sziasztok!
jöttem, ahogy tudtam. nem is csináltam valami sok fotót!

összesen 4et! de Sziszka biztosan csinált még rajtam kívül, profibbakat is! remélem, hogy ő is dob majd belőlük ízelítőt!
íme az én fotóim:
Barbi. jó volt nagyon a tali. csak sajnos a többi gyerekkel ellentétben az enyém, még mindig mérgezett egér üzemmódban, ami nem baj, csak így nem sokat tudtam a lányokkal lenni, mert a kis kópém után loholtam végig!

sajnos jobban leköti őt a sárdagonya, meg a kavicsok, mint a sok érdekes játék, ami ott van a pokrócok közepén... na mindegy. de örülök, hogy bejutottunk apa jóvoltából!
Niki, igen. Vera megvette ma. köszi azért a felajánlást!
Kata, durva ez az édességes oldal! jó lenne árakat is tudni, de gondolom, hogy nincs képük már előre elrettenteni a népet! ha meg ott vagy a boltban, esetleg, akkor már úgysem tudsz ellenállni!
Aproo. sajnos nem jártunk szerencsével. a camponába mentünk végül a branc-ba. a honlapon fent van, hogy ott is árulnak, de igazából meg nem!

szóval potyára mentünk picit. ráadásul olyan dugó volt hazafelé, hogy a 6-osról vissza is fordultunk és Csepel felé vettük az irányt, mert nem bírta volna ki a gyerek... ezt a kerülőt is a végén már torkaszakadta üvöltéssel, úgy, hogy már levegőt sem vett szinte. szóval mókás volt hazafelé...
amúgy most vettünk egy maus-t a camponában 20%-kal olcsóbban. így 4800-ra jött ki. egynek jó! ez persze nem zárja ki feltétlen a cora-s kiruccanásunkat!
ja, amúgy pénteken lehet, hogy Boni is csatlakozik a társaságunkhoz, ha minden jól alakul

én még ugyan nem értekeztem az illetékessel, de igyekszem holnap pontot tenni az ügy végére!

aztán referálok e-mail... amúgy sikerült a hadjárat a mocskos multik ellen?
Boni szuper ötlet ez a túrótortás... tojásra is érzékeny vagy? elvileg 1 éves kortól ehetik. nem? már csak a piskóta miatt kérdem!?
király a bölcsödés-otthoni gyermekfelügyeletes cikk... már előre várom a végét!
és akkor, ami nem maradhat el! boldog hófordulót Andaka Zsófikájának!
jó éjt mindenkinek!!!