A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

rózsa

csináltál tesztet? Az hogy megjött nem jelenti azt hogy nincs baby.....
tudod hány ilyen megszületett baba ismerősöm van???? SOK :)
amig nincs negatív teszted addig nem elkeseredni

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hello Vicky: Köszi a drukkot,hétfőn majd megírom, hogy mekkorák...megpróbálom megjegyezni :D

Sajt@: Te Őrült Lány vagy :D mi az, hogy akkora a fejed hogy a földön gurul??? :lol: :lol: :lol: Hát ez k....a jó :D :D :D
kiss angyal

SAJT! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Rózsa! Nem szabad elkeseredni, a második a tuti.:-)

Harvy! Ezek nagyon szépek, ügyi vagy!

Heni! Köszi jól vagyok/unk. Ma piacoztam egy kicsit, mert leánybúcsút szervezek és koronát kellett vennem. :D Mire hazaértem kutya szétszedte a varratokat a pociján, úgyhogy állatorvos, szuri és varrnom kellett neki egy ruhát, hogy ne tudja piszkálni a pocakját. Na most: én és a varrás nem kedveljük egymást annyira. Hát mindegy! Rajta van! Holnap apával majd vesszünk neki jobbat, de én már úgy elfáradtam és feszül a hasam, hogy inkább ledőlök. Nálunk ennyi. Te hogy vagy?
tigriske1978

kiss angyal: Felajánlom a laptetőmet neked mert szerdára szükség lesz rá. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!!!!!!!!!!!!!!!!! ELFOGADOM!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
kiss angyal

Boldog Szülcsinapot Sajt!!!!!!!!

Havri, nagyon ügyi vagy!

Rózsa, ne szomorkodj, a következő lesz a tuti!!!!

Mindenkinek jó pihenést!
lugi

Csajszik!

mi történik a műtőben az inszem alatt? :oops: Rózsa azt írta az inszem után, hogy nem esett túl jól neki, hogy fejreállították a műtőben? :oops:
kiss angyal

Kakti!
GRATULÁLOK!!!!!!!! Akkor most már megnyugodhatsz, sikerült végre :lol: :lol: :lol: Na, ezek a jó hírek.

Sajti!

Akkor neked bözdéj van? :D Kívánom, hogy a következő szülinaphoz már babasírás is csatlakozzon :D :D

Gyoreneildi!
Kedden megyek én is a BMC-be. Ha tudod mibe leszel, írd meg.

Rózsa!
Én csak annyit írnék, hogy Kakti példája legyen a szemed előtt, neki sem sikerült elsőre és tessék most meg kismami :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kép
Jó Reggelt!
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat, babsírásostól-mindenestül! :lol:

Kiss Angyal:
Megbuggyantam volna? Várj csak, megénez a Mercformin mellékhatásai között! :wink: Az gáz, ha beleírva? :lol:

Tigriske:
A kutyák monnyanak le! :lol: A miénk meg most találta ki, h. Torok Gyulával barátkozik, nemsokára visszük a dokihoz. Éljen a szülinapi állatorvoslás... :cry: Ma akartuk eladni :wink: őket anyukámnak a telekre, mert csütörtöktől szétbombázzák a lakást, de így? Remélem addig rendbejön annyira, h. legalább szerda este kivihessük őket.
A tiédnek meg üzenem, tudom, h. direkt játszott varratszedőset, mert bizti ruciban akart flangálni! Látszik, h. lány! :lol: Ne izgulj, hamar meg fog gyógyulni! A miénknek kb. 4 éve csinálták, mert addig kertesházban lakott a két kutyu (1 fiú, 1 lány), de eladták apósomék a házat és beköltöztek pestre panelba (hmmm... micsoda minőségi váltás!), ráadásul a kisebb kutyust oda akarták adni a szomszédnak. Na ekkor én kinyitottam pici számat, h. inkább mindkét eb jön velünk a panelba! Ezért sajnos megműttettük, nehogy összehozzanak egy szánhúzó-flottát suttyomban. Gondolhatod, ki kellett jönnöm az orvostól amikor benyomta neki az altatót, mert rámtört a sírás, h. nem lehet kiskutyája soha... Hülye p.csa vagyok, most is könnyes lett a szemem...
A mi dokink ezüstöt is tett a varratokra, h. ne fertőződjön, baromi hamar felépült!

Pá Drágáim!
sajt@

Kiss Angyal:
Óóó, a műtőben fura dolgok történnek!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem tudsz tótágast állni, mert csak azután csinálják meg az inszemet. :) Bemész, bugyit leimádkozza rólad Műtős-Misi, ha tetszel neki, akkor szépen elrendezget az ágyon (széken?), utoljára még megnéz, h. tuti jó-e :wink: ééééééss eksön!!!
Jön a doki, majd a biológus - aki hozza a fickókat és megkérdezi, hogy te vagy te, ill. a párod nevét is mondja. Válszolnod kell és ne felejtsd el megkérdezni te is a biológustól, h. milyen volt az anyag (ha jó, a párocskádnak el tudod mondani a szuper eredményeit, amire büszke lehet :wink: ). Doki szépen beteszi a cuccot, letakarnak odalent, megdöntik kissé az ágyat, h. a csípőd az egekbe emelkedjen :) és pár perc pihi. Ha ez megvan, kicsomagolnak a szerkentyűkből és óvatosan lábra állhatsz. Ha szédülős lennél, egy pár percet inkább ülj még az ágy szélén. Ezek után bemehetsz a kórterembe, ahol fekve pihensz min. fél órát. Majd a rendelőhöz mész és megvárod a záródat.
Utrogestan receptet kaptál már? Ha szerdán inszem, kérj hétfőn az uhu után utrós receptet és váltsd is ki, ne az inszem napján rohangálj érte, van amikor nem lehet kapni mindenhol... Nekem jól bevált a Mammut II-ben a gyógyszertár, a János kórházost nem szeretem, mert baromi lassúak az eladók, viszont ha csak egy-két ember áll előtted, ők is megteszik...
Lányok, javítsatok, ha v.mit nem jól írtam, nekem már olyan régen volt...

Pá Drágáim!
sajt@

SAJTOCSKA!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !!!!!!!!

Ja a Bajadérról nem túl jó élménybeszámolókat olvastam, Dolhai állítólag szuper benne de Miklósa Erikában sokan csalódtak, egyébként sztem nem is illenek össze, nekem a Szinetár Dóri, vagy Vágó Zsuzsi, VÁgó Bernadett jön be, valahogy fiatalosak és aranyosak, nekem furcsa a Miklósa- Dolhai páros.
Amúgy szeretem Miklósa Erikát, de inkább maradjon az operánál. Láttam részleteket a tv-ben és a neten, az éneklése nem jött be a Bajadérban....Amúgy láttad a Rudolfot, Elisabethet, Mozart-ot? Én még sajna egyiket sem de nagyon vágyom rá, szerzek jegyet és elmegyek mert imádom a bennük lévő dalokat, nagyjából ismerem őket....

RÓZSA!

Ne keseredj el, általában az első inszem nem sikerül, hanem a második, harmadik, barátnőmnek pl.a negyedik jött össze. Innentől már csak idő kérdése!! :)

Kis Angyal!

Megy a drukk neked jövő hétre!

Rony! Vicky

Mi újság veletek?
csézjang

kiss angyal: Felfekszel az asztalra (persze előtte megszabadulsz az alsóneműdtől :) ), a kengyel egy kicsit kellemetlen, mert eléggé ki kell feszülni. Jön a biológus és megkérdezi vagy a te, vagy a párod vagy mindkettőtök nevét. Utána a doki nekem mindig csinált egy uh-t, hogy megrepedt-e a tüsző, de ezt nem mindegyik doki csinálja. Ezután kapsz egy olyasmit, mint a sima nőgyógyászati vizsgálatoknál régebben a kacsa. Úgy kifeszíti egy kicsit a dolgokat. A doki belövi a fiúkat, ez egy kicsit kellemetlen, de abszolút nem vészes. A hsg kb. 25x jobban fáj (ezt most fejben megkalkuláltam :) ). Ezután jön a fejjel lefelé fekvés. Ilyenkor megdöntik az asztalt, hogy a fejed legyen lefelé és így kell 5 percig feküdni. Utána bemész a szobába és ha van ágyad, akkor még fekszel egy pár percet, ha akarsz. Én többet nem feküdtem egyszer sem, sőt az első háromnál egyáltalán nem feküdtem, a 4-nél meg max. 5 percet. Átöltözöl és leülsz a doki rendelője elé a zárójelentésért.

csézjang: Jól vagyok, köszi. A hasam néha fáj alúl egy kicsit, de azért kibírható. Izgulok a holnapi uh miatt, már nagyon kíváncsi vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm hogy ilyen együtt érzöek vagytok.Nem csináltam tesztett majd reggel azért beleteszem.Igazatok van hogy van ilyen mert Anyunnak 4honapig megjött és akkor már öcsém ott volt.Hát nagyon rossz de a drágám vigasztal de nagyon.Tudjátok irtam hogy ballagásra megyünk egyik helyen voltunk du.17ig a másik helyen este 18-Hajnali 2ig nagyon sokat ettünk meg ittunk és nagyon jott táncoltunk szóval szuper volt.Még nem vagyok igazán észen.Majd jövök du.
kis angyal:
neked mikor lesz az inszemed?Valoban nekem nem volt valami jó amikor fejre állitotak aztán alig birtam fel kellni mert szédültem,de nem vészes!!!
Vicky:
Mi nem tudom mikor érünk oda mert nekünk másfél ora autópályán meg mi sem siettünk mert énis táppénzen vagyok.szerintem 10nél hamarább nem érünk oda.
lányok valami aszpirint eszik valamelyikötök?
Puszi mindenkinek! Kép

Kép
rózsa11

Jó reggelt!

Rózsám:ne bánkódj drágám!csak fel a fejjel.a következő sikerül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SAJT@:NAGYON BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT KIVÁNOK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky:majd irj hogy mi volt uhun jo?????
sting1982

sting: Nanáááá :D
vicky79
Budapest III. kerület

csajok:ha valaki tudna pár jó tanácsot adni inszem elöttre vagy ha már megtörtént a beavatkozás,ami segitene a sikerhez azt megköszönném!valami vitamin vagy akármi?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

vagy valami netes oldalt ahol utánna tudnék olvasni??????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

Jó reggelt Csajok!!!

Köszönöm a kimerítő választ Sajtnak és Vickynek :wink:

Sajt nagyon komoly forma vagy :D :lol: :)

Utrogestan nem kaptam, azt sem tudom mire való,de utánanézek a neten...

Rózsa: szerintem szerdán lesz,még holnap megyek uh.-ra és meglátjuk...

Mindenkinek köszönöm a drukkot, Vickynek mégegyszer köszönöm a laptetőt :D
kiss angyal

Lányok bocsi már de kérdeznék valamit!Kissé meg vagyok ilyedve mert olyan alvat vér darabok jönnek ki hogy még nekem nem volt ilyen.Mitöl lehet szerintetek?Mondjam holnap a drnönek?Köszi az infot!Meg valamelyikötök szed e olyat hogy Aspirin Protect,buzacsiraolaj kapszula? :lol:

Kép
rózsa11

Sajt! a kutyik már csak ilyenek, most flangál a két atlétatrikóból összevarrt förmedvényben. Na mindegy, kedden már kiszedik a varratot és utána nyalogathatja. :D

Kiss angyal! Nem kell megijedni a fejre állítástól, de ha félsz kapaszkodj meg a kengyel aljában az ágy mentén. Utrogestan egy hüvelygolyó, amit napi 3x kell a hüvelybe felhelyezni, és ez segít a babamegtartásában.

Sting! Hát elméletileg sokan szedjük a femibion 800-at (ez egy terhesvitamin), én ezen kívül én eszek még E vitamint, iszom napi egy csésze palástfűteát és egy magnézium pezsgőtablettát. A mostani inszem után elkezdtem egy homeopátiás bogyót is, aminek a nevét nem tom. És van még a méhpempős méz és a napi egy tonhal (mivel én nem nagyon eszem húst, így pótolom a fehérjét). Én nagyon fontos, hogy hidd el, hogy sikerülni fog. Na nem azt mondom, hogy állandóan rá kell koncentrálni, de fontos az egyensúly. Én például az előzőnél nagyon sokat foglalkoztam vele. Most csak esténként szoktam mondani a pocakomnak, hogy remélem jól érzitek magatokat ikrek. :D :D

Rózsa! Azért holnap írja, hogy mi volt. Hát én úgy tudom. hogy az alvadt vérdarabok jelenthetnek természetes vetélést, de én nem vagyok orvos. Esetleg ha nem volt még ilyened, akkor a doktornő biztos tudja. Ha vetélésről lenne szó, akkor hidd el, hogy jobb így, mivel valószínűleg beteg lett volna és jobb most, mint 3 hónappal később. Aspirinről én is olvastam, hogy segít a meddő pároknak, de sok negatívat is hallottam róla.

Vicky! Várunk holnap téged is a beszámolóval. Szorítok, hogy minden rendben legyen.
tigriske1978

Rózsa: örülök, hogy tegnap kikapcsolódtál!!!mindenképpen mondjad, holnap a dr.nőnek, hogy mi távozik belőled, ő meg fog nyugtatni 100 %!!!

Tigriske:kösz az infót! Neked mikor kell menned?Tesztelni mikor fogsz?
kiss angyal

Sziasztok!

Hazaértünk anyósoméktól. :)
Kalandos utunk volt, mert az autónk kicsit rosszalkodott (egy nagy kamion elment mellettünk, Wincénk meg úgy gondolta, hogy elég volt, és a motorháztető szépen fellapult a szélvédőre! Nagy szerencsénk volt, mert meg tudtunk állni, és az üveg sem tört be! De remegett kezem lábam - pedig Apa vezetett!

Böbe!
Én is a Femibion 800-at szedem, és mellette csak C-vitamint 500 mg-ost. meg persze ittam a palástfű teát is! De ennél többet nem tettem a kis ebihalért.

Rózsa!
Azért én még drukkolok egy kicsit!
Az Aspirint hallottam én is, de azért az sem minden esetben segít! Mindenképpen kérd ki az orvosod véleményét!

Sajt!
Nagyon boldog szülinapot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sting: Terhes vitamint kell szedni, de ezt tudod. Én magne b6-ot is szedek és mióta ott van a babó, azóta folsavat is. Mást nem. Majd a saját dokim megmondja a vérkép alapján, hogy mi kell még pl. vas.

kiss angyal: Az utrogestan a progeszteron pótlására szolgál és inszem után fogja a doki felírni. Hüvelytabletta és a szokásos adag inszemeseknél 3x1.

rózsa: A doktornőnek mindenképpen mond a dolgot, de szerintem csak így válik le nálad a nyálkahártya. Másra nem igazán tudok gondolni.

tigriske: Amint tudok, jövök. Megpróbálok sietni.

kakti: Mikorra rendelt vissza a doki uh-ra? Babás vonalzót még nem szeretnél?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky: Várom már a holnapi beszámolódat!!! :D :D :D Akkor holnap kiderül ,hogy mennyien vannak? Tök jó!!! És mennyit szeretnétek?

Kakti: Anyósodék mit szóltak a babócához? Nem semmi lehetett az autós sztori, de hál istennek nem történ semmi gond.

Rózsa: Szerintem is mond el a dokinőnek. Már csak azért is ,hogy megnyugodj és holnap írj ,hogy mit mondott

Kiss angyal: Én nagyon megijedtem, hogy lecsúszok az ágyról mikor elkezdtek fejre állítani mert nekem senki nem szólt előtte, de megkapaszkodtam és el se mertem engedni a fogantyút :lol: :lol: :lol: És mindenképpen kérdezd meg , hogy milyen lett apa eredménye, nekem az uram a műtő előtt várakozott rám és az volt az első kérdése, hogy ő mit alkotott :D :D :D
sztyopane

Szeretnék babás vonalzót, de még nem merek... Vagyis már megcsináltam, csak még nem tettem fel. Megvárom a 22-ét. Akkor kell visszamennünk UH-ra. És onnan már nyaralni megyünk! :D

Anyósomék nagyon örültek, bár anyám jobban. Ami persze érthető, mert míg anyámnak ez lesz az első unokája, addig anyósoméknak már a harmadik! De tényleg nagyon örültek neki! :D épp csak én nem fogtam még fel!

Képzeljétek, ma hazafelé Apa megkérdezte tőlem: „hogyan kell apukának lenni?” Annyira cuki volt! Azt hittem, megzabálom! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sztyopane: Hát nem is tudom, én az egynek és a kettőnek is örülnék. Három azért már kicsit sok lenne. :)
vicky79
Budapest III. kerület

vicky: az a lényeg ,hogy itt van/nak és ,hogy minden rendben legyen. Hát igen 3 lúrkó, lehetne 3 felé szaladni :lol: :lol: :lol:
sztyopane

Kiss angyal! Nekem 22-én kell visszamenni (ez lesz az inszem utáni 18. napom). Még nem tudom mikor tesztelek, mert szombaton leánybúcsúba megyek és előtte kéne, hogy tudjam, nehogy berúgjanak a babák. :lol: :wink: Remélem nem fogok tudni bulizni.
tigriske1978

Tigriske: :D :lol: :D ...akkor mindenféleképpen teszteljél!!!! :D de tuti, hogy nem piálhatsz !!!:lol:
kiss angyal

Na csajok legyetek jók!

A holnapiaknak megy a drukk!!!!!

Sziasztok
Jó éjt!

sztyopane

Kép
sztyopane

Megjöttem. Hogy senkit ne bántsak meg vele a "babát várunk"-ba tettem fel az uh eredményét és a képet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Vicky:megnézdtem a másik topicban mit irtál!1.5 manó??ez valahol jó is de azért gondolom kicsit bánkódsz is!de köv uhun kiderül!remélem azért jól vagy! :lol: :lol: :lol:

rengetegen vagytok már a másik "babát várunk"topicban!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és micsoda kis képek vannak fent....valami tünemény Dita bogyija is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval köszi az infókat lányok!a vitaminokról meg mindenről! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:mindenképpen szólj a doktornőnek! :( :( :( :( :( :( :(
majd ird meg mi a helyzet!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Vicky! Átlestem a másik topicba. Gratulálok!

Rony! Veled mi a helyzet? Elmentél ma dokihoz?
tigriske1978

Sziasztok,
csak bekukk.

Sting: én még plussz napi egy aspirin protectet szedtem. Ez a kaáliban protokoll úgy tudom. Ja és beszélj hozzájuk sokat:)

Sajt, nagyon boldog szülinapot így utólag.

P.
s.
swanny

Sziasztok!

Voltunk ma a BMC-be, képzeljétek 5 petesejtből 4 tuti lett, kettőt vissza is kaptunk 2 meg maradt fagyiba.
Amin elámultam, hogy épp hogy beértem, még át se öltöztem és már mennem kellett a műtőbe:))
De persze előtte megmutatták a "gyerekeket" (felvettük telcsire:)
:lol:
Aztán meg várhattam a zárójelentésre jó sokat...
Ma is annyian voltak, nem is tudom hogy bírják ezt nap mint nap.
havri1

havri: Örülök hogy ilyen jó eredményeid lettek. Vigyázz a babákra. Tényleg jó sokan voltunk ma.
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon vigyázok
:wink:

Átkukkantottam a baba várós oldalra megnéztem az uh-otokat:) Kíváncsi lennék a fejleményekre, hogy végül is hány baba van a pocakodban
:wink:
Pihenj sokat, és vigyázzatok magatokra.
havri1

Sziasztok!

Vicky gratulálok!!!!

Én is voltam ma a BMC-ben....baromi sokan voltak...egy kicsit elkeseredtem, mert 4 tüszőböl 2 maradt...én meg azt paráztam, hogy túl leszek stimuzva..szerdán megint uh, mert most 2 napig dupla (1 ampulla) szurit kell adnom magamnak..a nyh sem volt jó szerintem,mert csak 7 mm, a 2 tüsző 1 db 17 mm a másik 15..mondta a doki néni, hogy ne aggódjak, mert minden nőni fog még:-(...és valószínű pénteken lesz inszem...hát mostmár remélem, hogy ezen a héten lezajlik ez az egész mizéria...

mindenkinek megy a drukkkkkkk :D :D :D
kiss angyal

Kiss Angyal!

Ne legyél elkeseredve!
A nyh. nekem 2 nappal inszem előtt 7mm volt. És látod, mi lett az eredménye... És ugye, mint tudjuk, egy tüsző éppen elegendő ahhoz, hogy baba legyen belőle (nekem egy volt mindkét inszem előtt). :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de egész hétvégén dolgoztam.

Sajt!
Utólag is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!!! :lol: :lol:

Kakti!
Nagyon GRATULÁLOK Neked is a zebrás teszthez. Én is, én is!!! :lol: Remélem hamarosan mindenki követ Téged!

Rózsa!
Nagyon sajnálom a történteket, de nem feladni, hanem menni tovább, mert ez csak tényleg egy bemelegítés volt és a következő sikerül.

Rony!
Még nem tudom, hogy miben leszek holnap, de az biztos, hogy anyukámmal megyek. Rólam egy pár szót: szemüveges, hosszú barna hajú, alkatom kicsit duci. De ha gondolod nézz meg az iwiw-en: Győréné Molnár Ildikó néven vagyok fent Szolnokról.

Vicky!
Gratulálok Nektek!

Puszi mindenkinek
Ildi

gyoreneildi

Kis angyal!
Ne keseredj el, pénteken is meg lesz az az inszem, utána meg apával még rádolgoztok. Egy babához egyébként is csak egy jó randi kell! Szerintem most tuti babás leszel!!!!!

Havri!
Örülök a jó eredményednek, most már vigyázzatok magatokra nagyon, és beszélj sokat az ikrekkel!!!

gyoreneildi

Kakti:igy mostmár megnyugodtam,hogy Te babásodsz ezekkel a paraméterekkel :D :D :D
kiss angyal

kiss angyal: Ne izgulj, minden rendben lesz. Minden szépen megnő péntekre.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi a +++++++++++ Csajok! :D :D :D

Majd szerdán meglátom mennyit nőtt ez a kettő rosszcsont tüsző:-)
kiss angyal

Gyoreneildi!

Nem ott ültetek az emeleten a sarokban anyukáddal? Majdnem mellettetek ültem, rózsaszín blúz volt rajtam. Szerintem Kiss angyalt is láttam, ha Ő volt zöld felsőben, mert hallottam maikor Mártika így hívta.
Ne haragudjatok, de ma nagyon romos állapotban voltam még beszélgetni sem volt kedvem, sajnos megjött úgyhogy ez ennyi volt és tovább kell küzdenünk :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Nagyon-nagyon sajnálom. Amikor már írtad, hogy negatív lett a teszted, akkor már féltem hogy valami nincs rendben. Remélem sikerül talpra állnod. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal:

Péntekig még rengeteg idő van, addigra szép nagyok lesznek a tüszőid. És egyél túrót, meg mindenféle fehérjét :wink:

Rony77:

Ne mááááárrr :(((( Ez már tuti??
Annyira sajnálom, de nem szabad feladnod!!!!!
havri1

Rony! Nagyon sajnálom, nyisd ki az ablakot küldöm a nagy ölelés és a ++++++ energiát a továbbiakhoz.

Kiss angyal: péntekig még bármi lehet, épp elég 1 tuti.

Harvi! Ezek tök jó eredmények! Hajrá babásodás!

Rózsa! Mi újság?
tigriske1978

Havri: köszi a túrós infot:-)

Rony: nagyon sajnálom, de tetszik a hozzáállásod!!!! igy van, tovább kell küzdeni!!!! SIKERÜLNI fog!!!!!!!!!!
Én nem az emeleten voltam hanem lent fehér fölső fehér szoknya fehér papucs...

Ne búslakodj legközelebb tuti sikerülni fog!!!!!
kiss angyal

Havri: ez tök jó, hogy még fagyibaba is maradt :D

Tigriske: mi-zu? beágyazódsz?
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?