Berni: nálunk pl. krumplival kezdünk ala natúré, mert a puffadás miatt későbbre tesszük a gyümölcsöt,majd kóstolgatás lesz idővel belőle,így beszéltük meg a védőnővel, meg sokszor bukik evés után másfél óra múlva egy kicsit ne a savanya jöjjön vissza:)
üléssel kapcsolatban:
Réka nem szeret kézben lenni úgy, hogy a karom alátámasztja a fenekét, addig küzd amíg lovagló ülésbe ráül a combomra a hátát fogom a másik kezemmel és így szeret úgymond ölben lenni egy ideig, ezt lehet?
ezt találtam a rugós hintáról:
Ajtófélfára egy mozdulattal feltehető készségfejlesztő játék.
Gyógytornászok is ajánlják, pl. koraszülöttek esetén, erősíti a hátat és a lábakat, fejleszti az egyensúlyérzéket - de csak a már ülni tudó babának, korábban megterhelheti a baba gerincét!
mire az én lányom ülni tud sztem rég átlépi a súlyhatárt:D
manna: tudod mi hiányzik a legjobban,amikor reggel felébredtünk ágyban maradtunk és még visszaszundiztunk:)
boldog hó és félévfordulót a Anett és Marci babóknak
aida: én is akartam kérdezni, hogy állsz albérlettel és bölcsivel?
lyndee:növekedési ugrás?csak tippelek....
ma pl nálunk nagyon nagy szél van nem lehet, hogy ez is közrejátszott?
nálatok van cumi?
lehet tényleg mozgolódnak a fogacskái csak még nem látszik.
nálunk tényleg bevált a lánc,azóta amióta rajta van egyszer kel enni éjjel és utána alszik vissza,sőt napközben is többet alszik mint fél óra.
lányok nagyon büszke vagyok magamra:
Réka leszokott a napközben a "csak cicin tudok elaludni"szokásásról, sőt tovább megyek mára eljutottunk oda, hogy ébren beteszem a kiságyba pocak ill. hát simivel el tud aludni
hétvégén megcsináljuk a gyerekszobát.
kubu: ha sikerült a viszgád és olvasod ,már akartam kérdezni, mekkora panelba laktok?
középső vagy szélső lakás?
milyen az elosztása?
csak a gyerekszoba miatt kérdezem, hogy van berendezve?
ötleteket gyűjtök:)
a mienk 53 nm 1+2félszoba
T alakú a T lábában helyezkedik el a konyha és az egyik félszoba a T tetejében a középén a wc meg a fürdő.
az egyik szárába a háló a másikba meg a nappali.
hú lányok.....minimanó a habtapin a tv állványtól távolabb, tv állványon terítő rajta sólámpa a bal szemem itt a jobb rajta elkapta az terítőt és magára húzta sólámpával együtt,mellette landolt nem rajta meg se ijedt játszott tovább én ijedtem meg.
még jó, hogy megvettük az ikeába a múlt hétvégén az új polcot és feltesszük a tv fölé.....és arra mennek majd ezek a dolgok