Sziasztok!
Kata: nagyon jók a cipők, de sajnos mi nem járunk arra. Pedig az enyémek elkelne. Postán nem lehet rendezni velük szerinted?
Barbi: nagyon jók a fürdős képek, nem semmi, ahogy Dönci eszi a homokot!

És a másik programos fotók is nagyon jók!
Nekem is most jött meg Bence óta először, pont aznap, amikor 10 hónapos lett. Pedig két és fél hónapja nem szopizik. Mondjuk nekem korábban is rendszertelen mensim volt, mindig (pco). Tényleg szeretnétek még gyerekeket??!
Niki: jobbulást Barnusnak, utólag is boldog névnapot! Nem semmi súllyal rendelkezik ő is!
Apro Zsófi: matrac-tecsó! Durva... mi múltkor jártunk ott úgy, hogy vettünk egy becsomagolt, dobozos irodai széket. Persze ha én is megyek, kinyittatom, nem voltam ott. Apa itthon összeszereli, hát látjuk, hogy a huzat lyukas. Persze visszavitettem, kicserélték. Meg volt, hogy ott vettünk tévét, ami három napon belül képcsöves lett (!). A sokat látott szerelő is megdöbbent ezen. Azóta ott műszaki kütyüt nem veszünk..
Zsófi: még van remény pozítivra, mert nekem Dórinál nem mutatta ki a teszt, pedig már 6 hetes terhes voltam. Kérdeztem is a dokit, hogy lehet és mondta, hogy nem mindenkinek terhel az elején elég terhességi hormont hozzá. Pedig tökre éreztem, hogy kismama vagyok. És mi volt régen a problémád kevés ciklussal? Nem pco? Nekem is az van. Azt mondták, természetes úton sose lesz gyerekem, csak inszem, vagy lombik segítségével. Közben mindhárom jött, simán. Mindháromnál fogyókúráztam mondjuk közvetlen előtte.
Fogzóknak, betegeknek jobbulást!!!+++
De jó, hogy akkor nem mentem bele könyvkukacba, pedig több helyről is kaptunk meghívót (3).
Kismotor: Dórinak is az alap van, hármas számú. Bencének is leér rajta a lába, de közelébe sincs, hogy tudja hajtani. Dóri is másfél évesen tudta, amikor bár behajlik rajta a lába, tehát már nem csak leér, hanem kicsit túl nő rajta. Viszont kb. egy hét alatt úgy megtanulta hajtani, hogy már száguldozik rajta!
Vera: apa babakocsi törése - no comment!

Nekünk is az egyszemélyes gracoról letörte az italtartó pultot, amikor a kocsiba akarta tuszkolni. Már előtte kiszolgálta barátnőm két babáját!

Úgy látszik, az ő férje nem vadállat!
Hófordulós babáknak minden jót és szépet!
Szemvizsgálat: én kb. két hónaposan elvittem Bencét, mert apja és anyám szerint mindig felfelé néz. Beleültették a bogarat a fülembe. Tök aranyos dokinéni alaposan megvizsgálta (cseppentés is) és akkor azt mondta, minden oké a szemeivel.
Na megyek, bocsi, kajáltatás van! Emesének hál istennek vége a suli, évzáró pénteken.
Sziasztok
Szilvia