlök már le jó ideje. (Hugi ennyire jó hatással lenne rám?

)
És mindennek tetejében a vízhez csak a csapból vagy a palackból van közöm, bennem nincs (a szokásosnál több). Még a jegygyűrűm is képes leesni rólam

(igaz, kb. 2 mérettel nagyobb, mint kéne

)
Az ujjad tuti, hogy a víztől fáj, nem véletlenül éjszaka után jelentkezik.
sillia!
"egy nehezebb fazekat üresen sem tudok megtartani az ujjaimmal, csak úgy ha alányúlok tenyérrel."
Nem baj, csak ne legyen forró!
(Még a tegnapi cikkhez: a fénykép alapján szépen sikerült a néni/bácsi mell műtétje

)
nyuszi81!
A 4 megjelenésről szóló igazolást a dokidtól fogod kapni (a szülés után).
klarka!
A jó eredményeknek mindig örülünk. Marietta majd tudja, mikor kell jönnie.
tabati!
Tudósítást, bitte!
Direkt a te kedvedért füleltem a kombinón. A Madách Színházat csak a Király és a Wesselényi utcánál mondják be. Ami jogos, hiszen a kettő között van.
agmano!
Az nagyon jó, ha a köldökzsinórvér áramlás rendben van!

Akkor csak nőnie kell. A buksija már nem fog annyit nőni, harmadikként már potyogni fog.
kicsidodi!
"megcsászározom magam "
Azért azt megnézném, ahogy hátba döföd magad az érzéstelenítővel.
Nem vagy te fos, csak egyre nehezebb már ilyenkor (ennek ellenére figyeld meg, hogy nemsokára visszasírod a terhes időszakot!

) és senkinek nem kell játszani a Hős Anyát.
merion!
Akkor már te is ott álldogálsz a célegyenes környékén?
szonibaba!
Köszi!

Én ma Spar-ban nem láttam semmit a füzeteken kívűl.
csibe83!
"ha tényleg lehet kapni nálatok a plusba,akkor elárulod a címet??
én is elmennék oda..."
...de majd csak utánunk!
Még egy illatos kérdés a végére (tudjátok, ebben olyan béna vagyok

): melyik wc öblítőnek van tartós illata? (Lehetőleg ne fresh, fenyő vagy hasonlót mondjatok, mert azoktól falnak megyek... Nekem túl direktek.

)