Sziasztok!
Vagyok, ám én is, csak olvasó üzemmódban nyomtam.
Üdv az újaknak!!! Tök jó!!!

Sokan úgyis lemorzsolódtak, meg amúgy is kell a vérfrissítés, bár most a csajszik jobban jártak, mert két fiúka érkezett
Rólunk gyorsan annyit, hogy ma voltunk védőnéninél 6550 gramm és 70 centi a lelkem

Védőnéni mondta, hogy zöldséget majd olyan 1 hónap múlva kóstoltassak Milánnal, egyelőre csak gyümikkel próbálkozzam, viszont az legyen naponta és kb. ugyanakkor (kivételesen ezt eddig is tudtam). Ma őszibarackos almát ettünk, ez jobban bejött neki, mint az alma.
Petne: Milánt nagyon megfogta az alma, nem is kakilt tegnap, és ma reggel is rá kellett segítenem, pedig ő nem az a nehezen kakilós fajta, sőt... (minimum napi kettő a penzum

). Az őszi után kétszer is telepakolta a pelust
manocskak: sajnálom, amin keresztül mentek, de hogy őszínte legyek maximálisan egyetértek Csörével és Katuskával. Lehet nem szép leírnom, de én nem látom a kiutat...

Sem felőled nem érzem, hogy megakarja menteni ezt a kapcsolatot, és akar dolgozni érte, sem párodtól...
Krisz: az a kocsmás sztori...

Krisztivel értek egyet megérne egy jelzést a gyámügynek, bár szerintem lehet jobb, ha bekerül a gyermekvédelmi gépezetbe, és figyelnek rá a gyejósok, mint felnő egy ilyen közegben, és lesz belőle egy lelkileg sérült felnőtt

Na, de ez vagyok én, a hányatott sorsú gyerkőcök és az idióta szülők a keresztem...
Mágnes: jó volt ez a tablós sztori
Kriszti: vaterán automatikus licit, ha az "Ön ajánlata" mezőbe beírod azt az összeget, amit te maximálisan adnál a termékért. A gép nem ezt fogja először kidobni, hanem a licitlépcső összegével emeli csak meg az aktuális árat, aztán ha felüllicitálnak a gép addig dobja a tiédet, amíg eléri a maximálisan beállított összegedet.
Csöre: a pszichiáterek még gázabbak, na azok aztán simán elférnek a betegeik mellett

A pszichológusoknál, meg azt vettem észre, hogy a gyerekeik érdekes módon valahogy félrecsúsztak...
Barti: hogy viselte Pötyi az oltást? Ádám nagyon huncut
magdolna: Nórinak csodás a mosolya, Apának is mutiztam, asszonta szép lányka

Krisz: Nyugi, nem csapjuk le Ádám kezéről
Bár tök jó lesz látni, hogy cirka két év múlva hogyan borulnak be az előre lezsírozott kapcsolatok, mert a jerkőcök máshogy osztanak lapokat

(Tudtátok, hogy már bölcsiben nyomják a love-ot a babák

Én hétvégén szembesültem vele

)
Lucus: tuti, hogy fogja Zille, miket súgtál a fülébe, ha nem is érti úgy, ahogy mi, érzi, és biztonságot adsz neki stb...

Klímát sajnálom, nálunk 27,8 fok volt tegnapelőtt, pedig csak a délelőtti napot kapja a szoba
Erika:

mosogatót Mi ma Kikában voltunk, de hogy ott mennyire el vannak szállva az árak

babakocsi a Minimanóban: X, a Kikában X+20 ezer. A bútorokról nem is beszélve...
Hirtelen ennyi, mert most csak ennyire emlékszem...