A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

egyébként érdekes ez, mert én azt mondtam, az életben nem fogok védekezni :) 9 inszemináció után a fene sem gondolta, hogy egyszer csak szimplán "úgymaradok" :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:Igaz...Kicsit pihizz!Én addig nem akarok másikat,amíg le nem fogyok,mert ha erre a súlyra még megint ráhízok :roll: AZ gáááz!!

Eszter

Kép
eszterem

köszi lányok, de most tuti nem jön össze az ikeázás, egyedül Ágnessel nem tudnám a városon átcipelni a tükröt. Meg kell várnom míg egy szép nap apa ránk ér 8)

Ballagás, de jó! Épp a minap voltam egy régi suliépületben (ott volt a szavazás), és olyan nosztalgikus hangulatom lett...

Mei tai: 4500-ért lőttem egy babaközelbenes alvócsuklyás darabot. (50% alatti áron tehát).
Kép
kisbogacs

Hú, Kriszti, ez szuper :D és tényleg nagyon jó áron sikerült :D remélem, jól ki tudjátok használni majd :)

Mágnes: nekem nem volt ilyen gondom a cerazettével (csak más gondom :roll: de az meg gondolom, hajlam kérdése)
Nagyon rendesek a srácok, hogy meghívtak a ballagásra :D

Eszter: hát, azért az is számít, milyen magas vagy :wink:

Csöre
csöre74

Csöre:Mihez számít a magasságom?172cm vagyok... :roll: A súlyhoz? :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: Igen, a súlyhoz :wink: gondoltam, ha 190 vagy, a 94 kg nem is sok :roll: :) Így azért tényleg nem árt leadni a következő baba előtt, de csak szopi után :wink: nyugi, menni fog :) ripsz-ropsz leugrik az a pár kg felesleg :)

Csöre
csöre74

pár kg? :lol: 25kg nem is olyan kevés... :cry: :D

Eszter

Kép
eszterem

Na, most kinyílt a bicska a zsebemben. Kint ültem az erkélyen, míg Ádi aludt. Egyszer csak ordibálást hallottam. Van itt előttünk egy kis tér, meg szemben egy kocsma. Gyerekek futkostak. Egy kislány zokogott. Anyuka kijött a kocsmából és ordított vele. Elmondta minden kis szarházinak, mert a kislány sírt. A kislány azt kiabálta, haza akar menni. Anyuka pofon vágta, majd visszament a kocsmába. :evil: A kislány még most is ott üldögél a padon. Döbbenet. :evil: :evil:

krisz78

Krisz! szegény kislány:(

Megvettük a fontos dolgokat az IKEA-ban ERikával, én már fel is szereltem a hűtőre a zárat:)
Zsófi baba igazi huncut kiscsaj :) végig magyarázta az egész bevásárlást.
katuska79

Sziasztok lányok!!!

Megint lemaradtam, nem is tudtam visszaolvasni, csak 2 oldalt.

Hanna: nagyon klassz pasi Olivér, de látom, Saci elhappolta előlünk :)

Krisz: nagyon szép az a szíves fotó! Ádámra még pályázhatunk? (Megyeri híd jóvoltából mi közel lakunk egymáshoz)

Kriszti: remélem, jól vagy már!

Katuska: hihetetlen ez a világ! :twisted:

Barti: szegény Ádi!

Tali: nekem nagyon messze van Mágnes, így sajnos lemaradunk :( :( :(

Manócskák: sok boldogságot a továbbiakban is!!!!!!

Nekem úgy indult a hetem, hogy hétfőre megtörték a kocsimat a parkolóban, a házunk előtt :twisted: Persze semmi cetli :(
A másik, amin ledöbbentem: sógornőm bő hónap múlva szül. Kedden közölte vele a dokija, hogy nem szülhet nála, mert elmegy a kórházból, de Telkiben a magánklinikán szívesen látja :shock:

Rólunk: lánykám nem hajlandó forogni, viszont a hátán nagyon jól tud közlekedni :D Tegnap meg úgy megmarkolta a lelógó játékait, azt hittem, felül. Szerintem előbb fog ülni, mint megfordulni :)
magdolnasz

Hozzátáplálás: háááááát, nem vagyok népszerű a gyümölcslevekkel :( Kitörő öröm nem volt se az almánál, sem a barackoknál.

Egy mostani kedvenc kép:

Kép
magdolnasz

Eszter: gyönyörű a kicsi!!!!
Ismered a mondást: nekem nem a súlyommal, hanem a magasságommal van bajom :D
magdolnasz

Magdi: Nóri mosolya bejön nekünk. :lol: :lol:

krisz78

Sziasztok!

Mágnes:sajnálom, hogy már megint ott a Miku. Most már tényleg jó lenne meglátogatni a dokit!
Elhiszem, hogy
Katuska:hány csomag kellet, hogy beborítsa a szobát? Ősszel, ha készen lesz a leányzó szobája, én is szeretnék letenni, és addig jó lenne apránként megvenni.:)Én is szeretem a nyers tésztát.:)

eszterem:én 78 kg-mal kezdtem, 90-nel szültem, és most 86-87 között mozgok. Most kinéztem egy DVD-t, amin baba-mama torna, és szülés utáni alakformáló is van. HA nem tudom a napokban megvenni, akkor megrendelem. Gyerekkel bizti élvezetesebb lesz tornázni.:)Akkor indulok veled a címlapért.:) Megosztanád velem?:D Majd támogatjuk egymást!
Látom, a te bevásárló kosaradhoz nemcsak a kosz ragad.:D ÉS persze mindig vki más teszi bele, és csak otthon veszed észre.:D

Kisbogacs:grat. A mei-taihoz!!!Használjátok egészséggel!Tényleg nagyon jó áron szerezted meg!

Tesó:én több okból nem szeretnék most még újabb gyerkőcöt. 1. nem felhőtlen a házasságunk, 2. míg nem fogyok le 65 kg-ra, nem jöhet. Eszterhez csatlakozva, erre még hízni, akkor tuti nem férnék be a konyhaajtón.:S 3. Egyedül 2 kis gyerekkel, húúú, belegondolni is rossz. Noéminek oviba kell járnia, hogy bevállaljam a következőt.

Krisz:jajj, szegény kislány!! Az ilyennek miért adatik meg a gyerek?ÁÁÁÁÁÁ!

Magdolnasz: :( a kocsit! Remélem nem lett nagy kár!Hihetetlen milyen dokik vannak! Még jó, hogy nem szülés alatt közli sógornőddel a jó hírt.
Nagyon édes Nóra baba!!

Iszonyat éjszakánk volt.:( Éjféltől fél3ig fent volt a kiscsaj. Én annyira hulla voltam,hogy csak 3körül tudtam elaludni. Persze fél 7kor már ébresztő volt.:( Viszont nem csodállom, hogy szegényke nem tudott aludni. D.e. még 30 fok, 2kor már szakadó eső, hatalmas vihar 20 fokkal. Persze manó szépen végigaludta az éjszakát.

Kép
moffli82

Sziasztok!
Magdi: tényleg szuper a kép, meg az is, aki rajta van :)
kocsi: :(
Krisz: szóhoz sem jutok :( szegény kislány :(
Moffli: sajnálom a rossz alvást :( itt du. 6 körül tört ki a vihar... már elvonult, de valóban hűvösebb van. Nem bánom, egész kellemes :)
Lánykám már alszik, a két nagy tévézik, szerintem én Sacihoz csatlakozom :)
Jó éjt!

Csöre
csöre74

Katuska Petra tündéri kislány. :D Ahogy barátkoztak Zsófival.... 8) Örülök, hogy találkoztunk

Na ma mehetek vissza az Ikeába. Totálisan kivagyok ezeken. Ami mosogatómedencét megvettem nem jó benne az a szifon, amit megvettünk már jó régen a Praktikerben. Persze, hogy vedd meg az ő méregdrága szifonukat. :x

Kép
Kép
cs_erika

Ja, tegnap este adtam vaniliás tejpépet Zsófinak. Nyakalta rendesen. Persze nem volt hajlandó egy teljes adagot betermelni, de amíg ette, addig követelte a kanalakat rendesen. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erika, Katuska: ti írtátok, hogy adtok tejpépet a gyerekeknek. Ez pontosan mi? Doki írta fel? Én is kipróbálnám (vagyis Ádám). Még nem is hallottam róla :roll: A natúr tápszer már nem annyira kedvenc, mióta kezdi megismerni az ízeket.

krisz78

Móni: mi a baj? Miért van rossz kedved?

krisz78

Nah kérem szépen, felhívtam ma a dokim, mert megint brutálban nyomom... Kérdezte, hogy mit szedek, mondom Azaliát.. Erre: jaa... hát az csinál ilyeneket! Szóval szerdán megyek hozzá, és kapok másik bogyeszt. Remélem attól ok lesz minden, mert már kezdek szédelegni a folytonos vérzéstől :evil:

Móni:
Szerintem ez esküvő előtti pánik! Elmúlik ,és biztos, hogy minden rendben lesz! :wink:

Krisz:
A tejpépet lehet kapni akár dm-ben is, ízesített van belőle több féle is. Vízzel kell elkeverni, gyakorlatilag olyan lesz az állaga,mint a tejbegríznek. Nagyon finomak (nekem a hipp sárgabarackos nagyon bejött :) ).
De lehet kapni hipoallefgént is, vanílilás változatban gyógyszertárban.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz, tegnap amikor Katuskával shoppingoltunk bementünk DM-be. Ott mutatta, hogy Petrának milyen Milupa vaniliás tejpépet adott. Ha nincs tejalergiája Ádámnak, akkor DM-ben és szerintem máshol is találhatsz neki. Ha van, akkor pedig a gyerekorvos felír HA-at. Katuska szerint annak nincs olyan jó íze, mint a rendesnek.

ilyet keress:
http://www.milupa.hu/termek.php?key=p_g ... vaniliaval

Kép
Kép
cs_erika

Köszi szépen, lányok! Nem tudok róla, hogy tejallergiás, úgyhogy veszek neki. Még jó, hogy itt egy DM a szomszéd ház aljában.

krisz78

Krisz! Anno mi is ettünk egy vaníliás tejpépet, nekünk dokinéni írta fel, mert HA. Imádta Pötyi. Az az egy tejpép, amit érdemes egy éves kor alatt adni, mert az összes többi tejpépben tejpor van. Legalább is én nem akartam neki egy éves kor alatt tejet adni.

Ma viszem beoltatni Pötyit is, már most gyomorgörcsöm van, mert rendesen dokifóbiás. :? El sem tudom képzelni, hogy fogjuk majd le. :( Ja és ez a Prevenar, még a dokink szerint is tényleg fáj. :(

Fogzással úgy állunk, hogy 2 nap nyugi, aztán ma éjjel megint nagyon nyugtalanul aludt, fenn volt 2-3 között, szegényen látszott, hogy nyöszörög, aztán nem vártam tovább, kapott egy Vibrucolt, és amint hatott, elaludt a drágám. :roll:

Csöre! Nem tudom melyik kötés, elég nehéz feltenni. :? Ja és rövid hozzá a kendőm, mert csak elől tudtam befejezni, a videón meg még hurkolt egyet hátra, ott kötötte meg. :( De sajnos még így is nagyon nehéz a kölök, szóval nem sokat fogom így cipelni. Azért ő élvezte: :wink:
Kép
Az én fejemet hagyjuk... :oops:
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Katuska!
Az epertortádat most sasoltam ki a receptek közül. Kérdeznék valamit! A zselatin melyik zselatin?
1.Van ugye olyan bevonós főzős, amiből piros is létezik.
2. Van a zselatin lap.
3. És van az a nagy kék tasakos Kotányi, ami tehető túróba, stb...
:?:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, nagyon édesek vagytok.

A lányomon kihalok. :lol: Azt hiszem a hordozókendős ordítás csak nekem szól. Reggel amikor felébredt azonnal felkötöttem, hogy megmutassam az apjának.
Előre figyelmeztettem, hogy ordítás jön. Erre mit csinál a gyerek? Vigyorog, beszélget, stb. Kb 20 percet bírt ki, és amint az apja kitette a lábát az ajtón rázendített. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Na itt vagyok, csak meg kellett fordítanom az ágyában, és alszik tovább.

Szóval engem tüntet ki azzal, hogy ordításban tör ki amint felkötöm.
Ma majd kipróbálom, hogy a hátamra teszem. Hátha jobban bírja ha lát.

Kép
Kép
cs_erika

Szervusztok! Január 30.-án született kisfiam, így éppen hogy beférek a topikba. Igazság szerint már régóta olvaslak Titeket. :oops:
magdolnasz: Amit a sógornőd dokija tett, az felháborító. Nekünk szerencsénk volt, így a Telkiben szülhettem, tudom milyen rettenetesen drága. Bár tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz ilyenkor váltani, de melegen ajánlanám a saját dokimat, aki nem a Telkiben van, csak ha kell, ott is levezet szülést. Igaz, elég sokat kér a szülésért, de az ember biztos kezekben érezheti magát nála, és egy nagyon baba-barát kórházban főorvos.
nboglárka

Jó reggelt!

Krisz, döbbenet... szegény kislány :( Az ilyenekre úgy ráküldeném a gyámügyet... Bár tudom akkor sem lenne jobb szegény gyerekeknek :(

Magdi, ez a kicsilány tüneményes! Olvadok a mosolyától!
Kocsi :(
Magánrendelős doki: nem először hallok ilyen esetről... :( s most keres a sógórnőd új dokit? Kell benne segítség?

Moffli, sajnálom az éjszakát! Pároddal mi a helyzet, normálisabban viselkedik picit?

Erika, IKEA :(

Krisz, ha regisztrálsz a Milupa honlapján, küldenek mintát ingyen. Mi is kaptunk, de még nem próbáltam ki.

Móni, de aranyos vagy! Ne félj, ez csak az esküvő előtti pánik, ahogy MÁgi is mondja. Minden rendben lesz!

No én is abbahagytam a gyógyszert, tegnap már nem vettem be. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt jövök rendbe. MÁgi, ha kaptál újat, és beválik, megírod? Köszi!

Barti, szurkolok hogy oltásnál minden rendben menjen! Szenzációsan néztek ki a fotókon! Mindketten!!! :)

Erika, személyre szóló ordítás :D A lányom reggelente csinál ilyet ébredéskor :D Apának vigyorog, nekem veszettül bőg :D

Bogi, üdv a csapatban!
Kérünk képet, szüléstörténetet, és egyébként is mindent tudni akarunk a fiadról!!! :D :D :D
kisbogacs

Kriszti: a termékminta 6 hós kortól adható a felirat szerint. Azt még nem adom.

Barti: de jó képek! Tök aranyosak vagytok rajta!

Bogi: üdv itt. Kérünk képeket!

krisz78

Krisz, mi 4 hónapos kortól adhatót kaptunk :shock: Elküdjem neked postán? Szerintem mi úgy sem fogjuk kipróbálni.
kisbogacs

Sziasztok!

Én is vagyok, csak egy kicsit olvasó-üzemmódban.

A babák gyönyörűek!!! Most már lassan én is töltök fel, már régen küldtem.

Manocskak: mi baj van??? Úgy látom, nagyon kétségbe vagy esve valamiért. Remélem nem komoly!!!

Olyan ügyesek vagytok, hogy így hátra tudjátok kötni a babát. Én nem merem. :-( Zavar, hogy nem tudom fogni.

Kép
jandrea

Köszönöm a kedves fogadtatást. :) Brúnóról szép képeket találtok a http://www.flickr.com/photos/pnegyesi/ linken, nem akarnám lefedni az egész oldalt :oops:
Sajnos már nem emlékszem ki panaszkodott a mosóporról. Én a biómosóport ajánlanám, mi is azt hasznájuk, és még nem volt kiütése. Már 19 hetes és kb. a fele fogyott el (csak az ő ruháit mossuk vele) , így az ára abszolút megéri. Mosószódát is rakok mellé, és kivesz minden foltot. A boltról és a termékről bővebb infó itt: http://www.monapel.hu/index.php?/Vasasr ... -bolt.html
Szintén valaki mondta, hogy a pop-in mosható pelenkát használja. Mi is. Nekünk bejött, csak néha kifolyik ez-az. Meg van mikor nem mossa ki a kakit, pedig sokáig áztatjuk ecetes vízben, és 60 fokon mosom. Tapasztalat?
nboglárka

jó reggelt :!:
Ti mikor adjátok a tejbedarapépet?Este?Akik nm szoptatnak azok adjátok? :o
Van egy kis meggyfánk.Tele gyümölccsel.Reggel kimentem szedni,hogy azt adok majd tízóraira a lánynak.Leturmixoltam,de a héja olyan darabokban megmaradt.Hát gondolkoznom kellett,hogy mit csináljak vele... :oops: átpasszíroztam kis szűrőn.Mondom,milyen gyagya vagyok... :oops: :roll: :D
Moffli:naja... :lol: :lol: :lol:
Magdolnasz:nagyon édes a kislányod :!: :D
Bartika:de cukik vagytok együtt! :D
Nekem egyik ismerősöm is így járt.Utánam szült egy hónappal.Pár hóval,ahogy kellett volna szülnie,közölte vele a doki,hogy megy nyaralni és mégsem tudja elvállalni.Ki is volt már fizetve,meg minden,aztán vissza adta a pénzt.Hát elég gáz!És orvos nélkül maradt.Aztán ami jutott,az volt... :o :?
Móni: nyugodj meg :!: Nem lesz semmi gond.Miért gondolod az ellenkezőjét?

Eszter

Kép
eszterem

Bogi:Üdv itt!Édes a fiad!

Eszter

Kép
eszterem

:wink: :D

Eszter

Kép
eszterem

Kriszti: ha nektek nem kell! Nagyon kedves vagy! Priviben átküldöm a címem. Ha ízlik Ádámnak, meg nem okoz bajt, akkor veszek neki.

Móni: mi történt? Miért mondod ezt? Mitől borultál ki?

krisz78

Tudjátok azt veszem észre, hogy amióta itt van nálunk a párom fia valami megváltozott a páromban.
Az ő 13 éves létére úgy dirigál utasítgatja a Dávidot és a Gergő fiamat mintha az apja lenne nekik. Én beszéltem vele, de ő persze mindjárt rá vágta, hogy ő nem. Én ezt mondtam is a páromnak, de ő csak annyit mondott, ha a saját fülével hallja akkor szól neki, ezek szerint nekem nem hisz, akkor mi keresni valónk van még itt szerintetek? Lassan kezdem érteni, hogy mi lehetett az anyja baja ezzel a gyerekkel.

manocskak

Mikor változott meg a fiú? Veled is szemtelen? Visszaszól? A fiaid hogy reagálnak a dirigálására? Ilyenekre meg ne gondolj, hogy mi keresnivalód van ott. Úgy fogadtad azt a fiút, mintha anyja lennél! Beszélgess el vele komolyan (ha hagyja-mert ezek a kamaszok nem mindig akarnak beszélgetni), ha még egyszer észreveszed, hogy dirigál.

Kriszti: elküldtem a címem priviben.

krisz78

Bogi:
Üdv itt, nagyon szép kisfiad van :)

Móni:
Nem tudnál a pároddal is beszélni ,hogy neked rosszul esik, hogy megkérdőjelezi a te szavadat? Mégis csak hálás lehet, hogy elfogadtad, befogadtad a fiát, az a minimum, hogy ne feltételezzen rosszindulatúságot részedről... :?

Kriszti:
Persze szólok, ha bevált, de amit kapok, azt már csak akkor lehet szedni, amikor nem szoptatsz egyáltalán.

Csajok,én megkérdeztem a szomszédunkat, aki védőnő, és egyébként tiszta laza mami (2 éves a kislánya). Ő azt mondta, hogy tejpépet 1 éves kora alatt ne, mert bármi is van ráírva, tejalapú. Szóval hanyagolom, igaz, Annának adtam, mert akkor nem tudtam még, de Bence, amilyen kis érzékeny, nem kockáztatok.

Kép
Kép
Kép
mágnes

SZia Bogi! Nagoyn helyes kisfiad! Merre laktok?

Eszter! én este adom Petrának a tejpépet de van amikor délelőtt. Mikor miylen kedvem van. Nem kap még Ő sem teljes adagot. ( maradékot mindig meghagyja nekem:))
És igen szopizik még de már nem elég neki. A tápszertől meg nem tudom miért de ugyanolyan éhes....
Elég sokfajta ízben van már 4 hós kortól, de a vaníliás talán a legsemlegesebb ízűbb. Ebbe is lehet keverni gyümölcsöt és akkor gyümis lesz! Ezt meg lehet csinálni a HA-s tejpéppel is.
Később majd adható lesz a sztracsatellás....hú az miyln fincsi!!!!!
katuska79

Köszönöm szépen a dícséreteket, azt még nem döntöttük el, melyikünkre hasonlít, de talán leginkább saját magára. :wink:
katuska79: Balatonalmádiban lakunk
nboglárka

krisz
Nem mer szemtelen lenni, de amit mondok neki az az egyik fülén be a másikon ki.
Amikor beszélgettem vele erről, hogy ne utasítgassa a fiukat, ő egyből ő ne csak megkéri őket. Csak nekem a Gergő Ő 11 éves másként látja a dolgokat.
Jövőhéten megy a párom fia Almásházára 5 napra, de már tegnap elkezdi nekem mondani, hogy mossak ki neki zoknit meg térdgatyát meg a többit, én csak lestem rá, mondtam is neki, hogy miért holnapra kell, hiszen amilyen jó idő van reggel kimosok estére megszárad. A párom is most olyan pénzhez nyúlt, hogy kifizesse neki ezt a táborozást amihez nem kellett volna, de én miért merek beleszólni.
Már kezdek lassan ott tartani, hogy nekem csak akkor van pénzem, ha megkapom a családit és az ápolásit.
Igen úgy fogadtam mint a saját fiam és ő szerintem ezzel él vissza tőlem kérdez olyan dolgokat amit az apja úgy sem engedne, persze én sem engedem, mert akkor azt szoktam neki mondani, (ha nincs itthon az apja) hogy kérdezze meg őt.
Meg olyan válogatós a kajákban, hogy én még ilyen gyereket nem láttam.
Meg is jegyezte, hogy én olyan pörköltet nem tudok csinálni, mint a nagymamája, ez eléggé rosszul esett, ezt a páárom is hallotta és ő is mondta, neki hogy nem gondolod, hogy ez most a Móninak (nekem) rosszul esik esetleg? De úgy veszem észre, hogy őt ezt nem zavarja.

mágnes
Én már tudod nem lepődök meg semmin úgy védi mindenben a fiát, hogy az csak na. Nekem is azt hajtogatja a párom, hogy a fia érzékeny, mert születésénél voltak gondok.

manocskak

Bogi: jó, hogy jöttél, üdv közöttünk!

Kriszti, Bogi: elvileg talált orvost, a Margitban fog így szülni. Csak számomra a nőgyógyászat és a szülés nagyon intim dolog, ahol a feltétlen bizalom a legfontosabb. Nem tudom ezt a bizalmat hogy lehet 1-2 találkozással megszerezni????

Manócskák: ne gondolkozz negatívan!!!!! A második közös babátokat várod, sok keresnivalód van ott!!!! A gyerekkel meg beszélj! Talán az lenne a legjobb, ha leülnétek mindnyájan, a párod és a Te gyerekeod is és együtt beszélnétek át, hogy kinek mi nem tetszik!
magdolnasz

Bogi! akkor a következő talit Nálatok tartjuk és csobbanunk a balcsiban. Akkora medencéje úgysincs senkinek:)

Fujj olyan mérges vagyok. EGész délelőtt szarakodtam Máténak a Thomasaival. Összevágtam őket, hogy ne legyen köztük stáblista, hanem folyamatosak legyenek a filmek. Egy órányit szedtem össze, majd átkonvertáltam dvd-re több, mint két órán keresztül, majd felírtam erre a hanggal történt valami mert az egész elején van valami zörej aztán kész...néma film. Szegénykém meg ott szurkolt a tv-nél...és nem érti miért nem jó:( kezdhetem előlről az egészet.
Jövő hét végén megy a mamáékhoz nyaralni egyedül. Keresztapjáék viszik le, addig még meg kell csinálnom a Máté-anya nyelvi szótárt:)
katuska79

Manócskák: sajnálom. De talán, ha nem csak Te mondod a véleményed el, hanem a fiaid is, a párod is komolyabban veszi. Vagy nem?
magdolnasz

Bogi üdv köztünk!

Tejpép, én este adtam neki. Jövőhéten megyünk gyerekdokihoz, és akkor azért iratok fel neki HA-at. Jobb félni.... Addig esszük ezt.

Megjártam újfent az Ikeát. Én nem értem, hogy hogyan vannak ennyien munkaidőben ott?????
Persze akin látszik, hogy kismama, babája van, nyugdíjas azt elfogadom. De a többi mit csinál????

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Köszi a folttisztítós tanácsokat, egyelőre elbizonytalanodtam, melyiket is próbáljam ki :oops: Azért majd megoldom :wink: .

Mági, örülök, hogy egy gyógyszer cserével megoldódik a probléma. Még jó, hogy nem vártál tovább.

Képek nagyon klasszak.

Bogi, üdv itt, nagyon helyes a kisfiad!

Katuska, a múltkor írtad, hogy tejet szaporítasz valami mágikus módszerrel (legalábbis nekem az volt :oops: ) Valami ilyesmire emlékszem, hogy 7-7, 5-5, 2-2, 1-1 (vagy valami hasonló. Elmondod mi ez? Én is fel szeretném kicsit turbózni a készletet, mert az almázás-meggyezés megtette nem kívánt hatását e téren.

Almázásról jut eszembe! Nálatok is egészen kemény lett a kaki állaga az almától? Ez így normális, vagy jobban fogja Julcsit a kelleténél? Mi lesz akkor az igazán "fogós" gyümiknél :roll:?

Kép
petne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?