Szép reggelt, és napot Mindenkinek!
Gondoltam most jövök, mert lehet nem tudok ma sem nagyon itt lenni

veletek, mert vásárolni megyünk ebéd után, és szerintem csak az esti órákban leszek majd gép előtt!
Vége lett a kutyás bulinak! Hát mit mondjak szuper volt! A szél egész nap fújt, de így is leégtünk!

Majd pakolok fel képeket akit esetleg érdekel!

Este még voltunk moziban is! A Képlet című filmet néztük meg! Meg kell mondjam állati szuper, és nagyon-nagyon jó! Aki teheti nézze meg!
Velem egyébként semmi! Néha érzek különböző fájdalmakat a méhem felől, a cicim most nem úgy fáj, mint az előző hónapban, hanem inkább a mellbimbóm fáj! De most eldöntöttem nem keresek tüneteket! Lesz ami lesz! A "B" terv, újra kidolgozva! Remélhetőleg, hogy nem lesz szükség!
Csomee!
Szorítok, hogy hétfőn és kedden is erősebbnél erősebb zebrákat tesztelj!
Évi!
Üdv a csapatban! Jó helyre kerültél meg kell mondjam!

Én amikor ide kerültem semmit nem tudtam ezekről a dolgokról, és most már azért teljesen képben vagyok, szinte mindenről!

Hála a csapatunknak, akinek most már Te is tagja vagy!

Szerintem kérj egy beutalót a laborba, az lesz a tuti!
Melánia!
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem amikor hülyeségeket beszélsz! 3 hónap múlva érzem, hogy sikerülni fog. És érzem, hogy két gyerkőcöd lesz. Egy kisfiú és egy édes kislány! Majd meglátod!

:):):):) Na persze azért, mert 3 hónap múlva kísérlek majd benneteket mindenhová, hogy tuti legyen a szerencse!

Remélem addigra a családunk egy pocaklakóval bővül majd!
Julcsi!
Még nem volt érkezésem hozzászólni ehhez a természetgyógyász dologhoz! Én személy szerint nem vagyok híve ennek! Nem nagyon hiszek benne! Nektek kell eldönteni, hogy láttok-e rá esélyt, vagy sem! Én amikor Apánkat kérdeztem az Aloe-s cuccról, nekem annyit mondott, hogy "Ártani nem fog, de sok pénzbe kerül!" Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő sem nagyon hisz ezekben a dolgokban, de totál rám bízta, hogy el kezdem-e inni, vagy sem! Szóval a lényeg, hogy a Ti döntésetek, és a lényeg, hogy a férjed akarja igazán, és ne azért mert valaki "telebeszélte" a fejét! Én azért szorítok, hogy "Az legyen amit TE akarsz!"
Bodzim!
Ma klassz időnek ígérkezik, ezért ha tehetitek vigyétek ki az édes Drágámat, Esztit egy jó kis sétára! Biztos élvezni fogja!

És adj neki egy nagy-nagy puszit amit én küldök Neki!
Rencsi!
Még nem jelentkeztél, hogy mi volt a géndiagnosztikán! Ugye nincs baj? Csak élvezed a jó időt és pihensz?! Mondtam ErcsiApunak, hogy reggel én navigáltalak benneteket, mondta, "még jó, hogy van egy bagoly köztetek aki már hajnalok hajnalán fent van és gép előtt ül! Mondta: Persze: ÉN vagyok az!" Aztán jót mosolyogtunk!
Legyen szép és kellemes napotok!
Puszi: Kata