A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Julcsikám,

szerencsére minimálisra csökkent a roszzullét :D :D
A fogaimmal szenvedek, nem allergia, hanem alászuvasodott az összes tömött fogam és azért fájnak ennyire:(

Mi lesz neked 5 nap múlva???

Kép
rencsi79

UUPSZ Julcsi ez egy laptető! :D

Kép
rencsi79

csajszik és fiúk!

tudja valaki, hogy mi ütött a vonalzómba?????

Kép
rencsi79

Rencsi,
sajnálom ezt a fogas kérdését :( :(
én fogmániás vagyok , rendszeresen nézetem
az viszont jó hír, hogy véget ért a hányós korszak. Most jönnek a jó dolgok majd, mikor először érzed majd a mozgását:)))
miciona

Miciona: a hajam nem fekete, hanem barna (és enyhén őszül :oops: ), így a kormos hóbagoly kilőve, marad a varjú. :)

Valamennyire én is kopaszodom, az egyik kolleginám ajánlott is erre valami "csodaszert". Érdeklődésemre felsorolta az összetevőket, ami szinte teljesen megegyezett a FER14 főbb alkotóelemeivel. Mondtam is neki, hogy amit ajánl, attól több tesztoszteronom lesz, ami csak növeli a hajhullást. :roll:
Sebaj! Nekünk, férfiaknak a kopaszodás, a ráncok és az ősz haj csak előnyös, mivel karakteresebbé teszik az arcunkat... :P
szimba

Szimba,
pedig a bagoly találó volt :D dr.Bubó ,alias Szimba
miciona

Miciona!
Én októberben születtem! Akkor engem "ki hozott"? :P :?: :idea: :idea:

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Ercsikati: Most már jó lenne, ha két hét múlva te is hoznál egy kétcsíkosat! Nem olyan jó, így egyedül tesztelni! Ma vagyok ET+14. napon. Sajnos Ciliről nem tudok semmit, de remélem találkozok vele jövő hét szerdán, mert bezebrásodott! :lol:

Szimba: Hajrá a köv. ciklusban való kezdéshez!

Vjulcsi: Egy kis levegőtől, ami a fecsiben maradt nem lesz probléma. Nekem se sikerült mindig kinyomni az összeset. Remélem a csíkomat jól látod és erősödik. Eddig semmi tünetem nincs, úgyhogy jól bírom. Már alig várom a szerdát, hogy megnézzük, tényleg jó volt-e a teszt! Egyébként….be kell valljam, hogy most sokkal kevesebbet pihentem, mint Kittivel. Amikor valamit meg kell csinálni, megcsinálom, aztán pihizek. Ha apa itthon van, akkor inkább pihengetek. Én eddig egyikkel sem feküdtem 3 hétig. Az első kettőnél már 2 hét letelte után mentem dolgozni, de ez tényleg egyénenként változik, hogy kinek mi jön be.

Melánia: Te örömködhetsz egy picit, én megvárom a jövő hetet és akkor örömujjongás lesz! :lol:

Ági: Gratulálok a Nővérednek! Szép nagy baba lett! Köszönjük a szülinapi köszöntést! El is felejtettem írni, hogy már Kitti is elindult 1 hete. Még elég bizonytalan, de egyre többet megy önállóan.

Bodza: Üzenjük Moncsigának , ET+14-en kizárólag zebrásat tesztelhet! :D És nagyon drukkolunk neki. Most hányadik napon tart?

Miciona: Nekem is nagyon hullott a hajam. Terhesség alatt ez teljesen elmúlt és úgy megerősödött és olyan száraz lett, hogy 1,5 hetente elég volt hajat mosnom. Most megint nagyon hullik. Én Béta karotint szedek és egész jól helyrejött. Már kevésbé hullik és sűrűsödik is.

Rencsi: Örülök, hogy jobban vagy! Mik a baba paraméterei?

Mennek a drukkjaim mindenkinek!
Kicsit hosszúra sikeredett!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vjulcsi kérésére a 3 teszt egymás mellett:
Kép
Holnap nem biztos, hogy tesztelek, majd hét vége felé rakok újat, ha szükséges! :lol:

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Comee,
De jó hogy felraktad így! Hát nagyon szépen látszik az erősödés :) :) Jaj de drukkolok neked szerdára! Bár itt már babának kell lennie! :)

Egyébként nekem is most ez a nagy dilemmám, hogy mi legyen a 3 hétben. Két hétig táppénzen leszek, de úgy vagyok vele, hogy majd érzem, hogy mit van kedvem csinálni, biztos sokat fogok pihenni, meg kimegyek a kertbe, sétálgatok, átjönnek barátnők... csak úgy feküdni egy helyben nem szeretnék. A 3. hétben pedig már otthonról dolgozni fogok.

Kata nem két hét múlva fog kétcsíkosat hozni, hanem néhány nap múlva, igaz Kata? :)

Rencsi,
Sajnálom a fogadat, ez nagyon rossz lehet :( És most babásan mit lehet ezzel csinálni?
5 nap múlva nem lesz nekem semmi, csak lusta dög vagyok és nem cseréltem vonalzót :)
Rencsi, te mit csináltál a beülti után? Otthon pihiztél, jöttél-mentél, dolgoztál...?
vjulcsi

Julcsi!
Hát remélem néhány nap múlva tesztelek először egy zebrát! :)
A vonalzón azt látod, amikor Dévai szerint kell tesztelnem! De én nem bírom ki 29-ig. :( Ha addig nem jön meg, akkor hétfőn fogok először tesztelni, vagy vasárnap reggel! :) Majd meglátom! :)

Csomee!
Így a tökéletes! Nagyon szépen látszik Kitti Tesó! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata,
Én sem bírnám ki :)

Viszont én most elkezdtem félni, mert úgy emlékszem, hogy este clostit kell szednem, de nem emlékszem, hogy tegnap kiváltottam volna :( Most itt idegeskedek a munkahelyen, hogy mi van, ha hazamegyek és este 8-kor derül ki, hogy nincs otthon closti, nekem meg be kéne szednem????
vjulcsi

Hát lányok, nekem sajna nincs jó hírem. Teljesen el vagyok keseredve :( !!!!!!!!!!! Leállította ma Apánk a stimut, mert csak 1 nagy tüszöm van, a többi hétfő óta nem nőtt szinte semmit. Azt mondta, így nincs értelme folytatni. Tehát, akkor most nyáron nem lesz semmi. Menzinél kell hívnom, akkor megnéz, hogy minden visszhúzódott-e, aztán akkor majd szeptemberben ismét megyünk. Csak a szeptember megint nagyon szar lesz, mert kezdődik a suli, akkor megint hetekig fogok hiányozni. Nem tudom,mit fog mondani a főnököm rá. Most már 3 éve így van, hogy mindig 3-4 hete betegállományban vagyok valamiért. Nagyon gondolkozom azon, hogy megműttetem magam, mert nálam az endón kívül minden össze van nőve mindennel, Apánk nem is tudja soha eldönteni melyik a jobb és a bal oldalam. Már a múltkor kérdezte, hogy nem akarom-e megint megműttetni magam. Akkor nem igazán hajlottam rá, de ezek után lehet, hogy kellene.
Most egy pár napra elvonulok, "nyalogatom sebeimet", de ígérem, ha jobban vagyok jövök.

Addig is minden jót mindenkinek, szorítok akiknak kell!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi

Zsu
uzsuzs

Julcsikám! Akkor eljössz hozzánk és én odaadom a bontatlan dobozomat, jó? Legalább Esztit is megpuszilgatod kabalának. :wink:
Írj mailt (iwiw-en a cím), azt soxor megnézem, válaszként megírom a telefonszámomat. Ne idegeskedj!!!!!!!!!!! Légyszi'!!
Puszik!

Kép
bodza2005

Uzsuzs! Nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry:

Kép
bodza2005

Julcsikám,

én pihiztem a 3. héten is, de szerintem az otthonról való dolgozás simán belefér. A lényeg, hogy ne stresszeld majd magad.

Sajnos babásan nagyon gáz a fog probléma, főleg mert még nagyon kicsit a baba....Tegnap megpróbáltuk érzéstelenítés nélkül, de eléggé fájt a fúrás, így egyenlőre várunk, de hát lüktetnek, így határeset melyik ártalmasabb a fogfájás vagy az érzéstelenítés, ráadásul nem egy fogról van szó és tegnap úgy látta a doki, hogy kettőt nem csak áttömni kellene, hanem gyökérkezelni.... :cry: :cry: :cry:

Kép
rencsi79

Uzsuzs,
nagyon sajnálom!:-/

Rencsi,
hát...ez az ami most nagyon nem kéne. Szegényem, nagyon megszenvedsz:-/

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Zsu,
Nagyon sajnálom :(
Lehet, h tényleg a műtét lenne a legjobb megoldás?

Bodzi,
De drága vagy! Azonnal írok neked levélkét!
De sajnos csak este fél 8 felé érek haza, nincs az még nagyon későn?

Jaj Rencsikém,
Ez borzasztó... semmi olyan érzéstelenítő nincs, amit lehetne ilyenkor használni?
vjulcsi

Sziasztok kismamik és leendő kismamik!

Most irok ide előszőr, de annyira nem vagyok új a témában sajnos- :( , most csinálom a 4.-ik és remélhetőleg utolsó lombikot.
Múlt héten volt a beültetésem, 3 babát raktak vissza, előszőr 8 petém volt, de 4 lett belőle jó az ICSI után, szóval mire mentem 3-an maradtak. Remélem még most is vannak legalább 2-en!
Szerettem volna kivárni a továbbtenyésztést-azt hiszem igy hivják-, és csak az 5. napon rakattam volna vissza , de a doki azt mondta, hogy nálam jobb helyen lesznek , mint a csészében! :roll:

Szóval péntek óta pihentem 3 napot, teljes ágynyugalom, szinte csak pisilni meg kajálni keltem fel, hétfő óta már kicsit tettem, vettem, főztem, de nem emeltem semmit, nem hajolgattam, képzeljétek aznap tusoltam előszőr péntek óta-már kivoltam-de azt mondják nem tanácsos az elején csak épp hogy mosakodni.
Pedig álatlában 2x fürdők egy nap, ha hiszitek, ha nem. :lol:

Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ki hogy csinálja végig ezt a két hetet a tesztig, mit csináltok, felkeltek vagy fekszetek? Ha felkeltek akkor mi fér bele a teendőkbe?pl. kis mosogatás, ilyesmi még elmegy?

A másik kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok erről:
Az első három próbálkozásnál nagyon parás voltam, féltem a sok gyógyszertől amit kapok, pánik rohamaim voltak, vagyis azt hiszem, mert nagyon vert a szivem, zihlálva ébrettem éjszaka, stb., végig feküdtem 1 -1, 5hetet, aztán csak óvatosan tengtem-lengtem.
Most tök laza vagyok, szinte csak reggel-este jut eszembe, hogy rá kéne kicsit koncentrálni a témára, kéne magam "programozni", hogy oké, ez most tutira sikerült., stb.
Most is foglalkozom a témával, mert olvasgatlak titeket is meg cikkeket is, csak nem annyira görcsölök, látszatra.
De lehet, hogy tudat alatt meg tiszta para vagyok, vagy eleve nem élem át annyira a témát, mivel már 3x csalódtam.
Szerintetek?
Na minndegy, most biztos , hogy tutinak kell lennie mindennek, mert többször nem tudom végigcsinálni ezt lelkileg, pedig én egyébként elég erős vagyok. :D
na bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam.
Kérlek adjatok tanácsot, epekedve várom. :lol: :lol: :lol:
Szerintetek nem baj, ha semmit nem érzek? Még a cicim se különösebben érzékeny, ennyi gyógyszer mellett sem?!!
Csak a petefészkem szúrkál néha, az nem baj?
na előre is köszi
drukk mindenkinek 8)
chilike1

Rencsi! Biztosan jó a doki? Én is így jártam, amikor kicserélte egy magándoki anno, csiribiri összegért, az amalgámokat, pár év múlva újra kellett csinálni az egészet. Én tudok egy tökéleteset, ha nem látod a legeslegjobbnak a Tiedet! Amióta hozzá járok (15 éve), nincs gondom a fogorvoslással. :wink: + nincs probléma a fogaimmal!!! Évente követlenítés, más semmi nem volt azóta... Hihetetelnül profi, olyan fogakat megment (másoknak is ajánlottam, azóta 6 barátunk hozzá jár, innen is egy lány ;-) ), amelyeket más kihúzna. A gyökérkezelést is annyira alaposan műveli, h tuti nem gyullad be soha többé. Ha szeretnéd, megadom az elérhetőségét. Nála nem érzed az injekciót és tud olyan érzéstelenítést, ami nem káros a babára sem.

Kép
bodza2005

Szimbáékat szerintem a szirti sas hozta tutira, azért szeretnek ennyire kirándulni, hegyet mászni + a természetet. :wink:

Kép
bodza2005

Bodzikám ment a levél!
vjulcsi

Julcsim! Válasz ment! :wink: :D

Kép
bodza2005

Rencsi,
Fogdoki a barátnőm is egyben. Amúgy szintén "zenész" a babaügyben. Szuper kedves nőci. (vízöntő) Ha gondolod megadom a számát, bátran ajánlom.

Bodzi,
neked milyen tartalékaid vannak :)

Julcsi, nekem a második stimunál már nem maradt csak fele annyi adag closty ,mint először. Dévisz azt mondta elég az is , nem az a fontos. És tényleg akkor volt.

uzsuzs,
sajnálom!
de a következő hónap, miért nem lehet?
Amúgy tavaly novemberben én is úgyanígy jártam, azért kezdtem január végén az első lombikot. De képzeld el novemberben leállított az első Uh után, aztán a decemberi kenetnél meg volt 6-7 tüsző is, csak akkor is épp zárás volt Kari előtt.
Szóval lehet, hogy a következő ciklusban neked is több lesz, ezért lenne érdemes nézni. Ha meg Vass doki úgyis ügyel mehetnél.
Vagy nem?
miciona

Drága Bodzám,
ez nem az a doki, aki korábban a tömte a fogaimat, ő egy ismerős, akihez nagyon régen jártam, csak aztán évekig Sopronban dolgozott, így váltanom kellett, de most visszajött és szerintem most már jó kezekben leszek, nagyon alapos, a lánya egyidős velem és pár hónapos unokája van, így 100%osan vigyázni próbál rám is meg a babára is....annyira édes vagy, azért köszönöm!!!!!!!!!!!!

Zsu,
annyira sajnálom, fel a fejjel! Lehet, hogy tényleg jobb lenne addig túlesni ezen a műtéten. Konkrétan mit jelent ez a beavatkozás? Apánk csinálná?

Modrokka,
köszi aranyos vagy!!! de ez mind semmi és valahogy csak kibírom, a lényeg a kisfiam, aki ott van a pocakomban és szépen növekszik, érte bármit kibírok!

Julcsi,
akkor nem hülyültem meg, már azt hittem lemaradtam, hogy mi lesz 5 nap múlva, nézegettem a hozzászólásaid, de semmit nem talátam, ami erre utalt volna. Elvileg van olyan ami állítólag nem árt nagyon, de úgy féltem ezt a kis kukist, hogy még egy algopirint sem vettem be eddig.

Csomee,

eddig is meggyőző volt az erősödés, de így már "vak" is látja :D
Milyen paraméterekre gondolsz?
Az most látszik, hogy óriás baba lesz, bár Apánk ezt már 7 hetesen mondta, hogy 99,9%, mert írtó magasak vagyunk a férjemmel. Kb 1,5 héttel nagyobb a koránál, ha jól emlékszem utoljára 10 cm körül volt. Még mindig -2 kg tartok valahogy nem hízok, gondolom majd később beindul. Te mennyit szedtél fel?Van valami tüneted? Vagy Kittinél később jöttek?

Kata,
hogy érzed magad? Valami más érzés az előzőhöz képest?

Kép
rencsi79

Chilike,
Először is üdv a Fórumon!
Szorítunk , hogy tényleg ez legyen az utolsó és ez által sikeres lombikod.
Nekem egy volt eddig amit végig pihiztem, és nem igazán tudtam kikapcsolni a gondolataimat.
Másodikat úgy tervezem, már csak a munkahely miatt is, hogy kb. 7-10 napot lennék itthon.
Találkoztam már a váróban olyan lánnyal ,akinek az utolsó, amikor csak egy embriót kapott csak vissza és nem hitt benne, hogy sikerülhet, mivel előtte 4x nem sikerült 2-3-mal, így nem is pihizett vele csak 3 napot, és akkor sikerült.
miciona

Micionám,
Te is olyan ari vagy!!!!!!!!nagyon köszi neked is, de tegnap amit művelt a fogdokim, meggyőzőtt, hogy ő jól lesz, kb. 3 órát voltam nála, mert pár percenként meg kellett állni, mert bár alapból már nem hányok, de ha benyúlnak a számba akkor igen, szóval durva egy menet volt és mivel annyira összejött nekem minden mostanság, hogy hol hánytam hol bőgtem....szóval le a kalappal előtte, mert nagyon gázos voltam :oops:

CSAJSZIK!!!
valaki, mi van a vonalzómmal?????

Kép
rencsi79

Rencsibébi! Akkor lyó! :D
Megértem, én sem vettem be soha semmit, még most sem, nehogy átmenjen valami a tejcibe.

Micike! Számíthatsz rám, én vagyok vajákos Biri. :wink:

Kép
bodza2005

Julcsi! A Closty mellé pakoltam csíkos dolgot kabalának. :wink:
Megnéztem 2011-ig jó a C. és bontatlan.
Várunk este! :D

Kép
bodza2005

RencsiMami! Azt írja a vonalzód, hogy nagyon baba a Kisfiad! :lol: Igaza lehet... :wink: :wink:

Kép
bodza2005

Bodzus,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
de nem tudod, hogy mi történt a vonalzómmal?
nekem is elfogyott a clostim, én is mehetek babanézőbe? :wink: :wink: :lol:

Kép
rencsi79

Bodzikám,
Küldtem neked levélkét, hazajöttem, és csak ijedtség volt, vettem tegnap clostit is. De már nagyon meg szeretnék ismerni titeket, úgyhogy legközelebb majd én is arra fogom, mint Rencsi, hogy most tényleg elfogyott a closit :)

Chilike,
Üdv itt! Nekem még nincs tapasztalatom ezügyben, igy nem tudom, milyem jeleknek kellene lenniük.
vjulcsi

Sziasztok!
Én itthon! Megjöttem anyukámtól aki ismét halat sütött nekem! Nagyon finom volt! :) Előtte viszont összedobtam gyorsba egy Tiramisut ErcsiApunak, mert már Szombat óta szívja a vérem! Hát most megcsináltam, és este eheti! :)

Rencsi!
Igazából tünetem nincs nagyon, bár néha érzek, ilyen "mindjárt megjön" érzést, meg néha úgy érzem, mintha a petefészkeim fájnának - hol az egyik hol a másik - és a cicim most már irtóra fáj. Lehet attól, hogy most egész Merional-okat kaptam, de már oldal és az egész teljesen, úgyhogy alig várom, hogy hazaérjek és ledobjam a melltartót! :) A vonalzód tényleg meghülyült, mert nekem csak azokat a hülye betűket és ábrákat írja ki. Nem látok rajta semmit! :( Biztos, hogy jó linket másoltál be? :?: :?: :?:

Bodzi!
Én is elmennék Baba látogatóba, bár én már nem szeretnék Clostit-ot szedni, hanem csak úgy Eszti nézőbe pocaklakóval a hasamban! :)

Chilike!
Üdv a Csapatunkban! Neked is azt tudom mondani, mint az összes hozzánk csatlakozó új lánynak, hogy jó helyen vagy! Minden kérdésre tudunk választ! Csak tedd fel bátran, és tutira tudom, hogy valaki válaszolni fog rá! :)

Majd még lehet visszanézek!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok. :lol: puszi mindenkinek.
Olyan jót aludtam délután,most keltem fel. :oops:

Uzsu:én is nagyon Sajnálom!!! De szeptemberbe leszünk egy páran innen.És akkor SIKERÜLNI FOG MERT VISSZÜK A SZERENCSEHOZÓ KISMAMI KATÁNKAT!!!!! HIDD EL Ő SEGÍTENI FOG!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

JulcsiRencsiKatás! GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Megyek fürdizünk, Apa Esztizik, azért tudtam még bekukkantani. Szerelmesek. :-)))
Képzeljétek, ma csináltunk Esztivel lábika-lenyomatot Apák Napjára (június 3. vasárnapja), ne tudjátok meg, mennyit próbálkoztam, mire valami rajta is maradt a papíron, ami nem bántotta Esztilábazatot. :oops: :oops: Szép lett végül, még keretet kell csinálnom neki és kész.
Eszti csak nézett, hogy anya mit művel Vele és hányszor mos lábat... :lol: :lol: Először kezikét is szerettem volna, de az nem ment, mert mindig behajlította az ujjacskákat, a lábikát könnyebb volt kicselezni... :lol:
Szép estét Csajocskák!!!!!!!!!
A zugolvasóknak is!!! :wink:

Kép
bodza2005

Melánia!
Természetesen megyek veletek és MINDENKINEK KIVÉTEL NÉLKÜL SZERENCSÉT HOZOK! :):):) De én akkor már pocaklakóval szeretnék menni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Vjulcsi:milyen hormon szurit kapsz és mennyit??? Puregont??? Megnéznéd nekem az árát hogy mennyiért adták a patikába!!

bodza,Julcsi:engem is megjelölhetnétek az iwiwen.Olyan kiváncsi vagyok rátok!!! És persze a többiekre is!!!!

Rencsi:sajnálom ezt a fog dolgot! :cry: Jól meg szenvesztenek.Vonalzó ügyben talán nézd meg a profilodnál hogy nem-e hiányzik betűd a sorból.Akkor szokta így kiírni.

Cili:üdv köztünk!! Nagyon szoritunk!! Én 3-4napig pihiztem intenzívebben de nem vittem túlzásba.Aztán nem emelgettem.Majdnem kismami lettem.

Kép
Kép
melánia

Bodzi, hogy ez mekkora ötlet!!!:-))))

modrooka

Kata:akkor oké.Természetesen visszajelöltelek!!! Elöször alig ismertelek meg mert vannak fiatalabb képeid is.Vagy csak a frizura más??? Mindegy.Kutyók is aranyosak és ti is szépek vagytok.

Kép
Kép
melánia

mondrooka:bocsi,de te hol is tartasz????

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Lányok,

Kata, ezek a tünetek tök jók... akármennyire is nem bízol benne, szerintem már beköltözött valaki a pocakba... :)

Rencsi,
a fogfájás nagyon kegyetlen tud lenni, együttérzek veled... kitartás.

Csome,
ezek a tesztek szerintem mindenki számára egyértelműek!!!
Ott van a pocakban Kitti tesója... :)
Mondogasd neki, hogy kapaszkodjon jó erősen... :D

Zsu,
nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze... de fel a fejjel. Legközelebb legalább 6-8 hatalmas tüsződ lesz... :)
Jó pihenést addig is... aztán gyere a fejleményekkel.

Chilike,
én is csatlakoznék az előttem szólókhoz... a lehető legjobb kezekben vagy már.

Csajok, mektek mi a véleményetek a napozásról és a szoláriumról? Az a helyzet, hogy ha kimegyek a napra, rögtön megégek, mégha 30-as naptejjel kenem is be magam, úgyhogy előtte néha elmegyek szoliba alapozni, de most nem tudom, hogy mit tegyek...

Üdv:
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Melánia!
A képek amik fent vannak, nem olyan régiek! Szóval azt jelenti, hogy megöregedtem! :( Hát ez nem szép tőled! :(:) Egyébként a legrégebbi kép ami készült, az kb. 1,5 éves! Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy 2,5 évvel ez előtt kb. 58 kiló voltam! Most meg???? :( Inkább nem mondom! De nem érdekel, mert a baba a lényeg! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Barbi!
A Szolit azt most felejtsd el! Ez parancs! Kismamának nem szabad szoliba járni, és úgy tudom a napozást sem szabad túlzásba vinni! A napból jövő vitaminokra természetesen neked is szükséged van, de nem szabad kifeküdni órákra a napra! Legalább is én így tudom! A többiek hátha mást mondanak! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Bodzi...
ez nagyon ötletes... mindig ilyen kreatí vagy???

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kata...
parancs, igenis értettem... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Melánia:-)))
Épp Gyuri bácsi féle babaváró teakúrán:-) A negyedik lombik előtt, amit mi szeptemberre...októberre tervezünk, de a spontán csodával is teljesen elégedettek lennénk:-))) Nem akarok sokat....:-)))

modrooka

Kata: :oops: hát nem akartalak megbántani!!! De akkor is más vagy most,lehet a frizura miatt.

barbi:NO SZOLI!!!! EZt biztosan tudom én is!!

Kép
Kép
melánia

mondrooka:hú de jó akkor te is csatllakozol hozzánk.miciona,én,uzsu,és te.Jön még valaki??

Kép
Kép
melánia

Természetesen a spontán babóknak örülünk igazán csak sikerüljenek már!!

Kép
Kép
melánia

Melánia... ez nem kérdés! Sikerülni fog...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?