A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Erika: szép az új konyhád!

Mági: fogadat sajnálom :-(

Barti: Bálint is csak szopizik és átalussza az éjszakát. Mondjuk ő este 10-11 körül még szopizik egyet (álometetés), és így reggel 6-ig alszik. Hízni ő is már max. 10 dkg-t hízik hetente, de szerintem nem éhezik :-) Nappal mondjuk elég rosszul alszik ő is :-( Grat. a forgáshoz! És nagyon jók a pancsis képek :-)

Csöre: grat. a fogacskához!

Katuska: sörözik Máté? Korán kezdi :-)

Zitócs: próbálj meg várni kicsit a gyümi és a szopi között, hátha, akkor nem jön vissza. Végül is mi sem eszünk tejet gyümölccsel, nem?

Krisz: épp tegnap olvastam, hogy hat hónapos kor után se mennyiségileg, se minőségileg nem elegendő az anyatej. Hát akkor hogy lenne elég egy örökmozgó kétévesnek???

Regina: Kitti szupercuki az alvós képen!

Sahli: végre képek Patrikról :-) Nagyon nagyfiú már ő is!

Kriszti: gatula Áginak, nagyon ügyi a kiscsaj!

Másik Kriszti: Bálint is ma elég vacakul aludt. Bizti ezek a frontok zavarják őket. Olyan bolond idő van mostanában :-(

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Biga-csiga, Katuska, Csöre! Köszi a megnyugtatást, lehet tényleg van remény még 3 éves koráig! :D

Katuska! Neked külön köszi a tippet, ki fogom próbálni! Amúgy a WC-n üldögélést nem éli meg büntinek, mert elkövettem azt a hibát, hogy ott vagyok vele és közbe mesét olvasunk, amiről nem tudom szoktatni le!

Biga-Csiga! Igen, különállóra szeretnénk gyúrni, persze ennek is nagyon örülünk!

Kriszti! De ügyes Ági! Gratulálok!

Csöre! Sacinak meg a fogacskához gratulálok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Visszaolvasás után:

Tali: nekünk most nem jön össze :( túl messze van, nincs kocsi, és a védőnő is aznap jön.

Xania, előbb fogod látni azt a hasrafordulást nappal, mint gondolnád :wink:

Gratulálok Zétény fogacskájához! :) Saciéhoz is! :)

Erika, én ilyen konyháról álmodozom... meleg szín, tágas tér, bortartó, és a tűzhely is épp olyan... (irigy-irigy :oops: )

Enikő, milyen az a rácos hús?
Gratulálok a négykézlábra álláshoz!!! :D Nagyon ügyes fiad van!
Csöre, ti is szuper ügyesek vagytok! :D

MÁgi, sajnálom a fogadat :(

Barti, Ágnes még csak szopizik, és vagy átalussza az éjszakát, vagy kb. 6 óra alvás után ébred egyszer enni, és rögtön vissza is alszik. Ha tényleg sok a tejed és a minőségével van gond, fejd le az elejét mielőtt megeteted Ádit. A tej "hátsó része" mindig laktatóbb.
Cicin nyűglődés okai lehetnek még: más a tej íze, szájpenész, fogzás, esetleg kényelmetlen az addig megszokott póz...
Jók a pancsolós képek :)

Móni, nem értem, nekem nem kellett fizetni a lakcímkártya/személyi csere miatt :shock:

Bogi, tényleg angoltanár vagy? Vállalsz online magánórákat? Rémes az angolom :oops:

Krisz, örülök hogy odaért a levél!

Forgás és egyéb tudományok: mindenkinek nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Minden gyerek másképp fejlődik! Nálunk pl. még nyoma sincs fogacskáknak!

Regina, nagyon szépek a gyerekeid :)

Patrik nyelvnyújtogatós fotója szenzációs :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.06.15 18:38-kor.
kisbogacs

[quote="biga.csiga"] írta:biga.csigaha a MT-ket párod be tudná dobni a csütörtökön a Deák térre Apának azt megköszönném.

Biga.Csiga, most akarják páromat új projektre lökni a főnökei, még semmi biztosat nem tudunk hogy melyik nap hol kell lennie :?
Szerdán tudok válaszolni, vagy kitalálunk valami olyan megoldást, ahol én utazom Ágival, OK?
kisbogacs

Szóval köszi :) ennek hozományaként Saca ma egész nap nyávog, mint egy kiscica... nem üvölt, nyávog... szegényem :?
Csücsülés: Saci úgy nyomja, mint a kutyák: féloldalaan, két kéz lent... hű, még ebből is akkorát koppan a feje, ha eldől, képzelem, ha rendesen ülne :roll: :shock: :lol:
Ja, a pörgés tovább tartott, alig ültem ma... és ebben a pillanatban hazaért Apus, így rohanok tovább, a többire később reagálok, bocsi :oops:

Csöre
csöre74

Kriszti:
húúú gratulálok druszámnak!!! Nagyon ügyes csajszi :)

Lányok a talin mi legyen? Rendeljünk pizzát, vagy csináljak valamit ,vagy egyik sem vagy mindkettő? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kérdezte valaki a görök rakottkrumplit - ez nagyon finom és gyors

http://nadragszij.blog.hu/2008/12/04/go ... ria_recept

ez meg az igaz, csak kicsit tovább tart:
http://kellegyrecept.blogspot.com/2009/ ... umpli.html

Kriszti!
Rácos hús

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=12742

Én a húst pici olajon elősütöm fehéredésig

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kriszti: nem szívesen cipeltetném veled és Ágival az MT-ket, de az biztos, hogy úgy tudtok előre gondolkodni, hogy minden harmadik nap van Apa szoliban. Ergo jövő hét is jó, na meg hétvége is, csak előre egyeztessünk, nehogy épp szabin legyen férjecském. Szerintem így párodnak is belefér, ha tud sakkozni, hogy melyik napok jöhetnek számításba. Ha enyém Apa esetleg hivatalosan szoliban van, de épp kint vannak, egy híradós mindig van a laktanyában, ha nála hagyjátok, megkapja.

Peni: nektek is grat a fogacskához!

Erika: a konyhádat nem is dícsértem, nagyon jó, tetszik! A mosogatósfiú is tartozék? :lol: ;) Remélem férjed nem sértődős :roll:

Enikő: azt elhiszem ;) Remélem nekünk is felépül egyszer a házunk :) Apa már bejelentette, hogy ha kész lesz, és még meglesz ez a babanetes banda, jöhettek hozzánk ottalvós bulira. Sátorozás a kertben, sütögetés, móka, kacagás. Bár már ott járnánk :roll: :D

biga.csiga

Bigacsiga:
remélem nem decemberben készül el a ház... Kicsit fáznék a sátorban... :? :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="biga.csiga"]K írta:biga.csigariszti: úgy tudtok előre gondolkodni, hogy minden harmadik nap van Apa szoliban.

Párom hazajött, előadtam neki az MT-visszaadós tudnivalókat. Erre ő:
- Szolgálatban? Hol dolgozik a srác?
- Ha jól emlékszem tűzoltó.
- Ó, akkor egyszerű, csak felhívjuk a 107-et hogy tűz van! :lol:

Viccen kívül: hánytól hány óráig tart a szolgálat?
kisbogacs

áááá! Teljesen azt vettem le, hogy Apa szoláriumban van (szoli).. :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika: mi is 2,5 éve költöztünk az új házunkba és a konyha végre az én ízlésem szerint lett kialakítva, de egy valami mégis kimaradt, ami Nálad van: bortartó. Nagyon emeli a helység hangulatát. Grat!
Kriszti: mit szólnál első angol leckeként elolvasni a kisfiam bodyján lévő feliratot szombaton? :wink:
nboglárka

Hú mennyi minden! forgás, ülés és eldőlés, új fogacska! csak kapkodom a fejem.....kezdenek pörögni az események:)

Biga.csiga!Igen jól nyomja már Máté, csak este alváshoz kell pelenka, szóval nappalra már szobatiszta.

Mágnes! Gratulálok Annának!

Enikő! Leventével tisztázni kell, hogy a bilizés nem meseolvasásra való...miért nem egyeztek meg úgy, hogy akkor van mese ha gyorsan ráül és termel bele? Egy pár napig jegeljétek a dolgot és inkább vegyétek elő a témát az új házban! Vegyél neki klassz wc szűkítőt, hátha tetszik neki, hogy új klotyi, új élet stb stb.
katuska79

Biga-csiga! Fel fog épülni meglátod hamarabb, mint gondolnád! :D Mekkora a telek? Elférünk mind sátorral? :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bogi, remek :) csak el ne felejtsem magammal vinni a gyógyszert...
Bár a szombat még lehet vasárnap lesz, páromnak sok a segítenivalója a szülői háznál... nagy gond lenne?
kisbogacs

Boglárka! a bortartó tényleg klassz dolog, az én konyhámba is került de midnen van benne boron kívül:)) jól lehet benne tartani a konzerveket is:)

Petra terrorizálja Mátét. Fekszenek a földön és a lány csipkodja Máté combját:)
katuska79

Hát akkor kénytelenek leszünk mégegyszer találkozni! :)
Nekünk teljesen mindegy mikor ugrunk be Veszprémbe. Látod, nem kell ismerős Bp-n van itt egy Veszprémben is. :D
nboglárka

Katuska, lehet, hogy ezért nincs nálunk sem. Mi bort inkább csak főzésre használunk. :) De azért jól nézne ki. Konzervünk nekünk is van. :D
nboglárka

Katuska! Ilyenje van - ez bili, meg lépcsős szukitő is, át lehet alakítani

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes: ó, még el sem kezdtünk építkezni :D Nehéz úgy, hogy annak a lakásnak az árából építkeznénk, amiben jelenleg élünk :lol:
Szoli=szolárium: :lol:

Enikő: a próféta szóljon belőled :D 1007 nm-es a telek, erre a ház a tervek szerint olyan 100 valamennyi, ciki, de nem tudom pontosan... Plusz garázs. Szóval elférnénk ;)

Katuska: húú, de tök ügyi Máté!!! Grat neki!!! :D

Kriszti: jó nagy tűz kellene, hogy oda is riasszák őket :roll: 8)
Persze pont ma a III. kerületben helyettesítettek egy darabig ;)
Reggel 7-ről másnap reggel 7-ig, ami azt jelenti, hogy reggel fél hétkor már tuti bent van, de másnap reggel fél 8-kor már ne keressétek :D ;)

biga.csiga

Enikő, közben megnéztem a recepteket, szuperek, köszi!
kisbogacs

Enikő: nagyon jófej Levente a klotyin :D

Csajok, akiknek már van nagyobb gyerkőce: az ilyen járássegítő kütyük hasznosak? (Na nem mintha már Milán járni akarna, csak látok annyifélét, aztán nem tudom, hogy érdemes-e majd ilyet venni, és ha igen akkor milyet :roll:

Katuska: most láttam a Vaterán azt a dumálós porszívót, és eszembe jutottatok, hogy nem is tudom bejött-e Máténak? Anno írtad, hogy olyat vesztek (jó rég volt) :roll:

biga.csiga

Kriszti! Szivesen.A rácos hús receptben a húst lehet helyettesíteni hallal is, úgy is fincsi!

Biga-csiga! Szép nagy telek! Majd a második gyerkőc megsürgeti az építkezést, most mekkora lakásban laktok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bigacsiga:
igen, a járássegítő nagyon jó!
Annak idején, amikor Annával Dévény tornára jártunk, akkor a tornász csaj is mondta, hogy vegyünk neki vagy járássegítőt,vagy olyan bébitaxit, ami tolható, és nyitható az ülés része, ott le tudjuk súlyozni. Anna a járássegítővel kezdett el lépkedni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Biga.csiga, nekem ugyan nincs második, de úgy tudom az összes ilyen kütyü (holdkomp és egyebek) nemhogy nem hasznosak, de kifejezetten nem tesznek jót! Vagy a holdkomp meg a járássegítő az nem ugyanaz? :?

Enikő, Levente nagyon édes :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.06.15 20:51-kor.
kisbogacs

Biga csiga! Mi Leventének olyan micimacis bébitaxit vettünk, aminek az ülésében lehet pakolni, formabedóbos hangokkal és a végén van egy járássegítő, amibe belekapaszkodva tudja tolni! Ő nagyon szerette és sokáig használta. Ha akarod teszek róla képet

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kriszti! A holkomp az más! Azt tényleg nem szabad, de az olyat amibe a baba saját akaratából, saját erejével tud járni és segít neki az egyensúlyozásba mindenhol ajánlják

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi az infókat :)

Enikő: ha tudnál képet tenni az jó lenne ;)
Egy szobás lakásban lakunk, 34 nm. A válásg jött, aztán bekavart az ingatlanpiacba is keményen... :?

Mágnes: nektek milyen van/volt?

Hú, kezd a Szökés... mentem :oops:

biga.csiga

Na, megpróbálok 2 percnél többet ülni a gép előtt, de lehet, hogy hamar kidőlök :oops: :?

Szóval a fogacska nagyon dolgozik, a vége kint van, az ínye továbbra is tiszta véraláfutás, ilyet még nem is láttam, pedig már 2 gyerekem fogzott, sőt, már kétszer is :shock: Persze tiszta nyüszi, de legalább nem sír víhasztalhatatlanul... szopi elején nyüsszent egyet, de aztán megszokja, gondolom, és eszik kb rendesen....

Biga.csiga: semmi szükség járássegítő kütyükre, többségük többet árt, mint használ!!!
Hehe, sátorozni nálunk is lehet :wink: tényleg, ide is jöhet ám a csapat talira, csak egy egészen kicsit van messzebb, mint Haraszti... (meg egy lehelletnyivel rosszabb a tömegközlekedése, de utak vannak :roll: :lol:)

Kriszti: jaj, de jó, hogy írtad, hogy Ágnes is hasra fordul pelenkázás közben :) Azt hittem, bennem van a hiba, hogy a lányom gyakorlatilag kimászik a kezem alól (már csak földön merem pelenkázni, pelenkázón extranagyon résen kell lenni). De nekem a két naggyal is ugyanez volt a probléma... amint felálltak, futottam a kis c@ros sejhajuk után :roll: :oops: :lol:
(A 107 szerintem a rendőrség, bár bizti továbbítják az infót :wink:)

Tényleg, Erika konyháját én sem dícsértem még meg, nagyon klassz :D És még milyen rend van :wink: :lol:

Tali: Mágnes: nekünk mindegy, mi mindent megeszünk... de ha főznél, arra rámenne a napod, vagy az előző, aminek ugye nem sok értelme van lefárasztani a buli előtt, közben, szóval szerintem inkább rendeljünk, hm?

Enikő: egyetérek Katuskával, a wc-n, bilin olvasás inkább lassítja a szobatisztaság elérését, mint gyorsítja... mi Mesinél szívtunk ezzel rendesen :? persze vannak olyanok, akik felnőtt korukban is szeretnek a wc-n ülve olvasni, sőt, kisebb könyvtárat rendeznek be a wc-be, de ennek nem most van itt az ideje.

Na, már tényleg teljesen elfelejtettem, mire akartam reagálni, bedőlök a puha frissen mosott és vasalt ágyikómba... Jó éjt!

Csöre
csöre74

Biga-csiga!
Ilyen

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=12742

34 m2???? Húúúúúúúúúúúú, akkor nagyon fogtok igyekezni szerintem. Mi is nagyon sok mindent bevállaltunk, csak mehessünk innen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

nem értem miért azt tette be! :roll:

http://gyerekalom.hu/jatek/micimackos-bebitaxi-1

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ÉN ezt a járássegítőt nem ismerem........bébitaxija az enyémnek is volt, imádta.
MOndjuk SOmának volt kompja is (akkor nem olvastam ezeket hogy hú de rossz) az én fiam imádta...meg én is mert nem nekem kellett cipelni a seggét. 12 hónaposan állt és járt magától...13 hónaposan futott mint a nyúl..................semmi hátrányát nem láttam.
Most hogy olvastam hogy nem tesz jót nem fogok venni Zéténynek...de a komp is az abszolút túlélhető kategória:-).
Egy nagy hátránya volt: egy sarok sem volt a lakásunkban...mindent legyalulta Soma a komppal......

KépKép
peni

Na most nem írtatok olyan sokat.Megfőztem a következő adag meggy levest.2 nagy fazék már... :roll: :D Nyaminyaminyami
Voltam fodrásznál is.Valamivel normálisabb a kinézetem.Kivéve a nagy fejem :roll: :oops: :D
Az én borállványom a nappaliban van és majdnem tele borral,mert a nagyja elfogyott a lányom szülinapján! :wink: :shock: :D Mindenki olyan részeg volt ,mint a kutya,de nem csak a bortól...Hát ittak az egészségére!Azért ilyen egészséges... :D :lol: :lol:
Katuska:Mátét csipkedi Petra? :lol: :lol: :lol:
Mágnes:Mit akarsz főzni/sütni?Csináljak vmit?Szívesen,bár mit!ha gondolod...
Na megyek alszani :roll: :P

Eszter

Kép
eszterem

Tali - Mi úgy tervezzük, hogy megyünk!! Szerintem se főzzél, majd rendelünk!

Éjszakai alvás - Zille 10-kor alszik el és 1-2 között ill. 5-6 között kel fel enni és 8-9 között ébred utána. Szerintem ő is éhesen fekszik le.

Mondjuk nem értem mi lehet a tejemmel, mert alig akar ő is enni valamit, lehet csak a nagy meleg miatt nem kér? Fordítja el a fejét és sír, de nem mindegyik etetés ilyen. De tej még biztos van benne, mert még spriccel amikor kiköpi :? :? Megjönni nem jött meg, mást nem eszem, cumisüveget nem ismeri, a kanál csak nem zavarhatja meg??

Zitocs - szerintem se rögtön adjál neki tejet. Zille nagyon bukós, de a 1,5 hét alatt amióta kóstolgatunk egy adagnyi Vilmoskörtén kívül nagyon minimális gyümi jött vissza és ő 40-50 g-kat eszik meg. És a gyümi evés uán kb. egy órával kér tejcit. Nekünk azt mondta a védőnő, hogy egészen 200 g-ig el lehet menni :shock: Mondjuk az már szerintem szopi kiváltás lenne, de attól mi még messze vagyunk de nem is sietünk. Ma mondjuk a sütőtök alma nagyon bejött neki.

Kriszti - Gratulla Áginak a felüléshez, mondam én, hogy ő a legügyesebb.

Bár Saci zárkózik fel hozzá rendesen és neki még foga is van!!!! Remélem a párja is gyorsan kint lesz, ezek kettesével jönnek nem??

Szomszédunk lányának most jönnek a fogai, 13 hónaposan jött az első, :shock: most 15 hónapos és 4 van neki. Szegény szenved rendesen, biztos, most már még nehezebb áttörni az ínyt a fogacskának!

Kép

Kép
lucus16

Enikő: köszi a képet

lakás: hát egyszer már elmentünk innen anyósékhoz, de borzalmas volt, a lakás meg nem ment el, így visszajöttünk. Ki lehet bírni, ha lenne még egy szobánk kényelmesebb lenne, de akkor is egy szobában lennénk Milánnal. A szoba 20 nm, szóval nem olyan kicsi. Anno én is egy szobásba születtem (a XVII-be ;)), szerintem egy kicsi gyerekkel el lehet még lenni így is, amúgy meg a szükség nagy úr... megnézek egy-két híradást a nyomorról, az éhezésről, és már is örülök annak, hogy legalább ez van, és csak a mienk hitel nélkül!!!
Ha a eladjuk, a lakhatás miatt aggódom, mert azt tudom, hogy hova nem megyünk vissza :roll:, de máshol meg még szűkösebben lennénk, albérlet meg húzos, szóval nem tudom. Az biztos, ha jön a kistesó, felgyorsulnak majd az események :roll: :lol:

Milán tekereg pelenkázás közben, és jobb híján oldalra fordul, az apja nehezebben tolerálja (rászól, hogy: Miláááán :D), én csak igyekszem villámgyors lenni :lol:

Csöre: tényleg, fel sem tűnt... :roll: ezért kell 112 hívni, az az általános segélyhívó :D

Saci remélem ma már jobban van!!!

Lucus: 200 g gyümi szerintem nem szopi kiváltás. Milán tegnap benyomott egy üveg őszit (190) gramm, de ugyanúgy megvolt a többi kajálása.
Zille nem fogzik? Mert akkor lehet, hogy ahogy ráharap a cicire belenyilal az ínye.

Peni: járássegítő pl.: ez (ezt ha máshogy áll a kar később húzni tudja, és tud belepakolni játékokat, de van olyan, amit először tolni tud, később ráülni - ergo, mint a bébitaxi)

Kép

biga.csiga

Sziasztok lanyok!Csak most fedeztem fel ezt a topikot es annyira tetszet, hogy milyen mozgalmas,hogyha nem banjatok csatlakoznek en is,bar eleg osszeszokot tarsasagnak tuntok igy ha zavarok semmi baj.
tetyk

Jó reggelt!
Szia Tetyk, üdv itt :D Bővebben magatokról? (Ó, szívesen látjuk az újakat, a múlt héten "nagyroham" volt, 4-en is csatlakoztak hozzánk :lol: :lol: :lol: :lol:)
Járássegítő: ezeket a cuccokat nem ismerem. Igazából nem látom szükségesnek, mert nagyon ügyes alpinisták a gyerkőcök, minden vacakban megkapaszkodnak, de ha tetszik, nem hiszem, hogy nagyon ártana. Én is a kompra gondoltam fent...
Biga.csiga: ó, tudod, ha nem is lenne nálunk a Papa tűzoltó, akkor is végig kellett ülnöm évente a dolgozóban a tűzvédelmi oktatásokat :roll:
Sacika jobban van, bár az látszik, hogy szokatlan neki az új helyzet :) édes, ahogy meglepett arccal kihúzza a szájából a dolgokat :) Látszik már a párja is, az is jön, de még nem törte át az ínyt.
Luca: szerintem is a foga lehet Zillének... Saci is ezt csinálta pár napja...
Ja, Biga.csiga: írtad, hogy harap Milán. Saci kb 3 hete nem csinálja: amikor harapott, elvettem tőle. Előtte ő is rendszeresen úgy, hogy csillagokat láttam tőle.
Borállvány: csatlakozom a klubba, nekünk a pincében van :wink:
Na, megyek, vár a gálya... ma felvizesporszívózom a nappalit és a gyerekszobát (amit most egyedül Mesi lakik, de remélem, hamarosan ő is felmegy a szobájába... és Sacit akkor át tudjuk rakni), folytatom a vasalást, be kell mennünk a faluba, akkor már egyúttal beíratom a gyerekeket könyvtárba, veszünk Zazának tornacipőt, tuti kelleni fog a sporttáborban, meg kellene egy meggypottyoló (az ugye jó cserkóhoz is? én inkább azzal szívok... olyan kemény :?)... bár közben azt nézem, Saci jobban elvan a parafán, mint a szőnyegen... lehet, feltekerem a szőnyeget, minek az, csak koszfogó :?

Csöre
csöre74

Jó reggelt mindenkinek!

Tetyk üdv köztünk! Ne izgulj, folyamatosan bővülünk új tagokkal, simán becsatlakozhatsz! :D
Mit lehet tudni rólatok?

Konyhadícséreteket köszönöm szépen! Igen a mosogatósfiú a konyhával jár. :lol: Bár félek inkább mosatlant fog csinálni. :wink:
Sajnos amit láttok nem bortartó, bár annak is használhatnánk, hanem a mosogatógép helye.
Még lesz egy reggelizőpult is a konyhában, és díszcsík a felsőszekrény alatt, és csempe, és vízvető, és lábazat. Még ezek hiányoznak. Amint megvan küldök új képeket.

Képzeljétek lánykám este 9- hajnali fél 5-ig aludt. :D Mennem kell, trotyi van a gatyában.

Kép
Kép
cs_erika

Jövök pár friss képpel.
Kép
mindjárt sikerül...
Kép
Kép
Kép Sikerült! :D
Kép
Az előbb produkálta magát...Eddig elborult,már a négykézlábas hintázás után...Csücsülős babám
:D :lol: Na,most meg már be is aludt,mint aki jól végezte dolgát... :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Bocsi a minőségért,csak betelt a gépem és a telóval kellett fotóznom...
Üdv néked Tetyk!Babáról és rólad mit tudhatunk?Képek?!!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter, de ügyik vagytok!!!

Ugyan ilyen Bodynk van. :lol: C&A?

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt mindenkinek!
Nnnnna, nálunk az álomszopi kutyagumit sem ért... csak én még nyúzottabb vagyok, mert alig bírtam ébrenmaradni 11-ig, majd utána elaludni... :roll: Fiacskám meg nem volt valami éhes még álmában sem, így nem csoda hogy kelt szokásos 4-5 között. És még nem is aludt tovább, mint szokott. :? Szóval én visszatérek az esti 8-as és éjjel egyszeri keléshez. Majd ha bevezetem a szilárd kaját és vacsira is főzit kap, akkor leáll vele... Pötyinél is akkor múlt el az éjjeli kaja. Vacsi fél7-7 között és fürcsi után cici, majd két éves koráig Junior tápi.
De hogy a nappali alvásunk miért ilyen drámai, azt nem tudom. Tegnap délután pl. 13 órától 16-ig aludt, de 4x ébredt meg, megsimiztem, mert még a szeme sem volt nyitva, csak kesergett... és mindig visszaaludt. Lehet, hogy tényleg a fogacskái neki is...

Én sem adtam neki két éves koráig tejet, mert elképzelni sem tudom mi a túró van a mai tejekben. :( Persze minden más tejterméket kapott. Ma is nagy sajtfaló! :lol:

Nekünk is volt bébitaxink, Pötyi is sokat tologatta, de a végén a babakocsi tologatással indult el. Még járni nem tudott, de azzal a kis műanyag babakocsival (ami sok súlynak nem számított, mert nagyon könnyű volt) simán és biztonságosan járt. :lol:

Csajok! Amikor azt írjátok hogy üveg ez meg az,akkor üveges kajáról beszéltek, nem a mennyiségről viszonyítás képpen, ugye??? Csak mert azon agyalok, hgy mi a manóval kezdjem a kóstolgatást, amikor a mostani almák még a tavalyi "kezelt", puffasztott almák, banán nem mehet sok, más meg nincs, a meggy bazi savanyú... Én félek üvegessel kezdeni, mert más az íze és azt szokja meg Ádi is (szerintem Pötyi e miatt nem hajlandó semmilyen gyümit megenni, csak a nyári magvasakat: cseresznye, ribizli,málna, eper). Most kapott alma levet, de elkezdett öklendezni tőle. Aztán lenyelte az elsőt, második kortyot meg kiköpte. :shock:
Ti üveges kajával kóstolgattok, vagy ez már a kóstolgatás után van??? Vagy én vagyok túl aggódós??? Mert ezek a bébi kaják szerintem is megbízhattóbbak legalább. Az viszont tény, hogy jól meg kell nézni mi van benne!!! :roll:
Na mentem, kerítenem kell vasalóvizet, anélkül gyűrödt marad a ruha, hiába tologatom rajta a vasat... :evil:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eszter: nagyon ügyes Eszter! :D
Saci is hasonlóan csücsül, csak kicsit féloldalasabban még :D
Jut eszembe C&A... akinek nem szobadísz a zura.... hol szoktatok inget venni nekije? Hiába mondja Apus, hogy ő konfekcióméret (hahaha)... a 46-os rövid neki (ja, a C&A-ban nincs, csak oda is el kéne menni, van 5000 ft-s utalványom Sacinak, a kollégáktól kaptam :)) Mágnes: az az XXL-es bolt Harasztin van, vagy Taksonyban? Lehet, ha megyünk a talira, benézek :roll:

Csöre
csöre74

Csöre:
A járássegítő egyáltalán nem árt,sőt! Minden olyan dolog, amit tolni tud, és ezzel biztonságérzetet kelt benne, hasznos. Annak idején Dévény tornán is úgy tanultunk járni, hogy kis sámlit tolt előtte a gyógytornász, Anna abba kapaszkodott. Ő 18 hónaposan indult el, és úgy, hogy egy ideig a járássegítőt tolta maga előtt, egyszer csak elengedte,és attól kezdve meg sem állt :)

Bigacsiga:
Ez a fajta is nagyon jó! Mennyiért van? (keresek mindjárt képet Annáéról, és linkelem )

Eszter:
csajszid megzabálom :) Nagyon ügyes!

tetyk:
üdv köztünk, mi mindig örülünk új tagoknak!! Mesélj magatokról!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika:
Boldog hófordulót Zsófinak!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Barti: mi a búbánat az a vasalóvíz? Sima víz? Nekem víz nélkül is sima a ruha :roll: vagy már megint az igényszintem :oops: ... mindegy, simának látom.

Csöre
csöre74

Értem, Mágnes, nekünk nem volt, de elhiszem, hogy jó :wink:

Csöre
csöre74

Barti:
nálunk vegyes a felállás.. Almát adok neki piacról, múltkor meggyel adtam. Aminek nincs idénye, azt üvegből adom: sütőtök,őszibari,sárgabari,banán. Aztán van olyan is, hogy az üvegeshez adok almát... Jó lesz már, ha bejönnek a gyümölcsök, akkor végre frisset is kaphat.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika:Asszem ezt még a múltkor vettem az auchan-ban.5db-os és vmi 2000ft.körül volt.(body)
Barti:Én üveges almával kezdtem a hozzátápit.És csak egy hete kotyvasztok én,már idei gyümiket,meg züldséget.Addig csak üveges.Szem megbízhatóbb,mint a mittomén mikkel kezelt züldek.De én mondtam is,hogy ahogy bejönnek az idei szabadfüldi magyar cuccok,trutymákolok én neki kaját!Csak ha megyünk valahová,akkor adok üvegeset már.És mind az üvegeset,mind a sk.kotyvasztásút megeszi és szereti!
Csöre:Nekünk nehéz vásárolni a férjemnek... :oops: Itt Csepelen van egy 6xl-es bolt és ott szoktunk,vagy egyéb óriásboltban,bár a múltkor a Columbia-ban vettem neki 4 inget(ennyi volt összesen rá való).Nem hagyhattam ott,mert jó árban is volt,meg jól is nézett ki és szereti is az ingeket.

Eszter

Kép
eszterem

Mági, köszönjük szépen!

Csöre: vasalóvíz: deszt víz, vagy DM-ben kapható illatosított víz, ami azért drágább. Tudod, a gőzölős vasalóba. :wink:

Csajok, amióta átköltöztünk (1 hónapja) keresem a vasalómat, és a mikrós tányért. Hát nem megtaláltam ma?! 8) Most már nem lehet kifogás, hogy nincs meg a vasaló. Eddig anyósomét kértem kölcsön, de már azért ciki volt a végén, mert neki is kellett.

Ing, én nem szoktam venni inget. Andrisnak van vagy 120 db. Mindíg kap valakitől valamilyére. És annyi van, hogy szerintem 10 évig nem fogja tudni elhordani, hacsak nem hízza ki. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?