Na, hátha enged a lyány egy pár sort írni...
Akkor sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!
Katuska:mostmár én is, kb.5x javítottam rajta...Köszönjük a dícséreteket, igyekeztünk szép magyar neveket választani, bár anyósom még mindig csóválja a fejét, hogy ilyen név, hogy Boróka, nincs is...csak az udvarukon...meg, hogy csak az a rendes név, ami valamelyik szentnek is a neve

...bezzeg a Benedek
Xania:látom, Neked is van egy, fiatalabb kiadásban
Engem is indítottak, a II-es Nőin is ez a trend, kiírás napján befekvés, 1 hét múlva indítás...szerintem Boróka még ücsörgött volna bennem egy hétig, semmi jele nem volt, hogy jönni akar, csak ugyanúgy, mint a fiamnál, a dokim utazott el
Úgyhogy részem volt a jó kis oxitocinban, nagyon dúrva volt, 5x annyira fájt, mint az első szülésem anélkül, persze a Klinikán az Eda sem divat, de szerencsére 3 óra volt az egész-éppen annyi, mint a fiamnál
A gyermekágyas 5 napról meg tudnánk mesélni Mágival

, hihetetlen, hogy milyen "anyák"vannak
Kriszti:nemcsak, hogy egy napra voltunk kiírva, de ugyanott is szültünk, sőt, az egyik utólsó ctg-n egymás melletti ágyon feküdtünk

Még pocakosan tettél fel fotót, így ismertelek fel, persze nem mertelek lerohanni, hogy én lennék az egyik zugolvasó...
Peni:igen, tudtam, hogy egy napon születtek a gyerekeink...napirenden vagyok ám mindenkivel
Ha már ismét téma a hízás-fogyás, csak, hogy ne sokkoljak senkit egy esetleges jövőbeli találkán:én eddig 8kilót híztam a szoptatás alatt-a fiammal anno 10-et-eredetileg is volt rajtam egy laza 20 kiló plusz-10kg a cigi letevésével, 10 a fiam után, úgyhogy asszem elég előkelő helyet foglalok el a 85 kilómmal...

Amúgy a versenysúlyom kb.55kg, hát egyre kevésbé hiszem, hogy elérem valaha...sőt, még a 65-öt se, amivel már meg lennék elégedve így 2 gyerekes asszonyként
Hozzátáplálás:szerettem volna megvárni a félévet, mert meggyőződésem, hogy, ha van elég anyatej, semmi szükség 6 hónap előtt másra, lesz úgyis van 70-80 éve enni a sok sz@rt, de sajna már jó egy hónapja küzdünk a tejcsivel, este már alig van, ráadásúl a tápit se nagyon fogadja el/vagy a cumisüveget nem, még nem tudtam rájönni, 3 féle tápival, és 5 féle üveggel próbálkoztam/, úgyhogy az volt eddig, hogy szerintem éhesen feküdt le, és persze 3 óránként kelt éjjel, nappal meg már 1-2 óránként enni kér

Emiatt gondolom a kis gyomra se tágul, gyakran kis mennyiséget, ördögi kör...Mostmár talán van pici javulás, esténként nagy nehezen beletuszkolok50-80millit,meg a ciciben is kb.ennyi lehet, látszólag nem kér többet, és ezzel elvan úgy 2ig...Aztán 5kor eszik megint, utána még alszik 2-3 órát, és onnantól kezdődik a másfél-két óránkénti evés
Szóval, amire ki akartam lyukadni, 4 napja elkezdtük a gyümit, ezzel talán ki tudom tolni a délelőtti evéseket, aztán remélem, 6 hónapos kora után meg már kiválthatok az ebédet is főzivel...merthogy szerintem addigra már az ebéd is tápi lesz
Uzsira meg tejpépet szeretnék majd én is adni, Benedeknél anno a dokinénink már 5 hónaposan ajánlotta, tápi helyett, amikor szintén fogyóban volt a tejem, azt imádtuk-én is

, lehet, hogy ezért híztam?

-akkor 2 évig írta fel nekünk a HA-s, vaniliás Milupát, azóta elköltöztünk, új gyerekorvosunk van, akit ki nem állok, már szóba hoztam a múltkor, meg se hallotta, meg kijelentette, hogy HA-s tápszert is csak 1 évig fog felírni, a fiamnál anno 2 évig kaptuk, biztos, ami biztos alapon...nincs allergiás a családban, de ne is legyen
No, hát egyszusszra ennyi, keresek akkor képeket dedekről, és jövök még!