Sziasztok!
Előkerültem én is, és persze nem győztem olvasni
Most csak röviden gyors helyzetjelentés, mert hulla vagyok ...
Először is Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat a csajokról (Julcsi és a Kismanó)
Bibi: Lotti olyan kis finom hölgy a fotón
Ügyesek vagytok gyerekszoba ügyben ... és irigyekedek is kicsit, hogy már Ti már ilyen jól álltok.
Vérvétel rendben lesz, ne aggódj!
És én még tartom a találkozót, úgy készülök, hogy megyek.
Süti: nagy-nagy gratula Bernadetthez, szép méretek
Nekem a pihenés még azért várat magára, de tény, hogy kevésbé zsúfolt napok jönnek, legalábbis suli ügyben, november 20. a szakdolgozat határideje és februárban lesz az államvizsga, de a tétleket csak szeptemberben fogjuk megtudni ... szóval unatkozni nem fogok. Még most nyáron meg akarom írni a szakdoli nagy részét, mert nem tudom, hogy ősszel hogy és mennyi időm jut majd rá ....
Igen, Manó a picasaról írt, majd elöntöm képekkel, mert a hétvégén is nagyon jókat csináltam

, igen-igen ... még a táblázattal is adós vagyok, de kitöltöm a napokban.
Peppino: jogot végeztem korábban és most egy éles váltással közgáz turizmus szakon
Astrid: nagyon szépek a fülbevalók, biztosan jól fog állni Dora-babának.
Mabe86: milyen az a pulyka-nap? Erről még nem is hallottam.
Én is remélem, hogy Mindenki sokat pihent és élvezte a nyarat.
Mi is a Balatonnál jártunk, kivételesen a déli parton, de nagyon jó volt, bár a pancsolás ezúttal elmaradt. Tegnap mentünk csak és ma már jöttünk vissza. Barátaink hívtak meg sok-sok párt, családot, voltak gyerekek is, nagyjából Julcsi korúak, nagyon jól eljátszottak, ugyan Julcsikám kissé leamortizálta magát, tele van sérüléssel, de hősiesen tűri a bibiket

Mi viszont iszonyú sokat ettünk ... meglesz ennek még a böjtje ...
Egy fotót muszáj feltennem, amit a hétvégén csináltam ... annyira tetszik
Megyek, mert itt fogok elaludni a gép mellett. Jó éjt!
madar