Szandra, Én még nem is üdvözöltelek itt!
Mó, Még téged sem üdvözeltelek!
Elan, Kérdezted a hűvös, esős időt: hát az enyémeket nem kell lefoglalni, mert mindig találnak valami rosszalkodnivalót! De tényleg. Különösebben nem kell őket szórakoztatni, inkább figyelni mit művelnek!
Egy évesen kanállal kéne enniük? Ne már!
Szerintem a darabos kaja miatt ne parázz, előbb-utóbb el fogja fogadni! Nem próbáltál már 10 hónapos, vagy 1 éves üveges kaját adni neki? Azokban elég sok darab van, viszont nagyon puhák, rágni nem kell, szerintem könnyen lenyelik. Legalábbis az enyémek. Nem kunyizik? Hát nálunk viszont az megy rendesen, mindig az kéne amit eszünk. Különösen Blankámnak!
Le tud jönni a kanapéról? Ügyi! Az enyémek még felmenni se tudnak. Milyen magas a kanapétok?
Ja, még korábban írtad, hogy ekcémára nektek bevált a Halicar. Na képzeld, vettünk mi is, de nekünk egyáltalán nem segített, semmit nem változott tőle. A bőrgyógyász általi sem volt jó, végül a gyerekdokink írt fel egy másikat, igaz szteroidos, de kénytelenek voltunk kipróbálni, mert kezdett egyre csúnyább lenni. Szerencsére nagyon szépen visszahúzódott egy hét alatt.
Gabi, Nagyon jók a képek! Igazi nagyfiatok van már abban az ingecskében! Amúgy nekünk is van FP kutyusunk, de a csajokat nem érdekli!
Tudsz valamit arról miért tűntek el a régi csajok? Egyik írásodban, mintha Bibarral kapcsolatban ezt éreztem volna.
Agnese, Milyen nagyfiú már Miló, helyes! És nagyon cuki Zalán is! Hogyhogy levágtad a haját?
Zsókuci, Megyek mindjárt iwiwre, aztán megkukkantom a képeket! Ja láttam ám, hogy hol körmözöl. Basszus, apáék ott laknak, szerintem majd később megkereslek köröm ügyben!
Erika, Hű de sajnálom ezt a nyak dolgot! Remélem javulni fog!
Szerintem a járást nem kell erőltetni, sőt. Nem is szabad, legalábbis én így tudom. Azt mondják az a jó, ha valamit magától csinál, és teljesen felesleges sétáltatni a gyereket. Ilyen korban teljesen jó, ha kapaszkodva feláll, de nem kell még mennie.
Nika, Hű, de megnőttetek! Nagyon helyes Ati, és milyen ügyes! Jó rég „beszéltünk” már! Hiányzik ám!
Kezednek jobbulást!
Vuki, Mi is Milupa Milumilt ettünk 10 hónapos korukig, nekünk bejött! Az nagyon jó, ha már most is van amikor végigalussza az éjszakát Anna! Tegyél még képet!
Süni, Azta de jól bírjátok Zétivel!
Kriszta, Uche nagyon helyes kispasi, és szép nagyok vagytok már!
Málna, Na hát erre nem tudok válaszolni! Bár az, hogy nem figyel a nevére, az azért nem biztos, hogy jó, mert szerintem arra már kéne. Az hogy nem mond semmit, az szerintem még nem olyan nagy baj, sokan csak 2 éves kor körül kezdenek beszélni. Majd írj mit mondtak!
Ballagyo, Cuki Soma halandzsája! Nálunk Zsani most kezd ilyen összefüggően halandzsázni, sokszor tényleg olyan mintha mondani akarna valamit.

Blani
Zsancus

Nagyon boldog szülinapot a csajoknak!

A katicámmal
Uszizunk
elfáradtam uszi után
lepedőben hintázás
huncut
az osztálytalin anyával
kaja után
kicsit folyik a nyálam
megtámadtam a papát