2004.05.25 22:16

Bár már idejét se tudom mikor írtam utoljára... Olvasgatni néha beugrottam, de arra mindig csak napközben jutott 1-2 perc időm, írni sose sikerült. Pedig hányszor fogadkoztam, hogy majd ma este...

Minden baba nagyon édes, a képeket mindig megnézem, tök jó látni hogy mennyire aranyosak, hogy fejlődnek, miket tudnak már
A kúszásról hallani sem akar, ellenben folyamatosan belekapaszkodik az emberbe és állásba tornássza magát, ha sikerül akkor ugrál, vagy elégedetten néz szerte-szét
Sokat gagyarászik, jókat röhögnek hangosan a bátyjával, hatalmasakat pancsolnak a fürdővízben, na és persze egyszerre üvöltenek hogy minél jobban boldogítsák szerencsétlen anyjukat 
Ilyenkor ha közben nagyokat vigyorog, akkor tudom hogy sumákol, és tele a pelus 
Másfél hete új szava az "apa", természetesen apuci teljesen odáig van tőle
Ezen felül viszont nincs más tudomány mint az állathangok, meg karattyolás valami számomra érthetetlen nyelven
Várom már hogy végre megszólaljon, szerintem már direkt csinálja velem hogy nem beszél, aztán ha elkezdi majd, akkor folyékonyan dumál mint aki mindig is tudott 

2004.05.26 00:34
. 2004.05.26 01:17
Tul vagyunk a koltozesen, haat nem volt egyszeru segitseg nelkul... es kozben kibujt Emma 2. foga is
mar tobbszor akartam irni, Bence nagyon hasonlot Szoke Andras filmesre - akit en imadok
nalunk is van hatrafeszites, suvoltes es profin be tud allitani 1-1 krokodilkonnycseppet a szeme ala a pofijara (nem tudom hogy csinalja, de nem gordul le
) es kozben szemrehanyo tekintettel vizslatja a reakcionkat
olyan edes ugy is
egyutterzek nagyon, az alvas nalunk sem tartozik a kedvenc elfoglaltsagok koze, Emma is kuzd rendesen az alommanok ellen
En is orulok, hogy irtal Lauraekrol, de meginkabb annak, hogy Niki szepen fejlodik
)
koszi! A rizst csak siman adod? Semmi turmixolas/pepesites?
ujabban maszik mindenre fel, es meg mindig nincs felelemerzete. Esesileg nagyon ugyes, tobbnyire popsira erszkedik vagy huppan, eddig meg nem volt sirasos eses (kop-kop-kop). Mar par hete gyakoroljuk, hogy mindenhonnan csak popsival hatra tolatunk le. Guggolasbol siman kinyomja magat allasba es mar kb. fel percig stabilan all egyedul, foleg ha mindket kezeben van valami
2004.05.26 12:46
Hétvégén ugye Zsoltika keresztelője volt, azóta pedig alvássztrájk van nálunk. Eddig Zsoltikám a délelőtti séta + szopi után beájult, és aludt gyakran 2 órát is. Most meg abszolút nem aludna, sőt sokszor sír fel hangosan. Gondolom, a foga... De mindig ezt mondom, ha nyügi korszak van
Zsoltika csak nyel, pedig mindig mutatom neki, hogyan kell
Én fel sem engedem Zsoltikát az ágyra, pillanatok alatt letekerne onnan.
Le a kalappal! Szerintem rád nagyon hasonlít a kisfiad, a szeme, a bőre... Igen, Zsoltika pizsiben alszik. Bár a lakásunkban meleg van, azért a body-t kevésnek érzem. Főleg mert gyakran kitakarózik
Így viszont nincs gond.
Tényleg régen írtál, de nem csodálom, azért nem lehet könnyű két kicsivel. Utazgattok mostanában is?
Én is olvasok inkább, írni már kevés időm jut, mint mindenkinek. Sokat vagyunk kint is, most úgy-ahogy egész jó az idő. Sajnálom, hogy fáradt vagy
Tudom, ez nem vígasz, de nálunk sem megy mostanában az alvás. Bár éjszaka átlag 2 ébredés van, azért elég kipihentnek érzem magam, mert reggel 8-ig is alszik Zsoltika
Szóval így egész jó. De napközben jóformán semmi pihenés nincs. Hogy áll Robóka fogacskája? Nincs még nyoma? A nyűgi miatt kérdezem...
Engem is érdekelne, mi a gond, ha gondolod, írd meg! Szőrös Hami 

Néha én is megébredek éjszaka, és keresem Zsoltikát, majd frászt kapok, hogy hol van, csak nem esett le? Aztán eszembe jut, hogy visszaraktam a kiságyába
Bodzaszörp hmmmm... Imádom, bár én magam még sosem készítettem. Magatokról nem is írtál, mi van veletek?
Annyira bírom, mikor Zsoltikának magyarázok valamit nagy komolyan, hogy nem szabad, stb., erre elneveti magát, akkor aztán én is nevetek
Jó volt újra ott lenni. Sok kép készült, de egy barátunkat kértük fel a fotózásra, és még nem kaptuk meg tőle a képeket. De mihelyst meglesznek, teszek fel az albumunkba belőlük
A szertartást jól bírta Zsoltika, bár egy idő után unatkozni kezdett az ölemben
Akkor felálltam vele, muszáj volt. Amikor a pap lelocsolta, no akkor sírt egy picit, de igazán nem volt vészes
Előtte és utána is olyan sokat mosolygott, mindenki csak csodálkozott, hogy ilyen jól bírja a gyűrődést
A sétákat is jobban bírja, főleg amióta társaságunk is van. Úgy bírom, amikor a kiskölykök mosolyognak egymásra, meg társalognak babanyelven
Nagyon bíztam benne, hogy a terhesség segített a bajon, mert azt hallottam másoktól, hogy szülés után az allergia "elmúlt". Hát nálam nem, és már tüsszögök is. Kár, mert így most én viselem nehezebben a sétákat, és nem Zsoltika

2004.05.26 12:56
2004.05.26 13:11
osszeszedem magam es kiprobaljuk mi is, lehet azert nem eszik mert mar ragna en meg mindent pepesitek
csak Gabihoz hasonloan en is parazok.
biztos a foga - en is mindent arra fogok
keresztelo
kepeket varom am!
2004.05.26 16:20

2004.05.26 20:17
(6 nap múlva lesz 9 hónapos) Meg ma négykézlábra állt szépen tartva magát a kezével
Ez nála nagy szó, erre trenírozunk már 1 hónapja gyakorlatokkal
Ennek örömére mutatok nektek néhány képet a nagyfiúról
2004.05.26 21:04
Sok-sok energiát és kitatást küldök neked!!++++++++++++++++++++
Amikor elküldtem a legutolsó üzimet,kicsit bosszankodtam,mert elfelejtettem irni,hogy már ezer éve nem láttam képet Dávidról, talán amikor hazamentetek, akkor tettél fel utoljára. Na, gondoltam, legközelebb majd megemlitem, ha megint nem felejtem el. Erre mi vár itt engem??? KÉPek rólatok!! Ez ám a telepátia
Én nem tudom eldönteni, kire hasonlit ez a tündérgombóc sötétszemü kisangyal, szerintem kicsit jobban rád, mint a féjredre.
Nagyon aranyos, az már biztos
Na jó, anélkül is
És neked is nagyon szép a hajad,és csak félve kérdezem, hogy tényleg felesleges kilóktól szenvedsz?? Mert nagyon csini vagy velük is!!
Nektek sikerült egy módszert megtalálni ami bevált, ehhez külön gratula
Olyan aranyosan alszik a legutolsó képen, ahogy odahúzta magához a takarót, olyan édes
Az a kedvenc képem
A képek jók nagyon, bár a lépcsös képtöl frászt kaptam
Hidd el, én sem enném meg ilyen kombinációkban, de alapjában nem rossz amit fözök Ádámnak
) 
,jó régen nem jártál erre. Gratula a fogakhoz, az ácsorgáshoz, a kórusban oribáláshoz
Csibi pedig nevéhez hiven igen csibészes a képeken is
Alvástalanságért részvétem, nem is tudok mit irni, erre azt hiszem mindenki csak keresi a megoldást itt...

2004.05.26 21:33
2004.05.26 21:57
meccs
, majd számolj be róla!
, anyjukat meg a jótanácsokért
és rajtad sem látszik, hogy már gyermeked van, most látom az újabb képeket, és nem tiszta apja, az egyiken teljesen rád hasonlít
, jelentem, regény végigolvasva, apa parlagon, miattad, de ezt nem tudja
2004.05.26 22:02
(Emma olyan barna mint egy kis afrikai csokibaba
, Cory! Nem tennél fel magadról egy képet?
Olyan kíváncsi vagyok ki az anyukája ennek a szépséges Zsomának
)
Hál Isten cicit nem támad, de egyébként bármikor, Apát is és engem is. Megfogom kérdezni a Rendelő-ben, mi lehet az oka. 
2004.05.26 22:12
Szóval álmos vagyok, mint öt másik. A képeket megnéztem, nagyon tetszenek a gyerekek. Én is teszek fel egyet Gabi körte-nemevéséről. Ha nem látszana jól, éppen vigyorogva berregi szanaszét a fincsi körtét. Ja, most már nagyon ügyesen fel tud állni elég sok bútor mellett, szóval van pozitív történés is.
Holnap megyünk méredzkedni, drukkoljatok! 
2004.05.26 22:24
, meg összeakad stb. Klasszikus babaszandál, madrina, 8,2ezer, noname, majd holnap lefotózom. Éppen elkészültem a fotók lekicsinyítésével.
, mindenkire vigyorog, de csak távolból, más kezében nem marad meg sokáig, bagy egyáltalán, hajkurássza a macskát, meg akarja tépni a kutyát, a lovakat tátott szemmel bámulja, a kakasnak sikít (falun voltunk), imádja a gyerekeket, meg a napszemüvegemet, hisztizik, ha vmit nem szabad (ül és csapkodja a kezeit), mindenhol feláll villámgyorsan, pelenkázás közben is, így én hajkurászom, hogy kerüljön rá popsikenőcs és pelus is mielőtt rájönne a szükség, kirándultunk a jeli arborétumba (Vas megye), virágzanak a rododenronok, gyönyörűek, na már elég volt belőlem 2004.05.26 22:30
2004.05.27 03:19
Nagyon jok a kepek.Az utolson puszit ad maganak?Ari baba
.EGyebkent igen van meg rajtam 7 kg ha vissza akarom nyerni az igazi sulyom.Nem mondom hogy kover vagyok csak nem erzem jol magam a boromben,persze egyik regi ruham sem jon ram ez meg jobban arra kesztet hogy fogyjak(de nagyon nehezen megy foleg ha a ferjem itthon van).joghurtot egyebkent a Walmartban veszem,nalatok is van ilyen?Azon belul a bebi eteleknel.itt mar 8-10 honapos kor korul ajanljak mint a turot,sajtot is.En mar adom neki.
2004.05.27 03:37
2004.05.27 10:42
Szóval mondtam neki, hogy annyit tutira nem fog (az elmúlt két hó: 14dkg és 29dkg után), és hát nem is, de azért senki sem aggódik szerencsére.
Viszont jövő héten megyünk a neurológiára, az ottani dokinéni meg hízásmán, szóval kivi leszek, hogy elküld-e valamilyen kivizsgálásra. Gabi hosszát 68cm-nek mérték, szerintem 69, de ez végülis nem nagy különbség. A mókás az volt, hogy volt két öt hós baba a tanácsadáson, és mindkettő akkora volt, mint Gabi.
Szóval pici lányom van.
Megmértem Gabi fejét, 45cm, szóval nálunk pont fordított a helyzet, nagy a feje, amúgy meg kicsi a kiscsaj. A körteevős képen csak azért tűnik úgy, hogy ízlett Gabinak a körte, mert vigyorog azon, hogy milyen jól ki tudja berregni.
Összesen három kiskanállal evett.
Gabi is imádja az állatokat.
2004.05.27 10:55
2004.05.27 11:43
)
Most hirtelen Lizi és Zsizsa Gabi babájára emlékszem 
2004.05.27 13:03
Hami küld egy óriási pusszantást Robónak, h ne legyen nyügi!
Csatlakozom Barbihoz, örülnénk egy képnek legalább!!!
Éjszakai kelések és későn fekvés - mint nálunk, csak nekem nincs ott egy másik gyerek
Gratula a halom foghoz + tornamutatványokhoz
Lehet, h Csibi megvárja Tüncit a beszéddel, nem?
Hami is imádja a babákat, ha találkozik vkivel minden áron meg akarja nézni közelebbről - lehet, hogy szét akarja szedni, nem tudom

Mondtam már?
Tornamutatványok
Ügyik vagytok
No meg Ádibádi is a sok fogával. Hokisokért megy a drukk!!!
Remélem, olyan ízű, amit szeretek, mert - meg fogsz lepődni - én tortában is válogatós vagyok. Alapjában véve nem is szeretem a krémes tortát 

De ez gondolom valami fincsi
Az a fürcsis kép 

Szerintem még így is mi tartjuk a negatív rekordot - de mi nem járunk tanácsadásra, csak mi tudjuk, h hány kiló Hami (mondtam már,hogy pár dekával elmúlt 6 kiló?) 
Gratula a hízáshoz! Fél kiló?? 

3-4 hónapja, sztem 30at se közelítjük, viszont folyamatosan hízik, úgyhogy én már rég nem izgulok ezen. Egyébként meg Gabi sztem totál a korának megfelelően néz ki
eleve 36tal született - azért jött ki nehezen, most meg 44es. De már a 44es sapik nem is jók rá, 46osat vettem neki. Korához képest centire átlagos (66-67), súlya...háááááát minden alatt, feje, meg átlag felett. Ez van
Közben meg sima bakteriális fertőzés is van, terhességem alatt is volt. De basszus, hogy a francba szedem ezeket össze??? Aszittem tisztában vagyok az alapvető intim higiéniával. Jó-jó ilyenkor védtelenebb a nyálkahártya, de akkor is!!!
2004.05.27 21:41
nagyon szépen álldogál, és csábosan néz a kamerába, édes
fertőzés
, mászni akar mindenhol, rajtam is. Még egy ilyen nap és apa marad itthon vele, legalább 1 napig, egyedül. Addig feltöltődöm
. 2004.05.27 22:17
(de a kert egy kicsit elakasztotta a lélegzetem, itt ülünk erkély nélküli 4. emeleti lakásban, mindig azzal vigasztalom magam, hogy félóra alatt a Katona József Színházban lehetek
Muszáj Debrecenbe hazavinnnem Lacát, hogy füvet is rágcsálhasson

2004.05.27 22:36
2004.05.28 05:58
Es a sapka naggyon jol all
Kozben megneztem az en konyvemben 80% a 43 cm 9 honaposan, szerintem azt az 5%-ot elneztek...
bar szerintem inkabb kapucsino-baba
Harapas nalunk is megy, de szerintem en rontottam el, mert en is meg szoktam harapdalni... de mar csak puszilgatom
vizsgakhoz drukk
Irtad, hogy nem tudsz az ejjeli szopik alatt aludni - Gabi is izeg-mozog szopi kozben? Emma mostanaban kezd, mostanaban nagyon nehezen lazul el (ezer dolga van
) pedig eddig amint felcsatlakozott mar relaxalt is. Pici Gabi miatt ne aggodj, szerintem Emma sincs tobb 8 kg-nal pedig o 3925-tel szuletett... 

(en kis bena csak ilyeneket tudok) Hami nagyon-nagyon ugyesen all! Igazi kis huncut
Az eredmeny miatt tenyleg ne aggodj, a gyanu az nem jelent semmit. Nalam megallapitottak, gyogyszereztek, majd kiderult hogy bocsi, tevedett a teszt, nem is volt semmi
Papink kifejlesztette az allva pelusozas technikajat (marmint Emma all), sot egy idoben probalkozott a belus hatul becsatolasaval is
szerinte papiknak kellene a bebidolgokat tervezniuk, hogy hasznalhatoak legyenek
2004.05.28 06:56
Ha az utcán láttok véletlenül egy asztráltestű zombit gyerekkel, az én vagyok.
Valaki küldje el Gabinak éjjelre az álommanót légyszi, mert megzakkanok. Éjjel úgy szopizik a kiscsaj, hogy eszik egy nagyot, aztán átfordul a másik oldalára, közben jól megrántva a cicit (ami foga miatt roppantul fáj). Fél perc múlva visszafordul keresgélve, és ha nem adom a szájába, akkor ordít. És ezt eljátssza jó sokszor.
Most meg épp rákezdett a nyűgizésre, ezért majd később jövök. 2004.05.28 07:42

2004.05.28 08:32
Közben anya szépült, hajszárítás, ilyesmi
Nem tudom mi mikor fogunk eljutni eddig. (Ja, azt nem írtam, hogy Bencének nem bújt ám ki még mindig a fogacskája, és kúszni se nagyon próbál...) Cory Zsomája is gyönyörű, és jó hogy leírtad ezt a négykézlábas gyakorlatot, majd ma én is bevetem Bencénél. Ő ugyan néha már egészen kinyomja magát és úgy támaszkodik, de a lábát fel nem húzná. Próbáltam már tanítgatni, nem sok sikerrel

2004.05.28 08:52
Én sem látom rajtad a pluszkilókat
Jó lenne látni róla is képeket
2004.05.28 09:58
2004.05.28 10:20
Ne izgulj a forgás-mozgás miatt, nem vagytok lemaradva semmiről!
Szuper!
Mi is majdnem ugyanilyen szandit vettünk azt hiszem siesta.
De végre elkészült!
)
2004.05.28 11:28
Múltkor meséltél a Biscotti-ról, hogy valami van benne, nem? Én legalábbis úgy emléxem, talán tojás? Vagy esetleg van olyan fajta Biscotti, amiben nincs "nem adható" dolog?
Jó utat nektek, és nagyon kellemes pihenést!!!
Nagyon nem tudok mit mondani. Bár mostanában a mi éjszakáink sem tökéletesek, de Zsoltika legrosszabb esetben is csak 3 óránként ébred szerencsére. Viszont a cicielengedős módszer ismerős, Zsoltika is így csinálja! De az nekem nem fáj. Viszont egy álommanót küldök, sőt sok-sok álommanót! Gabónak boldog 9 hónaposságot 

Ismerős. Zsoltika is mászik, rágcsál, kóstol és nyal + mindent megfog, és egyre ügyesebben áll úgy, hogy elengedi amibe épp kapaszkodik
Így aztán folyton a nyomában vagyok. De ezt már írtam. Persze a házimunka bánja
De inkább a mosogatás ne legyen meg, mint hogy Zsoltika essen nagyot. Van járókátok? Én néha oda is berakom Zsoltit, ott szuperül tud állni, de el is foglalja magát, egy negyedórát-húsz percet kibír.
Vagy esetleg a szopis / hozzátápis topicot lehetne megkérdezni.
de hátha az immunrendszered elbánik vele! Nagyon remélem, hogy a köv. kontrollon nem találnak semmit!

Persze amúgy ez nem jó, mert itthon sínylődünk, de ilyenkor "meggyógyulok". Dávid méretei tényleg nagyon szépek, nagyon jó súlyban van a kisfiad
Annyira élvezi
Vigyorog ezerrel. Tegnap egy barátnőm és a kisfia voltak nálunk, a kisfiú 2 héttel idősebb Zsoltikánál
Nagyon jól elvoltak, de nem semmi, hogy mit csinálnak: a kisfiú kivette Zsoltika kezéből a csörgőt. Zsoltika csak nézett, nem bánta. De amikor már egy másik játékát akarták elvenni tőle, nem adta! Felrántotta a kezét, hogy a másik nehogy elérje a játékát
Hihetetlen aranyosak voltak, ahogy dumáltak egymással, annyira jól szórakoztunk
Mindenkinek nagyon jó hétvégét: 

2004.05.28 11:38
Hanem lefölözött tejpor, ami miatt én nem akartam neki adni. De megkérdeztem erről a dokit, azt mondta ez mehet már így 9 hónaposan, mert napi 1 darabba annyira kevés jut, és ez is olyan tejpor ami a tápszerekben is van, szóval valami módosított vagy mi
nagyon ízlik neki (mondjuk finom is, leginkább a Vitalinea kekszre hasonlítanám az ízét
) 2004.05.28 17:10
EGyebkent DAvid 34 cm fejjel szuletett szoval akkor sem volt nagy feje.En nem latom annyira kicsinek,mert eleg pufika az arca,viszont a homloka eleg keskeny,de a dokim szerint az en fejem is kicsi
hi hi hi.
2004.05.28 18:22

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|