Sziasztok!
Lány szunnyad végre, miután 5-től áriázott itt nekem...miért nem tud csendben játszani, ha már felébredt?!
Hű, mennyit írtatok! Hogy van időtök a csöppek, pláne több mellett? Kérem a titkot, kezdek becsavarodni!
Tetyk: Üdv, én is új vagyok.
Csöre: gratula a foghoz. Még szerencse, hogy Saci nem szenvedett meg vele annyira nagyon. Én nagyon figyelem Lillát fog ügyben (mondjuk egy hónapos kora óta nagyon nyálas a kisasszony, észre sem venném a többet

), de nekünk csak púpos az ínye, nem piros. Még kaptam haladékot

Ma megyek Mártihoz, ha Apa hajlandó engedni a munkamániából és elvisz. Éljen, éljen!

Ééééés, kipróbálom a hátamon a csajjal a vasalást, ha felkel. Ha nem jövök többet, akkor lekaszáltam valamiben, és Apa megfojtott.
Strand: én legalább két-három éves koráig nem teszem bele a manót közös medencébe, se gyerekbe, se másmilyenbe...de az is lehet, hogy soha. Tenger, Balcsi jöhet, de abból se igyon

Ez a butus a fürdővízből is állandóan inni akar. Én azért döntöttem így, mert kb. három éve elkaptam egy nem épp szutyok strandon egy olyan fertőzést, hogy majdnem egy évig tartott, amíg kikezeltek belőle. SOha többet nincs gyomrom ilyen vízbe belemenni

De ez csak az én paramamiságom meg rossz tapasztalatom.
Lányok, Ti milyen fürdetőt használtok? Mi még a Naturlandos gyógyszertárit, ami a gy.orvos ír fel, de ez szárítja a lány bőrét...meg a mi kezünkön is látszik! Esetleg használtok babatestápolót?
Zitocs: Jaj, de jó, Te is? Két HÉV megálló nincs messze, ha arrafelé indulok sétálni, már egy megállóval közelebb is vagyok hozzád!
Benci: Az én anyósom is monnyon le!
Még egy kérdés: milyen gyerekversek vannak még, ami olyasmi, mint az Iciri-piciri? Lilla imádja ezeket, de nem emlékszem többre. Köszi előre is!
Eldugulok

Integetünk, mint a nyuszi