Sziasztok!
Eddig read only-ban voltam jelen, próbáltam írás nélkül is megoldást találni a "problémánkra".
A rövid történetünk: eddig 3x próbálkoztunk babával. Bíztunk abban, hogy a középidős fájás az a tul.képpeni peteérésnek felel meg, akkor csináltuk minden nap. Megvettük múlthét csütrötökön a PG/53-at (9. nap). Már aznap páfrányos volt, holott csak 3-4 napja múlt el a vérzés. Másnapra (10 nap) az egész felület be volt hálózva. Utána következő napokon már szinte semmi nem volt mérhető. A 13. napon jött a középidős fájás (?), de a PG/53 már nem mutatott semmit. Elvileg ma van a ciklus fele (14-15. nap), de már a PG/53 sem mutat semmit, a középidős fájás is elmúlt stb. A hőmérőzés nem sokat mutat (analóg higanyos hőmérő), így nem is hagyatkozunk az értékekre.
A kérdéseim: szerintetek elképzelhető, hogy valakinek a mensi elmúlása után közvetlenül legyen érése? Mert ha elhiszem a PG/53-at, akkor már előtte is páfrányosnak kellett lennie, azaz 2-3 nappal a mensi után. Egyébként is: a nőgyógyászok azt mondják, hogy a ciklus első fele az rendszerint 14 napos, különbségek csak ezután adódhatnak.
A másik kérdésem, hogy a középidős fájás nem lehet, hogy már a sárgatest képződését jelzi, vagy valami mást? (PG/53 szerint már jóval az érés után vagyunk.)
A harmadik kérdésem: elovastam 10x-15x a véleményeiteket, az orvos véleményét és nem tudok dönteni: mi a jobbik eset babavárás szempontjából? Ha az ovuláció után fennmarad a hő 37C körül, vagy ha visszaesik eredeti normál szintre? Egyáltalán lehetséges ez a visszaesés?
(Egyébként fiú vagyok