Megvolt a CTG, még az egyébként morci szülésznőnek is tetszett.

Dokim is mondta, hogy látszik, jól érzi magát a bőrében. Na ja, legalább egyikünk érezze jól magát az én bőrömben. A változatosság kedvéért ismét találtak egy adag fonalas gombát a kenetemben. Nem is tudom, miért nézik. Egyszerűbb lenne csak rutinból felírni a bogyókat.
Rákérdeztem, hogy mekkora ütés lehet veszélyes a pocira. (Két torpedóromboló van itthon, nincs elég kezem, hogy kivédjek minden támadást, néha prioritást élvez, hogy ne törjön be az orrom) Szerencsére csak egy hasraesés méretű, azt meg azért kihagyom, úgy döntöttem.
Dokim a kiírt időpontomban már szabadságon lesz. Igy már ketten vagyunk motiválva, hogy hamarabb megszülessen Dani.
A kör kerületét sikerült az előző hsz-ben félreszámolni, nem szoroztam be 2-vel. De legalább senkit nem zavart.
Lidike,
Most beszélgettem a kórházban egy ismerőssel. Nekik még nincs nevük, mivel nem tudnak megegyezni a férjével.

Ő június végére van kiírva, tehát nem olyan rossz most változtatni. Végülis ti eldöntöttétek már egy hónappal a születés előtt.
Szonibaba,
E-bayről szoktam venni a gyerekcuccokat, de én londoni címre kérem, itthonra eddig még csak egyetlen rugit küldettem. A postaktg az nagyon eladófüggő. A postázási címnél át tudod állítani, hogy Mo-ra kéred, de a legtöbb eladó sajna nem ír külön árat, így egyénileg kell megkérdezned. A mi rugink kb 3 font volt, ami több, mint maga a ruci. (De teljesen beleszerettem anno

)
007,
Van anyatej allergia is.
A PKU-t is azért veszik le minnél hamarabb, hogy kiderüljön, a baba nem fogyaszthat anyatejet. Bár az nem is allergia, hanem anyacserezavar.
Én is próbálkozom egy korábbi időpontot kérni az uh-n. Bár már többször visszadobtak. A dokim mondta, hogy próbálkozzak még párszor, ha nem sikerül, szóljak neki...
Tabati,
A gátsebet egyáltalán nem zavarja a víz. Nem az a felázós fajta. Meg egyébként is, folyamatosan éri vér, pisi és ennek ellenére n n ritka, hogy begyulladna. Ezeknél egy zuhi csak jobb. Szabival pár óránként zuhiztam, nagyon jólesett, sokkal kevésbé fájt utána.
Marietta,
Sajnálom, ami veletek történik.

A tehetetlenség tényleg a legrosszabb az egészben.
Nem rágott kicsit szét Domi? A székletben, bukásban a vér legtöbbször nem is a babától van, hanem a mamától. K vitamin?
A sirdogálás az nem hinném, hogy összefüggésben lenne a széklettel. Ilyenkor már elég élénkek, szeretne minél többet kézben, ölben vagy csak egyszerűen melletted lenni. Ez egy nehéz szakasz, de azért biztos, hogy hamar otthon lesztek, csak erre szabad gondolni!
Ikoka,
A lakásból kizárást én megoldottam már nem terhesen is.

Csak épp se telefon, se pénz, se semmi. Mentem pár kört a 4-6-os villamoson, mire kigondoltam, hogy mit is kéne csinálni.
Azóta persze már tudom, a szomszédtól kell kérni egy csavarhúzót és egy fogót, mert a zár fedelét és a gombot lekapva ott van a kilincsnek való hely és rövid szenvedés után be lehet jutni a lakásba. (legalábbis nálunk)
Nekem minden cucc egyben lesz...majd ha összepakolok. A táskán belül vannak kis szatyrok, de egyébként is így szoktam csomagolni. Pl egy a hálóruciknak, másik az evéshez stb.
Beöntésről:
A Sotén az előkészítőben csinálják. Utána kellett átmenni egy folyosón a szülőszobáig. Hááát, rendesen aggódtam.
Szabinál egész nap enyhe hasmenésem volt, ott nem csináltak, de idő sem lett volna rá, pedig órák óta bent voltam már a kórházban.
Tímea,
Egyes emberek született bunkók. A rosszabb fajta még azt is gondolja, hogy poénosak az ilyen megjegyzések a súlyra vonatkozóan, nem pedig csak véletlenül szólják el magukat.
Nekem is van pár okos kolléganőm, de ők azzal szoktak jönni pár másik kolléganőnek, hogy "ketyeg a biológiai óra". Az egyik már 4 sikertelen inszemináción van túl, csak épp nem írja ki a homlokára. Akkor inkább a súlyról viccelődjenek.
o.heni,
mert végül semmit nem vettünk
Pozitívum: sokat spóroltatok.