A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptető!!!!!!

Látjátok csajok... ezt a szerencsét nektek hozom majd...

Babásodásra fel!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

hbarbi:neked milyen javaslataid vannak beülti után???

Kép
Kép
melánia

Barbi!
Köszönjük a szerencsét! Azt hiszem itt mindenkire rá fér!

De nekem van egy 5letem. Ha úgy alakul akkor mindenkivel megyek mindig Dévaiba és akkor tuti mindenkinek sikerül majd! Na mit szóltok hozzá?????

Szimbáék!
Ha elfogadtok kabalának, veletek is mehetek, mert szeretnék Nektek is szerencsét hozni! :)

Melánia!
Szerintem a hajam amitől "más" vagyok! Egy jó haj és egy rossz is sajnos, sokat dob az emberen! Legyen az pozitív vagy negatív irány!

Egy kérdésem azért nekem is van! Mi van akkor ha valaki a Merionalt nem reggel, hanem délután szúrja? Van valami jelentősége a reggeli szúrásnak!? :?: :?:

Kép

KépKép
ercsikati

Melánia,
pihi-pihi-pihi!!!
Én ugyan 10 éve járok apánkhoz, de lombikprogramban nem vettem részt... szerencsére.
A nővérem révén vannak közvetett ismeretem, de nem mondanám teljesen tapasztalatnak, neki 5 lombikja volt apánknál... sajnos siertelen volt mind.
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Kata, nekem már szerencsét hoztál... remélem viszonozni is tudom valamikor... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi!
Szép lassan behajtom azokat a szerencséket! :) De nyugi nem csak rajtad! Nem is tudom kivel kezdjem! Elgondolkozom rajta! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Az én kis Tündérkém már alukál is. :D :D
Megyek mosni, teregetni, de még itt az asztalos (holnap jön a vizes), mert elöntötte a konyhát de. az ár... Az asztalos az új csap miatt kell, mielőtt nemnormálisnak néznétek. :lol: , szóval addig nem merészkedem ki innen a szobából. ;-)
Modrooka! De cuki vagy! Köszi! :D
Barbi! No szoli és no nap! Árnyékocska és ott is barnul a Baribipofi!!!
Plíííííííz!
Katás! Kérek halat én is!
Olvasom tovább, mert még az előző oldalnál tartok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.06.18 07:39-kor.

Kép
bodza2005

Bodzim!
Fénypostával küldöm, csak nyisd ki az ablakot, nehogy holnap meg az üvegest kelljen hívni! :D:D:D:D:D:D:D:D
Ha megyek Eszi "nézőbe" akkor viszek neked halat ígérem! Ha így jó neked!? Moncsiról tudsz valamit? Ha esetleg beszélnél vele, mondd neki, hogy puszilom, és hogy nagyon-nagyon szorítok neki! Remélem Neki is szerencsét hoztam! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Barbi! Köszi! :D Hááát, szeretek kézműveskedni, dekopázs és társai :wink:
Modrooka! Megnéztem Gyuri bácsi weboldalát, nagyon jó kis teák lehetnek ezek, én is rendelek valamit onnan Anyukámnak. Köszi az ötletet.
Hozzon Neked Babát/kat a tea!!!! meg a gólya vagy a varjú, esetleg a sas. :lol:

Kép
bodza2005

Katás! Kinyitottam és tátottam, mint... :lol:
Köszi! Mi ez, pisztráng? :wink:
Ok, megmondom Moncsiguszkának!!! Kedves vagy!
Na, én sem úgy nézek most ki, mint az iwiw-en a régi képeken... :cry:

Kép
bodza2005

Bodzi, írtam neked pü-t:-)

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Ercsikati,
elhíresülsz itt a szerencsehozásodról, aztán folyamatosan járkálhatsz velünk...meglesz a kismami edzés, és így biztosan nem jön fel rád majd egy tizesnél több:-)))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Barbi,
Tilos a szoli!!!!
Lightosan napozz reggel, késő délután, bekenve.

Bodza,
lehet kapni kreatív boltokban olyan házigipszet ami nagyon egyszerűen használható ,abba is nyomhattad volna Eszti lábnyomát, kezét. Még neki is jó ajándék lenne 18. szülinapra.
miciona

Hát, inkább nem nyalogatom sebeimet, jobb nem lesz, fel kell állnom és tovább lépni, mert ezt máshogy nem lehet.

Igazából nem tudom pontosan mit is takarna a műtét, de szerintem megpróbálnák eltűntetni az endót és szétszednék az összenövéseket. Lányok, Apánk amúgy vállal műtét is a Jánosban?

Julcsi: Igazából, nem tudom, hogy miért ne lehetne a köv. ciklus, ha a doki úgy látja, ha Vass doki úgyis ügyel és ő foglalkozik Apánk eseteivel is. Majd meglátjuk! Ha lehet, lehet, ha nem akkor marad a szeptember.

Zsu
uzsuzs

Uzsuzs!
Ez most nagyon rossz, de amikor kezedben a kicsi babád, akkor erre már nem is fogsz emlékezni...

Rencsi!
Ez a hülye fog. Nekem húztak egyet már a harmadik trimeszterben, helyi érzéstelenítéssel. A fogdokik tudják, mit lehet adni, mit nem. Csak már lennél túl rajta!!!

Kismamák (akik tudják magukról, vagy akik még nem, vagy akik szeptemberben lesznek azok)! Olyan nagyon jó dolog egy babucit hordozni a szívünk alatt! Aztán megpillantani először, aztán ... Szívből kívánom, hogy mindannyian megérezzük ezt a csodát /lehetőleg többször is/!
Vallás/lombik témához: Amíg nem jött Peti, addig nagyon is, sőt egyre inkább azt éreztem, ez valami megérdemelt büntetés. (Pszichiáter segített ennek a megváltoztatásában). Most hogy van, azt érzem az első pillanattól fogva, hogy szerencsés vagyok, hogy hozzánk született, hogy énrám mosolyog, hozzám bújik, ha fél valamitől... Határozottan úgy érzem, hogy áldás a gyermek. Azt nem tudom, hogy miért kell rá ilyen sokat várnunk. Azt tudom csak, hogy amikor végre megszületik, elfelejtünk mindent, csak a boldogság van, ami semmihez sem fogható. Nem tudom, hogy a spontán babák Anyukái is így örülnek -e, de azt hiszem pontosan így. Valláson nem lehet vitatkozni, nekem pl. megnyugtató volt Miciona plébánosának véleménye. Az ember úgyis keresi a kudarcok okát, jó dolog, ha meg tud szabadulni attól a gondolattól, hogy mindennek ő az oka.
Sajnos se füle se farka annak amit írtam... :oops: Majd még gondolkozom rajta. Kívánom, hogy hamarosan mindnyájan éljük át a szülővé válást!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt!
Az idő kint klassz! Remélem szombaton is ilyen lesz! Miciona megrendeltem Nektek, de ne legyél bosszús ha nem így lesz! :)
Képzeljétek tegnap óta érzek valami furcsát, de nem élem bele magam! :? :P

Bodzim!
Sajnos ami az ablakon érkezett nem tőlem jött, mert én nem pisztrángot küldtem, hanem keszeget! Akkor valaki "út közben" tuti felfalta! Bocsi érte! :roll: :oops: :lol: :lol:

Albi!
Szerintem mindenki aki itt fórumozik szeretné átélni ezt az érzést! :) Egyébként néha én is úgy vagyok vele, hogy azért nem estem még teherbe, mert valamit elkövettem, és ezért még meg kell bűnhödnöm. Bár egyáltalán nem vagyok vallásos, néha ezt érzem! :(

Uzsuzs!
Ez a beszéd! Ezt már szeretjük! Muszáj felállni, és tovább csinálni! Hajrá! A műtéttel kapcsolatban sajnos én személy szerint nem tudok segíteni, de szerintem lesz itt biztos olyan aki a segítségedre lesz majd! :)

Melcsi!
Nagyon eltűntél! Annyira fogyózol, hogy ide is egyre ritkábban jössz? Nem szép dolog! :roll: :roll:

Modrooka!
Ha ezen múlik, hogy szerencsét hozzak mindenkinek, akkor Bevállalom! Bár csak már ott tartanánk, hogy végre nekem is szerencsét hoz valaki! :roll: :lol:

Csomee!
Veled mi a helyzet? Teszt? Mikor fogsz újra! De ha rám hallgatsz akkor tuti a Baba! :) Neked is szerencsét hoztam! Hurrá! :)

Legyen szép napotok!
Majd még jövök!
Pusszantás!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok,
Hihetetlen a hozzászólások mennyisége, tök jó! :)

Bodzikám,
Mindenképpen meglátogatlak majd titeket, de remélem, és is már pockosan :)

Kata,
Na mesélj, milyen furát érzel??? Nagyon kíváncsi lennék! Mikor tesztelsz, megvárod a vasárnapot? Ha tesztelsz, légy szíves azonnal tájékoztatni minket a fejleményekről, na jó, Ersziapuval azért kiörömködhetitek magatokat előtte :)

Albi,
Hát igen, olyan fura,az ember el sem tudja képzelni, milyen lesz, ha majd babája lesz, mit fog érezni. De már nagyon szeretném megtudni :)

Comee,
Mikor tesztelsz legközelebb?

Melánia,
Küld privit a neveddel és bejelöllek!
Amúgy, ha nem sikerülne nekünk a mostani (de erre természetesen gondolni sem akarok), akkor szeirntme mi is szept-októberben megyünk újra. Azért nem haragszol, ha azt kívánom, bár ne lennék benne az őszi csapatban, csak mint drukker? :)

Barbi,
Én is így tudom a napozást. Reggel korán, vagy este a lemenő nap fényében azért kimehetsz szerintem...

Képzeljétek, tegnap átjött anyukám, és főztönk nekem marhapörit, rengeteg tarját kisütöttünk, plusz még marhából levest is. Úgyhogy most egy időre be van biztosítva a húsiadag :)

Melánia,
Én nem kaptam puregont. Merionált (1-et) és Gonal-F (75)-et kell szúrnom reggelente, este meg clostit bevenni. tegnapelőtt a patikban vettem egy gonalt, 5 merionalt, káliumot, prednisolont, clostit, és mindezért 20eFt-ot fizettem. Többre számítottam az alapján, amit Apánk mondott. De azért még gondolom kell majd fizetni holnap is, meg jövő héten is jó sokat :(
vjulcsi

Julcsi!
Ezek a fura érzések olyan, mintha néha az egyik petefészkem fájna, néha meg a másik. Néha olyan érzésem van, hogy rögtön wc-re kell mennem, mintha csikarna a hasam, de ugyanebben a pillanatban már el is múlik. A cicim az határozottan fáj. De mint mondtam nem élem bele magam semmibe, mert a múlt hónapban is volt ez a cicifájás, aztán meg...... Tesztelni valószínű csak vasárnap reggel fogok, mert akkor már a 32. napon leszek! Szóval van még idő! És természetesen tudni fogjátok, ha zebrás lett a teszt!! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek!

vjulcsi
Én is csodálkoztam legútobb kb 20-25ezret fizettem ezekért a gyógyszerekért, igaz utánna még kellett vennem Ovitrellt meg azt a másik szurit-most nem jut eszembe-amit éjfélkor kell beadni, de nekem úgy tűnik, hogy most kevesebbet költöttem gyógyszerekre , mint egyébként szoktam.

ercsikata
Mit érzel egész pontosan?

Nekem még mindig fáj a hasam, illetve úgyérzem a petefészkem, a leszivásom múlt hét szerdán volt, több, mint egy hete, azóta már illett volna elmúlnia a fájásoknak, máskor sose fájt, lehet szegény kicsi szerveim már érzékenyebbé váltak igy , hogy már négyszer voltam.

Én reggelente kicsit émelygek, biztos a sok hormontól, de amikor eszem, már ha tudok, akkor elmúllik.

Figyú csajok!
Arrra gondoltam, hogy mivel az egész hetet itthon töltöttem, hétvégén lemennék csavargogni egyett a piacra. Persze nem bevásárolni, cipekedni, stb., csak úgy nézelődni, sétálgatni. Ehhez mindenképp kocsiba kell ülnöm, mondjuk a párom vezetne.
Szerintetek?
-Múlt hét pénteken volt a beültetésem, szóval most pénteken egy hetes várandós vagyok, elméletileg!!! :lol: :lol: :P

Amúgy ki mit ért azon, hogy pihizget????!!!
Mi a pihenés nálatok.
Igazságszerint próbálok odafigyelni magamra én is, de elég izgága vagyok, például reggelente elfelejtkezem magamról és úgy kelek fel az ágyból, mint máskor.Szóval nem mozgok úgy, mint egy robot, annyira nem figyelek a mozgásomra. Szerintetek jól csinálom vagy nem?
Csak azért kérdem, mert olvasom a hozzászólásokat és sokan azért nem irnak, mert pihiznek, stb-ezeket nem értem-lehet kicsit nehéz a felfogásom-de az nem megerőltető , hogy üllsz a gép előtt és irsz, nem?
Nehogy félre értsetek nem akarok senki felett itélkezni, csak kiváncsi vagyok ki mit csinál ilyenkor, szeretném magam "összehasonlitani", hogy én mit csinálok meg más hogy csinálja.
Remélem értitek.... :D :roll:
chilike1

ercsikata

na úgy látom egyszerre irtunk. :D

ezeket-a görcsölgetést- én is ugyanigy érzem-akkor már nem vagyok /vagyunk egyedül- :D
érted :lol: :lol: :lol:

a cicim nekem nem feszül, igaz, ha hozzáér a ruha az nem esik jól, de sztem ezt a hormonok csinálják.
Mi az hogy a 32 napon leszel? az utolsó menszesztől számitva vagy hogy?
Elméletileg nekem köv. szerdán kell tesztelni , akkor leszek a beültitől számitott 14 napon, de tutira nem birom ki addig, tegnap már hozattam tesztet.
Vasárnap tesztelek vagy szombaton az korai szerintetek:
chilike1

Sziasztok.

Kata:hú de jó jelek ezek!!! Főleg ez a petefészek fájdogálás.Nekem is volt!!! :lol: Drukk+++++++++++++++++++

Vjulcsi:dehogy haragszom!!! Most kell sikerülnie!!!! Légy nagyon pozitív!!! Azt is elárulnád hogy ezt a GonalF-et apánk választotta vagy te.Drágább vagy olcsóbb csomagba van ez???? Én is ezt használtam a Kaáliba.Lett is 10sejtem töle.

moncsi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
csomee:?????

Kép
Kép
melánia

miciona:bejelöltelek az iwiwen!! :lol:
bodza:neked meg írtam privit. :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

Katám nem tüntem le, csak olvasgattam a rengetek hozzászólást, amit termeltetek. :lol:
Igen, koplalok, és nem voltam jó formában, mert Apánk nem csinált uh-t ezért kicsit lehangolódtam. :cry:
Viszont a tüneteid nagyon biztatók, úgyhogy megy a drukk ezerrel.++++++

Rencsi, nagyon sajnálom a fogidat, én is rettegem ettől, nehogy fogorvoshoz kelljen mennem, mert egyébként is félek tőle.

Zsu, nagyon sajnálom, szerintem is lehet meg kellenne csináltatni a műtétet addig.

Többieknek is puszi.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Kata!

Holnap du. 2 és 3 között érkezünk!!! :lol: 6.-ig biztos maradunk, de legkésőbb 7-re haza kell érnem a Csajokkal! Na az így jó lesz? :wink:

Bodza!

És ha még ezek után azt mondod, hogy Te is 76, de nem 1876 :lol: ...hát akkor..!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Akkor Te is Mikulásos!!! :lol: :wink:

Melcsi!

Ne szomorkodj, hogy nem kaptál UH képet!!! A LÉNYEG-Marci már úgy is a pocakodban figyel!!! :lol: :wink:

Melánia!

Szerintem Neked is lesz ott bent 1-2 hónapon belül "Figyelőszolgálat"!!!! :oops: :roll: :wink: Tuti leküldi Hozzátok "előző Babó" :oops: :roll: akit kell!!!!

Miciona!

Már csak két nap!!! De izgi!!! Sok boldogságot és nagyon jó időt a lagzihoz!!! Aztán majd jön a nászút meg/vagy a nászéjszaka és..... :oops: :wink: Jönnek a Gyerkők ezerrel!!!! :wink:
És "Lost"-os pasival hol találkoztál? Csak nem az AXN tévénél melózol? Újságban olvastam, hogy az a csatorna hívta meg. CSak ezért kérdzem. :roll: :oops:

És nagyon RAGACS és minden jót Mindenkinek!!!! +++++++++++
És bocsi, de most csak ennyire futotta az időmből, de Mindenkire mindig gondolok és tényleg nagyon szorítok!!!!

Szép napot Nektek!!! Puszi!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, a lényeget elfelejtettem!!!

Küldjétek ám nekem azokat a vörösöket!!!!! :lol: :lol: :wink:

Léptem! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

melánia

úgy tudom, hogy a gonal a " közepes" csomag, tehát nem a legolcsóbb és nem is a legdrágább
én úgy tudom, hogy az ár nem a hatékonyság szerint nő, hanem, hogy mennyire "tiszta" a készitmény.
Egyébként én mindig ezt választottam-vagyis csak előszőr kellett választanom, aztán automatikusan ezt irta fel mindig-.
Nekem bevált , mindig jó sok tűszőm érik tőle, de ez egyénenként változik, mert én napi 1 gonalt kaptam 14 tűszőm lett-igaz leszivásnál 8 maradt-de úgy tudom az a legideálisabb-egyik lány pedig napi 3 gonalt kapott és 2 tűszője lett, le is állitották a programot, egyenlőre nála.
chilike1

Chilike! "Üdülő életmód", Apánk így fogalmazza és tornacsuka + ne sok autó és busz, villamos pláne + stressz neeee. :lol: :wink: Nyugodtan csináld, ami jólesik, csak lightosan!
Majd még jövök és válaszolok, csak Chilit szerettem volna megnyugtatni, hogy minden ok!!

Kép
bodza2005

Rencsi: olvasgattam ilyen "nőgyogyi válaszol" oldalakat a fájdalomcsillapítással kapcsolatban.
Idézet:

"Kérdés:
Okozhat-e a babának bármilyen problémát, ha a várandósságom alatti fogkezelésnél érzéstelenítést kérek?

Válasz:
Válaszom egyszerű: NEM. Nyilván célszerű közölni a fogorvossal, hogy várandós és a terhesség pontos korát is, mert ez a gyógyszer megválasztásában befolyásolni fogja őt. Ezen túl az érzéstelenítést kisebb kockázatnak tartom, mint az elmaradása miatt elviselendő fájdalmat!
Dr. Nagy László "

Egyébként is csak ámulok, mert a központi idegrendszerre ható Metamizol származékokat (Algopyrin, Quarelin, stb.) nyugodtan lehet szedni (bár napi 3-nál többet nem célszerű), a szintén itt ható, bár jóval gyengébb Paracetamol hatóanyagú szereket is, miközben mindannyian tudjuk, hogy a fogorvosnál kapott érzéstelenítő olyan szinten csak lokálisan hat, hogy ha egy centivel mellédöfi, már a kezelendő fogra sem hat, nem hogy távolabb. (Olyanról sem hallottam még, hogy valakinek a szájba kapott injekció hatására elzsibbadt a lába, vagy a dereka. :lol: ) Manapság már jó pár olyan érzéstelenítő létezik, amelyet terhesség alatt is lehet használni (itt jegyezném meg, hogy az ősrégi lidokain is bátran használható a 9. hét után) ezért felesleges szenvedni. Már csak azért is, mert a szenvedés és az ennek nyomán a szervezetben termelődő anyagok semmivel sem jobbak a babának, mint egy rövid ideig tartó fájdalomcsillapítás és ennek nyomán a jóval hamarabb befejezett kezelés. Szerintem.

Chilike: én a helyedben nem kockáztatnám meg a "piacolást". Nem, nem az árak, hanem az autózás miatt. :D A "jó" minőségű útjaink keltette mozgásokra a beágyazódás környékén és az azt követő héten a legkevésbé sincs szükség. Dévisz a kinti sétálgatást ilyenkor jó ötletnek tartja, de csak lassan, nyugodtan, puhább talpú cipőben. Ha a piac így messze van, akkor inkább maradj a közelben. Én még sosem tapasztaltam olyan érdekes dolgot egy piacon, ami megérné a kockázatot... :D

Julcsi! Ezekben a napokban még sokat fuss, OK? Drukkolok a holnapi UH-hoz! :D
szimba

Katás! Felettébb gyanúsak a tüneteid... :wink: Csak nem egy kiscsávó lakik a pocidban? :D
Melánia! Rögtön nézem! :D
Micike! Izgalmas! Mindjárt Sküvő!!! :D
Melcsi! Menj el a http://www.4dgenesis.hu/ -be, amit javasoltam. Mi is 18.héten voltunk először, eszméletlen szép fotók lettek és annyira megható volt látni a piciEsztit, szopta az ujját és egyéb édességek... :D :D
Tigrics! Stimmel, csak fordítva... :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Szia Szimba! :D
Szimbáné! Itt is írom, gyönyörű az a fotó az iwiw-en, olyan, mint egy festmény. :D

Kép
bodza2005

Szia Szimba!

Igen-igen, most nem felejtettem el megkérdezni a dokit, azt mondta, kétszer 15 perc ok, de minden alkalommal kérdezzem meg szigorúan. És egyelőre 3 szelet husit mondott.
Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog látni az UH-n holnap, elképzelésem sincs, hogy ennyi szuri meg bogyó mit fog csinálni. Köszönöm a drukkot! :)
vjulcsi

bodza
Jah! erről az üdülő életmódról már hallottam, párszor...
Habár nem mindegy ki hogy üdül?! Én speciál soha nem szoktam úgy pihenni, hogy egész nap nem csinálok semmit csak henyélek. Nekem a pihenés inkább valami aktiv kikapcsolódást jelent, pl: elmenni biciklizni a családdal, teniszezni, vagy nyaraláskor egész nap vizben lenni, napozgatni, télen szaunázni, szóval ilyesmik.
Tehát nálam ezt most inkább kényszerpihenőnek, vagy rehabilitációnak hivom, mert nekem ez minden csak nem üdülés-főleg nem ilyen kétségek között, hogy alig várok minden egyes napot, hogy elteljen a tesztig :lol: :o :P
Egyszer el volt törve a lábam, de még fekvő gipszben is többet mozogtam, mint most. :D

Most bármit kigondolok , mit csinálhatnék, hogy elüssem az időt, rájövök, hogy ó-ó ezt nem lehet. például tegnap akartam sütni finom sütikét, de mivel kelt tésztát szerettem volna lemondtam róla, a dagasztás miatt , helyette ettem egy kis milkát :wink:

szimba
nálunk itt egész jó szokott lenni a piac, én néha szeretk lemenni csavarogni egyet, de persze annyira azért nem jó, hogy kockáztassak. párom menne hétvégén horgászni, gondoltam elmegyek vele, természetesen ez is autós program, akkor szerintetek ezt se kockáztassam, mi?
Igazságszerint , tudom, hogy gyalogosan lehetne menni kicsit sétálni, de pont a napokban mondtam a páromnak, hogy aki esetleg lakótelepes lakik, lemegy a lifttel, elmegy fagyizni egyet, leül egy padra olvasgatni, stb-ezek jó programok, elmegy vele az idő. Én olyan helyen lakok, hogy akárhova megyek csak mocsival tuok közlekedni, ha gyalog indulnék , mindenképpen megeröltető lenne visszafelé a feljövetel. Szóval inkább szobafogságon vagyok egy hete, pedig jó lenne tudni mi van a világban. :roll: :lol:

Ti mivel töltitek el az időt, amig várakozni kell?
Ki mit csinál ezidő alatt?
chilike1

szimba
úgy látom gyorsabban irtam , mint ahogy leütötte volna a betüket a gép... :lol:
szóval azt akartam irni, hogy
lakótelepes-lakótelen
lakok-lakom
mocsival-kocsival :lol: :lol: :lol:
tuok-tudok
bocsi :)
chilike1

Sziasztok!
Újaknak üdv!
Chilike:Minden rendben lesz!ahogy érzed,hogy jó neked mindent ugy csinálj mert ami neked jó az a babáknak is jó!

Uzsuzs:Hatalmas ölelés!!!!

Moncsigát üdvözlöm és drukkolok nekik!

Kata:Én barátnőm is biztos volt benne hogy nem sikerült és Kata(mert Ő is Kata)3éves!A jelek pedig nagyon szuperek!Ott vannak(van)!
Szimba:Köszi a javítást!

Albi:Mi értjük amiről írsz és igazad van!
Szép napot mindekinek!
kitti4

chilike,
például én olyan keveset vagyok otthon, az elmúlt egy évben meg a munkahelyen is kevesebben vagyunk és még egy ideig kihasználják azt, hogy nem vesznek fel senkit a kilépett kollega helyére, szóval olyan, hogy hétvége nekem nincs. Tehát én élveztem az otthonlétet. Nekem a lombik 3 hete volt a pihenés. Mivel most a munka miatt sem akartam belevágni a második programba, így ősszel várni fogom a henyélést :))

Tigrincs,
nászút majd a templomi esküvő utén lesz augusztusban.
Csak akkor tudunk szabira menni.
Szállodában találkoztam a Fox-szal. Annyira azért nem ájultam el tőle.

Julcsi,
neked is jó sűrű a tavaszi-nyári programod :)))
miciona

Chili,
Én speciel lehet,hogy üvegfesteni fogok a 2 hétben, mert páromnak akarok csinálni a névnapjára egy képet (ő kérte). Mondjuk persze nem tudom, hoy ilyet pl. lehet-e, de nem hiszem, hogy rossz hatással lehet a babákra...
vjulcsi

Üdv Mindenkinek! Az Újaknak is, bár még én is új vagyok!

Kitti! Sára a feleségem barátnőjének a kislánya, négy és fél éves. Én vagyok a keresztapja, bár én nem vagyok megkeresztelve, tőle kaptam a Sajo nevet, tehát ő azért a keresztlányom mert ő keresztelt el engem. Érthető ez így :?: :lol:
Egyébként imádom! Azt hiszem ő is engem, mert kedden piszkosul kifársztott. Én is őt, anyukája csodálkozott amikor hazamentünk, hogy önként és szó nélkül lefeküdt aludni. Ő az én sajátgyerek pótlékom. De ha lesz gyermekünk, akkor is kedvenc marad!!!!!!!!

Szimba! Rendkívül szimbatikus (sic.) vagy! Tájékozottságod lenyűgöző, stílusod remek, határozott világnézeteddel nagyon rokonszenvezek! Köszönöm a hozzám intézett makktársi szavakat!

Mi, Jucival, júliusban indulunk, a ciklusnak megfelelően. Jelenleg fertőtlenítési folyamat zajlik Dalacin hüvelykrémmel.

A vallással kapcsolatban: szerintem itt egyetlen vallás létezik, a szülővé vallás! :lol:
Egyébként a vallások mindig maradi, konzervatív álláspontot képviselnek a világ bármely táján. ( Szerintem ezért aggódik Dévai. ) Gondoljatok például Semmelveis Ignácra, akit ma az anyák megmentőjeként ünnepelnek! Korának társadalma milyen gyalázatosan meghurcolta azért, mert szembe mert szállni azzal a vallásos nézettel, miszerint a gyermekágyi láz Isten büntetése, és megkövetelte osztályán a szappanos kézmosást, ami ma már hétköznapi dolog!

Zsu: A hugomnak volt ilyen műtétje évekel ezelőtt. Őt lézerrel műtötték. A lényege az, hogy az összenövéseket megszüntessék a hasüregben. Érdemes lenne megcsináltatni Magad miatt!

Drukkolok mindegyik Kis Bogyóért!!!!!!!!
Izgalommal várom a fejleményeket!!!!!!!

Sajo
sajo

Kép Kép Kép [/img]

na nagy unalmamban csináltam minden féle édi dolgot, most próbálom jók lettek-e?
az egyik szőke kislány én lennék :lol: :lol: a másik akit úgy érzem , hogy a pocakomban van-remélem- :D :roll:
amúgy kisfiút is szertnék, de nem akartam túlzásokba esni a képeket illetően. vagy már túlzásba is estem, mi?
azt nem tudom, hogy ezeket most mindig fel kell tölteni, ha irok, vagy el tudom menteni valahogy?
chilike1

Kép Kép
chilike1

Kedves Urak!
Sajó és Szimba!

Mivel ez a vallás kérdés tőlem indult ki, azt hiszem nekem is kell lezárnom és reagálnom rá.
Mindenek előtt nem vagyok templomba járó, se különösebben ájtatós, de szerettem volna, ha templomi esküvőnk is lenne. Más a hangulata , annak van számomra olyan értelme, hogy mostantól házastársak vagyunk. (nem akarom ezt ragozni, meg azt sem, hogy nem a papír számít) A lényeg, hogy úgy döntöttünk nekünk ez jár, sok mindenen keresztül mentünk ahhoz, hogy ragaszkodjunk a külsőségekhez.
Szóval a vallást csak azért hoztam ide be a Fórumra, mert a jegyesoktatást nekünk is végig kellett csinálni és én persze kivéncsi voltam mivel magyarázza a gyermektelenséget, és hogy viszonyul a lombik programhoz a MI papunk. Nem az egyház!!
És szerintem nagyon emberi volt és le a kalappal előtte! Nem tudom sajnos az egész beszélgetést visszadni, de tényleg jól esett hallani. Az is elismerő volt , hogy férfiként, gyermek nélkül mennyire megértette mit érezhetünk és nagyon várja, hogy megmutassuk neki majd a gyermekünket. :cry: :)
Igazából csak ennyit szerettem volna megosztani Veletek és nem vallásháborút indítani.
Egyenlőre mi is egyetlen vallást szolgálunk sajnos az a pénz vallása. Ez addig így is lesz míg nem nyerünk a lotton ( tehát hamarosan) :) :) :)
miciona

Sziasztok!

Mindenkit sok szeretettel köszöntök!

Egyetlen szót!

Sajó!

A vallás nem maradi! Konzervativnak lenni meg jó! AZ ÉLET útján eligazodni, útmutató a HIT és a vallás. Nekem már a nagyszüleim is templomba járó tisztes polgárok voltak...
Dévai nem emiatt aggódik! Volt szerencsém beszélgetni vele erről és ha lehet ezt mondani, szerintem, ő is inkább maradi és konzervatív....

Bocsánat...de múszáj volt ezt megírnom... Nem szeretném én sem tovább ragozni és megbántani sem szeretnék senkit!
De szíven ütött ez a pár sor nagyon....

Jelentkezem még....olvaslak benneteket....
emerenc

miciona
én úgy gondolom, hogy a hit nagyon fontos, amikor az ember valamit el akar érni, mindenképpen hinni kell benne, hogy sikerülni fog és jól esik, ha más személy is megerősiti a hitünket-te esetedben pont a tiszteletes. Valószinűleg a ti papotok úgy mint ember is nagyon drukkol nektek, nekem eszembe se jutna, hogy az egyház elitéli azt, ha valaki a lombikprogramot "választja".
Nem tudom hallotatok-e róla, hogy ma már a gazdasági válság miatt a Vatikáni rádió is sugároz kereskedelmi reklámot!-szóval a világ változik, nyilván az egyháznak is lépést kell tartania.
Én úgy tudom, hogy régen a nőket kivégezhették amiatt, ha nem tudott gyereket szűlni, holott lehet, hogy már abban a korban is volt a férfiaknak is problémája, csak esetleg a következő feleség fiatalabb volt., termékenyebb stb és ott mégis összejött.
Ma már nyilván az a felekezet aki ezért felelős volt, nagyon rácsodálkozna, hogy mik vannak.
szegény első feleségek... :oops:

Én nem vagyok még házas, de én is szeretnék templomba esküdni. :)
Ja és egyébként gratulálok!!! :D :D :D
chilike1

kitty4
köszi a biztatást, csak tudod elég nehéz eldönteni mi a "jó"?

ercsikata
te mit csinálsz? otthon vagy ? hogy töltöd a napod-már, ha szabad megkérdeznem? :wink:
vjulcsi
áá, nem hiszem, hogy az üvegfestékben lenne valami káros anyag. kérdezd meg ott ahol veszed, nincs-e benne valami higitó vagy valami... :roll:
bodza
arra szeretnélek kérni melélném nekem magadról, minden érdekel :lol: :lol:
hányadikra sikerült, csináltál-e valamit másképp, mint azelőtt-hacsak nem elsőre összejött- szóval ilyesmiket.

egyébként mindenki története érdekel, nyugodtan irjatok, bocs, de még új vagyok itt senkiről-semmit nem tudok :P :oops:
chilike1

Sziasztok!

Te jó ééééég, mennyit írtatok... Talán egyszer utolérem magam, de most semmi esélyem rá. Csak bekukkantottam, hogy továbbra is mindenkinek minden jót kívánjak, a kismamiknak könnyű várandósságot, sok babamozgást, a többieknek pedig zebrás tesztet, sok pocaklakót! :D

Én hétfőn voltam Apánknál. Továbbra is multicisztás mindkét petefészkem. :(

Kép
s.mónika

Mónika,
MIért baj, ha multicisztás? Nekem is az, de ettől csak több tüsző érik, nem? persze a hiperstimu esélyes is nagyobb...

LÁnyok, valamit nem értek. Ugye csinál Apánk kenetvételt, mielőtt a leszívás lesz? Most ugye nem tudott, mert itt vannak a vörösök.
Ha viszont csak jövő héten csinál, mondjuk hétfőn, és ha neadjisten baj van, akkor hiába nyomtam magamba az adddigi hormonokat, le kell állítani?
Februárban csinált egyet, az negatív lett, most megnézte, csóválta a fejét, és mondta hogy na jó, majd csinálunk egyet. Kicsit félek, mi lesz ha nem lesz negatív?
vjulcsi

Sziasztok!

Újra itt! Hihetetlen mennyit írok, alig lehet visszaolvasni, és félek, hogy kihagyok valakit! Én már itthon! Végre csütörtök! Holnap péntek és rövid nap! Csak 13:50-ig vagyok! Tökre várom már! Szombaton kerti party-ra megyünk, vasárnap meg a reptérre mert a bátyám megy vissza Skóciába és őt visszük, aztán meg ott a reptéren vannak tökre jó boltok, megyünk egyet shoppingolni! :) Remélem a vörösök nem ó hajtanak meglátogatni! :)

Chilike!
Én dolgozom rendületlenül! :) Hát sajnos ez van! A munkám nem egy leányálom, de legalább nincs sok időm gondolkodni azon, hogy most sikerült vagy nem? Miért kérded? Te mit csinálsz?

Csomee!
Eltűntél! Nem szép dolog! Mikor mész Apánkhoz?

Bodzi!
Ezek a tünetek nekem is "gyanúsak" legalábbis már csak annyira, hogy tutira tudom, hogy az előző hónapban nem így fájtak a cicik. De tudod inkább nem mondok semmit. Majd vasárnap ha tesztelek egy zebrát jövök és újságolom Nektek!

Tigrincs!
Én holnap, mint fent is olvashatod 13:50-ig dolgozom! 15:00 mire haza érek. De megpróbálok átmenni azért Tencihez, hátha ott csíplek benneteket! :)

Melcsi!
Örülök, hogy hallok rólad! Apánk hogy fogadta a 7 kiló pluszt? Mit mondott meddig "mehetsz el"? És mi lesz ha átléped a kritikus 10 kilót? Mert a lányok itt említették, hogy - ha jól emlékszem - nála max 10 kilót lehet hízni! Vagy rosszul értettem volna valamit? Egyébként előírt valami diétát? Terhesvitamint kell szedned?

Rencsi!
Remélem a fogas kérdés megoldódik hamarosan! :) Tuti jó a fogorvosod, mert ugye nem mindegy kihez jár az ember! :)

legyetek jók!
Addig is puszi Nektek! Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Julcsi!
A kérdésedben én sajnos nem tudok segíteni Neked! Sajnálom! :cry: :cry: :cry: De fel a fejjel, mert tuti tud valaki! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kitti!
Téged kihagytalak! Bocsi! Mondom! Már annyian vagyunk! Köszönöm, hogy Te is drukkolsz nekem! Aranyos vagy! Majd elválik! Elvileg a vonalzón látod, hogy mikor kéne tesztelnem, és délután menni Apánkhoz! De én addig nem bírom ki ha mégsem jönne meg! Szóval legkésőbb hétfőn csinálok egy tesztet, De lehet, hogy vasárnap reggel! :) Úgy gondoltam, hogy előtte reggel megmérem a hőmet - mármint vasárnap - és ha jól fent van -miért ne lenne fent - akkor csinálok egy tesztet. Az a nap lesz a ciklus 32. napja! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Mónika!
Nemcsak bekukk, aztán eltűnni! Írni szépen, hogy mi van veletek! Nem eltünedezni itt nekem! :) Az olvasás kevés! Abból mi nem tudjuk, hogy veled, vagyis veletek mi van! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata:
De drága vagy!!!! :oops:
Ez annyira kedves volt, hogy este mindenképpen jönni fogok, ha már Fanni lefeküdt. Elmesélem, hogy mi volt még hétfőn Apánknál. Annyira édes volt!!!

Kép
s.mónika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?