Móka: Nagyfőnök tényleg tudhat valamit, már épp feladni készültem ... úgy mentem el az orvoshoz, hogy írjon fel gyógyszert ... nem próbálkozunk tovább ... fel is írta, de még apával nem beszéltem meg ... így nem akartam addig elkezdeni .... hát, ez lett belőle ... talán tényleg ekkor tudtam elengedni a görcsös akartást (ami persze nem volt tudatos) ... De hát ahogy olvastam Neked sem ment simán, tényleg biztos oka van ezeknek a dolgoknak ...
Ha nem titok, mit csinált apa a T3-ban?
Badacsonytomaj? húúúú valamikor ősrégen én is voltam ott, 15-16 éves lehettem, szép emlékeket idéz.
Nem semmi vagy, remélem bezsebelted az elismerő pillantásokat túrázás köbzen.
Süti: apa mit tud, mit csinál? Hátha látok, hallok valamit.
Azért így felnőtt fejjel végig gondolva nem egyszerű 10 év lehetett ... nagyon kemény csajszi vagy ... minden elismerésem ...
Anna: hozzánk (Gödöllőre) még nem ért a lehűlés .... sürgesd kicsit ... nagyon várom már
Kriszti:és anyós, bárki nincs, aki esetleg tudna néha-néha segíteni .... kicsit elszökni kikapcsolódni? Én szerencsés helyzetben vagyok, anyuék közel laknak és abszolút tudok rájuk számítani ... mi igyekszünk hetente egy estét kettesben, vagy barátokkal tölteni .... de ehhez kell az, hogy nyugodt vagyok, mert tudom hogy Julcsi, illetve hamarosan a csajok, jó kezekben vannak

Egyébként nálunk apa sokat van távol, a cég is külföldön van ... sok az üzleti út, és miután vitorlázik, emiatt sokat van távol, de ahová tudunk, lehet, van értelme, oda megyünk mi is ... bár tény, hogy egy gyerekkel ez azért lényegesen egyszerűbb
Kata05: nekem biztos csaszi lesz, korábban azt mondta a doki, hogy a kiírt naphoz képest visszaszámolunk 1 hetet és ott választunk egy napot .... hááát, nem tudom, hogy szokták ezt, de majd én is pontosítom vele 26-án.
Erika: szép méretek, garulálok.
Kata: sok-sok erőt kívánok még Neked.
Lányok: én is vágom ám már a centit, már csak 72 nap

))
most megyek vacsorát melegíteni .... annyyyaaaaaaaaa, éhes vagyok .....